Hemma kväll

Ja som rubriken lyder så blir det till att vara hemma ikväll. Ska ju till Lindholmen imorgon igen med Jessica som sakt så det lär nog bli tidigt imorgon. Skönt på sätt och vis att slippa all trafik och så, men det ska bli härligt att komma ut till den lilla ön. Hoppas vi får fint väder så kanske man hinner lägga på solbrännan lite innan man åker hem. Får se hur det blir.

Så, ja sitter och fifflar lite med bilder på facebook nu. Rensar lite, va väldigt mycket gammalt så det blir lite nytt och gammalt nu i ett å samma album ;). Sen ska jag väl göra klart Angelicas design till hennes blogg också, har kommit en bit får se hur det slutar, haha. Juste! Satt och tittade lite på tv idag så kom 118100 reklamen upp på tv "Nu kan du ställa vilken fråga du vill"  Skickade frågan: Vem är Malin Nordstrandh?. Fick tillbaka: Malin är en väldigt sympatisk tjej med båda fötterna på jorden. Hon gillar både vinter och sommar och är gärna ute i naturen. Malin tycker om att umgås med nära och kära. Vi tror att hon kommer få ett långt och lyckligt liv.

Haha, ja mycket för naturen är jag väl kanske inte, men sommar och vinter är väl rätt. Beror ju i och för sig på men de båda årstiderna har ju sina plus i kanten liksom. Umgås med nära och kära är en självklarhet. Skulle aldrig klara mig utan dem. Långt och lyckligt liv, hah ja det är en annan fråga. Får vi ta och se ni!

Kommentarer

Skriv det du vill ha skrivet:

Vad heter du? :
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Skriv på:

Trackback
RSS 2.0