2007



  
    
   
   
  
   
  
   
   
   
   

Om det ändå vore så väl...

Spenderat kvällen tillsammans med Matte, Danne, Markus och Jaquline faktist. Trevligt att få träffa de sista tre nämnda, det var ett tag sen tyvärr. Pratade med Danne om det att vi alla umgås inte alls på samma sätt som förra sommaren, tråkigt. Men det är väl så att man glider ifrån varandra tillslut. Usch, nej nu ska vi vara glada :) Gjorde inte så mycket ikväll, satt vid rosan ett tag, ner till strandgrillen och käkade och sen till Hässelby slott ett tag. Inga större händelser, men kul trots allt. Nu vet de också om allt eller ja, inte värsta grejen men vad ska man göra. Det sägs att man inte kan lita på någon, men jag gör det. För de har varit några av mina närmaste vänner länge. Hm, ja hur som helst. Imorgon blire krök som jag berättade i inlägget här nedanför. Har faktist inte kollat runt lite vad folk ska göra som jag skulle. Det blir en sak att göra imorgon!

Nej, nu ska jag fortsätta försöka knäcka Räkan i Bubbeltown på facebook, hon ska fan inte få vara bättre än mig, hon är ju det nu dock. Men vänta bara. Sen ska ni veta att hon köper min vänskap för öl den jäveln! </3 (gråter floder)


Tjabläblä!

Hej alla glada, idag är det torsdag vilket innebär att det är fredag imorgon och det betyder öl! Smarrigt, förhoppningsvis är det fler än jag och Räkan som tänkt att dricka så ser fram emot att de hur kvällen slutar. Ska kolla runt lite idag vad som händer och sker under morgondagen. Har också lyckats räkna ut att om 20 dagar vid den här tiden är jag antagligen påväg hem från skolan, eller så har jag redan kommit hem. Skitsamma, det är ändå så att om 20 dagar börjar helvetet igen och nu måste man fan ha riktigt roligt sista tiden på sommarlovet annars blir det katastrof! Konstaterade för någon vecka sen att man fan knappt gjort någonting under lovet som man tänkt att man skulle göra. Kan det ha varit för att man planerade och hoppades så mycket på att allt skulle hända och ske? Vad vet jag, inget blev som planerat i alla fall. Vi får hoppas på en utlandsresa till nästa sommar istället och den sommar ska man ju försöka skaffa sig ett körkort också. Hundralapparna flyger i mina ögon, måste skaffa mig ett jobb nu till hösten och jobba röven av mig till nästa år. Hoppas jag lyckas få extra jobb på Bellmans Café inne i stan nu bara. Ska åka och lämna in ett CV inom en snar framtid. Eller om jag mailar in det till Jasmine som sen visar det för sin chef. Hoppas hoppas i alla fall!

Men men, från det ena till det andra. Spenderade gårdags kvällen med Matte, Mimmi och Lollo. + Mimmis pojkvän och hans polare. Det var trevligt, träffar inte Lollo och framför allt inte Mimmi speciellt ofta längre. Satt nere på stranden ett tag sen gick vi upp till Mimmi och satt där och pratade lite bara. Drog hem med Matte vid 20 över 12 någon gång. Somnade tidigt men ändå vaknade man vid 2 idag i alla fall. Måste börja vända tillbaka dygnet snart också. Hemskt hemskt hemskt att lovet har gått så fort och så har man tvåan framför sig som alla påstår vara den jobbigaste delen. Pju, orkar inte.

Stjärnfall

Kom hem efter en riktigt lugn och skön dag hos Manne. Vi sov till 12 - halv 1 efter att grabbarna gick till jobbet, så kollade på Yrrol efter vi vaknat och fått i oss frukost. Vilken skön film asså, så klockren så det går inte. Manne och Kimpa kom hem någon gång efter 4 helt slut efter jobbet. Så lagade Manne mat och Kimpa diskade, haha inte ofta man ser två killar göra sånna sysselsättningar. Men har faktist bildbevis på att Kimpa diskade ;). De käkade middag och drog ner till SATS någon timme medan jag och Jessica tittade klart på Lilla Kycklingen och började kolla på Ronja Rövardotter. Efter gymmet så var båda två helt slut. Kikade klart på Ronja och tittade sen på American Pie på tv, Kimpa somnade ganska snabbt i soffan så mamma kom och hämtade mig och Jessica vid 10 och skjutsade hem oss.



Kom hem, duschade och bytte om sen gick jag och mötte Angelica och Räkan i Hässelby gård och kom fram till att jag inte har ett ända öre på kortet, så pank förblir man ett jävla bra tag till. Väntar på att få in 500 spänn men som inte vill bli insatta haha. Vi gick till eko satt där ett tag, sen la vi oss på fotbollsplanen och bara stirrade upp i himlen. Helt underbart med stjärnklara nätter. Vi såg sateliter och ett stjärnfall. Jag önskade och önskade och önskade. Tror nog aldrig jag hoppats på att en önskning ska bli uppfylld som den önskningen. Helt sjukt har blivit helt knäpp efter allt, men det som är grejen är att de känslorna jag har gör mig så jävla lycklig och galen. Galen på ett bra sätt, vet liksom inte hur jag ska hantera mig själv nästan. Men jag mår riktigt bra just nu, otroligt bra. Är så jävla glad över det.

Kom precis in från altanen nu, har legat ute ett tag men det blev så varmt så gick in och tog en paus, nu blåser det väldigt mycket så vet inte om jag ska gå ut igen, känner för att bara hoppa in i en dusch och göra någonting. Men vad? Får se, lär väl träffa Räkan ikväll tror jag. Hur som helst så får vi se vad som händer :)

  
Bilder från måndagen, öl i solparken - Jessica och jag på matchen - Norra stå!

hostande grannar och en stekhet natt

Gårdagens match var faktist inte speciellt rolig som man tänkt sig, 1-0 målet för aik kom lååååångt in i andra halvlek, så det var faktist någorlunda segt, men innan matchen var det trevligt :) Satt i solparken med Jessica och Tiffy och drack öl, sen kom Manne och hans kompisar några minuter innan vi gick in på matchen. Tiffy skulle egentligen med också, men vi fick inte in henne på ngt sätt så det sket sig.

(Jag och Jessica missade målet också i matchen, vi stod och pratade om korv , vlket var ganska värdelöst haha)

Efter matchen mötte vi upp Manne, köpte våran korv och tog bussen till Sumpan hem till Manne, där kimpa satt i sin  ensamhet och drack öl. Lillkillen, men sen kom  vi i alla fall och gjorde  han sällskap till en film, På smällen.
I och för sig så var det bara jag och manne som såg klart filmen. De andra två gick och la sig men det va trevligt ändå :) Somnade vid typ 1 första gången, men det var ju så jäävla varmt inatt så varken jag eller Manne sov speciellt bra tror jag. + Att någon av grannarna hostade och snorade och nös hela tiden framför sin tv som stod på för hög volym. Somnade tillslut i alla fall men blev väckt vid kvart i 6 av att Manne och Kimpa skulle till jobbet. Snäll som manne är så fick jag och jessica fortsätta sova och så nu är vi husvakt och har precis fått hem en pizza från pizza express :D Adjö så länge

Nu ska jag berätta ...

Som ni sett i kommentarerna från inlägget om fredagen så har vi en person som vill ha uppmärksamheten i min blogg. Det ordnar jag. Det här inlägget är tillägnat Robin. En väldigt trevlig brud i sina bästa dar som jag precis lärt känna. Enligt henne själv så är hon "die hard cool", "livets mening" och allt vad det är, jag tänker inte instämma på att hon är livets mening, för lixom, jag är ju bäst så det blir lite jobbigt. Men hade inte jag funnits så kanske Robin hade varit bäst ;) Det återstår att se när man lärt känna henne bättre! Just nu jobbar hon i veckorna, har inte riktigt kommit underfund med vad, väktargrej om jag inte har helt fel? men vet i alla fall att hon njuter av youtubeklipp under dagarna.
 
Nej det här går utför, jag kan lova att det kommer en bättre version av det hela inom ett par veckor möjligtvis. Men jag tycker Robin är en sneeeel Robin, så ja, kika in på hennes blogg istället, så lär ni är nog ett och annat. Där kan vi prata om att någon uppdaterar ofta! Me like, gör som jag bara! Läs hennes blogg!

  




Nu ska jag göra mig i ordning för att möta Jessica i Vällingby för att invänta Tiffy som slutar 3 från jobbet. Under tiden ska vi lämna in Jessicas klocka och be en optiker fixa mina solbrillor. Hoppas de fan är snälla och gör det gratis, det dammar i min plånbok! :O AIK - LJUNGSKILE idag, tar vi dom inte så går jag under jorden, men vi kommer ta dom!!


YEY!

Imorgon blir det, Solna, öl och AIK. Sen struntar jag i resten för jag är så bäst!
Puss godnatt nu ska jag sooovaaa! ♥

Tjallå!

Det fins vädret är borta :O, trodde det skulle bli en lika fin kväll som alla andra kvällar. Men icke! Regnmål ovanför huset :( men det ska inte hindra mig från att åka bort till Jessica. Nej, ska bara kolla om Räkan är snabb nog för att kamma fram lite bilder från kvällen hos Manne. Hoppas hoppas hoppas!

Ny uppdatering när jag kommer hem :) Bye bitches!

Kom igen!?

Jag måste få klaga lite på er, inte en ändå kommentar på det förra inlägget? Lägg av nu för fan! Blir besviken på er alla faktist. Men men idag är det söndag. Vilket innebär att det är match imorgon mellan AIK och Ljungskile*. Ska bli kul att få se grabbarna spela igen, det var ett tag sen tyvärr men det ska bli trevligt :). Idag har jag inte gjort mycket annat än att solat på altanen och pratat lite med tiffy telefon där ett tag. En riktig slö dag helt enkelt. För en gångs skull var jag inte så tankefull när jag låg där och gjorde ingenting. Skönt att få varva ner hjärnan lite ibland också.



Jag vet att det har varit väldigt tråkiga inlägg nu utan bilder och så, kan inte skylla på att det inte har hänt något. För det har det ju, som i fredags till exempel. Ska nog börja ta med mig min kamera ut nu för tiden, det tar ju ett par dagar innan man får några bilder av Räkan. Segfisk <3 Får se om man får dem idag kanske, hon vägrar svara på telefon så får se hur det blir! Nu ska jag göra någonting annat hade jag tänkt... duscha! Så var det! Haha ciao!

* någon som vet vart Ljungskile ligger? Har inte den blekaste aning!

Humm ..

Jag har kommit fram till en ny sak, igen. Eller kommit fram och kommit fram, jag och Jessica pratade om det när vi va på Lindholmen, men nu under tid i solstolen på altanen funderade jag mer på det. Det här med kärlek. Att vara kär och att tycka om någon. Vad innebär de två sakerna för er? Skulle vara roligt att veta. Jag och Jessica kom fram till att kär, är ett jävligt starkt ord, precis som älska och hata. Men kär är man när man har tyckt om någon person länge, och gjort någonting med personen. Alltså, kysst, strulat osv ni förstår vad det innebär. Efter det, blir man kär. (?) Tycka om någon är mildare eller hur man ska säga. Det gör man när man är "förtjust" i någon, alltså tycker om någon. Vare sig man gör det mycket eller lite. (?) Ja, det låter helt sjukt säkert när ni läser det. Men tror nog att ni förstår på ett ungefär. Kom igen nu! Det finns ett antal personer som spanar in bloggen dagligen. Kommentera, vad tycker ni?


Godnatt?

Okej, så här sliten och seg har jag faktist inte varit på riktigt länge. Trodde verkligen inte att kvällen skulle sluta som den gjorde igår, men som tur var så blev det som det blev. Jag ska berätta för er:

Va i stan med Jessosh och Räkan på dagen, möttes vid 2 i stan. Gick runt lite och konstaterade att jag aldrig mer ska till stan i sån värme, och inte heller när det är sån sommar rea. Helt sjukt, blev helt ifrån mig inne på Gina när jag och Räkan väntade på Jessica. Fick i alla fall med mig två tubtops klänningar hem, likadana fast en blå och en svart. Tycker de va så söta, och jag menar 49:- styck? Hej mitt största kap på länge! Hur som helst, Jessica tog hål i ögonbrynet också, så nu ser hon och Räkan nästan likadana ut :P, bara näspiercingen som saknas för Jessicas del ;). Åkte hem, käkade, duschade och ja, ni vet allt för att göra sig i ordning för att möta Angelica vid skogen vid mig som jag gjorde efter ett tag. Gick till Rosan, mötte Bert, Conny och Basse. Tog en sväng förbi Hässelby gård och statoil för bankomat och ciggaretter. Allt var grymt segt, det fanns inget att göra. Man hade dricka, men ingenstans att dra. Så det blev Lövsta. Tog en cigg och for vidare till Räkan och började dricka lite lite smått. Kvällen var fortfarande seg så kände inte för att dricka då, kunde lika gärna spara ölen till ett senare tillfälle men icke. Eftersom Basse, Conny & Angelica drog till Mantorp imorse för att glo på bilar åkte de hem tidigt med Bert. Då ringde Räkan till Kimpa, som satt på en krog i Sumpan med Manne och sin chef. Fick skjuts av Räkans väldigt snälla mamma till Sundbyberg och mötte upp grabbarna så gick vi hem till manne där Jessica och Steffi var och började kröka där istället. Väldigt väldigt trevligt om jag får säga det själv. Kändes som att jag skulle bli "supen under bordet" där ett tag under ölspelet, men slingrade mig ur det lite fint och knallade runt för mig själv i lägenheten. Hittade Räkan sovande under balkongbordet på balkongen, hur hon nu hamnade där är en annan fråga. Tillslut åkte vi därifrån, eller ja snarare gick. Vi lämnade inte sumpan förrän 8 på morgonen, fastnade utanför 7eleven i väntan på att de skulle öppna så jag Jessica och Räkan kunde få i oss frukost. Missade bussen hem med 10 minuter, så det blev till att vänta i 20 minuter. Somnade på bussen, gick av med Jessica och sov hos henne några timmar sen gick jag hem och somnade hemma.

Nu ska jag hoppa in i duschen för 3e gången idag och sen nog gå ut och lägga mig på altanen. Ha det bra folket!



Du anar inte hur mycket jag tycker om dig...

Tillbaka !

Ja, det har varit väldigt skönt ute på Lindholmen de här dagarna. Avslappnande, skönt att komma bort lite. Det blev inte mycket målning faktist, snarare bara seg seg seg, koppla av och njuta ungefär. Men det har varit ganska händelserikt.

  • Vi har flytit omkring på luftmadrasser en halv eftermiddag
  • Blivit angripna av en svan
  • Kört/åkt båt
  • Målat
  • Solat
  • Badat och tvättat håret i skön
  • För första gången sätt månen gå upp
  • "Hallå, va' ere som häänder" (Jessica förstår)
  • Bråkat med myggor
  • Skrattat, pratat, gråtit och haft trevligt.

Ja, och ännu mer. Fiskat också! Men vi fick ingen fisk tyvärr. Det var fel på draget, eller hur Jess? Hur som helst så har vi också firat hennes två bröder som fyllde år igår. Trevligt, grillade och åt tårta och allt vad det innebär. Träffade Jessicas brorson också, lille Hugo. Som ska döpas på söndag. Riktig fin unge asså :) Jäätte söt och härlig.

      
  

1. Jessicas bröder fiskar - 2. Solnedgången från altanen - 3. Min & Jessicas stuga - 4. Altanen nedanför vår stuga - 5. Solnegången från stugan. - 6. Jessica bäddar uppe på loftet - 7. Älskling redo för att måla. - 8. Månuppgången - 9. Jessica och hennes pappa på g hem.



Imorgon blir det en färd in till stan. Jessosh ska ta hål i ögonbrynet och jag och Räkan ska glutta efter nya piercingar till våra tungor haha, så vi ska möta Jessica i stan vid två när hon slutar jobbet. Annars har jag inte den blekaste vad som händer imorgon. Blir till att se det då! :) Hoppas resten av er har haft det bra här hemma!

CP facebook!

Sen jag skrev det senaste inlägget har jag hållt på med bilderna på facebook. Blir galen, ingenting fungerar som det ska, det blir antingen "Websidan kan inte visas" eller massa "error". Har suttit och "taggat" bilder hela tiden , om och om igen. Nu gick det som de skulle. Tror jag. Jaja, ingenting jag orkar hålla på med nu, ska ändå gå och lägga mig snart tror jag. Försöker få reda på när vi ska åka imorgon, men jessica är lite på lyset så hon svarar inte på min fråga haha :P Jo nu.... Hm okej, ja vi ska nog åka med hennes bror, men annars om han inte hör av sig så åker vi själva runt tolv. Satsar på att gå upp vid tio då så får vi se hur det blir! Jaja, blir borta till senast torsdag! Det är bara att ringa eller messa om det är någonting :) Pusspuss

  

Lindholmen; here vi come!


Hemma kväll

Ja som rubriken lyder så blir det till att vara hemma ikväll. Ska ju till Lindholmen imorgon igen med Jessica som sakt så det lär nog bli tidigt imorgon. Skönt på sätt och vis att slippa all trafik och så, men det ska bli härligt att komma ut till den lilla ön. Hoppas vi får fint väder så kanske man hinner lägga på solbrännan lite innan man åker hem. Får se hur det blir.

Så, ja sitter och fifflar lite med bilder på facebook nu. Rensar lite, va väldigt mycket gammalt så det blir lite nytt och gammalt nu i ett å samma album ;). Sen ska jag väl göra klart Angelicas design till hennes blogg också, har kommit en bit får se hur det slutar, haha. Juste! Satt och tittade lite på tv idag så kom 118100 reklamen upp på tv "Nu kan du ställa vilken fråga du vill"  Skickade frågan: Vem är Malin Nordstrandh?. Fick tillbaka: Malin är en väldigt sympatisk tjej med båda fötterna på jorden. Hon gillar både vinter och sommar och är gärna ute i naturen. Malin tycker om att umgås med nära och kära. Vi tror att hon kommer få ett långt och lyckligt liv.

Haha, ja mycket för naturen är jag väl kanske inte, men sommar och vinter är väl rätt. Beror ju i och för sig på men de båda årstiderna har ju sina plus i kanten liksom. Umgås med nära och kära är en självklarhet. Skulle aldrig klara mig utan dem. Långt och lyckligt liv, hah ja det är en annan fråga. Får vi ta och se ni!

Shiet!

Det måste vara väldigt intressant att läsa min deprimerande inlägg, besöks siffrorna har stigit med typ 10 pers sen i fredags (även fast allt började i lördags, men ändå). Äsch, slut på det. Fortsätt besöka, det är jag bara tacksam för. Känner nu att jag nog kan ha överreagerat lite, men ändå inte. Trodde aldrig att något sånt skulle kunna ske, men det gjorde det. & det kan fane mig inte bli värre än vad det redan är eller vad säger ni? Vill ni ha tillbaka den glada Malin igen? Det vill jag så nu ska jag fanemig skärpa mig!

Godmorgon gott folk! Lite sent att säga godmorgon kanske, men gick upp för ca 20 minuter sen. Förstår inte, somnade runt 1 igår och det var knappast någon fartfylld kväll? Jag menar det är inte ansträngande att gasa på en moppe för det var ju faktist de till största delan av kvällen bestod av. Hm, duktigt av mig att vända på dygnet nu i slutet av sommarlovet när jag var uppe vid 9-10 varje dag i början av det. Men men, får väl försöka ställa klockan på mornarna istället i fortsättningen! Har ingen som helst aning om vad som händer idag(ikväll) det blir nog de vanliga till att träffa Räkan :) Det verkar bara vara vi två som är ute och ränner på nätterna så det får bli som det blir! Det är sommarlov fortfarande mina vänner! Vad gör ni för någonting ? Lite måste jag få klaga faktist. Det har inte varit en sån fullspäckad sommar som jag föreställt mig. Men det blir till det man gör det till, så vad ska vi hitta på ?



Efter en paus i inlägget så fick jag ett sms från Jessica, det lutar åt att åka tillbaka till Lindholmen imorgon och måla igen! Underbart, perfekt att få komma iväg nu lite efter helgens händelser. Yes! Skriver senare. Love

Hell yeah!

Trodde dagen skulle bli lika helvetisk som gårdagen men icke. Är på oerhört bra humör nu när jag kommit hem efter att ha spenderat kvällen själv tillsammans med Räkan. Alltid lika trevligt, dock inte lika sena nätter som det brukar men det är nog lika bra att komma hem tidigt ibland också. + att det är söndag, inte en människa vistas ute på gatorna här i Hässelby. Men en jävla massa bilar i alla fall det är väl i och för sig människor i dom, men gående människor var det dåligt om.

Tog en tripp till Max i Solna nu på kvällskröken efter att vi konstaterat att varenda grill på den här sidan av stan var stängd. Eftersom vi ändå inte hade mycket annat för oss så skadade det inte att åka dit och äta. Gott var det som tur va i alla fall. Under resan kom vi fram till att det inte tar sån lång tid som vi tidigare trott att åka till Solna/Sundbyberg. Inte på nätterna i alla fall, kom tillbaka till Hässelby på 10-15 min så det är ju bra att veta ifall det skulle hända och ske någonting där borta. Inte för jag tror det, men man vet aldrig ;) Nu är det ju egentligen måndag så vi har ju en ny vecka framför oss också, känns som det bara är jag och Räkan som är arbetslösa och sover bort dagarna nu i veckorna medans andra sliter och har sig. Värdelöst egentligen, skulle fan behöva ett jobb. Men men, det kommer väl det med!

Sen har jag kommit fram till en till sak, som jag egentligen vetat länge men har sakt till mig själv hela kvällen att: Livet går vidare, det är hårt. Men va fan, de kan inte bli värre nu! Godnatt gott folk, dags för tv-tajm!



"Det kommer ordna sig, det gör det alltid
Jo, det löser sig, så brukar allt bli
det kommer fixa sig till slut
det är inget tvivel om, fast nu känns skiten sur
och flera mil ifrån, det ordnar sig...
"

Illamående

Jag vet inte vad jag ska säga. Känslan i kroppen har jag aldrig känt förut. Aldrig. De springer i armarna och benen även fast de är lelösa. Är illamående, yr. Huvudvärk. Men jag känner mig inte sjuk på "sjuk-sättet". Kalabalik i hjärnan. Tankarna springer fram och tillbaka, den ena hjärnhalvan säger det ena och den andra säger någonting annat. Helt sjukt att någonting som egentligen tillslut skulle komma fram kan göra en så konstig. Men det skulle inte komma fram, inte nu, utan sen, från mig. & Ingen annan. Men så blev det inte. Shit vet inte vad jag skriver. Korta meningar, få ord. Kalabalik. Förstår fortfarande inte varför. Hur du kunde. Jag älskar dig fortfarande djupt ifrån mitt hjärta, vad är det 4-5 års vänskap mellan vått och torrt? Är det inte. Du låg högt upp, nu ligger du lågt. En sån liten sak, förändrade mycket för mitt hjärta. Det sved, som fan. Nu kommer tårarna igen.... FUCK!

Rastegar & Nordman - Livet som en värsting

"De var där på deras sida när de behövde dig,
när du själv ropade till hjäl, ingen hörde dig.
Du hamnade i fel spår,
undrar vart har kärlekentagit vägen?
Vem av vännerna där ute var äkta?
Vem brydde sig vart du hamnat eller gjort.
Livet som en värsting var soft för en stund.
Men det hela vände lika fort."

Smärta

Jag kan fortfarande inte förstå hur allting kunde gå till. Jag kan fortfarande inte förstå varför. VARFÖR?!
Någonting jag aldrig kommer få reda på, vill inte ens veta av dig just nu. Förstår inte hur fan du kunde. Vad har hänt? Haha, Det är nog nu du ska känna dig hotad egentligen. Även fast jag aldrig skulle kunna göra någonting mot en "nära vän" så borde du göra det nu. Patetiskt, vet inte vad jag känner. En illamående känsla, smärta i magen, trycket i ögonen för att tårarna ska komma ut med ilskan. Jag grät igår, det förstod nog alla. Men egentligen grät jag inte för vad som kom fram, utan för att du gjorde så det kom fram, utan att säga någonting, inte ett jävla skit. "Du kan alltid lita på mig, jag kommer alltid stå vid din sida" I helvete heller, behåll det. Trodde jag visste vart jag hade mina vänner. Tydligt och klart inte. Och just att du står och säger att min bästa vän inte ska säga någonting till mig är ju ännu värre, du vågar ju fan inte ens stå för någonting du gjort? Jag är glad att hon kom och berättade det för mig, riktigt jävla glad. Så man inte går och tror saker. Åh jag ryser när jag ser tillbaka då du gick in och satta dig brevid mig när jag kollade på tv och sa "varför är du här för, kom ut dit ut" Jag ryser på riktigt, hur du kan bara låtsas om som ingenting.



Ni tycker säkert att jag överreagerar, men ni som tror det vet inte i så fall. Ni vet inte hur det har varit förut när liknande saker har hänt. Jag orkar inte att samma saker ska komma som en flashback och allting spelas upp igen.
Det är inte min grej helt enkelt.

Igår

Efter gårdagen har jag kommit fram till lite saker.

1. Jag ska börja dricka svensk starköl hela tiden.
2. Jag har blivit svårpåverkad.
3. Räkan och pappersrullar går inte ihop.
4. Jag är grym på att massera!
5. Det är förjävligt när nycklar går av i tändningslås.
6. Vissa människor är otroligt underbara.
7. När min envishet tar över lyckas jag med det mesta.
8. Jag ska aldrig mer rulla hem min moppe från Jessica!



Så, kvällen var väldigt trevlig igår. Som jag alltid säger så är det alltid lika roligt att träffa folket. De är så fina allihopa :)
Drog till Jessica med Räkan där Manne, Kimpa och Jessica var. Efter en stund kom det fler och fler folk. Det var najs, inte värsta festen mer "chillkrök" men det var perfekt för min del även fast jag var på riktigt partyhumör för en gångs skull haha. Kvällen flöt hur som helst på och sen mot 3 tiden kände jag för att ta moppen och åka hem. Skulle aldrig tänkt tanken för någonting hände när jag skulle vrida om tändningen, det sa klick och så satt halva nyckeln i tändningslåset. Dum kände jag mig när jag mötte upp Manne och han skulle hjälpa mig, vi fick inte igång den och han missade sista bussen från björnboda till Spånga, skulle skjutsat honom om inte nyckeln gått av men det gjorde den. Ringde Kim, försökte tjuvkoppla moppen, men det gick inte heller. Den ville verkligen inte starta. Efter att vi försökt med allt så gav vi upp och Manne ringde SL och fick gå upp till Vällingby för att kunna ta nattbussen därifrån. Fyfan vilken ångest jag hade då. Det är ingenting man vill att en vän ska få göra efter en hel del öl och allt under en hel kväll. Klockan var ändå runt halv 4 då. Men men, tack igen Manne. Tror inte du läser det här men ändå om du gör! TACK TACK TACK, du är underbar! Skulle rulla upp moppen till Jessica igen och sen gå hem men envisheten tog över så rullade hem den istället. Mamma mötte mig vid skogen vid statoil och puttade på sista biten. Jag kan säga att det ända jag tänkte på sista biten var att få duscha, så vid 4 imorse stod jag i duschen för er som vill veta! Får se hur kvällen blir idag, kanske drar till Jessica, men idag ska jag varken dricka eller ta sönder någon nyckel! Hoppas ni andra haft en bra kväll/dag!

  
  

Svensk starköl

Idag är vi verkligen glada, för de börjar pratas om fest ikväll vilket jag behöver. 10 stycken svensk starköl är beställda som världens bästa Manne ska ordna åt mig :) Ska börja göra mig i ordning nu. Middag efter det och sen hem till Räkan så vi åker tillsammans till J sen. Så får man träffa lite folk och allt. Kvällens klädsel blir svarta leggins, gult långt linne från Gina och en tröja som lånas av Räkan :D I LOVE IT! Nej, skriver kanske senare, får se hur det blir! Hoppas i alla fall på en riktigt lyckad kväll med nära och kära!

 

"Hej, du sitter och stirrar.
Jag vet du vill ha mig.
Så ställ ner ditt glas och följ med mig hem!
Men du, din söta kompis, har hon någon pojkvän?
Om inte så har jag en kompis till..."

Hej alla glada!

Inga sura miner här inte, idag är vi på ganska bra humör faktist! Förutom att ingen kan fixa öl, men får väl dricka imorgon istället. Käkade precis middag, spaghetti och köttfärssås med mamma så kollade vi på emil i lönneberga haha. Så klockrent "barnprogram" så det går inte, tittade alltid på emil när jag var liten :) Men men, får se om man drar till Jessica lite senare eller någonting. Det lutar nog åt det hållet faktist!

Vad gör ni andra ikväll ?

"It´s bad, it´s mad, and it´s making me sad, because I can´t be with you."

En saab med avtagbart tak ?

Haha, ja det är sjukt. Men jag är i alla fall hemma igen och har varit det sen i måndags kväll! Har bara inte kommit till skott med att lägga in ett nytt inlägg. Så var inte oroliga, än har jag inte glömt bort er ;) Det var hur mysigt som helst ute på Jessicas landställe. Ön var hur liten som helst, hade verkligen inte tänkt mig det, men det spelade ingen roll alls. Det var lika underbart i alla fall. Bangar inte på att åka dit igen! Vi målade och målade, sammanlagt 10,5 timmar och fick 700 spänn för det. Inte illa! Tror det lutar åt att åka dit igen och måla igen inom en snar framtid. Får se hur det blir med den saken.

  

Igår var jag med Räkan hela dagen, och massa annat folk. Kim, Johan, Danne, Basse, Markus, Jackie, Bert, Basse, Conny, Matte och Sara. Tror inte jag glömt någon. Skulle egentligen spenderat kvällen hos Manne med honom, Jessica och Kimpa. Men det gick inte så ringde Räkan och gick hem till henne, hämtade min moppe och mötte de andra vid lilla torget vid Matte och sen drog vi till tippen och mötte resten av gänget. Var där ett tag pratade lite, och sen drog jag, matte, sara och räkan till Hässelby slott. Efter att Sara och Matte åkt hem åkte jag och Räkan ner till båtbryggorna i villastan och sen till stråket. 3 timmar bestående av bara prat utan uppehåll gick hur snabbt som helst. Alltid lika skönt att prata av sig. Grodan boll och Kalle stropp, sen kan resten cykla och välta!

 



HAHAHAHA, JAG TROR JAG DÖÖÖR HAHAHA!

Annars då? Har bara legat ute på altanen hela dagen och solat. Men det började blåsa så mycket så gick in istället, när mamma kommer hem ska vi äta och sen blire till att träffa Räkan igen :) Adjö!

NU DRAR VI!

Hejdå folket, nu drar jag och Jessica till Lindholmen, hennes land och målar i några dagar. Kommer hem senast på onsdag, men om vi blir klara tidigare så åker vi hem :) Men men, nu ska vi åka strax! Mobilen är med så det är bara att ringa! Puss&kram

Veckan som gått...

... har på sätt och vis varit full späckad men ändå inte.

Måndag: Stan med Tiffy , väldigt mysigt även fast det regnade.
Tisdag: Lunch i Vällingehus, sightsing med mopparna, en natt på akuten.
Onsdag: Krök vid Hbygymnasium. Stan at night.
Torsdag: Chill med vännerna. Serious talk med Räkan på kvällen/natten
Fredag: Krök & ölspelet. Bråk, tjaffs och en jävla massa kalabalik.
Inklusive en trasig mobiltelefon

Lördag: Bauhaus, Jula, Plantagen med mamma. Gudfar kommer hit.
Krök med Kimpa och c/o enligt Räkan. JESSICA KOMMER HEM

Söndag: Troligtvis umgås med fröken Söderberg.

Men nu ska jag duscha, som ni ser ovan så lutar det åt att öl + vänner blir kvällens händelse. Mer om det imorgon!

VÄLKOMMEN TILLBAKA TILL SVERIGE
JESSICA! 
Har saknat dig som fan <3

Alloj!

Hej hej hallå! Det blev krök i onsdags på kimpas födelsedag, mötte matte och sara där på eftermiddagen och gick till centrum för att ta ut pengar. Stötte på Danne F och stod och pratade lite med honom ett tag, så kom hans polare och ringde ett samtal till någon i Råksta och så visade det sig att vi hade vårt krök säkert för kvällen. Matte åkte och hämtade flaket medan jag och Sara gick hem till henne och hämtade hennes krök och så. Sen gick vi till Hässelbygymnasium och väntade på Räkan :) Satt där typ hela kvällen eftersom Kimpa och grabbarna var på krogen så de va ju lite tråkigt. Conny och lilla Jessica kom också efter ett tag.

Om jag får säga det själv så hade vi jävligt roligt i alla fall, troligtvis så kommer det upp en video lite senare, då får nu kära läsare ursäkta mig, låter som största fjollan ^^ HAHA!



Senare när alla dragit hem och det var jag och Räkan kvar åkte vi in till Fridhemsplan och käkade, sen gick vi till T-centralen och mötte upp Kimpa & c/o. Lite trevligt faktist. Irrade runt i stan ett tag och sen satte vi oss och väntade på nattbussen hemåt. (Som alla trodde strejkade även fast jag pratat med ett par väktare och de sa att den inte gjorde det, ingen ville lyssna på mig, men bussen kom till slut!)

En natt i stockholm city ^^

K som i Kalabalik

Sorry för dålig uppdatering igår, men det blev mer livat än vad jag tänkt mig men så här blev det.
Morgonen började med att Sara och Matte kom hit så åkte vi upp och käkade lunch i Vällingehus. Tävlingen mellan Sara och Matte slutade överlägset med att Matte vann som tippat. Käkade så han nästan va grön i ansiktet typ haha.
Efter lunchen tog vi mopparna in till stan, jag köpte en ny plupp till tungan med ett järnkors på, och matte köpte en "uttöjningsstav" till örat på Punkt shop. Sen gick vi till donken och köpte glass :).

Drog hem, mötte Geli, köpte cigg och drog sen till dagiset nedanför mig dit Basse kom, och senare Conny. Så satt vi där, drog hem och käkade i omgångar. Efter någon timme drog vi till Lövsta grillen och mötte Jonis, så käkade Conny, Basse och Jonis. Satt där ett tag också efter det, så drog Basse och Jonis någonstans, Matte skjutsade hem Conny och jag och Sara åkte i förväg till stråket för att möta Räkan. När hon kom drog vi till Veddesta för att köpa godis. Matte ledde oss och körde helt åt helvete men fram kom vi i alla fall och då var affären stängd ^^ Så det blev Coop i vinsta istället och sen Lövsta dit Basse och Jonis också kom ett tag. Sen bestämde vi oss för att dra till tempeludden och sitta där ett tag. Runt 11 skulle sara hem så hon skjutsade hem mig så fixade jag, matte och räkan min moppe så nu funkar den igen :) Åkte till Hässelby slott och satt där tills matte skulle hem efter tolv. Sen åkte jag och räkan typ runt bara, ingen av oss pallade åka hem så vi åkte ner till typ Allmänna sen till Hässelby strand. Där fick vi reda på att typ 4 av våra polare åkt på stryk så det blev till att ta moppen in till St Görans akuten och sitta där nån timme på natten, så skulle vi till karolinska men jag och räkan åkte hem istället och kom hem runt 4 - halv 5.

Så där har ni min anledning till att inte ha uppdaterat bloggen under gårdagen! Idag så är planerna att dricka öl efter som Kimpa fyller 21 idag :D, Grattis Kimpa!! Men vi får se eftersom han tydligen skulle på krogen. Men det blir till att vänta och se vart kvällen för en lixom. Vaknade vid 20 i 4 idag så har inte gjort mig i ordning eller någonting ska börja göra det nu och sen möta Matte och köpa cigg i alla fall :) Ha en bra kväll!

Dagens sista

Även fast paraplyet fick följa med till stan så blev man blöt. På benen i och för sig så det är ju egentligen inte så konstigt. Snyggt var det inte i alla fall när man hade gråa mjukisbyxor på sig som blev helt prickiga av regnet. Helt sjukt egentligen att man ska behöva mjukisar, tröja och jacka i juli. Då ska man gå omkring i shorts och linne tycker man ju. Men men, till stan kom jag i alla fall. Fick vänta på Tiffy i några minuter men det skadade inte. Så gick vi till Punkt Shop på Hötorget och köpte två nya stavar till min tunga och en näsplupp. Gick till Bellmans för att Tiffy skulle bjuda på fika, men blev bjudna av min kusin som jobbade så det var ju snällt :) Det blev Café Latte och en choklad biskvi för min del och Café latte och hallon cheesecake till Tiffy. Satt där och pratade om allt möjligt och sen gick vi ner till Astron och bytte min piercing, fick en stav där också till tungan så nu har jag tre olika :).

Gick runt i affärer ett tag, hittade ett gulligt guldarmband från ur&penn för 29.50:- eftersom det var rea och det var typ de sista så det var ju ett kap ;) Tiffy shoppade loss totalt och var väldigt stolt över att hon köpt kläder för sina pengar istället för att slarva bort dem! Hah, men det kommer det med ska vi se :P ! Sen gick vi till Sandys och käkade, pepsi och kyckling-pasta sallad till mig, och pepsi och kyckling-curry baguette till Tiffy :) Sen skildes vi åt nere vid perrongen mot Hässelby eftersom Tiffy genar där när hon ska till pendeln hem. Men det var en trevlig dag med lilltjejen, vi ses ju inte så ofta nu för tiden och om vi gör det så är det när man krökar så då är det alltid kul att ses för en dag och bara prata och ha trevligt.

 
(Armbandet från ur&penn och piercinggrejerna :) köpte en stav med likadana kulor som den randiga fast vit också men har den i tungan nu så orkade inte ta ut den ;) Försöker få tag på tiffy så hon kan skicka lite bilder på oss från dagen men hon vägrar svara så det kommer imorgon!)

Annars så har jag inte gjort någonting speciellt ikväll, träffade Sara och Matte nu på kvällen ett tag, satt ett tag vid dagiset, gick och köpte cigg, satt vid ett annat dagis och promenerade hem. Imorgon ska vi luncha tillsammans i Vällingehus vid 12 så det blir mys. Matte och Sara ska tävla om vem som kan käka mest. Tror Matte kommer vinna säkert haha. Jag tänker i alla fall njuta av den Asiatiska Buffén där uppe. Hörs imorgon !

Jäklar!

Det regnar som fan idag kan man ju säga, det är typ en flod ute på gatan och tvn har störningar HAHA! Fett synd, bra att man inte ska vara hemma då. Eller ja det är väl både bra och dåligt, man slipper störningarna på tvn men man kommer bli dyngsur istället eftersom man ska ut i regnet! Ska möta Tiffy 10 i 1 utanför tunnelbanan vid plattan får att sen gå och köpa ny stav till tungan och gå ner och byta den. Sen får vi se vad man gör och hur länge man blir kvar i stan. Tiffy skulle ha tjejdag med sin familj idag så :)

Skriver lite senare! Ha en bra dag!

(nej räkan, jag kommer inte ta bort bilderna i inlägget där nere)

Jag vill ha ett jobb.

Som rubriken lyder. Jag vill ha ett jobb. Har börjat tröttna på att sitta hemma på dagarna och dega. Snåla med pengar och inte kunna köpa det jag vill ha. Först och främst vill jag ha pengar som jag kan lägga undan till en laptop sen en ny kamera men först en laptop. Tröttnat på min stationära data som bara hänger sig hela tiden och bara tar en massa plats och eftersom vi ändå har ett mobilt bredband så är det ju perfekt.
Såg på platsbanken.se nyss att Sandys på Hötorget lagt upp en ansökan om personal. Skickade iväg ett mail till den bifogade kontaktmailen. Men det är väl ingenting att hoppas på, har verkligen tappat suget totalt nu när man sökt jobb sen i december förra året. Fick ju jobbet på Glocalnet, men det sög ju verkligen. Fick 1400 spänn typ på en månad. Verkligen fet utnjyttning. Grejen är ju den att de på Sandys ville ha folk med tidigare erfarenhet och tror faktist inte det spelar någon större roll om man skriver att man har lätt att lära sig nya saker. Varför ska de tro på det när det säkert finns flera stycken andra som har en bra tidigare erfarenhet lixom. Nej, inget att förvänta sig. Det blir till att fortsätta leta. Vill ju så gärna ha ett jobb till hösten.


Kom hem Jessica!!

Gah, var tråkigt jag har. Som alla andra dagar. Det har varit helt segt nu när Jessica är i Spanien! Kom heeem nuuuu!!
Nej, men det skulle faktist inte skada om du kom hem nu istället för på torsdag (a). Hur som helst. Igår va jag hos Lollos syrra på kvällen ett tag med Lollo, Tiffy och Räkan. Drog vid tio, eller rättare sakt hade tänkt att dra vid tio men rätt vad det var så vägrade moppen att starta och eftersom jag höll på med elstarten hela tiden så laddade batteriet ut och eftersom jag bara ville sparka sönder hela moppen när jag kickade så låter den som ett helvete nu också. Så det suger, kom inte iväg när jag skulle och tänkte att jag kunde lika gärna börja rulla moppen hemåt men vid första uppförsbacken konstaterade jag att moppen var för tung och jag skulle ha varit död innan jag kom halv-vägs. Så det blev till att ringa min mor som fick gå ner och väcka grannen och fråga om hon fick låna deras bil eftersom de har dragkrok och flak så hon kom och hämtade mig efter mycket om och men. Skulle behövt Jessica där som sprang ner och hjälpte mig vid typ 12-1 på natten en måndag typ haha, fy fan då var jag så arg så tårarna bara sprutade men så kom min ängel och allt löste sig :) Stannade vi statoil på vägen hem och köpte massa gott sen satt vi bara och frossade halva natten typ haha.

Idag har jag inte gjort någonting typ, vaknade vid halv 1 vilket var väääldigt skönt efter alla dessa tidiga mornar med barnen. Så det behövde jag. Efter det blev det de vanliga, frukost. Sen har jag bara kollat på tv hela dagen och gått omkring i morgonrock som jag fortfarande gör. Härligt. Käkade nyss middag och tittade hur det stog i matchen AIK - GAIS 1-0 till Gais så det suger väldigt mycket. Men det kommer, det är typ en halvtimme kvar av matchen så :) Skulle gått på matchen om fröken söderberg hade varit hemma. Tur att det inte är någon "viktig" match, gais är ju inte något jätte lag precis ;P Jaja, nej ska nog instralera The Sims på datan nu haha, riktigt bra tidsfördriv säger jag bara ;)

   

KOM HEM TILL MIG PARTYPRISSE </3

Äntligen fint väder!

Eller vad tycker ni? Har det inte varit lagom föör mycket regn och rusk nu? Jo det tycker jag. Men idag har vi i alla fall fått otroligt underbart väder så det blev en härlig dag på stranden med småungarna och mormor och morfar. Jag badade och allt vilket inte var planerat med två gånger var jag nere i vattnet. Synd att kalla det bada, doppade mig och sen halv sprang upp och tog en handduk. Solade mest och det var riktigt skönt. Behövder lägga på brännan lite efter att allt bruna har försvunnit när det varit sånt där skitväder hela tiden. Tydligen ska de bli dåligt väder igen nu i helgen :/ så det suger.

Hade ju tänkt att lägga upp lite bilder och det men kom fram till att kameran inte hängt med speciellt mycket och det var inge vidare bra bilder på kameran så det blir inga bilder dess värre. Lite tråkigt eftersom jag själv är sån som blir mer intresserad av ett inlägg om det är bilder i det. Men men. Träffade Räkan igår vid 9-10 någon gång och som vanligt hade vi ingenting att göra. Messade lite med Basse som var på fest hos Jonis med några. Tillslut tröttnade vi på att sitta utanför Räkan så vi bestämde oss för att åka och tanka, och eftersom vi var uttråkade så åkte vi till spånga av alla ställen och gjorde det. Mötte Markus på vägen som var på g hem, men hur som helst så när vi tankat klart messade vi Basse igen och sa att han skulle komma utanför Jonis och ta en cigg med oss vilket slutade med att vi gick upp till Jonis i stället. Jag vägrade och vägrade, satte mig på tvären och blev kallad mupp, tönt o vise versa men ändå slutade det med att man gick upp, tack vare ett visst besatt skaldjur.............................. men det var trevligt, den ända nyktra av typ 10 pers så drog hem tidigt.

Ikväll blir det till att vara hemma, oj, tittade på klockan nu och såg att den var 11, trodde den va typ 7 men men, skönt ska sova snart! HA DET BRA KÄRA LÄSARE :) <3

Grattis moder!

Ja och idag fyller mamma år, 46 år. Ja, snart är hon 50 men det kan man inte säga till henne, då blir det kalabalik, hon har sakt att hon ska börja räkna bakåt nu, så nästa år blir hon 45, haha! Men men, idag var det sista dagen som man hade ungarna, visst är det skönt men man kommer ju sakna dem lite grann. Ska i och för sig vara med dem och åka ner till kaananbadet och sola och bada imorgon igen men då har mormor ansvaret för dem. Och för en gångs skull ska jag nog försöka unna mig ett par öl imorgon, om vädret håller i sig så skulle det ju vara skönt att sitta någonstans på kvällen och bara ta det lugnt, räkan bangar inte behöver inte ens fundera på saken haha. Men vi får se, ska träffa henne när hon gjort sig i ordning så åker vi väl till lövsta eller någonting troligvis.

Jaja, nej ska väl göra mig i ordning och det med. Orkar inte lägga upp några bilder nu fixar allt det där imorgon så blir det ett långt fredagsinlägg istället :) Ciao!

Fram och tillbaka

Skulle ju som sakt sitta barnvakt måndag-torsdag, åkte hem igår och så var det meningen att jag skulle bli hämtad i bromma imorse vid halv 9 men icke, min moster var hemma från jobbet så behövde inte ta dem under dagen, ska åka runt 8 till dem ikväll istället. Men det har varit skönt att få vila ut sig lite idag, man blev helt slutkörd efter en dag tillsammans med småttingarna. Det är väl sånt man får räkna med antar jag :) Något som är skönt är också att de liksom klarar av att leka tillsammans utan att bråka. Träffar dem inte så himla ofta så det är ju roligt att vara med dem i alla fall. Får se vad vi ska göra imorgon, käka lunch på donken lär vi göra i alla fall skulle ha gjort det igår men det började spöregna så det blev plättar med sylt istället haha. Sen om vädret håller i sig kanske vi tar en promenad till parken och fikar och leker lite. Får som sakt se hur vädret blir.



Ritning, mellanmål och deras koja som blev skitpopulär. Man har barnasinnet i sig fortfarande ^^



Helt slut?


Annars så är allting lugnt. Tungan är fortfarande ganska svullen, men den har gått ner väldigt mycket faktist. Har börjat äta lite vanlig mat nu då jag bara levt på soppa och yoghurt i typ 4 dagar så det är skönt. Grejen är väl den att det tar år och dagar för en att äta upp maten eftersom man koncentrerar sig så mycket på att inte bita i staven vilket jag inte lyckats göra än hitills. Så om svullnaden fortsätter att gå ner och de läker mer och mer så ska jag in och byta till en kortare stav på lördag. Vill ju kunna äta ordentligt när det serveras grillat kött och bakpotatis och tårta och grejer eftersom mamma fyller år på torsdag, men vi firar henne på lördag istället :) Så så är det. Igår va jag och Räkan i lövsta på kvällen och gjorde ingenting alls. Helt dött var det, men det var trevligt ändå :) Skulle egentligen ha gjort ett videoinlägg igår men när jag kollade på filmerna så ångrade jag mig haha! Men bilder blir det ;) Ska käka strax, skriver nog inte något mer idag så vi hörs på torsdag igen ;)



RSS 2.0