Segt som satan

Lovet är nästan slut och det har inte hänt någonting. YEY, jag har haft en vecka på mig att plugga till proven jag har missat med har inte gjort ett skit. Öroninflammation har jag lyckats få också + att jag har verkligen tröttnat på att sitta i det här ruttna huset dag ut och dag in. Jag vill ha ett jobb så jag kan göra någonting åt all den här tiden som vara glider förbi, fan då får man ju i alla fall betalt. Ja, Malin är på dåligt humör och vet inte vad hon ska göra för att bli gladare.
Studiebidraget kom idag, så man har ju pengar men orkar inte kröka. Det händer ändå ingenting roligt nu för tiden tycker jag.....

Suck, fy faaan vad jaaaaaag haaaaaaaaar trååååååååååkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Glitter och Glamour

Kör ni på era halloween masker och förklädnader, min halloween blir till att planera helgen efter då det troligtvis är fest på ön, 20års fest med glitter och glamour tema. Det ni, haha! Var inne i stan idag som sakt och träffade Tiffy, hittade klänningen som jag ville ha först men den satt inge bra när man provade den + att den gick på 250 spänn och hade bara 200 på mig, så det blev den svarta istället för 179:- från Gina Tricot. Skönt att ha det avklarat, även om jag faktist förälskade mig ganska djupt i en klänning från cubus för 299, tråkigt att studiebidraget inte kom idag istället. DAMN!

Aja, hann med en fika med Tiff också på Sandys, och på tunnelbanan hem kom Lollo som man inte sett på år och dar, i Hässelby gård hittade vi Mimmi och sedan Melanie också, sen blev det till att gå hem och nu sitter jag här. Pratade med Bellan för ett tag sen som är uppe i Sundsvall, henne träffar man på lördag! Då ska det investeras "kläd-glitter" som man får spraya över hela sig, haha. Herregud. Nej nu är det mat gå g, kycklingfilé, wook och nudlar. Smarrigt!



Take care!

Snö till helgen ?

Enligt vädergubbarna/tanterna på tv så sägs det att det blir snö till helgen, och vad är det för datum i helgen? Jo, första november. Haha, jag kommer ihåg förra året samma datum, då Diana hade fest på ekerö och jag och Jessica skulle hem på natten. Bussen gick 03.00 mot fridhemsplan och vi började röra oss, när vi kom ut så började det snöa och det var mycket snö! Där gick vi lite smått berusade och halkade omkring på en mörk, snöig väg mitt ute i ingenstans typ. Haha, vi hade tänkt hoppa av i bromma och åka raka vägen hem, men nej Bellan, Mattihas, Martin och Linus kom efter oss och hoppade på bussen, vi hamnade i fridhemsplan på donken. Tunnelbanan hann sluta gå och 119 åkte förbi oss när vi var påväg till busshållsplatsen, springa var inte ens någonting att räkna med att man skulle göra.
Så, där satt vi i väntan på en kall buss, och resten som skulle ut till ön fick ta en taxi till färjan för typ 2000 (?) spänn.

I år blir det inget sådant äventyr kan jag säga, men det är gott och väl ett minne!



Men men, bortom snö och kyla så sitter jag här hemma igen. Ärligt talat så funderar jag på att gå och sussa snart, eller i alla fall titta på tv. Ska sätta mig framför braskaminen i köket innan och värma mig lite, så jääävla kallt är hemma! Och imorgon blir det till att möta Tiffy i stan vid 1! Ha det bra gott folk!

Planer

Hej alla glada, en dag på lovet är över. Har inte gjort någonting speciellt, va hemma hos mormor ett tag medan jag väntade på Bellan, så skulle vi egentligen till stan med det blev lite sent så det fick bli en runda i Vällingby istället. Är på jakt efter en klänning jag vill ha, men dock så fanns den inte på Gina i Vällingby. Kikade runt lite i andra affärer med Jessica sen efter att Bellan dragit hem, så tog vi en snabb fika också. Mys!

Annars har det faktist inte hänt så mycket mer, tagit det lugnt och så. Imorgon lär det däremot bli ganska mycket mer liv i luckan då jag ska upp till mormor som sitter barnvakt åt mina små kusiner. Träffar dem inte speciellt ofta så man kan ju alltid passa på när de är där. Får se hur det blir, säkert jätte roligt! Sen på onsdag blir det stan och träffa Tiffy, och fortsätta jakten efter klänningen. Ska titta lite på andra affärer också som inte finns i Vällingby och kolla vad som finns. Kanske blir en fika på Bellman's på en gång också. Får se hur det blir! Sen sitter jag och funderar på om man ska träffa mitt husdjur också, det var ett tag sen. Trodde hon hade gått och blivit friterad scampi eller något då det varit ganska tyst på länge. Men såg att hon uppdaterat sin blogg idag så än är har jag inte blivit av med 'na. Attans! ;)

- inte undra på att jag inte hittade klänningshelvetet, den finns inte med på hemsidan längre och eftersom gina "byter" eller ja har nya erbjudanden varje vecka så är bäl skiten slut. FAN! jag som hade riktat in mig helt på den. Aja nu hoppas på det bästa! Annars blir det nog den här:


Första dagen på lovet

Det är måndag, och en väldigt skön måndag. Man fick sova hur länge man ville (även fast man frivilligt gick upp vid kvart över nio) och man har flera timmar att spendera till vad som helst. Ungefär som en vanlig lördag. Hur som helst, är på bra humör men ångrar lite att jag ställde sängen där den står igår. Solen rakt i ögonen är ingen hit när man precis är nyvaken! Men man ska egentligen inte klaga, får väl vara glad för den lilla solgnutta vi får i lilla landet lagom.

Har ätit frukost, ska strax hoppa in i duschen. Sen får vi se om jag kanske åker upp till mormor och morfar, då kan jag vänta där tills jag får reda på om Bellan ska jobba kvällspasset eller inte. Återstår att se!
Nu blir det en ciggarett! Ta hand om er <3

En relativt glad Malin

Helgen är över men inte gör det speciellt mycket då de flesta av oss har en veckas lov framför oss. Hade jag haft ett jobb så hade jag nog jobbat hela lovet, bättre det än att sitta hemma lixom. Men nu har man ju inget jobb och får istället göra det bästa utav dagarna som kommer. Idag skulle jag egentligen mött Bellan över en fika då humöret inte alls var på topp igår, så behövde ha en lugn stund. Men icke, hon och Jack drog till Ikea och köpte massa grejer till lägenheten efter att de kom hem från Adelsö. Så istället satte jag igång med en ordentlig städning i mitt rum, vilket verkligen behövdes! Passade på att möblera om också, lite förändring behövs ibland faktist! Är nöjd så nu får det vara såhär ett tag.
Ingen övningskörning blev det i lördags heller tyvärr, ska sätta igång nu på söndag om en vecka. Men vi åt god mat och jag fick en ny parfym, Escada Moon Sparkle (luktar as gott) och 60 nya näspluppar haha! Så det var OK ändå. Hände inte så mer efter det, mamma och jag kollade på Wall-e, trodde den skulle vara mycket bättre än vad den var faktist, men den var lite söt så.

Morgondagen är ett litet frågetecken, beroende på om Bellan ska jobba sitt kvällspass eller inte så vi får se om man kanske träffar henne imorgon och kör på fikat då istället. Vi får se. Sen på tisdag åker hon upp till Sundsvall till sin skola och kommer hem på fredag (hon pluggar på distans). Så på lördagen är det ganska spikat att vi ska käka middag och kolla lite på kläder till helgen efter och sen kanske en film på kvällen. Det återstår att se, vi kan ju alltid hoppas på det bästa!
Hoppas ni har haft en bra helg, ta hand om er!

Längtan

Sitter här och kikar runt lite på youtube, man söker på det ena och klickar vidare sig till någonting annat. Ja ni vet ju hur det fungerar, kom fram i alla fall till massa gamla låtar med Uggla och massa annat. Sommarlåtar och fan vad jag läntar till nästa sommar, de flesta har blivit 18 (vilket innebär att man slipper sitta ute och vänta på när de andra ska hitta på någonting istället för att sitta på t ex Sever) och förhoppningsvis ska man väl kanske få komma iväg utomlands. Måste bara få tag på ett jobb så man kan fixa ihop den inte så lilla summan till en resa dock. Men det där löser sig!

Det är ju tyvärr ett bra tag kvar tills dess, vintern har inte ens börjat. Man får väl se fram mot jul och nyår istället haha!

Ja!

Och så var det lördag, ingenting hände under gårdagen men hade i och för sig inte förväntat mig så mycket heller om jag ska vara ärlig. Det ända som var lite spännande var väl när polishelikoptern cirkulerade runt vid mig typ haha, så ja det var väldigt trisst. Ikväll får vi se vad som händer, min gudfar kommer hit och ska äta så får se om vi drar iväg och börjar övningsköra också, måste få in det där med kopplingen och växeln. Hm, det lär sluta i en katastrof! Sen måste jag börja åka till Tullinge typ 2 gånger i veckan så jag kommer in i körningen. Pju! (Kanske får min present idag också efter att han har varit utomlands :D hihi!)

Men som sagt, vi får se vad som händer ikväll. Har ju inga pengar heller så ja, no money, no funny!

Bilder från 17/11


Allt och inget

Utvecklingssamtalet gick skitbra, är fan stolt över mig själv! Lärarana tycker att jag är mycket posetivare, mer engagerad, gladare och duktigare än förra terminen (nej, jag överdriver inte. Det står så i papprerna). Inga IG-varningar och allting var helt felfritt, det ända var att jag missade matteprovet och engelskaprovet, men min mentor är min mattelärare så hon skulle fixa en tid till mig så jag kunde få göra provet efter lovet istället för till julen. Så det är skönt, träffade Steffi också och fick reda lite på hur engelska provet sätt ut och vad man skulle plugga till. Hur bra som helst!
Har också sett lite bilder från fredagen ute på adelsö med tjejerna, som jag skrev till Ida: "HAHA! inte nog med att man ser ut som man precis landat på jorden, nyligen väckt ur graven om man tittar på hudfärgen haha! Solarium nästa!"



Ja, snyggare hade man kunnat vara. Bättre lycka nästa gång! Den lilla flickan (Ida) har också en sån där "Malin-vill-ha-kamera" fan jag är omringade av dem! Har hittat en goding som jag verkligen vill ha, och en bärbar dator. Summa: 11.980 kronor för båda två, YEY! Dags att sluta röka, dricka och leva och lägga undan studiebidraget i ett år, sen så!



Nej, det där måste jag lösa! Satt nyss och tänkte på att det är fan två månader kvar till jul och räkans 18års dag! HJÄLP! No money no julklappar, ännu en sak jag måste lösa. Räkans present är så gott som färdig ut tänkt men dock så måste jag vinna på triss eller bli en tjyv för att kunna fixa dessa saker. Nej då, det löser sig, eller ?

Hmm, hur som helst. Imorgon ska jag åter igen vara hemma från skolan. Så i princip har ju mitt höstlov börjat. Så morgondagens sysslor blir till att fixa mitt rum (som jag inte gjorde idag) och anteckna lite skit till engelskaprovet så det är klart! Ja, mer än så lär det förhoppningsvis bli, men vad... Ja det vet jag inte! Ciao

Utvecklingssamtal

Usch, missade både engelska provet och matteprovet. Vaknade igår morse med feber och typ halsfluss men idag är det mycket bättre. Men måste pallra mig till skolan hur som helst, har utvecklingssamtal vid halv fem så ska möta mamma vid skolan då. Får se hur det går, lär få lite skit från matten i alla fall, men resten av ämnena har jag för mig att det gått bra i. Vi får vänta och se helt enkelt. Skulle åka upp till mormor idag också, men vette fan, låg och funderade igår om jag skulle göra någonting "nytt" med mitt rum, typ möblera om eller någonting och damma för det är någonting som verkligen behövs!

Sen är jag en avundsjuk Malin också, har suttit och gluttat på en kamera som jag vill ha sjukt länge, men pengarna finns inte. Så köpte Robin en sån kamera och Malin blev lite ledsen i ögat för hon vill också ha en sån, och nu har Räkjäveln köpt en också! BUHU! Räkan förbered dig på att vi ska ut och ta kort någon dag! Du vet hur bra jag och kameror funkar ihop :D (hihi)

- Gosh, ge mig ett jobb!

Katastrof

Två prov imorgon och har inte ens börjat plugga, YEY! Det här kommer gå skit bra.... Engelska och Matte, matten förstår jag inte ett skit av, X & Y är inte min grej alls så det kommer gå åt helvete! Och engelskaboken ligger i skåpet så det kan jag inte plugga till heller. Eller jo kan sitta och plugga in 80 glosor men då gör jag hellre så att jag pratar med läraren om att få göra provet på fredag istället.

Något som däremot känns skönt är att mamma förstår mig! Hon är inget mattesnille heller så vad ska man göra, förstår faktist inte ens varför man ska lära sig X & Y? Jag kommer då inte ha någon jävla användning för det i framtiden! Klarar mig med plus, minus, gånger och delat för de finns det miniräknare till! Så är det med den saken, men nu ska jag dricka upp mitt kära kaffe, ta en cigg och sen sätta mig ner och ja, plugga :/ och inte fan blir det någon tandläkare imorgon heller, det är fjärde gången nu som man får en ny tid. Gah!


Ett nytt försök

Ja, nu var det ett tag sen jag skrev någonting. Men jag kan ju säga er att det inte har hänt ett skit på senaste tiden så det har väl egentligen inte spelat någon större roll att jag inte har uppdaterat. Men men, i fredags var väl första gången det hände något och det var ute på Adelsö, var hemma hos Jossan med brudarna vilket var väldigt trevligt faktist. Niklas och Adam dök upp lite senare på kvällen också. Skönt att träffa lite gamla vänner också, har en liten bild av att jag var uppe på någon jävla höbal med Mathilda och Agnes i alla fall, vad vi skulle dit och göra är väl en annan fråga men det verkade vara jävligt roligt efter man har sett/hört en videoinspelning från telefonen, haha! Slitet som in åt helvete var det i alla fall igår, och det måste ha varit den snabbaste resan hem därifrån på länge. De måste sätt relativt gulligt ut när Agnes, jag och Bellan satt där och sov på rad, hem kom jag i alla fall! Bakismaten nr 1 - Pizza serverades här hemma och efter det vaknade man till, dock hände det inte ett skit igår som man kunde medverka i så det sög stenhårt.

Dagen har inte heller varit så händelserik, vaknade efter en lång skön sömn som behövdes efter inte alls många timmars sovande natten till lördagen. Städade lite, färgade topparna i min normala färg då de har varit lite rödlätta efter jag färgat håret tidigare. Syns inte så mycket, får göra det igen sen någon gång. Efter det hem till mormor och käkade middag och nu sitter jag här. Ut ska jag inte, ska kolla på en film som börjar klockan 9 helt själv. Mamma ligger och sover redan då hon har fått kräksjukan eller något så det känns ju roligt. Blir jag smittad så vet jag inte vad jag gör, har redan ont i halsen så får hoppas på det bästa nu när jag har två prov framför mig nästa vecka, tandläkaren och utvecklingssamtal. Får väl nöja sig med att det är lov nästa vecka och att man är ledig imorgon och på torsdag nu i veckan! Halloween är det också, då massa småbarn kommer och ska tigga godis, jobbigt att det aldrig finns något sådant i detta hus! Mjaou...

Bloggtorka

Kommer nog bli ganska lugnt för min del på den här fronten ett tag. Vet inte riktigt vad jag ska skriva och så, sen är det massa saker som jag har i huvudet som jag måste reda ut också. Men det är lugnt, bloggen blir inte nerlagd men det blir heller ingen konstant uppdatering som innan! Vi hörs när vi hörs!


Hallådär

Haha, ja inlägget från i lördags var inte speciellt nyktert märker jag. Tyckte inte att jag hade fått i mig speciellt mycket (?) Äsch, har väl gått och blivit lättpåverkad eller någonting, haha! Uppdaterade ingenting igår eftersom jag satt och pluggade hela kvällen, på dagen städade jag och ja, jag var allmänt upptagen bara. Kom i alla fall hem väldigt tidigt i lördags då mamma ringde strax efter jag skrivit inlägget och berättade att någon kastat något på våran ruta så den hade gått sönder. YEY, jag som tyckte att det var nog med utgifter nu när vi ändå lever så jävla snålt. Men icke. De satt tydligen folk nere på dagiset så jag och de andra drog dit snabbt som fan men fick inte ut någonting av det.

Kimpa, Angelica och Räkan drog till Hagsätra och Basse skulle ut med Markus och c/o. Så jag rörde mig hemåt istället. Fick inte plats i bilen med Basse och dem och Hagsätra lockade faktist inte dock. Men men, nu ska jag fortsätta vara duktig och börja med pluggandet igen. Sen blir jag nog hemma ikväll. Veckan är inte så händelserik heller så ja, onsdag - tandläkaren så vitt jag vet. Sen får vi se om det kanske blir en vända ut till Adelsö på fredag - lördag. Hm, ja vi får se vad som händer! Hörs senare kanske!

Hos Räkan

Lördag blev ändå ganska händelserik. Sitter hemma hos Räkan nu med Kimpa, Basse, Räkan och Angelica. Trevligt faktist, de är ju ändå några mina närmaste vänner! Kimpa hälsar till bloggläsarna :D Han hälsar SKÅL!! haha, ja Kimpa är allt en glädjedrickare, och här sitter jag helt öl-lös :/ synd, men det är trevligt i alla fall! Illa är det också att allt dricka är slut och klockan är strax över 10, hm ja om någon har pengar kan man ju säkerligen ringa någon och fixa men ja, Basse ska nog dra snart också tror jag, synd det med!

Men men, nu ska jag sitta här och va söt i hörnet och lyssna på när de kör "jag har aldrig" ;D haha! Puss på er!

Men ja "du har ju 10 fingrar" ?

Regn regn regn...

Godmorgon alla glada! Vaknade för lite drygt en timme sen, käkade frukost och placerade mig här ganska snabbt. Troligtvis ska jag träffa Bellan idag och kika lite på kläder, inte för att man har pengar till det, men kika kan man alltid göra tycker jag. Dock så svarar hon inte när jag smsar henne så ska nog ta och hoppa in i duschen och sen ringa henne istället. Annars förutom det så vet jag inte hur dagen och kvällen blir idag, det återstår att se!

Juste! Polisen varnar för att man inte ska svara på nummer som börjar med 25 och 88 både på hemtelefoner och mobiltelefoner det kostar typ 160 spänn/minut om man svarar på samtalet och om man ringer upp så kostar det typ 320 spänn/minut. Så, ja kolla innan ni svarar! Det är tydligen främst tele2 och telia som är "utsatta"

På tala om nummer och sånt så kan jag ju passa på och fråga om det var någonting viktigt när någon ringde mig från privatnummer inatt vid 2? Sov ganska gott då tydligen så såg att jag hade ett missat samtal imorse. Men troligtvis var det väl som vanligt någon som var grymt uttråkad och tycker om att ringa och väcka folk på nätterna? Hmmm ..

Aja, vi höörs!

Ny design!

Hoppas att ni inte fick världens chock när ni kikade in, ny design och jag tror nog jag är mest nöjd med den här. Eller så är det väl för att det blev lite variation från de tidigare ? Hmm, ja jag vet inte. Nu när jag fördrivit några timmar så är jag faktist rastlös nu, är sugen på popcorn men har ingen cola och vatten och popcorn går verkligen inte ihop här i alla fall!
Äsch, får sätta mig och kolla lite på tv med mamma, skulle kunna dra ut. Känns i och för sig lite onödigt att klä på sig och göra sig i ordning nu dock, sen vet jag inte vad som händer heller så.... Nej, hemma kväll i kväll! See Ya

Bestämt

Jag har precis bestämt mig för att vara hemma ikväll och vara en riktig datanörd. Har fått ihop lite nya ideér till en helt ny design som kanske till och med kommer bli en aning annorlunda från de jag har haft tidigare. Har hittat massa nya brushes till photoshop som kommer bli grymt användbara. Är faktist lite halv glad, haha. Men sen är det inte bara det, har suttit i morgonrock och tofflor hela dagen med håret åt alla håll och kanter, vilket på sitt sätt är väldigt skönt. Mamma står och lagar mat, ikväll serveras det tacos!

Så ja, det ska verkligen hända någonting ikväll för att en sån som jag ska pallra mig ut i dagens gråaväder!

- Photoshop är och kommer alltid att vara det bästa tidsfördrivet ;)

Fredag

Jahapp, så var det fredag igen då. Har ingen som helst aning om vad som händer ikväll faktist, känner inte för att göra någonting heller om jag ska vara ärlig. Tycker det är så sjukt dött hela tiden och istället för att sitta ute och huttra kan man lika gärna vara hemma, eller ? Kalla mig tråkigt, men så är det bara. Dagen har gått långsamt hitills. Vaknade vid 9 någongång vilket inte var roligt, hoppades på en rejäl sovmorgon men icke! Vid halv 12 kom mormor och morfar, morfar högg ved och jag och mormor satt och pratade. De drog nyss så nu är man ensam igen. Vill åka upp till vällingby och kolla på kläder, inte för att jag har råd att köpa någonting men kolla kan man alltid göra. Har dessvärre ingen att åka upp med så det suger ganska hårt. Men men nej, nu ska jag roa mig med någonting annat, frågan är bara vad (?)

Aja, hörs!


10års jubileum och grejer

Torsdagen är avklarad och nu har jag helg! YEY! Skönt som fan hade halvdag idag också bara så det känns underbart må jag säga. Kyckling filé med potatisgratäng till lunch, med en sjukt god brownie till efterrätt och cola, riktig cola också! Nej, ingen B cola här inte, haha! Va kvar ett tag och kollade på de som "uppträdde", har dock varit mer drag förut när det varit folk som hållt på men inte nu, lite synd. Sen var det lite dans och en jävla massa musik. Roligare än vad jag trodde. Nu har vi i klassen börjat planera en "klassfest" också, eller planerat och planerat vi har pratat lite om det. Men först och främst måste vi kirra någonstans att vara på, ser fram emot det faktist. Så hoppas att det blir av!

Annars har det inte hänt så mycket mer idag faktist, när jag tänker efter så funderar jag på varför jag inte varit aktiv här på bloggen nu när jag kom hem vid 1 (?) Har ju inte haft speciellt mycket för mig förutom att kolla på gamla barnfilms-klipp på youtube. Nostalgi på högnivå kan jag ju säga, Lejonkungen, Saltkråkan och Aristocats. Sitter fortfarande och nynnar på "Alla snubbar vill ju vara katt, för att en katt är alltid katt, ja katt för sin hatt. Säg mig alla snubbar tänder ju på en rivig låt, men bara en katt förstår sig på't" Haha, ja gamla tider. Får se vad som händer ikväll, vädret är ju inte på topp och jag är trött som vanligt så tar det nog lugnt hemma bara och sitter här och/eller kollar på tv. Imorgon skulle tydligen mormor och morfar komma hit också, morfar skulle hjälpa mamma hugga lite ved och så. De har väl inget roligare för sig antar jag :P, aja nej. Nu ska jag ta mitt kaffe och gå ut och röka! Ha en fortsatt bra dag!

"Här kommer Piff & Puff"

Sådär, lite nya händelser på bloggen, lite upp piffad. En signatur i slutet av varje inlägg, samt nya menyrubriker, är väl ganska nöjd ändå. Lite grejer jag hade velat fixa men som inte gick som det skulle dock. Ny design kommer inom kort!

Orkade inte plugga heller, humöret gick ner en ganska bra bit när man fick reda på allting nu på kvällen (Läs: Öh Oh) och nu börjar jag bli trött. Så ska gå ut och ta sista ciggen för idag och sen tvätta av mig sminket. Går ju bara halvdag imorgon, vilket är väldigt skönt och det ryktas om att vi ska få en grym lunch, med förrätt, varmrätt och efterrätt i skolan imorgon eftersom det är 10års jubileum!
Im waiting ...

Pust

Trodde jag hade gjort någonting riktigt dumt, men det fixade sig. Får man börja om igen med små fixet man gjort då! Haha

Under konstruktion

Jag vet att inläggens rubriker är borta! Ska försöka fixa det så fort som möjligt!


Öh oh

Från en helt felfri och posetiv dag tills nu, man vet aldrig vad som finns bakom axeln. Mamma kom hem från jobbet, lika sur och tvär som vanligt. Räntorna har än en gång gått upp vilket innebär att lånet vi eller ja mamma sitter på är skyhögt. Inga pengar över till någonting efter att alla räkningar blivit betalda. Suck* trodde att det skulle börja bli lite bättre nu men icke. Sökte ju jobb på lidl som ska öppna i åkermyntan inom en snar framtid, fick ju ett svar att de tagit emot ansökan och så vidare, skickade ett mail igår och frågade hur det gick, men det var tydligen inte klart än. Fyfan vad jag hoppas, det skulle vara perfekt, det tar 10 min att gå dit och det är ett sånt jobb jag vill ha. Arbeta i affär. Träffa människor, egentligen så vill jag bara ha ett jobb och tjäna pengar. Nu när det ändå är så kallt och tråkigt ute kan man likagärna jobba arslet av sig och må bra sen när lönen kommer. Men jag hoppas inte för mycket, har ju fan sökt jobb nu sen i december 2007 och har fortfarande inte fått något bortsett från det där äckliga jävla glocalnet-jobbet! Men det var fan slaveri.

Nej, och om inte det är nog så kanske mormor ska åka in på sjukhus för att hon har massa problem med värden och allt vad det är. Vi får se, hon skulle tillbaka till läkaren på måndag. Hoppas på det bästa! Nu ska jag glutta efter stipendium och ta reda på vad som innebär med lån och skit (till grupparbetet) Ja, det är som gjort. Vad händer liksom. Åh.

I am a tjatmoster, and I like it

Jag är igång igen, tycker ni sötnosar bakom skärmarna borde satsa på dessa sidor:
  • Gratis Makeup - Nej, det handlar inte om att man får smink hemskickat rakt ner i brevlådan, utan presentkort på Kicks, och ingen har ju sakt att man måste köpa smink för pengarna? Hudvårdsprodukter och så vidare finns ju också! Just nu har de en tävling då du kan vinna en rosa LG mobil med 5 megapixelkamera, och bra funktioner. Du samlar poäng genom att besöka hemsidor, och göra olika erbjudanden som är antingen gratis eller kostar pengar. Du kan också värva medlemmar som du får poäng för.
  • Gratis Kläder - Presentkort på Gina Tricot eller HM, välj själv. Du samlar poäng på precis samma sätt som hos Gratis Makeup. Just nu kan du vinna ett presentkort på 1000 kronor som du kan handla kläder för.
  • Gratis Bio - Få biljetter till de senaste filmerna helt gratis, direkt hem i din brevlåda, eller varför inte presentkort som är giltiga i mer än 60 Svenska butikskedjor. Här fixar du också poäng på precis samma sätt som resten av hemsidorna. Skillnaden är att om du värvar en medlem som är aktiv medlem (som tjänar ihop 100 poäng) får du själv 200 poäng, då är du redan halvvägs fram till en biobiljett. Tänk också på att du får 50 poäng när du blir medlem. Just nu hos Gratis Bio kan du tävla om ett resepresentkort på 15000 kr från Ticket, samt två tävlingar där du kan vinna en Iphone
  • Gratis Pengar - Bli medlem och få 5 kronor som startsumma, samla sedan ihop pengar på samma sätt som innan. När du har samlat ihop 400 poäng kan du växla in dem så får du 200 kronor direkt in på kontot. Inte så illa va? Just nu kan du tävla om en laptop - Eee PC 900 VIT och om 2000 kronor. Allting är helt gratis!

Girls just wanna have fun

För att det förra inlägget inte skulle bli så otroligt långt, så tog jag mig en macka och ännu en x-ray och fortsätter här med att berätta om timmarna som flygit förbi under den här dagen och de kommande timmarna.

Började dagen med samhälle och grupparbetet. Just nu är allt bara en ända röra så vi har mycket att göra tills nästa vecka då arbetet ska vara inlämnat. Men det löser sig alltid på något sätt, vi kanske får någon extra dag på oss för det är många som tydligen inte är klara. Steffi är med i vår grupp nu också, hon kom ju hem från USA i söndags, och jag och Fia har bestämt oss för att visa våran lärare (som hatar oss) vad vi går för, så nu jävlar! Vårt arbete ska bli grymt, så är det bara! Efter samhällen, engelska. Gick snabbt som fan faktist och sen vare lunch, tex mex buffe tacos typ med nachos! Smarrigt, förutom att guacamolen var lite smaklös men mätt blev man vilket är underbart, har ju bytt matleverantörer i skolan så nu går man alltid ut och röker proppmätt efter lunchen! & efter lunchen var det matte, ingenting för mig faktist förstår mig inte riktigt på det där med X och Y, K och M så har tagit med mig matteboken hem för vi har prov om någon vecka. Så ikväll blir det ingen utgång för min del, nej det kommer bestå av det här:



Så ja, hörs senare gott folk!

Onsdag - En bra dag



Jag syftar faktist inte in mig på att det är såkallad "lill-lördag" idag, har aldrig brytt mig om det och kommer nog inte göra det heller. Nej, det är en bra dag för Malin är på bra humör idag. Lite trött bara, men efter en cigg och x-ray såblev jag lite piggare + att jag har fått mitt intyg så jag kan börja övningsköra så allt är som det ska vara och nu sitter jag här och spelar Bryan Adams - Summer of 69 på hög volym, tror att katterna har gått ut, de pallar inte trycket liksom, haha! Summer of 69, mm snarare Summer of 07. Grym sommar, saknar det som fan!

"Oh when I look back now
That summer seemed to last forever
And if I had the choice
Yeah, I'd always wanna be there
Those were the best days of my life "



Ohej, ohå

Som vanligt vid den här tiden på kvällarna är Malin grymt trött och ska snart gå och lägga sig. Var ute ett tag idag med sara och matte (och några till) men satt mest med sara och pratade. Kom hem för kanske en halvtimme sen, var riktigt dött ute. Så nu sitter jag här och läser alla dessa bloggar, haha. Egentligen så har jag ingenting vettigt att skriva, så jag avslutar dagen exakt (godnatt) här

Stulet från en Räka

Chips eller ostbågar? Chips
Hund eller katt? Båda
Palm eller tall? Palm
Sand eller snö? Sand
Vit eller svart? Vit
Mjölk eller vatten? Vatten
Natt eller dag? Natt
Rött eller vitt vin?  Vitt
Öl eller cider? Öl
Vänskap eller kärlek? Båda
Blå eller gul? Blå
Orm eller mus? Orm
Giftermål eller slagsmål? Slagsmål
Vit eller brun? Om det är kläder så vit
Lyssna eller bli lyssnad på? Det beror på
Ego eller emo? Haha, i så fall ego
Lax eller torsk? Lax
Kött eller kyckling? Kött
Gurka eller tomat? Gurka
Mjuk eller hård? I vilket situation?
Söt eller tuff? Töff
Cool eller hot? Cool
Radio eller tv? Tv
Mupp eller snobb? Haha, muoo
Blond eller brunett? Brunett
Hårig eller kal? Vart?
Ros eller tulpan? Ros
Korv stroganoff eller köttfärssås och spag.? Köttfärssås och spaghetti
Blogga eller facebooka? Blogga
Prata eller sms? Sms 
Arg eller envis? Envis
Ärlig eller härlig? Ärlig
Barnbidrag eller studiebidrag? Barnbidrag
Älskad eller förebild? Älskad
Nöjd eller drömmare? Drömmare
Soffa eller joggingskorna? Soffa
Häst eller ko? Häst
Grillat eller sushi? Grillat
Tvätta eller diska? Spelar ingen roll 
Handla i affär eller internet klicka? Handla
Ica eller konsum? Ica
Ost eller skinka? Ost
Positiv eller negativ? Beror på
Gnälla eller skälla? Skälla
Vatten eller land? Land
Ledig eller jobba? Vill ha ett jobb
Roomservice eller Äntligen hemma? Roomservice
Desperate Housewifes eller CSI? CSI
Idol eller So you think you can dance? Idol
That´s 70´teens show eller Vänner?Vänner
Rix Fm eller The Voice? Rix FM
Dansa eller titta? Jag dansar aldrig nykter i alla fall
Sjunga eller mima? Inget

Nej, jag har definitivt inget roligare för mig om jag ska vara ärlig!

Tisdag hela dagen

Börjar ju sent idag vilket är helt underbart, la mig i soffan en snabbis och kollade på tv innan jag duschade och somnade direkt så det blev till att bara duscha av kroppen och gå och lägga sig. Vaknade vid halv 10 och satan vad dimmigt det var ute! Såg inte över till grannens hus liksom haha. Men men, frukosten blev pannkakor dock är jag värdelös på att få dem tunna men det var gott i alla fall! Nu måste jag hoppa in i duschen och tvätta håret känner jag. Ska gå till skolan om en timme ungefär så det är dags att sätte igång nu!

Hörs senare, ha en bra dag!

Tröttsamt

Sitter här och försöker komma fram till hur man använder Adobe Illustrator, laddade ju ner det för ett tag sen men fattar absolut ingenting av det. Trött är jag också så då funkar ingenting över huvudtaget. Ut kom jag inte heller, Matte, Sara och Erika satt vid rosan men orkade inte gå dit, hade inte tänkt att vara ute länge så det hade bara blivit massa spring fram och tillbaka. Har också suttit och letat inspiration till ännu en ny design, har riktigt beslutsångest hur jag vill ha allt och varje dag ser man ju riktigt snygga grejer som man dock inte kan kopiera, sen är det ju inte lika kul att ha samma som någon annan heller. Men ideér kan man ju alltid lyckas fånga, har tyvärr inte fått några nya idag så det får bli till en annan seg kväll. Ungefär som den här...



Nej nu ska jag gå och ta mig ett glas saft, colan är slut här hemma så får nöja mig med det xP, sen ska jag duscha och fan gå och lägga mig. Luften gick verkligen ur mig + att mitt internet är helt åt helvete. Godnatt gott folk, vi hörs imorron!

Tvångstankar ?

Jag tror jag har gått och blivit besatt, faktist. Direkt när jag får tillgång till en dator så börjar man läsa alla dessa bloggar, och det är inte en gång om dagen utan x antal gånger om dagen, från blondinbella till mina vänners egna bloggar. Shore, tyck att jag är största nörden, men det är som en tvångstanke! Hahaha, lite roligt. Hur som helst, från det ena till det andra är hemma nu och väntar på mat, köttfärspaj som står i ugnen som jag kirrat till mig och mamma. Den är klar om 5 minuter och serveras med en schysst grekisksallad, smarrigt. Behöver få i mig lite mat efter skolans stuvade, slemmiga, smaklösa mackaroner med grå falukorv.

Kvällen är fortfarande ett frågetecken, hade tänkt sitta hemma och fortsätta lite med min del av grupparbetet, men har ångrat mig och funderar på att gå ut faktist. Ska messa runt lite sen och kolla läget tror jag, får se hur det blir! Annars är det inte så mycket mer som har hänt eller ska hända (?) Jag tror att Matte kirrade gymkort idag så förhoppningsvis så är man väl igång med det snart också! Yey, finally!

Godmorgon folket

Godmorgon är väl egentligen ganska synd att säga då man varit vaken sen sju, men vissa kanske har tur och precis har vaknat? Vem vet, inte jag ^^ Sitter på min mediekunskaps lektion och håller på med grupparbetet "Flytta hemifrån".
Fia håller på att fixa en budget nu eftersom hon inte kunde fixa det hemma, när det är klart ska vi ta reda på hur mycket pengar de två personerna som arbetet ska handla om måste låna för att kunna flytta till en bostadsrätt och vise versa. Jävligt roligt arbete om jag får säga det själv.

Tror att det är lunch snart, hoppas på att det är lunch snart. Inte för att maten är så god, falukorv och mackaroner, men jag behöver mat. Är trött och seg, men kommer nog igång efter lunchen. Har mentorstid 12.25 och efter den svenska 13.05 slutar 14.30 om jag inte är helt ute och cyklar men det tror jag inte.

Nu ska jag hjälpa Fia! Ciao

Söndag, fortfarande

Jag är arg, den idiotiska manicken som står i mitt garage som jag och matte ägnat x antal timmar av våra dagar med vägrar att gå igång, vilket innebär att mitt humör inte är som det ska. Jag föddes envis och kommer alltid  vara envis, hade det inte varit att jag fick känningar i mitt knä som hoppar fram och tillbaka ur led så skulle jag aldrig ha slutat kicka. Så jag gav upp och gick in istället. Fan jag som var så glad, åkte och fixade skruvar idag sprayade dem svarta så de skulle se bra ut, allt är fixat och nu vill den inte gå igång. Matte tror att motorn har skurit så det känns ju så himla roligt! Hmpf.



Nej söndagar är inga bra dagar, nu börjar jag bli trött också vilket inte heller är speciellt bra nu när jag måste börja plugga. Så har jag suttit och kikat efter jobb och inte fan finns det någonting sånt heller. Jag behöver en ciggarett.

Söndag

Hallå där ni bakom skärmarna. Dagen vi vaknat upp till kallas söndag, vilket innebär att Malin måste plugga idag så hon är klar med sitt till grupparbetet till imorgon. Jag och Fia har ju varit duktiga och lagt upp en planering så vi får jobba hemma lite också så slipper vi göra allt i skolan. Men först och främst ska jag städa så mamma kommer hem till ett fint hus nu när hon varit borta. Det har varit en skön helg, utan alkohol bara lugn och ro. Fredagen var jag ju hemma och kollade på tv med Sara, igår kom matte hit vid 1-2 någongång så började vi kolla på moppen igen. Den läcker inte längre nu, för hoppningsvis. Ska gå ner i garaget om ett tag och kolla. Sara, Emelie och Erika blev i alla fall åskådare till mitt och mattes hårda arbete med den där jävla moppen. När vi tillslut började bli klara och skulle sätta ihop kåporna så saknades typ 15 skruvar eftersom det saknades skruvar när vi tog bort kåporna i början så "fyllde" vi ju alla tomma ställen när vi satte ihop kåporna igen vilket gjorde att nu finns det inte skruvar kvar och det är typ 1 kåpa som sitter löst och en som inte ens sitter fast. ROLIGT.

Så ska pallra mig ner till öb idag tror jag och ta med mig en skruv för att jämnföra, så blir det väl lite billigare. Annars är jag ganska glad över moppen, måste tacka erika för lacken och pennan! Hade ju på något jävla medel på en av kåporna igår när jag tvättade den så färgen typ "rann av" haha, nej men de va lite roligt, men Erika kirrade svart lack så nu syns det ingenting :) Passade på att spraya över alla repor och alla ställen där underlacken skafts fram. Fyllde i siffrorna på regplåten och själva "ramen" runt om så nu är den fin igen! Är lite stolt över mig själv också att jag lyckades lacka kåporna utan några större synliga rinningar, det blev en men den syns knappt! YEY!

Nu ska jag städa :) Hörs senare kanske om jag har tid!

Bra start.

Jag fattar inte vad det är för fel på dig att du inte kan låta andras saker vara! Jag visste att antingen alla eller några av mina öl skulle försvinna igår när ni drog till R, jag visste det! Så det förvånade mig inte när jag fick reda på i morse att 4 av mina öl hade försvunnit. Visst, fyra öl är inte mycket men jag hade fan sparat de där sju ölen riktigt jävla länge tills det skulle hända någonting roligt! Blir så jävla irreterad, jag ska ha tillbaka de där jävlarna vare sig du vill eller inte!!!


Godmorgon det är lördag, jag är på dåligt humör och gårdagen sög. Satt hemma i princip hela kvällen, Sara och Erika skulle komma hit men Erika stannade vid eko på vägen men Sara kom i alla fall, satt här och pratade och kollade på tv, bara tog det lungt, sen mötte vi emelie vid statoil där hon hoppade av bussen. Gick hem igen ett tag sen drog dom strax efter 10 typ, så ja, det var en jävligt lugn kväll. Tråkigt nog, så somnade väl runt 11 någon gång och nu sitter jag här och borde göra frukost eftersom jag mår illa, igen.

O-taggad

Ja, det är exakt vad jag är för tillfället. Det är fredag och jag känner hur kroppen är helt jävla slut faktist. Kom hem för typ 20 minuter sen från Tv-huset vid Gärdet, klassen var ju publik till "Ballar av stål" som ska börja sändas efter jul någon gång tror jag på kanal 5, så ja, man får väl hålla utkik. Ska hoppa in i duschen strax, borde laga någon mat också, fast mår typ illa :/ Hm, undrar vad man ska göra ikväll? Känner typ för att bara ligga hemma och kolla på film, men ändå inte. Stort problem det där, får se vad som händer och sker!

Hej så länge

Fredag

Borde egentligen inte sitta här då jag ska vara påväg till bussen om en halvtimme. Men var tvungen att kolla upp ett nummer som ringde och väckte mig allt för tidigt, antagligen någon som ringt fel. CP!
Men men, något som är positivt är i alla fall att jag kunde somna om och vakna igen vid halv 9 för idag börjar vi 10.00 för en gångs skull. Men "slutar" i och för sig 16:30 när vi är vid Gärdet och då ska man hem också. Iuh, så måste man hem och laga maat och fixa och greja sen vette fan vad som händer. Vill få moppen klar men M var upptagen idag med familjen :) hihi

Hörs senare, någongång när jag kommit hem och det är kolsvart ute! Ciao

Torsdag

Tjululu gott folk! Gårdagskvällen gick åt till att skruva isär hela min moppe för att komma underfund med vart fan all rök kom ifrån, blev lite rädd där ett tag när matte sa att det kom vatten ur cylindern vilket gjorde så jag såg sedlar brinna upp framför ögonen på mig. Men tur som jag hade så var det bara en slang som gått sönder från kylarn vilket gjorde så det läckte ut vatten på motorn som blev stekhett och det började ryka + att moppen blev överhettad. Så ja, min moppe står helt naken i garaget just nu och fin är den inte. Så efter skolan idag spenderade jag min tid till att rengöra alla kåpor invänding och utvändingt vilket behövdes. Kommer ihåg förut (var det förra sommaren?) när Markus och Basse tyckte det var jätte roligt att kasta sand på min moppe. Jag skulle ringt dem och bett dem tvätta underkåpan säger jag bara, en halvflaska avfettningsmedel, vatten i stora mängder och bilschampoo och den är fortfarande inte ren efter sanden blivit till lera som stelnat och blandats med annat tjafs! Men men, vad ska man göra. Får skratta åt det och minnas gamla tider (haha)

Nu ska jag byta kläder för matte kommer snart så ska vi åka och köpa en ny slang! Imorgon börjar jag 10 och kommer nog hem vid 5 eftersom klassen ska till stan och besöka kanal 5 och vara publik till "Ballar av stål" HAHA! Jag kommer va med på teveeeee !!! :D BajBaj

Onsdag

Den här dagen har i alla fall varit bättre än gårdagen. Lite segt att gå upp imorse men så fort man kom ut blev man lite piggare. Mötte Fia och så gjorde vi en planering över grupparbetet i Samhälle "Flytta hemifrån". Det här är i alla fall ett arbete man känner sig lite motiverad till att göra eftersom det snart (förhoppningsvis) är dags för en själv att flytta. Så man får ju kunskaper om allt vad det innebär genom arbetet. Men men, kom precis ut ur duschen efter att ha gått hem från bussen i spöregnet. Känner mig typ som en ny människa efter den där duschen, haha!

Annars lär det inte hända så mycket mer idag faktist, moppen är ju cp, det regnar som fan och jag måste plugga. Någonting som är lite värdelöst är i och för sig att man börjar morgondagen med matte i 55 minuter sen har man håltimme mellan typ 9-1 så ja, Räkan var beredd på att du inte ska sova bort dagen imorgon för du får finbesök av mig! Hihi :) Hörs senare!

RSS 2.0