de va ett jäävla liiiv !

och så var det fredag, sista fredagen på lovet, men de gör ingenting, har blivit så härligt utvilad så vet inte vart jag ska ta vägen typ xD, humm, de senaste dagarna har det inte hänt någonting, har bara tagit de lugnt hemma faktist, väldigt skönt, sen igår så va jag och kikade på de nya modehuset i vällingby med Bellan, hennes syrra, hennes syrras kompis, och bellans mamma. gick omkring där i ett tag men hittade ingenting ,de va ett sånt jävla liv och föör mycket folk där uppe så man kunde inte hitta någonting + priserna på vissa ställen, wooooooooow, för ögonen sved bara man kollade på prislapparna.. men men, som mormor sa "det lär väl bara bli de där östermalmskärringarna som kommer hit och handlar, vi normala kärringar har fan inte råd med sånt där!" haha, ja va ska man säga, men det är väl relativt sant, kommer nog bara handla på gina tricot det är de ända! jag och bellan ska i alla fall upp och kolla idag igen, hoppas på att det är lite mindre folk, de ända jag köpte igår va en ny foundation och en ny mascara och meningen va att jag skulle storhandla kläder :P, men hittade ingenting i vimlet, så får ge de en ny chans idag! får se vad som händer ikväll, jag och bellan snackade liiiite smått om att kanske sitta hos henne och jack ikväll och dricka lite, men ingenting är bestämt så får se lite senare :)

nu har typ våren börjat komma också, det har varit sol i några dagar nu och upp mot 15 grader när jag gått upp på mornarna vid typ 10, så det är härligt, det är så de ska va, vill ha sommar nununu! fan va jag ska njuta när den kommer! usch, har faktist aldrig längtat så här mycket efter sommaren som jag gör i år, det är sjukt! På söndag blire första aikmatchen också, mot kalmar klockan 3 på råsunda, helt najs, har väntat nu på att få använda mitt årskort och nu är det snart igång med fotbollen igen, wuhhuuu!

på tiden, eller?

det var ett tag sen jag var så här dåligt på att skriva faktist, har sett att det är ett par stycken som tittat in på bloggen, jag får väl säga förlåt för att ni inte fått den uppdaterad, så ja förlåt :) det som är något posetivt med det hela är väl att det inte hänt speciellt mycket, så ni har inte missat något under påskhelgen i mitt liv i alla fall haha. i fredags var det bara lugnt, var hemma med mor min och kollade på let's dance och kollade lite på film och så, första gången på länge som både jag och mamma fick ett ryck efter maten och ville ha godis till kvällen, så det blev en sväng till lidl i vällingby, 2.90 för godiset så det satt fint, typ en halv påse godis (som visade sig vara med än vi trodde när vi kom hem, då de mesta inte fick plats i skålen), 2 påsar chips och en energidryck, 53 kronor inte farligt alls, riktigt billigt, tack lidl! haha, så det blev väldigt mycket mums på kvällen och med en full mage somnade man runt 11 vilket var härligt! på lördan blev det påskfirande hos mormor och morfar med mamma, nina och saga med mycket god mat och där ännu mer godis, men åt inte så mycket, kände mig inte sugen eftersom jag och mamma drog i oss så mycket dagen innan, men det var mysigt i alla fall hos mormor, satt och pratade lite, jag satt mest och höll på med saga för att avlasta nina lite så hon kunde få lugn och ro

sen hände det ingenting mer speciellt, mamma och jag har målat lite med den "riktiga" färgen nu som vi ska ha i hallen och trappan och de, blev en ljusblå, väldigt fin faktist :) och igår när man trodde dan och kvällen skulle va helt och helvete ringde bellan och bad en komma till henne och jack och umgås lite, så tog med mig jessica så åkte vi dit och drack några öl, smarrigt som fan, så slutade kvällen med att man typ förbrännde bort påskens alla kalorier genom att gå i en rask takt till statoil 24 i råksta med jack och jessica, men ja, de kalorierna fick man ju tillbaka sen när man tryckte i sig en otroligt god mosmeny, det var verkligen smarrigt, tror jag nog vi alla tre tyckte! och eftersom man knappt dricker längre, eller ja inte speciellt ofta i alla fall så var de inte roligt att vakna i morse,
fyfan, har varit soffliggande halva dagen typ, men efter middagen blev jag faktist lite piggare och nu sitter jag här :D ja som sakt de va ingen speciell helg, men nu har ni fått det uppdaterat i alla fall :D

vad har ni gjort i påsk?
ha de bra :)

skärtorsdag

första dagen på lovet har gått väldigt långsamt faktist, har inte gjort någonting alls idag, bara tagit de lugnt, vaknade av mig själv vid 9 typ, gick upp kollade på tv och lite sånt, sen kom mamma hem vid 3 och då gjorde vi cheesecake, fast ja visst den blev god men den kunde blivit mycket godare, men men haha, bättre lycka nästa gång, även om vi inte bakar särskilt ofta här hemma. nu ikväll har jag inte gjort någonting heller, men upptäckte precis ett ganska stort problem. hade tänkt att kröka imorgon, träffa lite folk och så, men .. bolaget är stängt imorrn, såg jag nu! så ja, det blir nog inge krök imorrn :/, tråkigt, får väl hoppas på att det händer någonting i alla fall så man får träffa lite folk med eller utan dricka :) imorgon ska jag och mamma måla klart hallen också :D vi har ju bara grundmålat den, men nu ska vi köra på riktig färg. kommer nog bli någn ljus beige nyans tror jag, så det blir nog bra :) måste ju bli bättre än förut i alla fall, hade ju en gulaktig tapet som lyckats bli rosa på övervåningen där solen legat på ^^ haha så ja, de lät väl bli bättre !

men men, nu ska jag duscha så slipper mamma vänta på mig och bli irreterad imorgon när vi ska åka och handla färg, hon vill ju alltid komma iväg tidigt, inte för att jag tror att det är speciellt mkt folk ute imorgon, eller kanske, de finns väl en hel del folk som ska påskhandla det sista, precis som det är dagen innan julafton -.- äsch, de blir till att se imorgon, va gör ni ikväll ?

påsklov :)

ja!, äntligen så är lovet här, grymt skönt att slippa plugget nu i en och en halv vecka, det behövs verkligen. historia provet gick väldigt bra idag tycker jag själv, sen får vi se efter lovet vad det blir för betyg! annars är jag på väldigt bra humör faktist, vet inte varför antagligen för lovet, det ända deprimerande är väl att det verkligen vägrar att sluta snöa ute, det var lixom sol och de idag på dan, sen helt plötsligt började det snöa, sen slutade det och nästa sekund haglade det och nu snöar det, igen .. hmpf, förstår mig inte riktigt på det här vädret alltså, men men får tända en brasa i köket så man får upp värmen lite i huset!

nu de närmaste dagarna ska jag bara ta det lugnt, sen får vi se om vi åker upp till dalarna över påsk eller om vi åker efter, det är väldigt mycket prat om det men det blir aldrig något beslut, annars om vi inte åker upp så blir det påsk hos mormor och morfar, kommer nog bli ganska mysigt. sen har jag tänkt lite smart också haha, sa till mormor att jag inte ville ha ngra påskägg i år, vill ha pengar i stället. för jag menar varför ska jag önska mig ett påskägg när de redan kommer finnas massa gott hos mormor? då kan jag ju lika gärna önska mig pengar ;D haha, men men .. ska fortsätta kolla på gilore girls nu!

image83

skolan, skolan, skolan

så vare bara imorgon kvar och sen är det lov :) weeyy haha, hoppas man inte vaknar och ser det här skit vädret imorgon också, börjar faktist tröttna på den här snön nu, på riktigt! sen att det har snöat hela dagen har inte gjort så humöret varit på topp heller.. men men, nu är jag i alla fall hemma efter en mycket seg dag i skolan tycker jag. Kom hem senare än vad jag egentligen skulle eftersom jag gjorde omprovet i idrott idag, men tror nog det gick bra, svarade på allt förutom 2 saker lr ngt, och läraren sa att jag inte behövde vara orolig. snackade med min historia lärare idag också om omprovet i historia som jag egentligen skulle göra imorgon, men det funkar inte att sitta och plugga till både franska revolutionen och svenska stormaktstiden till samma dag. så ska göra det på onsdagen efter lovet i stället. nu blire till att plugga historia i alla fall, så har man de avklarat, det är inte lika mycket man måste plugga in som det var med idrottsplugget, så det är ju härligt .. och tur! ska kommer bli riktigt  skönt när jag gjort omprovet efter lovet också, då vet man att allt är klart slipper man sitta och veta att man har mer skit att göra. Men men, nej ska äta någonting , gulaschsoppan i skolan idag var inte speciellt mättande! ciao

seeegt ....

är verkligen inte på humör för att plugga, det är inte ofta man är det men nu är det på riktigt asså, har historia boken framför mig och måste börja plugga på franska revolutionen i alla fall sammanfatta lite så jag slipper ha boken framför mig och läsa samma sak hela tiden men jag har ingen ork. jag skulle behöva sätta mig och bli förhörd på det jag renskrev om idrotts grejen också men nej, nej nej nej nej nej, men jag måååsteee! pallar inte få ig igen på det där provet.. suck, börjar tröttna riktigt mycket på skolan nu, brukar inte vara på sånt här humör speciellt ofta men nu, nu är det så.. suck! och bloggen har börjat cpa sig också, det ngnting som är fel, 3 inlägg har försvunnit jag måste ha gjort någonting när jag pillade lite förut .. men men .. orkar inte sitta och skriva om dom så struntar i det just nu i alla fall.


aerobt - anaerobt arbete ?

Ja va ska man säga, kan knappt utala orden själv men måste man plugga så måste man. För er som undrar så är aerobt arbete ett annat ord för syreupptagning, och innebär att förse cellerna med syre för förbränningsarbete. Anaerobt arbete är ett annat ord för spjälkning och innebär att kunna frigöra energi utan tillgång till syre. Åh, verkligen någonting jag kommer ha användning av i mitt fortsatta liv? Eller inte.
Men har omprov i morgon i idrott och hälsa så måste försöka få in det i skallen, sitter och sammanfattar häftet om allt vi ska kunna. Det är inte roligt kan jag säga och det blir inte roligare heller. När jag gjort klart det här ska jag sammanfatta lite om Franska Revolutionen som jag har prov på på onsdag! Så det blir mycket att ha i skallen nu de här dagarna och det är inte mina favoritämnen så det blir inte roligt, mamma får hjälpa mig lite ikväll och förhöra mig och så, får se om det löser sig kanske. Får hoppas på det.

På onsdag är det lov i alla fall, ska bli skönt. Firar nog påsk hos mormor med henne, morfar och mamma bara eftersom moster och familj + nina och saga åker upp till dalarna och mamma jobbar ju så vi kan inte åka upp :/ men det funkar med mormor och morfar och mamma i alla fall, jag och mormor åker upp på tisdag till dalarna i stället, kommer nog hem på lördagen sista helgen på lovet, då ska jag och mamma åka upp till vällingby och titta lite, de ska ju öppna det nya "modehuset" den 27:e! Vet att Gina Tricot ska öppna där i alla fall, vilket är grymt bra! Närmaste affären ligger ju i stan eller i Kista, så det är en bit att åka om man vill ha något därifrån, men nu är det lugnt, bussen 5 minuter och sen är man framme ;D

Va ska ni göra på lovet gott folk?


irritation

första dagen i skolan på typ en vecka och självklart så lyckas man försova sig sådär fint, det var något fel på mig inatt kunde verkligen inte somna vaknade typ varannan timme och nör klockan ringde sjönk man typ ner under jorden, som vanligt snoozade jag så pass länge så klockan slutade ringa och vaknade för typ 20 min sen, ångest.
och appropå att jag inte sovit någonting så har min älskade vän huvudvärken kommit fram och förstör min dag så ringa mamma och bad henne sjukanmäla mig idag också, hm. bra jobbat malin, du som skulle börja sköta dig?
haha, jaja, var i alla fall hos min moster igår med allihopa, det var väldigt trevligt med god mat och mycket prat. träffade ju små kusinerna som fortfarande var lika söta sen sist jag såg dom, och lägenheten som min moster och hennes man och ungarna flyttat till var riktigt fin, en 3:a på vanadisvägen inne istan, precis vid vanadisparken :)

åh vanadisparken, där man satt i somras med alla underbara och kollade på bilarna under Sthlm cruising, i år ska man fan dit igen asså, det var riktigt underbart sist och innan vi kom fram också när vi satt vid en kanal (?) typ i St eriksplan och drack öl. Båtarna åkte förbi och det var varmt och sol! Riktigt jävla otroligt underbart asså, gud va jag längtar till soommaaareeen !!!! ;/

nu ska jag fixa i ordning lite frukost och sen ska jag sätta mig och plugga, blir som att jag är i skolan i alla fall fast jag är hemma och kan göra lite hur jag vill (a), men men , skriver säkert igen lite senare :)

drömmar ?

det är grymt fint väder idag :), älskar att vakna av att ha solen i ögonen nu när det bara har varit riktigt skit väder hela tiden. det ända negativa med den här dagen är att det är söndag, och som alla vet betyder det att det är tillbaka till skolan imorgon igen, men går bara till på onsdag sen börjar påsklovet i alla fall :) så det är skönt! vet inte riktigt vad jag ska göra på lovet har inte planerat något .. JO! det har jag ju visst det, ska troligtvis åka till dalarna med mormor på tisdag nästa vecka till på lördagen typ, det ska bli riktigt härligt att komma bort lite både från mamma och från allt annat, bara få koppla av lixom! hoppas att det blir bra väder i alla fall och inte massa regn och rusk...
fast behöver komma bort lite så det skulle inte hindra mig från att åka ^^ , men de skulle aldrig skada med lite sol!

har börjat drömma riktigt konstiga drömmar den senaste tiden också, i fredags natt när jag sov hos Bellan drömde jag att jag typ hade rökt hasch skit ofta och typ skulle sälja en joint till en snubbe på tunnelbaneperrongen i vällingby, så kom typ en civilpolis som typ skulle ta mig och två till så jag slängde jointen och började springa mot andra utgången och helt plötsling va jessica med mig haha, så sprang vi som fan och skit sen när vi kom fram till andra sidan perrongen så vette fan asså, de stod massa snutar där men vi fick gå förbi som ingenting, sen vaknade jag. Inatt drömde jag att jag och alla andra va inne i stan typ, så skulle Basse och Markus bjuda alla på bio i den nya biografen vid åkermyntan (som inte finns) och typ när vi skulle åka så blev någon tjej som vi inte kände knivhuggen i magen, så blev det värsta kallabaliken. Så vi typ satt där med henne till hennes brorsa kom så visade det sig att det var en kille i min skola som började anklaga mig att jag knivskurit hans syrra så blev det ännu mer liv och så. Sen helt plötsligt så var jag och Jessica ute och åkte moppe sent på kvällen så stoppade polisen oss och jessica typ hoppade av moppen och började springa som fan, haha .. så typ visade jag upp migg leg och mitt körkort och åkte vidare, vart jessica tog vägen är en annan fråga. Så åkte jag typ tillbaka till stan där alla andra va, och då hade alla typ blivit ovänner och några ville inte åka tillbaka med oss och gå på bio och sen vaknade jag.
hahaha , ja helt sjukt fattar inte asså! :P


inkompetenta ?

... och så var melodifestivalen avslutad, grattis Perelli,
förstod nästan att hon skulle vinna,  men trodde faktist
att Bengtzing skulle komma precis efter,
men icke! kommer inte ihåg vilka de va som kom tvåa, BWO va ?
:S jaja, satt och irreterade mig så otroligt mycket på jurygrupperna,
 va är det för jävla skit poäng dom gav ut? Helt jävla inkompetenta,
va fick nordman? 3 poäng typ?
åh va arg jag va, satt typ och skällde
på mamma haha, sen tog jag telefonen och ringde in på nordmans
nummer MINST 10 gånger, hahah snackar vi besatt eller?
nej men han var ju grym, riktigt grym.
Han och Björn Gustavsson tog melodifestivalen groft asså!
Men de gladde mig (säger man så?) att hon Frida eller va hon hette
med Hoppa låten kom sist, förstår inte, det var typ 3400 bidrag som
kom in till melodifestivalen och hennes låt kom med? Jag menar
hur fan lät alla andra låtar? Shit vad duktig jag är på att ge kritik (a)
okej, lite dum är jag väll, men ärlig är jag i alla fall!
men men, nu får vi väl vänta till eurovision och se vart vårt land
hamnar någonstans på listan.





A han är ju så jävla klockren! hahaha !

No money, no funny

känner mig fortfarande trött sen igår, vi gick nog inte och la oss förrän runt 4-5 hos Bellan och Jack igår. kollade på några avsnitt av Rena Rama Rolf och sen på Saw IV, tycker faktist inte att den va så bra faktist, fattade inte speciellt mycket, de andra var klart bättre! får se om de kommer en femma kanske. men men, mamma ringde och väckte mig vid 12 typ sen kom hon och hämtade mig så åkte vi till Solna och storhandlade litegrann, sen åkte vi till lövsta tippen och slängde lite skräp som legat i garaget och efter det blev det hem och städa. nu sitter jag och väntar på käk, wook med stekta nudlar och kyckligfilé mums rent ut sakt! ikväll blir det bara till att ta det lugnt, tiffy försökte få med mig på någon fest i spånga men har varken pengar eller dricka så jag stannar hemma istället och kollar på melodifestivalen med mamma, sen ska jag kolla på the pianist. fast tror jag har sett den, kollade igenom lite snabbt för ett tag sen och kände igen den lite, men men , får se om den är bra, då skadar det ju inte att se den en gång till :)

imorgon blire middag hos moster med hela gänget, eller ja förutom min morbror och hans familj, men annars så är det hela släkten på mammas sida! Mormor, morfar, jag, mamma, moster, mosters man, tintin, mira, oscar, nathalie, nina och saga :) så det blir säkert trevligt, alltid lika kul att träffa små kusinerna, och dom andra också självklart ...

från det ena till det andra, eller något.

åh jag dör för den där lilla ungen asså, saga är fan något av
de underbaraste, har aldrig sett ett barn som är så glad och
skrattar så mycket som henne! åh, underbara barn! haha
nu är jag hemma igen i alla fall, mamma kom dit så vi käkade
hos mormor och morfar också med Nina och Saga
sen nu är mamma och kör hem Nina och Saga, jag fick inte
plats i bilen för att mormor skulle med (?) och för att vagnen
tog så mycket plats, så jag åkte hem i stället!

nu ska jag ta det lugnt ett tag, byta kläder och så sen drar
jag upp till bellan och jack, får se vad som händer senare,
om det kommer dit folk eller om vi drar någon annan stans.

Freeeedaaaag !!

det är alltid lika underbart att vakna av att telefonen ringer på morgonen, eller inte.
trodde de var mormor med jag hade fel det var någon jävel från ngn bilgrej som
ringde och sökte janne? jag menar, vadå? han flyttade ut härifrån i december typ!
fast i och för sig så vägrar han skriva av sig från huset :S , fattar ingenting faktist.
mamma har betalat honom allting men han skriver inte av sig från huset, jävla
idiot, tror aldrig jag har h a t a t någon så otroligt mycket som jag hatar honom.
visst hata är ett starkt ord, men det passar så bra in på honom så det är inte sant.
ååh, haaaaat haaat haat .. cp gubbjävel!



men men ,mormor ringde i alla fall en timme efter bilgrejen ringde, hon ska på
ryggbehandling vid halv tolv så ska möta henne och morfar i vällingby vid
12 typ, sen ska vi möta nina och saga :), det är nog inte så bra att jag är med
saga trots allt, är ju inte helt frisk än och bebisar blir ju så lätt smittade har
jag för mig ? hmm, jaja vi får väl se, får försöka hålla mig undan från henne
vilket kommer bli en aning svårt...


woohoo :)

jag som skrev att jag skulle gå och lägga mig efter pillet i photoshop,
hade inga ideer på vad jag skulle göra i början, satt bara och tittade runt
på pa och spelade lite på facebook, sen slog de mig vad jag skulle göra
en ny header till bloggen, och efter mycket om och men så gick det,
blev skit nöjd faktist, vad tycker ni ?

nej nu ska jag gå och lägga mig, godnatt allihop!

hallå? jag då? hah

har suttit och kikat runt här på olika bloggar och tanken slog mig, blondinbella va med på punkt se's första sida idag om att hon tjänar miljoner (!) på bloggandet, läste igenom hennes blogg lite snabbt och såg att hon tydligen varit med på tv4 idag och ska vara me på ngn debatt ikväll på ettan klockan tio, sen läste jag en annan blogg Anna Hibbs blogg "I en annan del av Stureplan". Visst Anna är 22, men bella ? Hon är 17 och det är redan måååånga som vet vem hon är, ifrån hennes bloggande? Hur lyckades hon ramla in i rampljuset eller vad man ska säga? Haha, fan jag då ? Nej nu ska vi inte vara sånna, men ändå (a)


Jag själv har nog inte kommit in i rampljuset speciellt långt, kan vara glad över någon kommentar i bloggen då och då och ca tio läsare varje dag observera CA! haha, kom igen mitt liv kan väl inte vara så tråkigt? eller hahah. Hur som helst, antalet besökare eller kommentarer är strunt samma, jag fortsätter med bloggandet tills jag tröttnar och de lär jag inte göra än på ett tag i alla fall, blir ni glada nu mina trogna läsare ? ;D haha.
Nej nu blir det pill med photoshop ett tag, sen blire till att gå och lägga sig, ska upp imorgon och möta mormor, morfar, nina och lilla saga imorgon i vällingby förhoppningsvis om Nina kommer imorgon :) de kommer nog bli  lite trevligt tror jag :)

isch..

åkte hem till mormor idag, de va inte så mkt roligare där än hemma, men
fick i alla fall sällskap under dagen. jag och mormor gick och kollade lite
i affärer, fanns ingenting att göra hemma hos henne och morfar så
vi knatade ner till vällingby. tror nog att vi gick in i var enda affär faktist,
inte ofta man gör det. nu blir det bara till att vänta på att dom öppnar
det där nya "modehuset" den 27:e, så får man kolla i de nya affärerna,
kanske lite öppningserbjudanden och så också, inte för att man har
pengar men endå, man måste ju kolla lite i alla fall!

mina beundrare fortsätter att ringa mig, de jag skrev om igår
som ringer från privatnummer med en sån där söt bebisröst
och berättar om sin dag, fast idag sa dom inte så mkt, de lär
väll ringa snart igen och berätta lite mer kanske :) haha, rooligt ..
mamma var på utvecklingssamtalet idag i alla fall, gick väl inte
som väntat men vad ska man göra, mitt studiebidrag kommer
typ bli indraget och grejer, fattar inte varför ÅH NU RINGER MINA
BEUNDRARE IGEN :)) fast nu säger dom ingenting, dom gör
bara pruttljud :D , nu la dom på :(

aja nej men fattar inte varför dom ska dra in studiebidraget NU?!
jag hade 31 % frånvaro i januari typ, så det är väl lite sent att ta
bort studiebidraget för den här månaden :S , äsch fattar ingenting
det var typ inte ens säkert heller så .. men men, hade ett IG i historia
men de är ju för de där provet jag inte gjort. så de försvinner,
sen typ G- i samhälle och de förstår jag mig inte heller på för min
lärare sa att jag låg på ett starkt g, men men får väl snacka med honom
eller något..

NU RINGER DOM IGEN :D, pruttljud, haha roligt .. någon är

dålig i magen :/ stackare, rännskita för pappa tryckt

dig i rumpan för mycket ? lillen dåe, livet måste va hårt för dig.
jag tror jag vet vem det är nu också, det sista skrattet lät lite
igenkännande, men men, får lista ut de mohaha jag har någonting
att gööra ikväll :D hihi


imorron äre freedag

sådärja, så har nästan hela den här veckan gått..
härligt när de går så här snabbt, men lite snabbare
kunde de få gå faktist, sommaren kan få vara här nu
tycker jag, men men, nästa vecka går man ju bara
måndag - onsdag sen är det påsklov, och sen äre
april så ja, de närmar sig :)

har tröttnat på att sitta hemma, uttråkande faktist,
så ska åka upp till mormor strax & ge henne och
morfar lite sällskap, hah ..
får passa på nu när det inte regnar, så slipper
man bli så jävla blöt, men men .. skriver
kanske lite senare ikväll kan rapportera om hur
de gick på utvecklingssamtalet som mamma ska
gå på idag! orkar inte följa med, gillar inte
utvecklingssamtal ! ^^

människor har roligt ^^

onsdag, dagen mitti veckan ungefär, hm är fortfarande sjuk. de suger verkligen,
fattar inte var sjuk för exakt en månad sen och nu är jag sjuk igen, brukar fan
aldrig bli sjuk :S, jobbigt asså .. men det är väl vädret brukar bara bli sjuk när
vädret ändrar sig från typ sommar till höst, höst till vinter osv osv .. men men,
känner mig ialla fall piggare så ska försöka bli kry till i helgen :)
men men , sitter och små skrattar lite här, har ngra som tycker om att ringa
mig och berätta om sin dag med sin lilla bebisröst, gullig. jobbigt bara att
ha sånt tråkigt liv så man sitter och ringer och inte har någonting att säga,
hah, va ska man göra, lite små patetiskt men ja, vissa kanske har det lite
jobbigare än andra trots allt, stackare. det ända jag förlorar på det är bara
batterier på telefonen ;) men men nu verkar dom ha gett upp i alla fall hah..



men men, hade matteprovet idag som jag pluggat till nu, tror inte jag lagt
ner så mkt tid på ett matteprov förut, men har ju inte haft så mkt att göra nu
när jag varit sjuk så + att jag har ju lovat mig själv att bli duktig i skolan så haha..
men det är inte över än med pluggningen, har omprov i idrott & hälsa på tisdag
och franska revolutionen på onsdag, sen är det lov och onsdagen efterlovet har
jag omprov om Sveriges stormakts tid, wuhu historia mitt favoritämne :/ eller inte!



annars har jag inte gjort någonting speciellt idag, gick ju på provet, den enda
lektionen jag gick på eftersom jag är sjuk, sen åkte jag hem .. kollade lite på tv,
läste igenom sidorna om franska revolutionen lite snabbt. sen började
jag titta på Saving Private Ryan en ganska gammal film från 1998 av Steven Spielberg,
den var ganska bra faktist, handlar om ett några amerikanska soldater under
andra världskriget som ska leta reda på en annan soldat, Ryan, för att skicka
hem honom pga att han förlorat sina 3 bröder under kriget och han är den sista
sonen som är kvar i livet, alltså är han den enda som hans mamma har kvar.
och på vägen under letandet efter Ryan möter soldaterna  olika problem och så.
Rekomenderar den faktist, det är en film jag inte ska ta bort från datan i alla fall,
skulle kunna se den igen. det var många kända skådespelare med i filmen också,
till exempel Tom Hanks och Vin Diesel :)


party :)

mamma ska på kryssning med jobbet
fredag - söndag den sista maj - 1 juni wuhu,
invigning av sommarn hos mig ! mohahah !
nej men ngt stort lär det väl inte bli
men något litet kanske (a)
har kommit fram till att pa's nya design suger
och att jag är väldigt sugen på att fixa lite i photoshop,
vet bara inte vad jag ska göra :S hah,
men men får kommapå ngt, sen blire bygglov
klockan 8, och sen plugga lite till matteprovet igen.

wooaah ! l

håller fortfarande på att pumpa sönder nordmans låt, haha få fan jag kommer
hata den snart asså ! xP men men, just nu är den jävligt bra i alla fall tycker jag.
hur som helst, idag är det tisdag .. och jag är sjuk, hade typ maginfluensa igår
men det har gått över som tur är, hatar maginfluensa, idag har jag bara jävla
ont i halsen som igår, tror det är halsfluss på g eller något. gick inte till skolan
idag i alla fall har bara tagit de lugnt, ska inte gå imorrn heller, bara på matte
provet pallar inte missa det nu när jag pluggat som ett as till det.

sen på torsdag är vi lediga för vi ska ha utveckligssamtal, men mamma får
gå utan mig hon klarade det ju fin fint förra terminen när jag inte va me så
va fan ^^. Håller i alla fall på att få bilderna nu från i fredags, haha vissa bilder
ser helt förjävliga ut asså :P, fick ju några av sofie i går eller i förrgår
vette fan när de va :P förjävlig såg man ut i alla fall ^^ haha

   
  

OJ VA HETT ! mums <3

La inc & I en annan del av köping

Jahapp, så va den här helgen över, också ! eller i och för sig är ju jag ledig
imorgon så den är inte riktigt över än :)

har varit en ganska skön helg i alla fall, har dugit för min del,
va i lokalen i fredags med alla typ, som jag skrev så försökte
jag ju fixa dricka och så, och satt och väntade på att få mitt dricka,
men fick de aldrig så det sket sig igen men tack vare sofie
och sanna så löste det sig i alla fall :), men det var trevligt
att träffa alla igen, har fan inte sätt folket på as länge tycker jag.
så det var kul, kom väl dit runt halv 9 kanske, drog vid 1 någon
gång, snackade lite med mamma och så .. o lite mer sen så
gick jag och la mig. Vaknade relativt tidigt igår, men gjorde ingenting
speciellt alls. Mormor och morfar kom så hjälpte morfar mamma med
att rensa ut allt skit vi hade i garaget och så ..
Jag och mormor åkte och handlade lite till middagen och så,
tog en fika på vägen och pratade lite och sen när vi kom hem
bakade vi sockerkaka och lagade mat :)

Vi var värsta teamet haha, gjorde först sånna där skit stora
räkor i vitlök i ugn med bläckfiskringar och bröd till förrätt.
Sen  potatisgrattäng och kött med en skit god sås till som
mormor fixade till på egen hand. Och sen till melodifestivalen
käkade vi sockerkaka med blåbär :) hur gott som helst, kände
mig som en uppsvullen jävla ballong hela kvällen igår,
det blir alltid lika mycket gott när mormor är i farten haha !

Tittade inte så mkt på melodifestivalen faktist, satt till största
delen framför datan men när Nordman körde sin låt då jävlar
satt jag bänkad framför tv:n, Nordman äääger verkligen årets
melodifestival och fan va najs det va att han vann andra chansen
mot CAROLA! hahahaha , åh va jag och mamma garva när vi
såg hennes min asså, just Nordman också ! Såå bra bara !
Men men , inte för att jag tror att han kommer gå vidare
till Eurovision song contest, det kommer säkert bli Perelli
eller Linda Bengtzing eller va fan hon heter !
Men de skulle vara riktigt grymt om han gick vidare :D



Aja, idag har det inte heller hänt speciellt mycket i huset,
mormor och morfar kom ner idag igen för att morfar
skulle fixa det sista i garaget med mamma och så ,
jag satt bara och pluggade till matteprovet på onsdag!
Sen fikade vi och så åkte mormor och morfar hem,
då satte jag och mamma igång att måla klart det sista
i hallen, haha ni som läst tycker väl att det har varit
ett jävla tjaffs om den där hallen , men vi har fått göra
om det mååånga gånger för att tapeten släppt under färgen
på flera ställen, det är därför :P, sen efter det käkade
vi middag och nu sitter jag här :D

om 10 min börjar La Inc med Kat von D som lämnade grabbarna
på Miami Inc och startade eget i Los Angeles istället, tror knappast
att hennes program kommer bara bättre än grabbarnas,
de är svår slaget asså, men vi får se, hon är ju jävligt duktig
på att tatuera i alla fall, de kan man ju inte säga nej till !
Och efter La Inc är det sista delen av I en annan del av köping!
Hoppas det är jävligt mycket med Tobbe ikväll, han är ju så jävla
störtskön haha :)

SAJK !

åh är helt hajpad typ, vette fan vad jag ska skriva men någonting kommer väl fram.
hmm, jag skulle i alla fall fixa import öl idag, va grymt glad och tänkte typ
yes nu får jag ha de kul ikväll med alla andra, sen sket sig de .. :/
och efter att jag typ gått under jorden så skrev jakob till mig, och förhoppningsvis
är han på väg till bolaget nu som stänger 8 någonstans, tror i bromma och köper
öl åt mig ! Jakob är min bästaste bäste vän :D haha

och om det här skiter sig , då dör jag, såå ja vi får se hur det blir , nu känner
jag mig bara stressad och typ något mellan ting mellan glad och överglad
men ändå är jag typ lite irreterad, en jävla blandning .. visste att det
var något psykist fel på mig nu är det typ bevisat ? haha

sitter och pratar med osten på msn, han skrattar bara åt mig hela tiden ^^
jaja, får se, nu är det bara att hoppas på att jakob ringer mig snaaaart ,
sofie ska ringa lite senare också , vi ska på samma fest ikväll troligtvis!
:) , heeeeeeeeeeeeeeeeeeejdåååååååååååååååååååååååå

fredaag!

pju, ännu en avklarad skolvecka. inte så farlig faktist , den gick fort.
precis som den här dagen som gått grymt snabbt hitills, hade idrott på
morgonen, vi skulle hoppa trampett eller vad de heter, men jag spelade
badminton med wille istället eftersom jag är så jävla skrajj för att
mitt knä skulle hoppa urled igen, det är ju så jävla känsligt tycker jag :S,
men men , sen när de andra hade avslappningsövning så fick jag
ett sms från steffi där de stog att vi inte hade någon data idag!
så slutade direkt efter idrotten vid halv 11, missade 541an preciiis
när jag kom upp till vällingby så tog tuben till hässelbygård istället
och promenerade där ifrån.

har aldrig tänkt på att badminton kan vara så jävla ansträngande
va helt slut efter lektionen, så det blev en seeg promenad hem,
och det är grymt varmt ute idag också :D , vaknade med solen
i ögonen för en gångs skull, inte massa snö ute ! hah

får se vad som händer ikväll, kanske ska kröka, tänkte kolla
med jessica om vi skulle dela på ett flak men kimpa var redan
på g till systemet då så då sket sig det, och det är möjligt
att det skitit sig för mig med med mitt dricka, eftersom jag inte
har någon att dela ett flak med + att kimpa redan varit på
bolaget, vill inte fråga honom när jag vet att han redan varit där
känns så dumt.. men men ska till mammas jobb strax sen ska
vi åka och handla och lämna tillbaka bromsklossarna som jag
köpte på lovet, de va fram bromsklossar jag ska ju ha bak,
snubben i kassan hade gett mig fel, men men ,de blir en
runda till kallhäll också !

aja, nej nu ska jag börja göra mig i ordning och röra
mig mot bussen, den går 49 så det är nog dax att börja
gå nu till och med! ciao!


wäwäwäwäää

det var snö imorse, IGEN!
fattar inte att det aldrig kan sluuutaaa baaaraaaaa!!!
fan jag blir tokig, helt allvarligt .. shit asså ..

imorgon är det i alla fall fredag igen, och min längsta dag i skolan är över.
fastden var inte så lång idag faktist, helt otroligt har typ bara tråkiga l
ektioner på tordagar förutom grafen iof, men annars så är det
bara tråååk ! hur som helst , slutade runt halv fyra i alla fall för våran
biträdande rektor snackade om individuella valen till 2:an.
så dagen blev till och med en kvart längre, men det gick ändå fin fint ;)

jag och tjejerna har varit lite djävulska idag och planerat vårat
flak inför studenten ........................................ om 2 år!
hahah, men fan va kul de va, "nej gud va vi är onda" hahaha!
men vadå, någon måste ju hänga över kanten på flaket,
och någon måste ju göra en moonwalk på lastbilstaket och ramla av,
och sen måste ju någon bli avslängd från taket i flytväst ner i plattanfontänen.
eller ? hmmm ..


SP3B, studenten 2010, om vi överlever vill säga .. ^^

tillbaka till meningen om fredagen, kanske ska kröka imorgon trots allt,
ska kolla vad jessica ska göra, kanske man kan träffa henne imorrn
också, vi har ju inte kröka tillsammans på ett tag :/ men de skulle vara trevligt :))


smaaarrr !!!

men men ska gå och tvätta av mig sminket och så, är galet
trött så ska nog gå och lägga mig i min säng och kolla på tv,
det är alltid lika skönt att somna tidigt vilket jag lär göra eftersom
tv:n är som ett sömnmedel för mig !! ^^

juste!

digitalkameran är fortfarande till salu om någon undrar ^^

" ...gör mig stolt och rak i rygg. "

började dagen med att se dom där jävla snöflingorna.
förstår inte, det ska inte bli mer snööö juuu ! det ska bli vår
och sommar !!! inga minusgrader vill jag ha :/ isch ..

nu är det hur som helst onsdag, inte långt kvar till helgen.
hoppas det händer någonting, fast vette fan om jag ska kröka,
pengarna vill inte vara me just nu, eller ja de har dom
aldrig velat vara .. men får se .. satt ju hemma hela lovet
så det kanske är dax att göra någonting nu? eller ?
jaja, idag har det inte hänt någonting än.
sprungit omkring i skolan och bara varit lättirreterad,
vet inte varför, kanske huvudvärken jag vaknade med
imorse som fortfarande är kvar :( .. inte min dag
idag asså .. ikväll är det i alla fall roomservice :)



ska plugga innan dess, har sakt till min historielärare
nu att jag ska redovisa om sveriges stormaktstid onsdagen
innan lovet eftersom jag fått en ig varning pågrund av det ..
så får plugga lite historia och lite matte. prov om en vecka .. suck ..
men det är bara att hålla ut, det är inte så långt kvar egentligen.

men men , ska ta någonting att  äta och
sen ska jag börja med pluggningen.

tillbaka!

gäsp .. så var tisdagen över också, fan dagarna går verkligen snabbt asså ..
men det är skönt, kommer bara närmare och närmare ute, sa det idag till
tjejerna när vi satt ute och rökte i solan att: tänk om typ 2 månader, då är det
maj, då sitter vi typ här i ett linne och njuter ..

ja, 2 månader är fan inte långt egentligen, ååh va jag läängtar !!
men men, igår träffade jag jessica i alla fall :) det var trevligt att ses igen
faktist, fan va brun hon var efter sina två veckor utomland, jag vill också!
vi möttes i vällingby efter jag slutat skolan och åkte sen in till stan och
tog en fika på vårat berömda café, Sandy's .. Efter en XL latte och en
bit kladdkaka gick vi runt lite i affärer hittade ett par skor som jag
ska köpa när jag får pengar, ett par fred perry för 799 :- väldigt fina faktist
tycker jag och sköna var dom också :)



ska faktist köpa lite nya kläder och det så fort jag fixat ett jobb,
kämpar och kämpar med de går åt helvete ^^ ska skicka
iväg en skriftlig ansökan imorgon till en matbutik på ekerö.
får se hur de går, dom öppnar i april så man får väl vänta
ett tag innan man får svar tyvärr men men ..

men men, annars har det inte hänt någonting nytt.. förutom att
jag jobbade som fan idag på mattelektionen, känner mig grymt
duktig bland alla jävla pyramider och prismor och skit,
även fast det bara är repetition från 9an så är det ändå skit
svårt, hängde nog inte med så bra i matten då som jag trodde.
nästa vecka är jag i alla fall ledig på måndagen, på tisdagen
ska vi på någon konstutställningpå onsdagen är det matteprov,
på torsdagen är det utveckligssamtaloch på fredagen är det fredag :D
haha , fullspäckad vecka hoppas det blir en lika fullspäckad helg ;)
får i och för sig hoppas på att det händer någonting nu i helgen
också, har inte träffat folket på ett tag !
men än så länge är det bara tisdag så ..

tränade idag också med Bellan, fy fan va skönt de va ..
våran träning består ju av simning, det är mycket skönare
att simma än att gymma har vi kommit fram till + att man
tränar ju typ hela kroppen på samma gång, så nu blir det
en halvtimmes simning till att börja med varje tisdag
och torsdag, sen får man köra på lite mer när man vant sig!

Juste! Min gamla pa är tillbaka igen också för er som inte
märkt det än :)) (kom att tänka på rubriken) haha

Sandys hah <3

Så var det måndag igen, började med att jag missade bussen på morgonen,
men klarade mig fint i alla fall kom precis i tid till matte lektionen. har bestämt
mig för att lägga ner tid på skolan nu och verkligen sköta mig även fast
det är jobbigt men fan, jag måste verkligen ..
Sitter i datasalen nu i alla fall, ska renskriva en engelska grej och lite sånt..
Men som vanligt när man sitter här i skolan så blir det att man gör annat
istället haha, men skriver lite samtidigt som jag fixar med annat :)
Lite duktig är jag i alla fall haha , sitter och läser lite bloggar och sånt
kollar pa och facebook, de vanliga lixom !
Började den här lektionen kvart över 12 istället för 20 i så det har varit
en riktigt lång och tråkig jävla lunchrast det finns ju lixom inte någonting att
göra :/ men men , fick 27 minuter att gå genom att prata med Bellan i alla fall.
Vi ska ses imorgon och träna, fan va skönt att verkligen sätte igång med träningen
igen ! Ska göra stenhårt med det också precis som med skolan ..
Mår bara dåligt annars, låg och tänkte på de inatt när jag inte kunde sova ..



Men men, ska träffa Jessica idag :)) hon har ju varit i Zanzibar nu i två veckor så de ska bli kul att se henne, kul överhuvudtaget vi har ju kommit ifrån varandra vääääldigt mycket nu tycker jag .. Men de ska vi nog kunna lösa rätt fint ! Vi ska i alla fall ta en fika på vårat älskade Sandys i stan, vi va stamkunder
där förut och nu ska vi fan bli det igen ! :D Riktigt roligt, har saknat dig gumman <3


image66

Sen efter fikat blire till att åka hem och laga mat, plugga och sen kolla på tv
med mamma.. Skönt att skolan är igång igen på sätt och vis, lovet har inte
varit de bästa.. Har gått och trott att det inte hänt någonting men tydligen
så har det varit ståhejj i alla fall, i helgen i alla fall såg jag när jag läste en blogg
lite tråkigt att man inte får reda på saker och ting längre tycker jag :(
men men .. vette fan längre asså .. undrar hur de skulle vara om de
var tvärt om .. världskrig säkert ..

men men pallar inte bry mig, det är inte värt det!
Byyyyyeeeee !!!!


Lugn & Ro med Melodifestivalen och majskolvar xD

ja, så var den sista riktiga dagen på lovet snart över för jag räknar inte söndan som någon
lov dag. den blir den vanliga "ångestdagen" som vanligt igen, fast egentligen så ska
det inte bli så jädra jobbigt att börja skolan, man går ju bara i typ två och en halv vecka
sen är det ju påsklov lixom :) så det är najs + att jag vet att de här två veckorna kommer
gå snabbt, det brukar det göra i alla fall..

min lördag blev i alla fall väldigt lugn som alla andra dagar det här lovet, visst det har
varit ett riktigt dött lov.. har inte hänt någonting typ, varit med bellan de första dagarna
och sen varit hemma på kvällarna.. egentligen har det varit rätt skönt att bara ha tagit
det lugnt, jag menar det blev ju ett riktigt utvilat lov i alla fall, kommer inte vara direkt
sliten imorron .. men men, nej kvällen blev lugn som sakt kollade på Gordon's kitchen nightmares
som mamma spelat in, och eftersom det blev mycket gott på dopet idag så blev det rester till
en sen middag, käkade väll runt halv 8 kanske mina och mammas hemmagjorda piroger och
en riktigt god grekisk sallad, MUMS !
sen blev det melodifestivalen, tyckte faktist Nordmans låt - I lågornas sken var grymt bra,
han gick ju vidare på "andra chansen" till globen också, najs ;D
efter melodifestivalen blev det brottskod försvunnen och majskolvar, haha ..
så ja, en lugnare kväll får man väl leta efter, ganska skönt att tillbringa lite tid
med mamma också efter allt som hänt ..

och så har jag bestämt mig för en sak .. jag skrev ju förut om att jag vill ha en ny kamera
en nikon eller canon, och idag bestämde jag mig för att om jag får ett jobb så ska jag börja
lägga undan pengar till en sån.. skulle vara riktigt najs att ha en!
sen måste jag börja spara pengar till sommaren också, ifall de blir några dagar/någon vecka
som man åker bort :) längtar riktigt mycket till sommaren asså, och nu när de har börjat
regna så jävla mycket så läntar man ju inte mindre .. :/
men men, de blir till att vänta ^^
imorgon blir det städning, har lovat mamma att damma och så i mitt rum, ska rensa
lite också och kolla vad som ska slängas och inte, kan behövas ibland har så mycket
prylar i mitt rum tycker jag! vill fan måla om mitt rum också  ... hmm ja, de blir nog
en senare fråga .. haha !

... och den heliga andens namn. Amen.

Har aldrig varit speciellt mycket för att gå i kyrkan, men är det dop så är det.
Vädret ville inte vara med, men de spelade ingen roll det var riktigt fint ändå,
har inte sett en sötare unge på länge asså, hon höll sig glad hela dopet
och fikat men sen efter några timmar blev hon nog lite trött och släppte
några tårar, men det gick över snabbt.
Efter dopet blev det fika. Först smörgåstårta, sen kaffe och bulle..
Sen blev det presentöppning, tror nog saga var mer road av alla
present snören som hon satt och tuggade på :)

Fick några dina bilder i alla fall som man inte kan låta bli att
le åt .. Som jag sa har inte sett en sötare unge på riktigt läänge :D

   
  

RSS 2.0