Jullåtar

Shiet, är det verkligen så kort tid kvar till jul? De har spelats julsånger på Rix FM flera gånger idag, helt sjukt haha! Vilken är eran favorit? Jag måste nog säga "All I want for christmas is you" för den är så härligt, och "nu é det jul igen" för den är så jävla skön! ;D



Men men, första ljuset är tänt och det är helt lugnt här hemma. Mamma är ute och bankar till våran brevlåda som hon körde ner när hon skulle backa ut från parkeringen med släp på bilen, lyckat. Hon märkte det inte ens själv ^^ När hon är klar så ska vi fika men lussebullar :) Härligt, dock har vi ingen julmust hemma, men det får funka ändå. Övningskört har jag lyckats göra idag också, gick faktist riktigt bra, lite problem med starten bara men annars gick det skit bra faktist. Nästa gång ska vi bara köra start, stop, start, stop så jag hittar dragläget och det.

Men men, nej nu ska jag röka, vi ses när vi ses!


- jag kommer i alla fall aldrig glömma det vi hade, som inte verkar finnas längre.

Söndag

Helgen är slut och jag har inte lyckats plugga ett skit, får sitta i kväll och så. Det är ändå jävligt mycket man ska lära sig, men hoppas att det går bra, Mediekunskap är ändå ett rätt okej ämne så. Men men, helgen har varit .... precis, lugn som vanligt. I fredags byggde jag och mamma pepparkakshus, haha! Och bråkade med tvättmaskinen som gick sönder. Igår träffade jag Tiffy, efter typ en månad så det var trevligt. Trodde att Jessica skulle komma in också, men så blev det inte. Men men, tog en sjukt god sallad på Bellmans och sen gick vi runt på jakt efter någon jul/nyårsklänning men inte fanns det någon man fastnade för, så. Gick runt en snabbis på julmarknaden nere på plattan och sen vidare på drottninggatan och kikade i affärerna man inte brukar vara inne i. Det var mysigt, och vi hittade en liten "skräp-affär" där jag fick med mig 3 julklappar, en till mamma, en till mormor och en till morfar. Fina, personliga saker så det blir säkert jätte bra :)

Nu är jag i princip klar med julklapparna ;D haha, jävligt härligt och det har inte blivit för dyrt heller så det är skönt. Dock försvann det en hundring igår när vi åt salladen men va fan, något kan man ju unna sig ibland. En sak till till mamma i julklapp och något litet till mormor. Sen är det klart!

Något som kanske är lite tråkigare är väl att det blir snålt med julklappar med mitt namn på, då tvättmaskinen gick sönder och mamma fick kamma ut 3000 för en ny, och sen är det ju inte så bra ekonomi här hemma. Men va fan, julen är inte klapparna, julen är sällskapet och stämningen. & jag längtar som fan!



Idag tänder vi första ljuset också :), Ha det bra allihopa

Bilden säger allt


TRÖTT

Till att börja med ska jag rätta mig efter att jag skrev att jag skulle upp halv 6 imorse, menade halv 7. Upp kom jag men svårt var det, fick i alla fall skjuts till tunnelbanan i Hbygård av mamma vid halv 8. Tog tåget till Vällingby och bytte där till Farsta tåget. Trodde jag skulle få åka helt själv, men Tobbe i klassen kom där efter ett tag också så lite sällskap fick man i alla fall! Idrottsläraren kom på i centralen också.

Jag säger då det, som jag skrev när jag messade Basse imorse, jag fattar verkligen inte hur han orkar sitta på tunnelbanan från Vällingby till Blåsut för att komma till skolan. FY FAN, det är en oändlighet dit! Nu vet jag att jag aldrig kommer sätta mig på en tunnelbana för att åka till Farsta igen i alla fall, att vi efter tunnelbanan tog en buss så vi hamnade mitt ute i ingenstans gjorde inte saken bättre. Men lite roligt var det i alla fall när vi tillslut kom dit, massa samarbetsövningar och sånt. Vet att några hade kamera med sig så ska försöka tjyva lite kort från FB när de kommer upp. Vi var då allt bra heta i brandmännens kläder, höhö!


Kom hem runt halv 5 eller ja hem och hem, till Vällingby. Mötte mamma och handlade lite grejer som behövdes, strumpbyxor, benvärmare o.s.v. Imorgon blire till att träffa mormor för julklappsjakt. Får se hur det går!

Hade tänkt plugga lite nu, men fan jag orkar inte. Ska tvätta av mig sminket och sen slänga mig i sängen, är helt jävla slut efter dagen! Ha det bra, ta hand om er!


Onsdag

Så var halva veckan borta igen, skönt att tiden går fort så vi kommer bort från den här äckliga årstiden. Snön håller på att försvinna också så nu blir det ännu mörkare och segare ute. Usch, aja vad ska man göra.

Imorgon blire Farsta med klassen och leka brandmän, efter det till Vällingby och möta mamma för att handla lite. Annars är det väl ganska lugnt, handla julklappar med mormor på fredag. Plugga som ett djur under helgen, julpynta på söndag! Första advent redan, herregud. Ja, tiden går snabbt mer än så kan man väl inte säga.

Nej nu blir det en dusch, sen roomservice och sen sooovaa. Upp halv sex imorgon, vilket inte lockar för fem öre!
Adjökens!

Suck

Känns som man börjar bli lite halv trött på allt igen. Har fortfarande inte lyckats få något jobb, jag är i behov av pengar och känner eller ja har känt ganska länge nu att jag vill börja jobba in mina egna pengar och sköta mig själv så jag kan flytta hemifrån så fort som möjligt, komma in i den där cirkeln där man har sina schema lagda dagar med skola, jobb och fritid. Men icke. Min jacka är trasig också så det är ju underbart nu när det är svinkallt. Det räcker inte med att muddarna är som trasor, nu har dragkedje jäveln gått sönder så får gå runt med en säkerhetsnål istället. & en ny jacka har man ju inte råd att köpa heller.

Yey, jag mår bra....

Textkommunikation

Ja, nu sitter man här igen på sin 55 minuters långe lektion. Riktigt onödig lektion, men vad gör man? Idag snöar det inte i alla fall, så kanske kan skotta bort det som kom under natten utan problem. Vi får se hur det blir. Plugga måste jag göra när jag kommer hem i alla fall, matteläxan är inte så jävla viktig men samhällen är det, så ja det blir till att plugga när man kommer hem. Annars så händer det inte speciellt mycket mer idag. Får se helt enkelt!

Shakespeare

JAG BLIR GALEN! INTE NOG MED ATT VI HAR HÅLLT PÅ MED SHAKESPEARE SEN FÖRRA ÅRET I SKOLAN, NU JÄVLAR SNACKAR DE OM SHAKESPEARE PÅ MITT ÄLSKADE 2 & ½ MEN OCKSÅ!!!!

Hello

Jag säger då det, vilket jävla väder! Helt sjukt vad mycket snö det är! Visst är det mysigt med snö, men fan det har snöat non stop sen i fredags, man kan knappt vistas ute utan att förfrysa eller bli självaste snömannen. Skotta måste man göra också, vilket jag tillbringade någon/några timmar till vid tre när jag kom hem från skolan, efter der blev det matlagning och nu får jag äntligen sätta mig ner med mitt kaffe.

Var ju i skolan idag också efter x antal sjuka dagar. Nu sista tiden fram till lovet är det fullspeckat. Vi har haft det helt lugnt hela terminen och NU börjar de ge oss massa uppgifter och prov. Dåligt upplagt? Huh, det är bara förnamnet. Nu på onsdag så har vi läxförhör i samhälle och matteläxa. På torsdag ska vi vara i Farsta strand halv 9 för att åka till någon jävla brandstation och göra massa övningar och shit. Slutar vid 3 och då ska man ta sig hem också. På måndag ska vi mötas i stan runt 9 tror jag de var för att se en film på rigoletto som är en halvtimme lång och sen tillbaka till skolan. Efter det samhällsprov. Sen är det någonting mer nästa vecka. Vecka 50 ska vi ha läst klart en engelskabok som jag inte ens har börjat med, vi ska ha ett argumenterande tal inför klassen. Jag ska prata om dödshjälp. Samt så ska vi lämna in ett arbete som handlar om förtryck, jag har om Jamaica och någonting om engelska kolonier. Veckan efter det den 15e har vi Mediekunskapsprov och någonstans där har vi också matteprov + att jag måste göra matteprovet jag missade nu sist jag var sjuk som jag fortfarande fattar noll om! WOHO, JAG ÄLSKAR SKOLAN OCH JAG KOMMER LYCKAS SÅ OTROLIGT BRA I MITT LIV! Men lite lycklig får man väl vara över att jag klarade av att göra naturkunskaps provet förra fredagen trots att jag var sjuk, annars hade man ju haft det efter sig också....

Söndag

Inte blev det någon övningskörning igår men det är jag faktist jävligt glad över, om mamma får släpp med bilen med vinter däck så skulle jag nog inte ha lyckats så bra heller. Så nej, vi höll oss hemma istället. Men Kista blev det i alla fall, dock hittade jag inte den där jävla klänningen så det sög, men fick en härlig stickad tröja av mamma från Gina istället. Helt underbar nu när det är så sjukt kallt ute!

Senare på kvällen gick jag till Erika, där hon, Sara, Conny och Emelie va. Satt där ett tag och pratade och halv tittade på en vampyr film som Sara valde, den var.. ja, lite halv sjuk sådär. Efter det satte vi oss på tåget till Vällingby för att gå på donken sen gick vi hem till Hässelby igen. Det var härligt, inte så värst kallt faktist. Kom hem runt 12 och gick och la mig direkt. Blev väckt i morse eller ja, halv 12 typ för att vi skulle åka till Ikea. Så käkade och satte på mig en jävla massa kläder sen åkte vi dit, grymt mycket folk som vanligt vilket jag veerkliiiigen älskar! Gick med oss lite hyllor, ramar, korgar och annat tjaffs som behövdes, vidare till Plantagen efter blommor men kom därifrån tomhänta. Hem, dumade allt och sen ner till öb och handlade annat som behövdes. Så det har varit mycket fläng hit och dit idag vilket betyder att Malin är seg som fan. Så nu blir det en dusch och sen varva ner framför tvn. Hoppas att ni haft en bra helg!

- Efter att det alltid är en jävla massa problem på den här sidan när man ska lägga upp bilder så kan jag inte lägga upp någon bild på tröjan jag fick av mamma, men det är Sydney knitted tunic i grått från Gina i alla fall!

Tjollahopp!

Det är stört mycket snö ute! Men det är härligt, fint väder är det också så det är ju najs. Ungar överallt med pulkor också, nästan så man vill vara liten igen! Men men, var hemma från skolan igår också, kändes lite onödigt att gå på typ 2 lektioner när man ändå inte var heeeeeelt frisk. Följde i och för sig med mamma och storhandlade igår, men det är ju i princip första gången jag var utanför dörren på riktigt under perioden som jag var borta från skolan så... Var hemma på kvällen och kollade på tv med mamma. Trevligt det med.

Idag har jag bara tagit det lugnt hittills, vaknade fan halv 10 av mig själv så har varit vaken ett tag. Min gudfar kommer sen om någon timme, får se om vi ska övningsköra. Tror fan inte det, så sjukt mycket snö men men vi får se. Beroende hur länge han blir kvar så får vi se om mamma och jag kanske åker till Kista lite senare på jakt efter den där klänningen som jag såg förut. Vi får se, vi får se. Annars så lär det väl inte hända så mycket mer tyvärr. En lugn helg, som alla andra helger.

Vad heter det egentligen?

Låt mig få börja detta inlägg med att säga, DET SPÖ-SNÖAR UTE! Sen är frågan om man faktist kan säga så ? Jag menar när det verkligen regnar ute, jätte mycket säger man spö-regnar då måste man ju kunna säga spö-snöar? Äsch, låt det bli dagens fråga. Nu börjar man i alla fall få lite "jul" känsla i sig. Har i och för sig suttit och längtat så sjukt efter julen nu de senaste veckorna. Fråga mig inte varför, brukar aldrig längta så pass, man måste hålla på att komma på vad man ska köpa i julklapp åt folk, pengarna försvinner och bla bla blaMen nu längtar jag verkligen. Har redan bestämt vad som ska inhandlas i julklappsväg och något som faktist glädjer mig är att det inte blir en sån dyr jul i år så kanske kan spendera lite pengar på saker jag vill ha. (Har faktist gått och förälskat mig i dessa fake-uggs skor, de är fina, inte så jätte jätte fina men de är grymt sköna!) Sen är frågan vart vi ska vara, om vi kan fixa kattvakt så åker vi nog upp till Dalarna och firar med moster och c/o också, skulle vara väldigt najs då det bara har varit, Mamma, jag, mormor och morfar de senaste åren (och Janne när han var normal).

Men men, det är trots allt ett litet tag kvar till jul. Så vi hoppar det ämnet. Annars så fightas jag fortfarande med feber, nästäppa och rethosta men har blivit lite bättre så helt still står det inte här hemma faktist. Blir hemma imorgon för säkerhetens skull och så får vi se på fredag morgon om jag går. Känns ju i och för sig lite onödigt att gå sista dagen men va fan, kanske får reda på lite som jag missat som kan fixas i helgen. Då jag också måste lämna in min kamera och hoppas på att garantin inte har gått ut, samt åka ut på jakt efter ramar. Sen inom en snar framtid måste jag träffa Räkan också för andra uppdrag. Wey, även fast jag har gått och blivit tråkig och sitter hemma så är jag fullspeckad med "to-do" saker i alla fall. Skumt...

Jag saknar ...

... tiden då morfar va pigg och mådde bra. När han inte hade haft sina 3 strokes, när han inte hade gjort sin hjärt operation, när han inte hade parkinson. När han förstod vad man pratade om, när man förstod vad han pratade om. När man till och med slapp gissa vad han sa flera gånger då han mumlar fram sina ord. Usch, det var länge sen...

 
<3

Tisdag

Lååt mig bli friiisk!! Visst fan är det skönt att vara hemma någon dag sådär, men jag ser bara massa grejer flyga förbi som jag missat i skolan. Gosh! Hoppas jag kan gå imorgon i alla fall, måste hur som helst plugga till läxförhöret imorgon för om jag missar det och istället går på torsdag så kommer jag få det då istället. Tro mig, den där läraren ger sig inte i första taget!

Nu är snön borta också och vi är tillbaka till höst-väder stadiet igen trots att vi är inne i mitten av november. Regn, regn, regn. Blir nog en dusch sen efter det här, tända en brasa i köket och tända lite ljus. Det är mörkt och kallt här hemma och sånt klarar jag inte av! :P Men men, annars så lär det väl inte hända så mycket idag och inte någonting under veckan heller. Storhandla på torsdag eller fredag med mamma i Sumpan och sen kanske till Kista i helgen och kolla om Cubus har klänningen som jag hittade i stan förut. Dock så var det ju ett bra tag sen, men jag hoppas verkligen att den finns!

Nej, nu finns det inget vettigt att skriva mer! Ha det bra!

!

Påtala om mamma, folk säger att vi är lika?. Ni tar nog tillbaka det nu:



Mamma 15 år och jag 16 år.

Jag ser fanemig ingen likhet. Ska tydligen vara väldigt lik min far.


Måndag

Här sitter jag en solig måndags förmiddag och snörvlar (höhö) Helt otroligt att snön som kom igår ligger kvar, trodde den skulle försvinna direkt men icke. Men men, lär väl bli den ända snön vi ser här i år. Knappast att det blir någon snö till julafton, kalla mig negativ men snön har alltid lyckats komma dagen efter eller liknande. Nog om snö, idag ska jag bara ta det lugnt, ligga i soffan och kolla på tv. Ska skriva ut lite svartvita bilder på saker och ting och sätta ini min gigantiska ram på mitt rum, troligtvis målar jag nog om ramen också. Får se hur det blir. Ska kika runt lite efter en julklapp till mamma också, tänker inte skriva vad för jag är 80 % säker på att hon kikar in på min blogg ibland faktist, har för mig det i alla fall :P Så, HEJ MAMMA!

Men men, nej nu ska jag hämta mitt kaffe och ta en cigg! Ciao

Pink - So what

Den är överallt, som ringsignal, som presentationslåt och först på spelningslistan.
Jag bara älskar den!

Na na na na na na na, na na na na na na.
Na na na na na na na, na na na na na na.

I guess I just lost my husband I don't know where he went.
So I'm gonna drink my money I'm not gonna pay his rent (nope).
I've got a brand new attitude, and I'm gonna wear it tonight.
I wanna get in trouble. I wanna start a fight.

Na na na na na na na, I wanna start a fight.
Na na na na na na na, I wanna start a fight!


So, so what I'm still a rock star. I got my rock moves.
And I don't need you. And guess what?
I'm havin more fun. And now that we're done,
I'm gonna show you tonight. I'm alright.
I'm just fine. And you're a tool so
So what! I am a rock star. I got my rock moves.
And I don't want you tonight


Unh Check my flow Uohhh

The waiter just took my table and gave it to Jessica Simps (Shit!)
I guess Ill go sit with drum boy at least he'll know how to hit (Oops)
What if this song's on the radio, then somebodys gonna die! haha
I'm going to get in trouble, my ex will start a fight

Na na na na na na na. He's gonna start a fight.
Na na na na na na na. We're all gonna get in a fight.

So, so what I'm still a rock star. I got my rock moves.
And I don't need you. And guess what?
I'm havin more fun. And now that we're done,
I'm gonna show you tonight. I'm alright.
I'm just fine. And you're a tool so.
So what! I am a rock star. I got my rock moves.
And I don't want you tonight


You weren't there. You never were.
You want it all but that's not fair.
I gave you life, I gave my all.
You weren't there, you let me fall.

So, so what I'm still a rock star. I got my rock moves.
And I don't need you. And guess what?
I'm havin more fun. And now that we're done,
I'm gonna show you tonight. I'm alright.
I'm just fine. And you're a tool so.
So what! I am a rock star. I got my rock moves.
And I don't want you tonight

No no. No no, I don't want you tonight.
You weren't there. I'm gonna show you tonight.
I'm alright. I'm just fine. And you're a tool so.
So what! I am a rock star. I got my rock moves.
And I don't want you tonight!
Ba da da da da da

Söndag

Gick ju till skolan i fredags, vilket jag egentligen inte skulle ha gjort. Det lönade sig inte, kom hem och höll på att svimma med en feber som hette duga. Fyfan, men men provet är i alla fall gjort och förhoppningsvis gick det bra, var inte speciellt koncentrarad när det kändes som allting snurrade och magen var en enda berg och dalbana. Så, jag är fortfarande sjuk och blir hemma imorgon också, var relativt ok idag på dagen men nu på kvällen så small det till igen. Ska pröva på tisdag när jag ändå bara har en lektion och se hur jag mår efter det.

Och som vanligt så har helgen varit lugn med den har gått snabbt tycker jag! I fredags var jag ju hos moster som fyllde 43 med henne, hennes man, mina fyra kusiner, mormor, morfar och mamma såklart. Jätte mysigt faktist och i vanliga fall brukar vi åka hem tidigt, men vi hade saker att prata om hela kvällen så kom inte därifrån förrän runt 11. Släppte av Nattis (kusin) i Alvik på vägen hem, och väl hemma så gick jag och la mig. På lördagen så åkte jag och mamma till Barkarby och sprang omkring och letade efter "kudd-stoppning" som inte fanns någonstans, så det blev lite julgrejer och godis från godispalatset då vi bestämde oss för att kolla på film på kvällen. Fixade råstekt vitlökspotatis och schnitzel till middag medan mamma tog bort den gamla soffan och ställde dit den nya och efter maten kollade vi på Madagaskar som gick på tv. När den var slut kom mamma på idén av att göra en tvåsits soffa av våran hörnsoffa så då bråkade vi lite med det (haha) så nu har vi två soffor istället för en! Intressant, visst? :)

Idag, skulle jag egentligen övningskört med min gudfar. Men hade mådde inge bra så jag har faktist spenderat dagen framför symaskinen och sytt om massa kuddar och bytt tyg, haha men bra blev det tillslut. Städning efter det och sen hem till mormor och åt. Handlade på vägen hem och efter det tittade vi på Kalla fakta där min läkare var med som jag ska till den 26e på Huddinge Sjukhus. Så ja, mer än så har det inte hänt under helgen, men jag tycker den har varit rätt fullspäckad i alla fall. En liten "släkt-träff" helg typ, umgås med mamma och så :) Mys sånt behöver man ibland!

Bilderna från Adelsö har jag fått tag på också, men det får bli ett annat inlägg. Maybe tomorrow!

7 månader

Idag är det 7 månader kvar tills jag fyller 18. Coolt, inte för att jag gått och tänkt på det speciellt mycket. Jag menar visst man blir 18 och myndig, man får gå på krogen, man får köpa tobak och ja, det är väl typ det. Krogen lockar, men fan inte mycket och cigg kan jag ändå få tag på, så ja! Aja, innan dess lär det väl hända en hel del. Nu närmast har vi ju jul och nyår och sen så har jag väl förhoppningsvis hittat ett jobb. Fick ju ett mail idag av Lidl, sökte ju jobb hos dem när de skulle öppna i åkermynten, men nej. "Tyvärr så var det fler som sökte och vi har valt att välja andra än dig" bla bla bla, jo man har ju fått x antal sånna mail innan så ... Det suger, förkylningen vill inte ge sig heller. Jag har skrivit ner lite anteckningar till provet imorgon men kan ändå inte så mycket. Får se om jag orkar gå imorgon faktist.

På kvällen ska vi till min moster som fyller år också på middag, men det blir nog inte så sent och som vanligt blir jag nog hemma under morgondagens kväll med. Så, vi ses när vi ses!

Jag är stört jävla förkyld

Jag förstår inte, jag brukar aldrig bli sjuk typ. Någon gång om året kan jag lyckas få halsfluss men det är inte ofta. I och med att man aldrig blir sjuk så har det hänt många gånger att man verkligen längtat efter att få bli det för att slippa skolan och det. Men jag vill inte! Var sjuk innan lovet och missade en hel del bara då, imorgon ska jag i alla fall gå på naturkunskapen eftersom vi har prov. Kan inte speciellt mycket, men har redan ett matteprov som jag missat så vill inte ha fler. Så jag måste plugga, ska äta lunch snart också så kanske man blir lite piggare (?)

Huvudvärk, halsont, nästäppa.. Åh herregud! Vi hörs!

Halva veckan är förbi

Så var det onsdag, sitter på engelska lektion men vi är i datasalen så det blir inte så mycket gjort.
Var i solna igår med mormor och morfar och kollade på julklapp till lillkusinen, egentligen hade jag inte behövt följt med men hade ändå inget roligare för mig så, men fick lite ideér själv på julklappar som ska fixas när studiebidraget kommer. Annars så är det rätt segt, tandläkaren idag sen hem, är genom förkyld så det suger. Usch och blä, nej nu ska jag kolla facebook, skriver senare!

Ciao

Tisdag

Happ, tisdag igen då. Börjar 11.55 så har precis kommit ut ur duschen och så. Sitter och funderar på hur jag ska ta mig till skolan; börja göra mig i ordning nu relativt snabbt och ta bussen som går 11:21 till vällingby och sen tåget som går 11:36 till hässelby strand. Eller ta bussen som går 11:27 raka vägen till skolan och sen sitta och vänta i typ 20 minuter på att få börja. Eller gå.

Dock har jag blivit genomförkyld under natten så går gör jag nog inte. Tror nog att det blir att åka till vällingby trots allt, haha ett jävla problem det där! Aja, efter skolan ska jag upp till mormor så ska vi till Solna och kolla på julklappar :) Sen vet jag inte vad jag ska göra. Ska nog vara hemma och plugga. Naturkunskapsprov på fredag :/

Aja, nej nu ska jag göra mig i ordning! Ta hand om er!

Ao Ao AoAoAo

Malin is back in buisness, hade tänkt att skriva igår faktist, körde igång datorn och allt men lyckades somna i soffan så det sög ju. Var lite "halv" seg igår, bussresan hem var inte att leka med då min mage gick i cirklar den sista biten. Men fram till Bromma kom vi tillslut, jag, Jack, Bellan, Jessica och Oscar. Mamma hämtade upp oss som skulle mot hässelby hållet och Oscar satte sig på tåget in mot stan. Skjutsade hem Jessica och sen Bellan och Jack. Efter det raka vägen hem till mormor för att äta middag där man också träffade Saga och Nina. Fan ungen har blivit jätta stor nu :) Så jäkla underbart söt är hon ju också. Hur som helst, revbensspjäll och potatis m.m. till middag och efter det mådde man ju faktist mycket bättre kan jag säga. Förvånade mig! Kollade lite på bingolotto och sen åkte vi hem, slutade som sagt med att jag däckade i soffan. Men det var skönt det med!

Lördagen va sjukt najs också, lite struligt med drickat för Jessicas del där innan vi skulle dra men det löste sig, ut kom vi tillslut och fick en sjukt god middag där också med Bellans familj + farbror, moster och hennes familj! Trevligt, trevligt. Bytte om, och fick sen skjuts till Malin där några av tjejerna var, gjorde i ordning resten där och sen åkte vi till festen. Vi tryckte ihop oss några stycken i en skåpbil. Inte nog med att det var sjukt svårt att hålla balansen och det kändes som att Ronny backade när han egentligen körde rakt fram. När jag äntligen fick en skön plats då fick jag Mattihas sittande på mig istället -.- Men men, väl framme så var det väl ändå ett relativt bra drag trots att alla inte hade kommit. Senare mot kvällen vart vi fler och fler, och lite tjaffs kom in i bilden också. Hur som helst kul var det i alla fall, dock lite låg musik men det var i alla fall grymt att få träffa alla igen :) Bilder kommer så fort jag får tag i några. Har bara suddiga mobilbilder så man ser tyvärr inte så mycket, men Ida skulle lägga upp på fb så det kommer när det kommer!

Adjööö!

Pff

RUTTEN JÄVLA STIL GRABBEN!

Alåååå

Äntligen lördag! Yey, dagen vi väntat på haha! Party ikväll och jag är grymt taggad. Ser verkligen fram emot det här och fan vad kul jag ska ha! Nu håller Bellan på att göra sig i ordning så ska vi upp och byta hennes klänning sen vänta på Jessica! Sen blir det 3 bussen ut till ön, framme runt 4 och sen middag, efter det hem till Malin och börja göra sig i ordning! Wow, va jag är taggad!

Hoppas ni får en grym kväll, som jag ;D haha SMACK!


2 dagar kvar

Allt gick bra igår hos tandläkaren! Skönt det, var lagom nervös måste jag upplysa er om, ska tillbaka nästa vecka för att borra en trasig lagning bara sen ska det nog vara lugnt. Skönt det, slipper man det på ett år i alla fall!
Skolan idag gick bra också, dock har vi än en gång fått ett nytt schema (3e gången sen skolan började efter höstlovet) får väl se nu om det är det här som gäller nu fram till jul. Tröttsamt att få nytt schema hela tiden faktist. Gick inte på idrotten idag, lyckades ju få till en rejäl vurpa imorse så svanskotan mår fanemig inte bra! (höhö) Men men, det man inte dör av blir man härdad av, eller vad säger man?

Så, imorgon är det fredag. Börjar runt 9-10 tror jag, har engelska prov första lektionen, sen lunch och sen två lektioner till 14:35, så blir det hem och fixa lite. Äta middag med mamma, sen blire nog så att jag tar mitt pick och pack och åker upp till B & J, och så ut till Adelsö på lördag! FINALLY någonting att se fram emot när det är helg, troligtvis så har jag tio svensk starköl att dra till med och sen jävla blir det party hela natten lång. Där kan vi snacka fest, riktig fest! Lokal, Dj, en jävla massa underbart folk, en jävla massa dans. Det ryktas om att det till och med är nattbussar inhyrda så folk ska kunna komma hem, haha! Inget sitta i soffan och prata inte! Mohaha! Känner mig som ett barn som sitter och räknar ner till julafton eller något, wihi :) Det ända problemet nu är vad man ska göra med håret och sminket, en jävla massa glitter lär det bli, då det som sakt är glitter och glamour tema! Haha, dags att ta fram google än en gång och kriga efter lite hår och sminkexempel!

Hörs imorgon om jag har tid, annars hörs vi på söndag! Adjökens!


Öhö?

Hej alla glada, idag är det onsdag vilket innebär tandläkaren. Äntligen får man väl säga, inte för att jag ser fram emot att borra men nu får man det gjort i alla fall, efter 4 nya tider. Så ja, ska ta bussen som går 15.10 från mig till Vällingby och såvidare. Ska vara där 16.00 så då hinner man borsta gaddarna innan också. Gör ni det innan ni går in till tandläkaren? Har fan alltid gjort det sen jag var liten, känns fräschare då.

Sen efter tandläkaren blir det hem och plugga, plugga, plugga. Har omprovet eller ja provet i engelska på fredag så måste fan sätta igång nu. Pratade med min mattelärare idag också om matte provet jag inte har gjort, får man någon ny tid för att göra provet? Nej, hon är dock efterbliven så man får väl vänta. Nu håller vi på med Algebra typ, man räknar med bokstäver, tycker vi kan sluta hålla på med det. Ingen kan ha användning av det i framtiden! Inte jag i alla fall.

Igår var jag och tog blodprover tills jag ska träffa min läkare på Huddinge sjukhus den 26e. Skulle träffat honom i mars men han har ganska mycket att göra tydligen. Men men, får vi se hur det går också med värden och allt vad det är. Ska väl på en Bergmanbelastning i december också, ännu mera prover och en jävla massa kanyler! Nej det är inte läskigt, efter 11 år har man vant sig! Efter blodprovstagningen så gick jag upp till mormor och åt frukost med henne och morfar, efter det följde jag med mormor får att höra om hennes provsvar och sen in på H&M och köpte en mössa, tänker inte få öroninflammation igen! Sen efter det så åkte vi till Ikea, fick med mig 4 nya blockljus till mitt rum och sånna där "fejk" blommor, vidare till Veddesta centrum där jag också hittade en julklapp till mamma!

Det är fan snart jul! Lite drygt en månad och 20 dagar kvar, ja det är väl dags att sätta igång med julklapparna snart.
Men men, nu ska jag gå ut och röka! Hörs och ses, kanske?

Måndag

Jag är sjukligt trött, som jag sa till Nille idag: Det kan fan inte vara hälsosamt att gå upp tidigt på morgonen. Jag menar det, fan ingen kan ju göra verkligen riktigt bra ifrån sig när man är sjuukt jävla trött (?) Inte jag i alla fall. Men men, var en relativt kort dag idag och imorgon är jag ledig för jag ska till vårdcentralen och ta massa blodprover och det. Sen blir det Ikea med mormor, har dock egentligen inte råd att köpa någonting. Men men vi får se hur det blir.

Fan klockan är halv fem och det är kolsvart ute, det här är inte bra. Kallt är det också, usch! Måste åka upp och köpa benvärmare och mössa imorgon också. Kan göra det antingen innan eller efter Ikea. Får se hur jag gör, måste kolla lite hur mycket pengar jag har kvar och det. Hmm, nej ska plocka undan i köket så det inte blir massa tjaffs när min mor kommer hem. Vi hörs någon annan gång! Adjökens

Tjabba hallå!

Det är söndag och sista dagen på lovet. Ska jag vara ärlig så svider det inte så mycket, har ju inte gjort speciellt mycket på lovet så då kan man lika gärna gå i skolan och göra någon nytta (känns helt fel att det kommer från min mun, men så är det) så ja, skolan imorgon! Har fått nytt schema också, som är grymt mycket bättre än det andra som bestod av tidiga mornar och relativt tidiga eftermiddagar. Nu är det tidiga mornar och tidiga eftermiddagar! Skönt som fan faktist, det skulle verkligen passa som en hand i handske nu att få ett jobb. Vi får väl se hur det blir med den saken, har ju inte haft turen med mig hittills efter 11 månader så.

Men men, mamma sitter och sover i soffan så har plockat bort efter maten och städat i köket, satt ner disk i diskmaskinen och handdiskat det som inte fick plats. Tror hon hade jävligt roligt igår för hon är grymt sliten. Skulle precis sova när mamma messade och sa att de va i Alvik på g hem, så hoppade på deras tåg i Vällingby eftersom jag var hos Bellan och Jack, där kvällen var trevlig också, god mat och en öl (övningskörde ju idag så det blev inte mer än just en öl under kvällen) tillsammans med massa prat. Under dagen när jag och Bellan sprang i Vällingby lyckades jag hitta ett halsband, örhängen och hårnålar. Sånt som verkligen behövdes. Ska kanske åka upp och köpa en mössa imorgon om jag orkar eller så gör jag det på tisdag när jag ska ta ledigt. Ska ta blodprov och massa grejer så kommer missa mina två lektioner så efter det ska jag möta mormor så ska vi åka till Ikea! 

Från det ena till det andra: Jag säger då det, att övningsköra var fanemig det läskigaste jag gjort i hela mitt liv hahah, jag blandade ihop bromsen och gasen och drog rakt igenom en korsning :D tur var väl att det inte kom någon bil, så slapp mamma blir spritt språngande galen på mig. Men sen fick jag till det, och även mycket beröm för att jag var duktig på att "komma iväg i starten" som jag säger, trodde de skulle va skit svårt men det gick som det skulle!
Nu ska jag gå ut och röka, sen ta tag lite i pluggandet som jag fortfarande inte har börjat med som jag lovade förra veckan typ. Vi hörs! Ta hand om er.

Lördag

Kvällen igår avslutades med att sitta och kolla på tv med mamma hela kvällen, med choklad och cola. Det var skönt, var ganska trött och seg så det var väl det som gjorde humöret igår (hehe). Men men, vaknade vid 10 imorse av att mamma damsög. Nu sitter vi eller ja hon och väntar på Klasse så ska de äta och sen vid halv 4 ska de på krogen och möta gamla klasskompisar. Skönt att mamma får komma ut lite, kanske hon blir på lite bättre humör de närmaste dagarna.

Men men, ska ta bussen som går 13:50 till Vällingby och möta Bellan. Handla lite sen får vi se om vi käkar inne på Vällingehus. Smarrigt, asiatiska buffén ja tack! Sen får vi se vad som händer ikväll, tänkte fixa öl men vet inte, ska övningsköra imorgon och de bästa är nog inte att ha alkohol i blodet då, lär bli snittad då! :P
Men men, nej nu ska jag fördriva tiden med att kika runt på facebook. Hörs imorgon eller något! Ta hand om er!

RSS 2.0