Snart så !

Ja! Snart är det fan sommarlov, även fast våran skola slutar lite senare än alla andra så är det ändå underbart! Har redovisat min powerpointgrej som jag låg efter med i engelska, glömde plugga till matteprovet idag men det gick skit bra i alla fall. Ligger inte efter med någonting nu, vilket är riktigt underbart! Dagarna blir bara varmare och varmare, det är ljust när man kommer hem på kvällarna, det är sommar. Kan det bli mer underbart eller ? Nej, jag tror inte det.

Det är 15 dagar kvar till skolavslutningen. Det kommer gå riktigt fort.
Den här veckan är det ingenting som händer, nästa vecka går jag bara måndag - onsdag, har tagit ledigt på torsdagen för att Bellan ska ta studenten, så jag och Diana ska åka med på hennes flak :) Efter det blir det ut till adelsö till Bellans studentmottagning och äta smörgåstårta och massa smarr, sen är det nationaldagen på fredagen så då är man ju ledig, Bellan ska jobba tror jag, men får vänta på henne hemma hos henne. Sen på lördagen blire fest ute på ön, ser verkligen fram emot att få träffa allt folk! Det var riktigt länge sen och känner att jag vill komma bort. Jag menar mer avkopplande ställe än ute på ön finns inte i min värld. Sen på söndagen blir hem till Hässelby igen, aktivitetsdag på måndagen så det är lugnt, vanlig dag på tisdagen troligtvis, lediga på onsdagen för att det är utspring för studenterna, skolavslutning på torsdagen och min födelsedag på fredagen. Sen är det fan sommarlov! GAAAAH ÄNTLIGEN !!!!!!!!

Jobb ikväll och imorgon, sen är man klar där också. Tror nog jag kommer få runt 2000 eller någonting i lön så det är ju ganska skönt, men man har slitit för pengarna också och pinat som fan så lite mer skulle man allt vilja ha dock. Men men, va ska man göra. Ingenting jag tänker på speciellt mycket ändå eftersom jag är van vid att vara pank hela tiden ^^
Men men, nej nu ska jag gå ut och sola lite innan jag åker till jobbet!
Ha det bra folket! Hoppas ni är på lika glatt humör som mig :)

Söndag

Härligt, det är bara 18 dagar kvar till skolavslutningen. Hade kunnat varit mindre, men eftersom våran skola slutar typ senast av alla så är det som det är, men men, fyller i alla fall år om 19 dagar ;D dagen efter skolavslutningen som förra året, då man blev dränkt i alkohol på 12 slaget. Får se hur det blir nu i år, det är ingenting man hoppas på att bli dränkt igen, fyfan va man luktade ;/ haha men de va kul i alla fall! Idag, som alla vet så är det söndag. Ska sätta mig och plugga lite, göra lite uppgifter och sånt som jag ligger efter lite med. Gjorde aldrig min engelska grej igår så måste göra den ikväll. Men innan det ska jag och mamma åka upp och möta bellan i vällingby, hon ska kolla på studentklänning och jag på brallor till hennes student, hittade ett par skitsköna linne byxor på dea för 179 spänn, inte alls farligt, men ska pröva dom idag igen och se om dom verkligen är någonting att ha. Blir det så att jag köper dom så har jag faktist lyckats för en gångs skull att inte lägga ner så jävla mycket pengar på kläder. Jag menar skorna för 150 och så byxorna för 180 det är 330 spänn för ett par skor och byxor lixom, verkligen inte farligt!

Så ja, bellan lär väl ringa snart hon slutar två så det är nog dags för mig att klä på mig och det nu, duschade precis efter att jag städat hela huset själv för en gångs skull, tänkte lite det är ju morsdag idag och har inte kunnat köpa någonting till mamma, så då städade jag istället och kommer vara väldigt snäll idag istället haha, det är väl en bra present? Billigt är det ju också ;). Men men, vi hörs :) Haft en bra helg förresten ?

image117

Här har vi i alla fall en som har tagit de riktigt lugnt tillsammans med mig, mamma och de andra katterna hela helgen :) haha, lillkillen <3

Yes box!

Trodde faktist att det var söndag idag när jag vaknade, men som tur var så är det inte det! Var hemma igår från skolan, var lite halv hängig så hade ingen större lust att gå, åkte hem till mormor på eftermiddagen ett tag och sen åkte jag till mammas jobb. Så åkte vi till veddesta och handlade på willys, och kikade lite i affärer vid outleten, köpte ett par nya sommarskor på skopunkten, jävligt billiga faktist, 149 spänn absolut inte farligt för ett par skor. Nu väntar jag bara på att jag kan köpa mina fred perry skor som jag vill ha, sen är skoshoppingen klar för iår typ haha! Men det viktigaste är ändå att jag hittar ett par byxor som jag kan ha på Bellans student, och en studentpresent till henne! Har fortfarande inte kommit på vad jag ska köpa :/ , men förhoppningsvis löser det sig, hade velat haft de klart vid de här laget men icke! Jaja, annars då? Var och storhandlade på Ica Maxi i Sumpan med mamma imorse, så grillade vi fläskfilé till middan, med sallad och vitlöks baguette, riktigt gott!

Nu ska vi typ bara ta det lugnt sen ska vi fika, äta våran cheesecake med rabarber från tomten, mums. Sen får vi se vart kvällen för mig, är riktigt sugen på öl faktist, får se om man kanske fixar några till kvällen, det beror helt på!
Ta hand om er!

Usch

Ja, jag ringde och sa upp mig från jobbet. Eller ja berättade att jag behövde prata med chefen om det här med uppsägning, det jobbigt är att det är två veckors uppsägningstid. Alltså att man måste jobba p veckor = 6 pass efter man sagt upp sig. Det står ju på anställningsbeviset och följer man inte det, gör inte dom de heller och då får jag inte dom pengarna jag tjänat ihop, så ja, det är bara att bita i det sura äpplet. Har i och för sig bara jobbat en gång den här veckan, igår var jag tvungen att vara kvar i skolan för att göra klar en bilduppgft så nu har jag troligtvis MVG där, härligt, hade det i slutbetyget också så det är bra. Idag är jag jävligt hängig så snackade med chefen idag och han skulle höra av sig på torsdag så skulle vi snacka lite mer om det här med uppsägningstiden eftersom han vet vad som hänt och så...

Men men, nu ska jag försöka orka göra klart min powerpoint presentation om svensk hiphop till engelskan som skulle vara klar för typ 3 veckor sen, sen ska jag skriva om den där bilduppgiften så jag kan lägga anteckingarna i min lärares fack imorgon eller på måndag, beroende på om jag går till skolan imorgon eller inte! Skriver kanske mer senare!

De ena eller det andra

Helgen är över, känner att en dag till skulle behövas. Okej var i och för sig ledig idag och slutar typ 11 imorgon men ändå, jag vill ha sommar nu inte om 3 veckor typ, utan nu nu nu. Det är mycket nu faktist, halv jobbigt i skolan, mycket som ska göras, tröttnat totalt på jobbet så ska ringa och säga upp mig imorgon, är för upptagen nu när nya problem har dykt upp också. Känner hur kroppen börjar säcka ihop, självkänslan försvinner och så vidare men men, livet är hårt, det går upp och ner. Var i alla fall på en arbetsintervjuv idag angående sommarjobbet på birka. Kom till Mariatorget vid 10 i 5 så jag gick in på cafét när vi skulle ses och beställde in en latte för 40 jävla kronor, äcklig var den också ;/, hur som helst Tony då kom typ vid 10 över 5, så satt vi och pratade lite om jobbet och så, ska provjobba på söndag troligtvis så i helgen blir det till 90% adelsö vilket verkligen behövs.

Har lite reservplaner också ifall jag inte får sommarjobbet. Mötte Bellan idag vid 7 uppe i vällingby så satt vi och pratade lite om just det här med jobb och vise versa och kom fram till en hel del. Vi ska prata mer om det imorgon kanske. Pratade precis med mamma nu om att jag skulle säga upp mig och som jag redan visste så blev hon förbannad. Jag förstår mig inte på någonting typ längre, har kommit in i en sån där ond jävla tid och snart funkar jag inte längre heller. Precis som morfar som dagut och dag in känner av hjärtat. Det är tragiskt, känner verkligen för att komma bort och om jag nu får jobbet på birka så får jag i alla fall bo ute på adelsö hos bellans föräldrar. Hoppas det blir så, då kommer jag slippa allt ett tag i alla fall och få njuta av tiden. Ursäkta allt tråkigt, men någonstans måste jag fan få ut det.Hoppas ni andra som läser min blogg har det bra i alla fall, och har haft en trevlig helg.

vart tog sommarn vägen?

Den här helgen har varit väldigt lugn faktist, kan inte säga att det varit tråkigt men kan inte säga att det har varit kul heller. Får se om jag jobbar idag, det har hänt lite saker och så som chefen ändå vet om så får väl skicka ett sms till honom om jag inte kommer, det var ju party på jobbet igår, vet inte hur hårt han körde så vill inte ringa haha. Men men, sitter och funderar på vart sommaren har tagit vägen? Vad hände med värmen lixom, mamma och jag har fan suttit inne och huttrat på kvällarna och eldat och fan hans moster ... Nu vill jag ha sommar på riktigt, jag fyller fan år snart också xP, med först skolavslutning där innan, och innan det Bellans student, riktigt roligt kommer det bli. Kan faktist inte förstå att det är hennes tur nu att stå och hoppa på ett flak, jag menar för 11 år sen har jag fortfarande kvar bilden i huvudet när hon kommer i en rosa overall över åkern ute på adelsö hahaha! xD

Det är skönt att tiden rullar på i alla fall, behöver komma bort lite därför längtar jag något så otroligt till sommaren, snackade med Bellan igår också om sommarjobbet och de om jag får de och så. Och om jag får det så kan jag sova ute hos Vonne och Håkan säkert sa hon, de ska nog inte vara några problem. Så om det blir en sommar med fint väder så kommer det bli riktigt underbart att få komma ut på ön lite och så. Vet faktist inte vart jag har vissa längre, vilket är tråkigt. Känner mig faktist bortknuffad på något sätt...
Men men , life is a bitch eller vad säger man?

Stressssss

Stressar som fan, men måste skriva i alla fall! Gick tidigare från sista lektionen typ 25 minuter, gick hem och stekte korv och gjorde potatismos, nu håller jag på att koka kaffe och så, så jag piggnar till lite innan jobbet. Egentligen behöver jag inte stressa är typ klar ska gå om 20 min, men stressade upp mig förut och då sitter det kvar skit länge, haha mina händer skakar typ hela tiden nu bara för de ;P , ngn som också blir så lr ? Hm, jaja nu är kaffet klart, hörs imorrn!
Kisses n' hugs

kaaallt

Brr, sitter här och fryser. Fy fan vad bortsämd man blivit av värmen som varit under helgen och så. Nu när de blir typ 10 grader sitter man och huttrar istället, jag och mamma eldade fan igår i köket också för att få upp värmen, det är fan sjukt! Jaja, och som vanligt när jag har sovmorgon och i princip får sova hur länge jag vill, vaknar man vid typ halv 9, har legat och vänt på mig och verkligen försökt somna om men icke! Så nu sitter jag här, ska käka lite frukost och det strax och sen hoppa in i duschen, slutar runt 3 så kommer inte hinna skriva efter skolan efter som jag ska jobba och  måste äta och det innan! Men men, vi hörs...


Vinden vänder mer och mer

Tänkte mig att den här dagen skulle vara väldigt lugn och seg, titta på vädret lixom. Hade inte tänkt mig att någonting "speciellt" skulle hända, bara att det var en vanlig onsdag då man vaknar på morgonen och går till skolan. Men icke, började med att vi började senare, halv 10. Dagen gick snabbt och under mentorstiden så fick vi reda på att vi bara har två lektioner imorgon och börjar 10 i 1 och att vi är lediga nästa måndag. Så visst, det flyter på och det är bara 28 dagar kvar till skolavslutningen!

Hur som helst, träffade Bellan efter skolan, var väl hos henne i en timme lite drygt och pratade lite om hennes student och så. Kom hem runt fyra och började med maten vid fem. Precis som alla andra dagar då jag inte jobbar eller är på annat äventyr (?) haha. Idag blev det schnitzel med potatis och svampsås. Efter det placerade jag mig här, pratade lite med min kusin om att vi kanske ska träffas och ses allihopa igen, det var ju ett tag sen och så ringer det. Då är grejen den att jag har suttit och kikat lite på sommarjobb nu, har ingen större lust att sitta på BBP hela sommarkvällarna i sommar och prata i telefon, vill träffa folk och så. Det är mer min stil lixom. Så jag hittade en annons där de sökte personal till cafén och uteserveringar på Birka. Visst tänkte jag och skickade iväg en ansökan, café är ju verkligen ett jobb där man träffar folk och så ligger det ju precis brevid adelsö också alltså är det en underbar, hur ska man säga? Miljö där ute. Så nyss ringde då Tony som satt in platsannonsen och vi ska ses på Café Rival på måndag kvart över sex på Maria torget :)



I'm so happy, I'm so glaaaaad... tralaaa!
Så om jag nu får jobbet måste jag verkligen vara 100 % på det, så jag kan säga upp mig på BBP så snart som möjligt eftersom det är 2 veckors uppsägningstid hos dom. Wuhu, wish me luck <3

Mhmmm !

Att älska någon är att längta, hoppas, önska, gräla, gråta, skratta...
Och vara oerhört lycklig.

J. S. <3 vad som än händer.

Bussen går om 20 min, ska dra snart. Working five to nine ;D
Tralala, mitt humör går som en bergochdalbanaaaaaaaa ...
Adjökens!

"Äkta fans, offrar allt för gnaget. Äkta fans ..."

Idag är det nog första dagen på länge som man fan fryser ute asså, men om det inte hade varit för att de blåste så otroligt mycket så skulle det inte vara så farligt. Sen är det väl så att man har börjat vänja sig vid värmen så blir det helt plötsligt kallt igen liksom. Men men, har inte gjort någonting speciellt de senaste dagarna. I fredags träffade jag de andra, gick ner till fotbollsplan och drack lite öl och så, kom hem runt halv 1, var riktigt trött och så började det bli lite små kallt ute också. I lördags var jag hos mormor och morfar, med mamma, nina & saga och moster och hennes familj minus två kusiner haha, men det var trevligt att få träffa småttingarna igen, fattar inte riktigt vart de får all energi ifrån de kan verkligen hålla igång non stop!



Igår var det match, träffade Jessica, Jaquline, Kimpa och Martin vid björnboda, sen på bussen mot solna träffade vi Jasse, sen mötte vi osten i Solna centrum. Käkade, träffade Jasses kompis, började röra oss mot typ solursparken (?) och då var Jasse och hennes vän borta haha. Men men, ja vi satt i alla fall i parken ett tag sen började vi gåå mot råsunda, det slutade med att jag satt på norra nedre själv och osten på norra mellan med sina polare, men fan va kul de va endå. Klacken var på g men första halvlek var väldigt seg av matchen tycker jag, allt slog till när aik gjorde första målet i 86:e minuten och någon minut efter gjorde de det andra målet, stod där och hoppade och skrev för mig själv med det är bara känslan att stå och dela glädjen med så många andra som är riktigt härlig. Så efter ett slutresultat på 2 - 0 mot Malmö hoppade aik upp på andra plats i allsvenskan men nu är det inga matcher förrän i juli typ, så hoppas fan dom spelar lika fint då! Nej, nu ska jag ringa min chef och säga att jag jobbar imorgon istället för idag, orkar verkligen inte idag och + att vi har ingen samhälle på onsdag så börjar senare, då blir det bättre om jag jobbar imorgon eftersom det kan bli ganska sent. CIAO!

I <3 WEEKENDS

Är på riktigt humör idag asså! Det är underbart varmt ute och solen skiner, det är typ sommar nu och det gör mig så jääävla glaaaad!! Hittade Nille imorse i Vällingby där vi har idrott på fredagar, så räknade vi ut att det bara är 34 dagar kvar till skolavslutningen, vilket är ingenting! Och eftersom det är 34 dagar till skolavslutningen så är det 35 till min födelsedag :D wihii ! Hade bara idrott imorse för min data lektion var tydligen inställd eller någonting som det ofta har varit nu för tiden, men det skadar inte mig. Kom hem runt, ja vad var klockan typ kvart i 11 kanske, och nu sitter jag här och lyssnar på sommarmusik :D Men nu tror jag nog att jag ska gå ut och lägga mig i solen :)
Ska äta tacos idag, vart så jävla sugen på det igår när jag Sebbe och Magnus satt och snackade om det, så ikväll ni haha, vet annars inte vad som händer det blir nästa fråga ;) PUSS!

Sorry!

Förlåt förlåt förlåt för att jag inte har skrivit, har knappt hunnit med någonting tycker jag på de senaste dagarna, har varit mycket i skolan och så + att jag jobbat och när jag kommer hem är jag alltid helt död så orkar aldrig sätta mig vid datorn faktist. Men men, ska dra i väg till jobbet om 9 minuter exakt, bussen går 09 så, har inte riktigt kommit in i det här jag skrev om sist, men det fixar sig, det är väl det att det är så mycket nu. Men vänta bara ;D
Ska göra mig i ordning, eller ja kolla så att jag har allting med mig sen drar jag!
Har faktist bestämt mig för att jag ska pierca tungan när jag får min lön i juni också, har varit och kollat upp om jag kan det med tanke på att strängen eller ja haha vad de nu är som sitter under tungan är så långt fram, men det spelade ingen roll tydligen så det är ju bra!
Nej nu börjar jag bli stressad! Hejdåå

Fästingar?

Jag har aldrig förstått mig på det här med varför fästingar finns? Jag menar dom gör verkligen ingen nytta och de är riktigt äckliga också. Tog bort nyss en som kröp på en av katterna, uuh får rysningar när jag ser dom asså.. Men men, idag ska jag vara hemma faktist, gick inte till skolan imorse kände mig så jävla dåsig. Kommer nog inte gå till jobbet heller har ingen ork för någonting idag typ. Men har i alla fall gjort klart en bilduppgift som jag låg lite efter med, och har pluggat lite matte nu på morgonen, sitter och väntar på att alla moln ska försvinna så man kan gå ut och sätta sig istället. Det är så tråkigt att bara vara inne :/, kunde ju inte gå ut igår eftersom de blåste som fan! Men, ja vi får se hur det blir. Tycker de ser ut som att molnen är på väg bort, men det kommer väl nya antagligen ! Isch

TRÖTTNAT

Nej, nu har jag faktist börjat tröttna på mig själv riktigt mycket och nu är det fan på allvar också! Har suttit och tittat på gamla bilder som togs för några år sen, kollade på en film som mamma spelat in när hon filmat mig när jag varit liten och massa annat. Jag märkte det inte först men när man började titta riktigt noga så ser man skillnaden från nu och då, jag var smal då, eller ja smal har jag ju aldrig varit pågrund av min knäppa ämnesomsättning, men jag var mindre. Ni tycker säkert att jag låter som en helt vanlig tjej i en vanlig situation i min ålder, jag menar det finns fler än jag som har komplex över hur man ser ut och så. Men det är verkligen inte för att folk ska tycka synd om mig, snarare att folk ska veta att jag kan om jag bara vill och nu vill jag och med hjälp av bloggen ska jag bevisa det eller ja, bevisa är väl inte rätt ord men fick inte fram det rätta haha. Från och med idag den 5e maj 2008 ska jag börja uppdatera bloggen om hur mycket jag ska kämpa nu för att fixa det här! Det kanske inte är det intressantaste att läsa just nu, roligare saker kan man ju göra. Men jag ser ju varje gång jag loggar in att det är ca 5-8 personer varje dag som läser bloggen, jag vet inte vilka alla är och det kanske inte är samma personer hela tiden men det är fortfarande några. Det jag aldrig någonsin kommer att göra är att nämna min vikt, för det är för jobbigt, men jag kommer att nämna de gånger jag gått ner, vare sig det är lite eller mycket. Så får vi se hur det blir. Från och med nu är inte bloggen den blogg som den varit förut, nu är den en del av de jag ska ta hjälp av för att klara av det här och jag har en känsla bakom mig som säger att jag har stödet från mina närmaste vänner också (?)

Så nu, ska jag gå och ställa mig på vågen och fortsätta göra det 1 gång i veckan, för att se hur det här kommer att gå, och i och med att jag lägger upp det här inlägget nu som flera av er kommer att läsa och flera av er kommer då att förvänta sig någonting av det, möjligtvis börja läsa oftare för att se hur det går så nu måste jag. Ja, nu börjar mitt race.


Lögn

Att mamma berättade för mig att det skulle vara sol idag var en lögn, visst det är sol lite då och då ibland, men det är fortfarande fruktansvärt mycket moln ute. Fan, jag som sätt fram emot att ligga i solen idag. Men plugga måste jag göra i alla fall, vette fan asså, funderar på att inte gå på matchen ikväll i alla fall, måste verkligen plugga och har inte tid för allt egentligen, äsch. Vi får se hur det blir.
Nu ska jag i alla fall äta frukost!

jag älskar våren

idag har det verkligen varit riktigt vårväder, nära inpå sommarväder tycker jag. Bara det att man kan skippa att ta med sig jackan när man ska ut på kvällarna är ett riktigt plus och sen när klockan liksom är 9 på kvällen är det fortfarande 14.5 grader ute, riktigt, riktigt underbart faktist. Började dagen med att hjälpa Jessica och Kimpa att panta helgens alla ölburkar som samlats ihop under kvällarna hos Jessica, 124 stycken plus ett par flaskor och burkar som inte gick att panta haha, ja vad ska man säga?
Imorgon ska de bli sol och varmt enligt mamma så det blir till att ta fram solstolen och lägga sig och plugga på altanen imorgon, två flugor i en smäll ungefär, plugg och bli brun. Yes, min måndag är planerad. På kvällen blir det match också, mot halmstad och inte bara det utan imorgon ska dom spela in den nya sången då alla på norra sjunger "Vi ser hur solen stiger över Råsunda". Skulle egentligen inte gå imorgon utan jobba istället, men när man fick höra om vad som skulle hända så blev man ju lite suktad, så jag och Jessica har bokat upp oss på att jobba tisdag, onsdag och torsdag eftersom det är match mot Malmö FF på söndag också, men det blir säkert bra i alla fall! Nu är det fan inte långt kvar till sommaren heller. Längtar som saatan asså!


Sööndag...

... som i vanliga fall brukar vara en riktig ångest dag, men inte den här söndagen! Är ledig imorgon också vilket är riktigt härligt faktist. Vaknade för typ 45 minuter sen, messade Jessica men hon svarade inte, hmm tycker hon borde vakna nu vi ska jobba idag + att vi ska käka innan och det! JESSICA VAKNAAA !!!

Efter jobbet blire nog till att plugga lite, ska jag nog göra imorgon också faktist, hoppas bara på att det blir fint väder så man kan ligga ute i solen och plugga samtidigt :D jaja, ska väl äta frukost nu, skriver nog senare!

Lördag

Hoppas den jäveln som snott Jessicas data kommer dö. Japp, början på lördagens inlägg blir hatisk men jag förstår inte hur man kan göra sådär.
Jävla idiotjävel!
Kom hem ganska tidigt igår i alla fall, fick skjuts av Markus så det var skönt, var väl hemma runt 1 och slocknade direkt, hade förväntat mig en riktig bakfylla pga huvudvärken jag hade redan när Markus släppte av mig hemma men icke! Pigg som en lärka imorse, käkade frukost sen hjälpa jag mamma lite ute i rabatterna ock så, tvättade moppen också vilket behövdes eftersom den var täckt av slipdam då mamma hållt på att slipat och sågat i garaget undet tiden moppen vart avställd, men nu är den fin och ren igen haha och typ trasig men ändå ;P



Sitter och messar med Jessica, ska väl förmodligen hem till henne sen, möter nog henne och Kimpa innan och så kommer Zäta och Manne tror jag, men men det är fint väder så de skulle vara väldigt härligt att avnjuta solen i Jessicas trädgård lite senare :D

ajajaj

du är så jävla het asså, mjaou ;D

räkan är en fisk från och med nu!

okej , ja jag sitter hemma hos jessica och dricker lite öl. Men Jessica, kimpa, micke <3ner haha, jacki, mickes kompis och mannes lillebror, de andra drog precis till bromma för att dra på bolaget. Men men har i alla fall trevligt, det är ju posetivt, basse och ahlgren kommer sen också och ett ANTAL till .. Men men , de ska bli kul att träffa min "bruur"  haha , alltid ;D aja, men ska väl vara lite social, kanske gå ut och tigga en slump av räkan eller jacki, men men ja ... juste! som de står på rubriken så är räkan en fisk numera dock .. eller ja i min fyllevärld i alla fall ? vet inte vad jag snackar om men det är najs! HA EN BRA FREDAG!

Va hääppening ?

Fredag igen då, ganska najs. Har inte så stora planer inför kvällen med lite i alla fall :) det kommer nog inte bli dött trots allt. Är hemma hos Jessica nu, vi ska väl göra oss i ordning strax och gå och handla kanske, sen måste jag hem och hämta ett par jeans och lite kläder och så, får se om man sover här igen inatt kanske, det beror helt på hur det blir ikväll och så :)

Första maj

Nu är vi inne i maj också, helt plötsligt. Förstår mig inte på det här med hur det går så fort alltihopa,  hann inte riktigt med april känns det som men men allt närmare sommaren kommer vi :) Gårdagen vart i alla fall lugn, hade faktist hoppats på bättre väder men det var trevligt ett tag i alla fall! Först gick jag och mamma ner till ip för att kolla lite om man såg nå folk man kände, träffade Conny, Jacki, Räkan, Matte & Mattes tjejkompis. Gick runt på ip ett tag med Matte sen drog vi till oxtungan och träffade några som man inte sätt på länge så det var ju roligt. Men det gick lite överstyr när en brud började hålla på att skrika och skit att hon var så jäääävla full .. Ja de hon drack var ju då kopparbergs cider 2.5 %, grattis flicka lilla.. Shit asså, patetiskt. Men men, kom hem tidigt i alla fall, runt tolv någon gång fick skjuts hem av matte och hans käre far. Vaknade för lite drygt en timme sen, irrar väl runt ett tag hemma sen ska jag och jessica till jobbet.

image106

Får se vad som händer ikväll, kommer ju hem rätt sent.


RSS 2.0