Nu kom de!

Sådärja, fan vad jag hållt på med bloggen idag. Blir galen när det inte vill bli som jag vill. Men jag lyckades i alla fall! Vilken design / header tycker ni bäst om, den jag har nu eller:

   

Har fortfarande inte kommit fram till kvällens händelser, jag och Jessica har funderat lite på att åka till ängby och träffa några, men vi får se hur det blir med vädret och allt, de har tydligen varnat för regn så får se om man ens pallrar sig ut för det ser faktist ut som att de skulle kunna komma lite regn just för tillfället i alla fall! :/

Nu ni!

Nej nu börjar det klia lite i fingrarna och ideerna börjar krypa lite fram och tillbaka angående en ny design på bloggen, har sett på flera andra bloggar när det ser ut som att bilderna är lixom utanför headern på något sätt och jag gillar det verkligen. Något som är tråkigt är att jag inte är lika egotrippad eller hur man ska säga som förut, när man stog och fotade sig själv hela tiden så har inga nya bilder, men får se om det händer någonting imorgon då kanske man gör sig lite fin och tar ett kort eller två, lär nog inte bli klar med den nya designen idag, eller kanske, i så fall gör jag om den imorgon igen ;P aja vi får se hur det blir !

Snart långhelg

Hade nationella prov imorse i engelska, läs och hörförståelse gick väl hyfsat tror jag. Dagen gick i alla fall ganska fort, mötte Jessica efter skolan så gick vi hem till mig och solade på altanen. Sen åkte hon vid 4 för hon skulle på jobbutbildning på mitt jobb :) wuhuu sällskap :D och i och med att hon ska börja jobba där så får jag tusen spänn om hon jobbar i mer än 12 dagar :) och hon vet vad som händer om hon inte gör det ;D

Känns fortfarande segt inför morgondagen, vette fan vad man ska göra för någonting, får lista ut något med jessica, vi har i alla fall bestämt att vi inte ska dricka imorgon, känns lite halvt värdelöst, men det tycker väl de flesta om oss också eftersom vi är nykterister imorgon haha! Nej men, vi får se hur det blir!
Hur har ni planerat eran valborg gott folk ?

Måndag

Vill göra någonting med bloggen, piffa upp den lite, men har slut på ideer :/ Hm, får fundera ut någonting så får vi se hur det blir! Jobbade igår och det gick inte bra, men det var tydligen flera som hade det svårt första dagen, snackade med några på jobbet. Lyckades inte sälja någonting, men vi får se hur det går idag. Börjar klockan fem så ska försöka passa på att äta någonting innan jag åker också, bussen går 9 över 4 så de ska jag väll hinna tycker jag. Men men, har inte gjort mycket mer än att ha varit i skolan idag. Nationella i engelska imorgon så börjar nio, vilket kommer bli skönt eftersom jag kommer hem rätt sent ikväll! Ska jobba på tordag och söndag den här veckan och på onsdag är det valborg. Vad fan ska man göra då? Har pratat med några och kommit fram till att valborg är jävligt överskattat och det är det ju faktist så får se, kanske till och med sitter hemma och tar det lugnt :)

Hejsan, jag heter Malin och ringer från Glocalnet

Slänger in ett snabbt och kort inlägg i och med att jag ska till jobbet om ca 20 min och har lite annat att göra innan dess. Hände ingenting speciellt igår, träffade Räkan, Jacki, Markus, Matte och Conny.. Spelade lite fotboll ngn timme sen drog vi hem! Idag har jag varit med mamma i solna och storhandlat och nu ska jag till jobbet mellan 15.00 - 19.00! Så ikväll blire till att bara ta det lugnt troligtvis :)
Ha en fortsatt bra dag !

image98

wuuuh

Det var riktigt trevligt att träffa alla brudar igår, god mat och mycket härlig stämmning med alla. Men lite senare på kvällen splittrades vi, men det spelar ingen roll. Tiden som var var i alla fall underbar :) Tack för att man fick komma Isabelle :) ! Drog vidare till lövsta med Jessica efter middagen, sen åkte vi till någon "fest" men drog ganska snabbt, inget speciellt drag där asså.. Kom hem runt 2, somnade direkt, var helt slut!

Idag har jag varit hos min moster i vasastan och suttit med mina småkusiner, underbara barn haha spelade fotboll och la pussel, sen blev den lax och potatis till middag. Super gott! Kom hem för en timme sen lite drygt, Nina, Fredrik och Saga kom förbi en snabbis och pratade lite. Saga är ju så underbar, en av katterna kom fram och hälsade på henne och då började hon .. wööööwwwöwwöwöwow, hahah så jävla söt. Hon var helt facinerad :) Nu får man väl se vad som händer, ska ringa Markus och Jaquline strax och försöka komma på någonting!

Fredag

Matchen slutade 1-1 igår som nog alla redan vet, men fan va taggad jag var då asså, tror nog inte att jag varit så arg som jag blev när djurgården kvitterade till 1 - 1 shit. Men men , bättre att det blev lika än att vi förlorade i alla fall. Kom väl hem runt 12 - halv 1 eftersom moppen strulade när jag skulle åka hem från Jessica. Men tack vare min lilla ängel som hjälpte mig så gick det bra tillslut så jag kom hem. Var så jävla trött i morse så mamma fick sjukanmäla mig från idrotten och nu sitter jag på en datalektion och håller på med flashfilm med Anna :)

Ikväll blir det en trevlig kväll, ska hem efter skolan och duscha och så, sen ska jag och mamma åka och handla i Solna, och efter det blir det hem, åka till Jessica eller möta henne i Hässelbygård så vi kan fixa vårt dricka till kvällen, sen bär det av till Vällingby, till Bellan :) Jag, Jessica och ett par brudar till ska äta där och dricka lite och så, sen om vi hittar någon fest så drar vi nog vidare :) Får se hur det blir, ska troligtvis sova hos Jessica ikväll också, så vi slipper åka hem själva inatt och så .. Men men, nu får man väl fortsätta arbeta med flash, slutar ändå snart så :)

Va ska ni göra i helgen gott folk ^^ ?

kallt eller varmt, varmt eller kallt ? Det är frågan

Sitter här och funderar på vad fan man ska sätta på sig ikväll, ska man åka i bara tjocktröja och väst till matchen, eller ska man ha jackan .. Ska ju i och för sig köra moppe hem från Jessica ikväll då lär det nog bli varmt, men skulle i och för sig kunna ta med en extra tröja och lägga i moppen .... ? Hmm .. Nej det blir nog jackan trots allt. Nu ska jag duscha aldelles strax, göra mig i ordning och sparka igång moppen och röra mig mot Jessica, så ska vi äta och sen möta Linn och åka till Solna och kolla på AIK-Djurgården ikväll klockan 20.00
Men först av allt ska jag ringa till min käre mor :)
Pysspyss

sooommar, sommar och sol ...

Idag har det varit en riktig härlig dag faktist, en riktig göra ingenting dag haha. Hämtade Jessica vid tio i två och släppte av henne i Vällingby eftersom jag skulle till Bellan. Satt på Bellans balkong hela eftermiddagen typ, drack vårat älskade kaffe och käkade pepparkakor :P, och pratade om fredagen då vi kommer att vara några tjejer som ska käka lite middag tillsammans, kröka lite och så, sen drar vi nog vidare (om det är någon fest någonstans?) och i och med att vi ska kröka så är jag i full gång med att kolla runt om någon säljer flak, har inte visat sig något resultat än men några skulle i alla fall kolla runt åt mig och jessica :) Så det blir säkert najs på fredag får vi hoppas :D

Nu ska jag försöka göra klart min redovisning till engelskan och så, sen plugga historia igen.. Har omprovet imorgon hoppas verkligen på ett g i alla fall, annars avlider jag eller något. Efter skolan blir det raka vägen hem för att förbereda sig inför kvällens derby, AIK - Djurgården. Får se hur det går! Ha det bra!

Hang out in the coolest baar ..

Jag har blivit Nickelback beroende, igen! Precis som vid den här tiden förra året, man bnlir galet glad av vissa låtar faktist så det passar ju bra in med allt nu när våren är här :) Bäst just nu är deras låt Rockstar :) ..
Är ledig i dag i alla fall, vilket är väldigt skönt faktist, behövs verkligen. Kom hem vid typ kvart över 10 igår från utbildningsmötet på jobbet. Det var riktigt roligt faktist, så ja. Nu har jag ett jobb, har skrivit på anställningsbevis och grejer och ska börja jobba på söndag :) så det är najs, ska pröva nu hur det känns i två veckor och sen får jag se om jag blir kvar eller inte. Det beror ju som sakt helt på hur svårt/lätt det är att värva människor.



Men men, ska äta frukost strax sen höra av mig till Bellan, vi ska ut och promenera idag eftersom både är lediga och vädret är på topp! Får se om vi gör det innan eller efter Jessica varit och fixat lite prylar, vi får se helt enkelt! :)
Ciao !

Kli kli kli

Sitter här och håller på med mitt powerpoint arbete till engelskan, skriver ju om svensk hiphop och en av artisterna jag ska skriva mer om är Ken Ring. Är i fullgång med att försöka spara ner en youtube film men det går åt helvete. Jaja jag brukar ju kunna lösa saker utan att jag tänker på det så det fixar väl sig, men ändå DAMP! Hmm, annars då? Var i skolan idag, slutade vid halv 1 fast egentligen kunde man slutat vid 11 men eftersom våran engelska lärare är lite seg av sig så blev det inte så, vi fixade i alla fall så vi slapp lektionen haha :D
Har ställt på moppen idag också, så ikväll ska jag till Bellan och hjälpa henne att planera hennes middag till på fredag för oss brudar, får se om jag tar med mig jessica också, det vet man aldrig hon kommer nog ringa mig snart efter hennes PH-samtal. Annars har det väl inte hänt någonting mera, har i och för sig fått massa irritations prickar på armarna, måste vara ngn jävla mygga eller fluga eller någonting som bitit mig när jag satt ute idag och pluggade lite historia, har tre stycken och dom kliar som fan! Intressant :) visst ?
PUSS!



Skulle hitta någon lite halv fin sommarbild med lite myggor på tala om mina kliprickar, hittade istället den här.. Usch? :S

the way i are ...

Den har dagen har gått riktigt snabbt faktist, gick till stråket efter de sista inlägget och mötte Matte, Lollo och Geli. Det var egentligen meningen att jag skulle ställt på moppen idag men det blev inte så, mamma hade förklarat fel för mig men hur som helst, var vi stråket ett tag. Vi satt där och snackade lite och så. Tog sällskap med matte till ja, rosan som inte finns längre, vid typ 5, kom hem typ halv 6. Började med maten, käkade och nu sitter jag här :)
Det blev inget pluggande igår kväll så måste faktist göra det idag, vare sig jag vill eller inte, men har varit på bra humör hela dagen och de sitter i, så det är väl lika bra att börja med det nu när man fortfarande är på topp!
Hur har ni alla haft det i helgen :) ?

Disneyfilmer

Har du sett mer än 40 disney filmer är du ett freak

[x] Aladdin
[x] Askungen
[x] Bambi
[x] Snövit och de sju dvärgarna
[x] Djungelboken
[x] Pinocchio
[x] Dumbo
[x] Peter Pan
[x] Lady och Lufsen
[x] Bernad och Bianca
[ ] Bernad och Bianca i Australien
[x] Micke och Molle
[ ] Taran och den magiska kitteln
[x] Mäster detektiven Basil Mus
Antal: 12

[x] Oliver och gänget
[x] Den lilla sjöjungfrun
[x] Lejonkungen
[x] Pocahontas
[x] Ringaren i Notre Dame
[x] Herkules
[x] Mulan
[x] Tarzan
[x] Kejsarens nya stil
Antal: 9

[x] Atlantis
[x] Lilo och Stich
[ ] Skattkammarplaneten
[x] Björnbröder
[x] Kogänget
[ ] Vilddjuren
[x] Alice i Underlandet
[x] Janne Långben the movie
[x] Anastasia
Antal: 7

OTECKNAT
[
x] Pirates of the Caribbean 1
[x] Pirates of the Caribbean 2
[x] Pirates of the Caribbean 3
[ ] Narnia
[x] Föräldrarfällan
[x] George of the jungle
[x] Flubber
[ ] The Mighty Ducks (2an iaf.. )
[ ] Isprinsessan
Antal: 6

[x] The pasifier
[ ] Miracle
[ ] The Kid
[x] Joe - jättegorillan
[ ] Mary Poppins
[ ] Remeber the Titans
[x] National Treasure
Antal: 3

ANIMERAT
[x] Bilar
[x] Monsters inc.
[x] Ett småkrypsliv
[x] Toy Story
[x] Hitta Nemo
[x] Den lilla kycklingen
[x] Dinosaurier
Antal: 7

Totalt: 44 haha, ja va ska man säga :)

SUCK ON THAT!

Mohaha, jag har kirrat musik i bloggen :D wuhuu fett najs, musikspelaren finns under kalendern för er som inte sett det, och om man trycker på knappen som ser ut som en playknapp så byter den låt :) Är typ, ja väldigt stolt över mig själv, men det finns säkert någon som tycker att det är helt simpelt som helst, men vadå? Hahah :D

Är på väldigt bra humör idag faktist, det måste vara vädret! Och jag är galet sugen på glass, så ska försöka få ut Jessica och hennes kompis SNARAST asså :D Skriver senare igen <3

Kaffe & Nikotin

Vaknade imorse av solen, fyfan vilket underbart väder, kollade på tempen i vardagsrummet och den stod på 25 grader i solen vid halv 10 imorse, visst solen har ju legat på, men det kommer säkert bli en riktigt varm dag! Messade till Jessica nästan direkt när jag vaknade och sa att idag ska vi fan ut, tänker inte sitta hemma när det är sånt här väder fan! Det är helt underbart. Satt precis ute med mamma och drack kaffe och rökte i solen på altan nu är det vår, nu måste det vara våååååår! Fast det var tydligen 4 minus grader inatt :S , hm, jaja bara de håller sig på nätterna och det är varmt på dagen så är jag nöjd i alla fall !

nääe

Nej, de blir till att stanna hemma ikväll, vilket jag verkligen inte hoppats på, men det har blivit så pass sent nu och de finns ingenting speciellt att göra, så tänker faktist gå upp och lägga mig och plugga, om det går, brukar inte göra det nu för tiden men måste klara provet på torsdag annars äre kört för min del i historia i alla fall! Åh, ge mig sommar och sommarlov för fan! Nu är det 54 dagar kvar till skolavslutningen och 31 skoldagar vad jag vet i alla fall, det är säkert fler lediga dagar än jag vet. Det är inte så himla mycket egentligen men det känns som en evighet just nu faktist! Men men, nej godnatt, kommer inte skriva något mer idag!

image97

tjuuhuuu

Idag har jag och Jessica kommit fram till att vi är riktigt grymma på engelska, hade en msn konversation väldigt länge faktist där vi bara pratade engelska med varandra haha! Vi är för bra vi två ;) Har inte hänt någonting idag än så länge i alla fall, jag och mamma tog en promenad till Hässelby Gård och handlade och sen gick vi hem så hjälpte jag henne att hålla i våran hemmagjorda byggstege så hon kunde måla längst upp på väggen i trappen så det är klart, och undertiden som hon stod och måla, jag höll i allt så stod jag och sjöng sånger med stängd mun, vad heter det buktalning ? eller :S haha hur som helst så tyckte mamma att jag var helt störd i huvet, men garvade gjorde hon i alla fall, så det var lite halv svårt att hålla i stegen ett tag där! Men men, sitter och väntar på ett beslut om kvällen, antingen sitter man hemma eller så drar man till Johnny om man är välkommen där! Vi får se :D

Lite bilder från igår också :)



1-0 och idag är det lördag

Matchen slutade 1 - 0 till aik igår, det var en väldigt tråkig match faktist, men målet som kom i andra halvlek behövdes. Eftersom jag, Linn, Jessica, Conny och Kim kom in väldigt sent så fick vi väldigt dåliga platser, men det funkade, det var lite långt ner på läktaren men man såg i alla fall bra :) Träffade min käre kusin i halvlek och efter matchen så gick vi och mötte min farbror, det var kul, har inte träffat honom på länge. Men men, kom väl hem runt 10 igår, luften gick verkligen ur oss alla när vi satte oss på bussen, mamma mötte mig i skogen så jag slapp gå själv, så kollade vi lite på tv sen somnade jag, haha var heelt slut igår.
Vi får se vad som händer idag, ska måla lite med mamma i alla fall, sen får man väl se om det ens händer någonting idag, skulle behöva plugga historia egentligen men jaa ,, hmm .. vi får seeee !

AIK - Trelleborg

Så var den här veckan snart över också, skönt med helg faktist, har varit en riktigt tröttsam vecka faktist. Men men, nu är det i alla fall fredag och ikväll är det match igen får se hur det går, tycker att vi borde vinna mot trelleborg, eller? Igår var jag ju på den där jobbintervjun också. Mycket bättre än den förra, åkte in till slussen, hittade direkt och i vanliga fall när man ska till ett företag eller liknande så brukar det ju vara en entre när man kommer in liksom, men inte där haha öppnade dörren och där satt alla som jobbade där vid sina datorer och pratade i telefon haha. Intervjuven gick snabbt, satt och pratade med chefen där i typ 10 min, han frågade några frågot och så sen var det klart, åkte hem igen och var hemma runt 7. Ska på utbildningsmöte kvart över 5 på tisdag nästa vecka, sen om jag får jobbet så ska jag jobba i 2 veckor och se hur det känns och så, se om jag jobbar vidare eller inte, är inte så nöjd med lönen eftersom det bara är provisionslön alltså man får ingen timmlön bara betalt för så många som man värvar och det är 90 kronor per person, men vem vet det kanske är lätt att värva personer så. Vi får se!

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem så vi kan käka en väldigt tidig middag eftersom jag ska iväg, sen ska jag höra med jessica när vi ska åka och så, vi ska dra in lite tidigare än vanligt eftersom det är så fint väder :) Nu kom mamma! Skriver när jag kommer hem runt 9-10 någon gång!

image91


gaah

Idag är det inte min dag känns det som, är allmänt trött och irreterad, och måste ju pallra mig iväg till slussen också om typ en timme på jobbintervju, orkar egentligen inte, men måste. Något som är skönt är väl att man börjar halv 12 imorgon, men funtar på att be mamma sjukanmäla mig eller något. Det är ändå bara data och ligger bra till där vad jag vet i alla fall! Så så är det med den saken. Usch va trött jag är :( vet inte vad jag ska göra nu i en timma heller ... Hmm, jaja vi får väl seee... Imorgon är det i match också! Klockan 19.00 mot trelleborg ganska najs, får se vad man gör efter matchen? Ska väll höra av mig och kolla vad som händer hos Bellan och Jack kanske :), får se, har inte snackat med fröken på ett tag så!

image90

det där är jag nu typ, hah mjaou! 

lejonkungen is the shit asså <3 :D

haha kom precis hem från skolan igen från öppet hus, var där i typ 2 timmar med minella och nille, det var najs ett tag, vårt jobb gick väl ut på att värva nya elever, men icke vi bosatte oss i matsalen och käkade kakor och bullar och pimplade kaffe haha! nu ska jag skriva klart det här blogg inlägget, sen duscha och sen ... KOLLA PÅ LEJONKUNGEN :D :D :D :D haha, fett kul, mamma håller på att rensa här hemma och hittade två flyttkartongen fulla med barnfilmer och grejer, så nu jävlar blir det barnfilmsmaraton de närmaste dagarna för min del i alla fall haha! :D jag har kvar barnet inuti mig (;



snaaart är det jaaaaaaag, som är kuuuuuuuuuuuuung ! haha :D

öppet hus i skolan

Grymt skönt, slutade typ vid kvart i ett idag för att jag och några ska vara i skolan ikväll på öppet hus, plus att vi får håltimme på en av våra ljudlektioner någon gång också, vilket innebär att vi kommer sluta kvart över tio någon tisdag den närmaste tiden, så det är skönt! Hade matteprov idag också, gick väl hyfsat tror jag, eller hoppas jag, blev riktigt trött precis innan provet så huvudet ville inte riktigt hänga med, men tror nog att det gick bra i alla fall :) Nu ska jag göra en samhälle uppgift för att jag missade ett prov i höstas, nu får man uppgiften :S , braaaaaavo! Aja men ska göra den nu, sen käka lite middag lite senare innan jag ska till skolan igen vid kvart i 4!

image87image88image89

... nu måste det vara vår på riktigt också! Såg riktigt mycket blå- och vitsippor på vägen hem idag :D wuuhuu

från negativt till posetivt

Tycker det här vädret är lite konstigt faktist, man vaknar och det är mulet, man går hem från skolan och det är skinande sol, man sitter och äter middag och det spöregnar, man sitter och kollar på tv och det blir relativt bra väder igen, haha helt sjukt men nu tycker jag att det fina vädret kan få stanna kvar ett tag till!

Men efter regn så kommer solsken, eller vad säger man ?

image85image86

Fick ett nytt samtal idag angående ett jobb jag sökt också! Haha, nu börjar det komma in, men det är fortfarande ett telemarketing jobb, är inte helt sugen på det, men som sakt behöver pengarna. Får se hur det kommer ligga till med lön och så på det jobbet, för de stod "rörlig lön" på annonsen så ska kolla upp det. Ska på intervjuv på torsdag klockan 18.00 i Slussen i alla fall, hoppas det är en normal intervjuv och att Per Erlandsson som jag ska träffa är en trevlig kis! Han verkade vara det i telefon i alla fall :)

It makes me sick ..

och så vart det tisdag, igen .. tröttnar mer och mer på skolan faktist men det är ju inte så lånt kvar så det blir bara till att hålla i! var ju på jobbintervju igår, var verkligen inte så som jag föreställt mig, tänkte att jag skulle sitta och prata med en tjej eller kille som skulle ställa några frågor och så men icke, istället så var vi typ 15 pers i ett litet jävla rum inne i stan så kom chefen för företaget in och började prata om företaget och skit och vilket svin det var asså! han satt där och trodde att man skulle veta allt om företaget, allt om vad telemarketing innebar och massa skit, snackade i 180 så man inte hörde vad han sa och blev typ skit arg om man inte kunde svara på en fråga han ställde, skit otrevlig människa asså, FY FAN! Så sa han typ, ja ni som inte har fått in någonting i huvudet ifrån det här mötet har ingen chans i nästa möte när det är utbildningsmöte bla bla bla så ni behöver inte ens komma dit och massa skit, riktigt avskräckande människa så helvete heller att jag ska fortsätta att gå på kurser där inte..!

nu ska jag nog göra klart en engelska uppgift i powerpoint som ska vara klar nästa vecka, har bara ingen tid att göra det i skolan, så kan lika gärna göra det hemma, sen ska jag nog plugga lite på instuderingsfrågorna som jag fick av min lärare i historia till mitt omprov nästa onsdag som kommer gå åt helvete känner jag redan nu, och sen får jag väl plugga lite matte eftersom det är prov imorgon.... åh, usch orkar verkligen inte

image84

Jobb & möbler

Jag kanske har fixat jobb :) fast det är inte säkert, ska på något möte nu på måndag klockan fem i stan!
Det är ett telemarketing jobb, Bokningsservice i Sverige AB. Man ska typ boka möten åt kunderna och grejer, kanske inte de roligaste, hade ju föredragit ett butiksjobb eller liknande eftersom jag har tidigare erfarenhet av det, men va fan jag måste ha ett jobb, jag behöver verkligen pengarna, så så är det med den saken. Det står att lönen är 100 kr/timme och om jag får jobbet så kmr jag minst att jobba 3 veckodagar och 1 helgdag och varje pass är typ 4 timmar & 15 minuter lite drygt, så de blir i alla fall lite extra pengar i månaden, eller snarare mycke för min del eftersom jag alltid är van vid att bara pank ^^
Men hoppas för mycket ska man aldrig göra, men vet ju aldrig hur det blir så.. Men lite får man hoppas hihi :D

Träffade inte kussen idag, får göra det någon annan dag istället, det var i och för sig ett tag sen, men de skulle blivit så sent och hon hade annat för sig också, så det blir en lugn hemma kväll med mamma istället, finns inte så mycket annat att göra vad jag vet i alla fall ;P. Imorgon får vi nya soffan också troligtvis :D, wuhu är så jävla glad så vi slipper sitta i min ruttna soffa som stod i mitt rum förut, den har ju blivit nerställd i vardagsrummet efter att janne tog soffan när han skulle hämta sitt bohag efter rättegången. Men nu får vi i alla fall en soffa och ett skiiit fint vardagsrums skåp med hyllor och massa grejer, helt gratis också :) av mammas barndomskompis, han och hans familj hade tydligen köpt nya vardagsrumsmöbler som kommer på tisdag, och så hade de tänkt att åka till lövsta sopptipp och slänga soffan och skåpet, men nu får vi dom istället :D


hallåå jaa

hmm, så var det lördag och allt helt plötsligt ;P, ska troligtvis eller snarare förhoppningsvis träffa min kusse idag inne i stan lite senare :) , annars har jag faktist inte planerat någonting inför kvällen, man får se vad som händer helt enkelt! Idag har man ju inte gjort någonting, jag och jessica vaknade vid typ 10 kanske, så käkade vi frukost efter ett tag sen har vi bara legat och dött i mitt rum typ, men det var skönt att få vila lite, följde henne till statoil för var ändå tvungen att handla mjölk så, och nu är man här ;D haha, har suttit och spelat lite på facebook, men nu vet jag inte vad jag ska göra faktist :/ hmpf, äsch kommer väl på någonting :)


guitarr hero och ngra åbro :)

riktigt lyckad kväll tycker jag kväll, har haft trevligt i alla fall, ni alla får ursäkta stavningen, är lite påverkad så kanske missar några bokstäver eller lägger till några extra (a), haha men gör vad jag kan :) , är i alla fall hos bellan och jack, men dom, rasmus, billy, basse och jessica! nu sitter några och spelar guitarr hero, men ska åka snart, tar bussen som går halv, så är väl hemma runt ett i alla fall :) ska måla imorgon med mamma så det blir skönt att komma hem tidigt :), men men, hur har ni andra haft det ikväll :) ?

flash

sitter på min datalektion nu, läraren försöker lära oss flash programmet men det går typ inte så bra haha, är det inte det ena så är det det andra haha, men men slutar om typ en timme lite drygt, sen är det helg, riktigt skönt faktist har glömt bort att det är fredag, det känns verkligen inte som det. får se vad man gör ikväll, antingen så träffar jag bellan eller så kanske det händer någonting här hemma :) kanske träffar henne i alla fall ;D ska i alla fall dricka ikväll hade jag tänkt, hoppas bara att det är någon fest någonstans! då blir vi glada ;p
aja nej nu ska jag fortsätta med det här igen! skriver senare eller imorgon :)
Juste! aik vann igår mot sundsvall med 1 - 0 wuhu, 3 väldigt behövande poäng, kom igen nu aik!


multivitamin juice is the shit asså ! :D

och graflektionen tog till sist slut så unnade jag mig den svinit äckliga dragonfisken i matsalen, smarr.. eller inte.. så var grymt hungrig när jag kom hem men det blev till att vänta på att mamma kom hem, och hon kom hem med kebab, det var faktist riktigt gott, har inte ätit det på länge asså, men men hur som helst nu är jag hemma och sitter här och pimplar multivitamin juice, ni vet den där gröna förpackningen med massa frukter på, 2 liters? skitsamma den är i alla fall grymt god, jag och sebbe pratade om det idag hahah, bästa samtalsämnet ;P

kollade precis text-tv också, det står 1-0 till aik mot sundsvall, som ni säkert förstår så gick jag inte på matchen idag, det var fööööör kallt ute faktist, ska gå på nästa, då är det derby mot djurgården, då måste dom fan vinna annars kommer mamma tracka mig när jag kommer hem :S hon skäms över att jag är aikare :P haha ! nej nu ska jag hämta mer juice och ta en cigg, sen blire till att sätta sig i soffan ett tag :) och imorrn är det freedag! :D

graaflektion

och dagen började med att man försov sig, men hann till skolan i alla fall, känner mig duktig haha. Nu sitter jag i alla fall på min graflektion som alltid under tordags mornarna, har gjort klart allting så ligger före de andra tydligen, så nu ska jag börja med att göra ett tidningsomslag typ VeckoRevyn och jag ska vara på omslaget haha, men de blir till att pilla i photoshop så det blir kul, börja lära mig en hel del och förstår mer och mer men är fortfarande en riktig amatör! haha..

Får se om de blir någon match ikväll, Jessica blev faster inatt så hon kanske ska träffa de lilla barnet idag istället för att gå på matchen, och det är ju förståligt, men men får se vad vädret säger, nu ska jag fortsätta jobba :)

kallt, tröttsamt, nervsammanbrott

Ja va ska man säga, idag är det i alla fall inte min dag. Det brukar aldrig vara det när det blir sånt här äckligt jävla skit väder som det är nu, det var helt vitt ute imorse när jag gick upp. Ville bara lägga täcket över huvudet och somna om, men icke det blev till att halka runt i skogen till bussen och åka till skolan. Suck, huvudvärk har man också, nej det är verkligen inte min dag. Efter skolan åkte jag i alla fall och mötte Bellan, så tränade vi eller ja, simmning är faktist träning också tycker jag i alla fall ?! Men vi simmade bara i lite drygt en halvtimme för allt hade blivit så sent och jag var tvungen att sticka hem och laga mat till mamma kom hem. Köttbullar och mackaroner..

Efter maten plockade vi undan och fixade lite, sen skulle vi försöka få bort en fästing på Tiger, en av katterna och den sitter ju på världens absolut bästa ställe ..... under halsen -.- så jag fick hålla i honom och när mamma skulle sätta sig ner blev hon helt skogstokig för att jag hängt min påse med böcker på stolen så den vickade bakåt och i och med att hon började skrika så stack katten och då var allt mitt fel.. Det är lite läskigt faktist när mamma får sina hur ska man säga, "ryck" inte bara det att hon glömmer saker hela tiden, frågar samma frågor hela tiden, snackar om allt med pengar och tjaffs, nu börjar hon få aggroanfall också. Känns verkligen som att jag vill hoppa av skolan nu faktist, känns inte som jag kommer palla. Plus att det är som det är hemma, då vill jag hellre jobba och sätta mig i en lägenhet, själv. Så man kommer ifrån mamma och allt annat. Men då överger jag henne så de funkar inte. Men ett jobb måste jag ändå fixa, eftersom 600 spänn från mitt studiebidrag försvinner varje månad... till räkningar.

I morgon är det match också, AIK - Sundsvall men vette fan asså, håller vädret i sig så tänker jag faktist inte gå på matchen, men men vi får se.. Tror faktist att vädret kommer hålla i sig, men nu får fan AIK vinna tycker jag, de torskade ju mot Elfsborg med 3 - 0 så ..

ooops

har visst missat en bokstav i mitt efternamn på headern såg jag haha, får göra om den imorrn ska plugga! heter nordstrandh inte nordstandh haha ;D (a)


ruggigt väder

pju, kom precis in genom dörren, följde bellan till bussen nyss...

idag har det i alla fall varit lugnt, började 8 i morse med rolfs mattelektion haha, men det gick bra börjar förstå mig på det vi håller på med nu och det är väl tur, matteprov om en vecka så! efter matten hade vi håltimme i typ två timmar för att våran bildlektion var inställd så jag, steffi, nille och minella åkte upp till vällingby och åt på donken ^^ sen åkte vi tillbaka till våran ljudlektion .. efter skolan åkte jag hem till bellan och fikade ett tag, sen när jack kom hem åkte jag och bellan till mig och började med maten till mamma kom hem, så det har inte hänt särskilt mycket idag faktist, men det är riktigt skitväder ute verkligen! usch, jag vill ju ha vår och sommar på riktigt nu!
har i alla fall räknat ut att det bara (?) är 65 dagar kvar till sommarlovet wuuhuu, slutar den 12e som förra året, dan innan min födelsedag ;D haha !

man lär sig

hallå hallå, någon kan väl åtminstonde kommentera den nya designen :) vare sig den ser för jävlig ut eller inte!

"slippa utstå denna mardröm"

a det är väl så man tänker när mamma sätter igång igen med snacket om janne och alla pengar han vill ha för det ena och det andra, att vi inte har några pengar, att mamma typ har blivit senil eller något hon kan fråga mig en och samma fråga 3-4 gånger under en halvtimme, hon mår dåligt som fan, jobbar arslet av sig, krigar för att vi typ ska få mat på bordet, nej men så illa är det väl inte, men det är nära inpå. tragiskt, jag ska inte säga att jag har varit bortskämd under min uppväxt, men eftersom jag alltid har varit ensamt barn så har jag oftast fått de mesta jag vill ha och alltid på något höger eller vänster klarat mig med pengar och allt, men nu funkar det inte längre att spendera 200 - 300 spänn under en helg, nu blire snarare så att man måste tänka eftersom jag röker, måste kunna klara av att köpa cigg och när helgen kommer och det kanske är en fest blire till att tänkte, hm okej om jag köper så mycket dricka så har jag bara råd med så många paket cigg veckan efter då får jag bara röka så många cigg de dagarna för att klara mig så lång och så vidare, visst det är inte värsta grejen, men har bara råd med cigg typ och det finns annat man också vill göra. förstår att alla tänker " ja, men sluta röka bara, det är ju det som är problemet..." jo visst, någon gång kommer jag väl sluta röka men just nu kommer det aldrig funka med alla problem, har min stund några gånger om dagen när jag bara kan slappna av och det är då.

hm, ja som de stod på min profil: det är ett helvete, men jag kommer klara det, tack vare er kommer jag klara det. det är så, det är vännerna, mitt umgänge som till stor del får mig att stå och klara det här, det är dem jag delat mina minnen med som jag kan tänka tillbaka till när allt är som det är, det är dem jag kan träffa och prata med, tänka på annat med, dela allt med.. och ja, jag kan erkänna att tårarna bränner när jag skriver det här.

sööndag

helgen har gått riktigt snabbt faktist, men det har varit en riktigt härlig helg, länge sen det var så. i fredags var jag ju hos jessica och kollade på film, och igår var jag också där och kvällen slutade faktist bra, trodde de skulle bli en lika lugn kväll som fredagen men det blev i alla fall en trevlig kväll med underbara människor, tycker faktist att det är riktigt roligt när alla är med varandra på ett och samma ställe, de va länge sen man träffade alla lixom, så ja det blev en bra kväll, kom hem tidigt också, kände för att sova hemma igår så tog skjuts av markus hem och checkade hans nya "styling" som han kallade det, tack markus det var snällt av dig haha.
nu har jag precis käkat mat, tacos. om en halv timme börjar miami inc, efter det la ink och sen blire till att hoppa in i en dusch och gå och lägga sig och glo på tv i sängen istället, varva ner lite lyckas alltid somna när jag lägger mig och kollar på tv så då är man förhoppningsvis inte så trött imorgon, första lektionen blir matte wuhu -.- men men, det blir till att stå ut det är typ bara 60 dagar lite drygt kvar till sommarlovet har jag kommit fram till, riktigt riktigt underbart! nej nu ska jag nog fiffla lite med photoshop ett tag innan miami inc börjar :) , ha de bra!

@ söderberg's

tralalala , sitter hemma hos jessica :) sov hos henne igår så hade vi myskväll, det var riktigt länge sen, och väldigt härligt faktist att bara ta det lugnt, vi hade planerat ett grymt film maraton och laddat upp med cola , baconsnacks och godis i mängder men .. ja efter första filmen ens var slut så somnade vi ^^ haha så vi kollade klart på filmen nu på morgonen och käkade upp resten av godiset, grymt bra frukost, lr inte -.- haha men men nu har vi i alla fall suttit och väntat på att kimpa och zäta ska komma hit, kimpa frågade typ om d fick komma hit vid 11, nu är klockan halv två och de blev lite "fördröjningar" enligt kimpa haha :) men men, vi kom precis hem från björnboda så håller på att vänta på att ugnen ska bli varm så ska vi käka pizza till lunch, riktig fettbombs helg asså ^^ men men vad ska man göra, någon gång måste man väll skippa fullkorns pastan och all sallad och unna sig någonting gott, eller vad säger ni ? ;P

nej nu ska jag spela lite på facebook och sen blire käk, smarrigt värre !
får se vad som händer ikväll, ska i alla fall på middag hos mammas barndomskompis i hässelby strand sen får man väl se om man kanske åker hem till jessica igen :) man vet aldrig, vad har ni gjort i helgen gott folk?


It's friday people!

okej ja jag vet har blivit jävligt dålig på att skriva, mina besökare försvinner :/ uuh förlåt! men idag är det i alla fall fredag, galet skönt trodde faktist de var tosrdag imorse när jag vaknade, men det var det inte så det blev raka vägen till vällingby till idrotten. meningen var att vi egentligen skulle gå grimsta spåret, eller ja springa men så blev de inte, vi stretade emot för att vi va så få så istället körde vi boxercising va jävligt kul faktist, synd bara att det var på morgonen, armarna var som spaghetti när jag skulle slå på den svarta kudden, men de gick, fick ut lite aggresivationer, efter det blev de basket mitt lag vann ;D (a) haha, suger fan på basket nu märks att det var länge sen man spelade det, saknar fan, hade riktigt roligt då, men så blev det som det blev.


hur som helst, efter idrotten stack jag och wille tillbaka till skolan och käkade pannkakor med sylt och grädde, sebbe lämnade oss för att gå hem och käka, han gillar inte pannkakor ??? men sebbe är ett får, och han är sjuk haha nej då, han är en sneeeeel pojke han. efter lunchen hade jag data med anne, satt och gjorde klart "min" budget i excell sen blev det till att göra en hinderbana i word ? förstod inte speciellt mkt så gjorde ingenting, det blev pa, facebook och msn istället ^^


sen efter skolan mötte jag jessica i vällingby som varit med om en väldigt fartfylld bussresa hah, vi gick och bytte hennes jacka, tog en sväng inne på k:fem och sen satte vi oss i solen utanför hemköp, vi hann väl knappt sätta oss innan de kom fram en ursäkta uttrycket ifall det är någon som tar åt sig men , en neger som var påtänd som ett as och sa att vi skulle typ betala en avgift för att vi solade och grejer, sen gick i alla fall .. vi satt där ett tag och sen åkte vi hem . och nu sitter jag här typ, mormor och morfar är här också, men de lär väl dra snart, börjar
bli riktigt hungrig faktist, det blir rostbiff med vitlökssås och pommes ikväll muuuummmsss !! sen får vi se hur det blir ikväll, jag och jessica skulle höras senare! är så glad att vi lixom kommit tillbaka till varandra igen :) <3


bloggen är tillbaka !

nu är det faktist inte mitt fel att jag inte kunnat skriva, de har hållt på att göra om blogg.se så har inte kunnat komma in på bloggen, men nu verkar det som att allting funkar som det ska igen :D har sett att det är flera stycken som tittat till bloggen de senaste dagarna, ett antal gånger men vad ska jag säga?
- nu är jag igång igen i alla fall.

vet inte riktigt när de var jag skrev senast, antar att det var någon gång innan helgen precis så börjar med helgen som varit lugn som vanligt, förkrökade typ lite hos bellan och jack i fredags sen drog vi hem till johnny i hässelbystrand, men efteratt en viss fröken fick aldelles förmycket i sig blev det en relativt tidig hemgång. på lördagen var det också lugnt, var hemma med mamma bara och tittade på tv, ville ju inte vara helt utsliten till löndagens första match för aik. vi mötte kalmar och matchen var faktist ganska tråkig, slutade noll noll, nu blire till att vänta till den 10:e då vi möter sundsvall!

ja, det var väl bara det har börjat skolan igen nu också, vilket suger, börjar tröttna rejält faktist, men man måste ju så, eller ja, vill ju ha en utbildning i alla fall. men ska inte klaga egentligen, vi har det jävligt bra med våra korta dagar och inga läxor och så vidare. så ja .. och idag är det första april, har inte trott på ett skit folk har sakt idag nästan haha, pallar inte bli lurad (a) och har inte blivit det hitills i alla fall, får väl se vad som händer ikväll ;)

RSS 2.0