Rutten jävla tisdag

Hade förväntat mig en relativt najs kväll, men icke. Mötte upp Matte vid hans garage, åkte till statoil tankade fulltank (första gången på typ 2 månader), fyllde på olja och fixade och grejade. Allt var lugnt, åkte bort till Räkan och hämtade henne, sen började färden till Solna för mat på Max. Fortfarande inga problem, kom bort till islandstorget och dittan, dattan sen började moppen gå skit, värre än vanligt. Puttrade fram i typ 30 och motorbromsade och hade sig, sen utan något som helst tecken så dog den! Startade den utan problem och kom bort till Max och där rök det som aldrig förr om det där jävla moppehelvetet. Fick panik och började skrika att den brann, och den där lukten. Uääh! Men men, käkade gjorde vi i lugn och ro och rullade sen över moppen till statoil på andra sidan vägen, kirrade en skryvmejsel, fick bort framkåpan som inte ville låssna i och för sig efter att jag flätat ihop sladdarna efter mitt och mannes försök att tjuvkoppla den "förr i tiden".

Kollade kylarn som var snustorr, hällde i vatten och de rann ur från någon jävla äckel slang som var trasig!!! Där stod vi och det luktade ännu mer. Jag säger då det, jävla äckel päckel moppeskithora! Fan vad irreterad jag är och den där jävla lukten sitter i kläderna och har till och med smak i munnen! Gah! Nu ska jag duscha!



- jag som trodde du var min vän, fittmoppe

Låt mig säga, lol

Ny dag och nya händelser, eller ja det beror ju på hur man ser på saken. Skolan klockan 13.00 - 14.00 och efter det raka vägen till tandläkaren. Ingenting jag ser fram emot men det ska nog gå bra. Sen efter det, så får vi se vad som händer. Gårdagen spenderades i alla fall i Riddersvik med Matte, Matte och Räkan. Efter ett tag kom Erika också. Hände inte så mycket där så drog vid 10 och det var typ inte en människa ute. Räkan och jag åkte runt där på gångvägarna i jakt på människor men icke, skjutsade hem henne och åkte hem. Allt var som vanligt, ställde moppen på vår parkering och helt plötslig så står det två motorcyklar brevid mig, "hej, polisen" Höll fan på att skita ner mig på riktigt, de kollade mitt körkort och bla bla bla, sen åkte dom tillslut i alla fall. Vi hade i alla fall en riktig jävla röta när vi åkte runt på gångvägarna, hade de där sakerna kommit där hade det varit helt kört. Men men, det va då det och nu ska jag aldrig mer köra på gångvägar haha, ett tag i alla fall (a)


Jag har alltid trott att man skulle ringa från privatnummer när man busringer, duktigt nog ringer man först från "inte-privat" sen när man inte får något svar så ringer man privat. Muppar, snacka om att vara uttråkad och helt hjärndöda när man ringer och frågar, Hej Malin, är du tjock? Känner du Dennis? - Vilket Dennis? -  Dennis Withlock. - Ja? - Vänta han kommer här (men ta telefonen bara, prata då) pip pip pip

- låt mig säga LOL? Fjolla :)

Ropa inte hej förrän du kommit över bäcken

Ja, det var väl det jag gjorde när jag var klar med den där jävla reflektionen till samhällen/mediekunskapen igår kväll. "Nu är det värsta över, nu blir det lugnt ett tag" Icke sa Nicke, kom till skolan och lämnade in papprerna och tillbaka fick jag ett A4 med instruktioner till nästa grupparbete som ska vara klart den 15e oktober. YEY! Jobbar i alla fall med Fia så det ska nog gå bra. Vi ska tänka oss en 20 årig tjej med en lön på 13.000 som flyttar hemifrån, hur allt går till och bla bla bla, det låter inte som värsta grejen men läste upp allt för Räkan idag och hon förstår mig säkert (?)

Hur som helst, ja helgens händelser (vi kan inte ens kalla det händelser) vet ni ju redan om. Gårdagen var väl inte så händelserik heller, gjorde det jag skulle alltså att tvätta, hänga tvätt och damsuga. Hjälpte mamma att flytta på massa skit i källaren och garaget. Tvättade moppen samtidigt som mamma tvättade bilen. Sen mötte hämtade jag Räkan, så åkte vi upp till Vällingby och köpte våra kinderägg på lidl (HAHA) som har blivit ett riktigt söndags-måste! En varsin ros fick vi också. Efter det drog vi till greken och satte oss, så kom Sara gående och efter ett tag Matte, tillslut kom Matte 2 också. Pratade lite och tog det lugnt, drog hem och hämtade pengar sen käkade vi på kebaben. Kvällen slutade vid parkhelvetet som det brukar sluta i vanliga fall också. Ikväll ska några av oss försöka komma bort till Riddersvik i alla fall för lite omväxling. Idag blåser det inte så mycket heller vilket är ett plus. Men men, nu ska jag plugga lite, sen hoppa in i duschen. Hörs!

Värdelösare än värdelösast

Hoppas några/någon av oss har haft en bra helg i alla fall! För min del sög den riktigt hårt, ja fredagen vet ni ju redan om då hela gänget drog på fest och vi blev 3 kvar vid den där jävla parken. Igår var det ju släkt-träff för kusin har fyllt år och efter det hem, kom hem vid åtta någon gång tror jag, sen mötte jag upp Sara och Matte vid tippenbron, satt där ett tag sen kom matte nr 2 med någon tjejkompis sen några killar till, men det sög och det var storm ute så jag, Sara och Matte drog vid tio kanske (?) och precis som på fredag kvällen somnade jag direkt när jag kom hem, vaknade vid tio och käkade frukost och nu sitter jag här. Helgen har gjort mig på väldigt negativt humör + att nu när jag egentligen borde vara utvilad så orkar jag inte med någonting. Ja, det här suger. Det är nästan så man längtar till skolan för att det ska hända någonting. Buä!

Klippning och släkt-träff

Börjar dagens inlägg med att gårdagen verkligen sög! Mötte upp Sara så satt vi vid greken och bara pratade och tog det lugnt, sen kom Räkan gående efter ett tag och skulle ner till eko och möta de andra. Så följde med ner dit, kändes lite som att kvällen ändå kunde bli rätt rolig eftersom det var några stycken där som drack och så men icke, hann väl sitta där i 10-15 min sen försvann alla, nu ska vi på fest i spånga, hejdå! Hmpf, ja vad fan ska man säga? Aja, skitsamma. Räkan drog till Henke och då vart det jag, Sara och Angelica kvar. Mötte Erika och Emelie och sen vidare till tippen och mötte Matte och c/o. Kom hem vid 10 så ja, ni förstår nog själva. Något inlägg blev det inte heller då jag gick upp och la mig direkt när jag kom hem så, ja.

Dagen då, vaknade vid nio och käkade frukost med min mor, duschade och sen åkte vi upp till Vällingby och kollade lite. Sen klippte jag mig, topparna, uppklippning och snelugg. Vet inte riktigt om jag är nöjd, det är väldigt ovant i alla fall men men, håret växer så jävla fort så den försvinner nog snart igen! Ska strax byta kläder för halv fyra ska jag och mamma plocka upp Jack och Bellan sen ska vi till stan och möta upp resten av släkten och fira min nyblivna 18åriga kusin. Vet inte hur länge vi blir där, det kommer bli mycket folk och det är litet så kanske blir tidigt ändå. Vi får se hur det blir!
Uppdaterar kanske senare ikväll om jag orkar! Ciao


Grattis 18åringar!

Japp, min käre kusin Oscar fyller 18 idag, och sen Nattis har man fått höra nu i ett par dagar så det blir väl till att skriva grattis till er båda och hoppas på att ni får en bra dag!

Det är fredag idag igen, vet inte riktigt vad som händer och sker mer än att jag inom en snar framtid ska träffa Sara. Sen senare Räkan för att lämna tillbaka hennes pengar jag lånade förut. Alkoholist som hon är så är hon redan dyngrak och tycker saker och ting är väldigt roligt då man får sms som inte bara består av haha utan hahahahahahaha så ja, någon av oss är på bra humör i alla fall =P Nej men, det är jag me. Lite fundersam över kvällen bara men det fixar sig säkert! Nu är bara frågan, vinterjacka eller inte? Det får bli vinterjackan hellre för varmt än att sitta och huttra senare! Mmm, tack för mig! (Tror inte att det blir en speciellt sen kväll, så vi hörs säkert senare) SMACK*

Tjollahopp tjollahej

Nu sitter jag här igen, blev en snabb vända fram och tillbaka till Vällingby bara. Väntar på att Bellan ska höra av sig sen ska jag dit troligtvis om det inte blir försent. Under tiden ska jag nog renskriva min redovisning jag har imorgon om Koreakriget. Ser inte fram emot det, men det går nog bra förhoppningsvis. Annars har det inte hänt så mycket annat, så egentligen var det här ett väldigt onödigt inlägg faktist =P

Gratis: Bio, Kläder och Smink

Rysningar


Gårdagen & dagen som gått

Ja, jag säger då det. Känslan på matchen igår var ingen härlig känsla, gårdarna lyckades sätta bollen efter 11 minuter och de hade övertaget hela matchen typ. Grabbarna spelade inte bra igår tycker jag och i och med det var klacken inte speciellt på g heller. Men räddningen kom när Saihou Jagne gjorde mål i 91 minuten, det tackar vi mycket för, en förlust mot aporna hade nog ingen klarat av. Rökskadade blev vi också under matchen då en full jävla dåre kom upp med en rök-mojäng (haha) precis vid oss och ramlade omkring på läktaren men men det tillhör väl om man säger så. Efter en oavgjord match drog jag, räkan, steffi och madde hemåt. Proppat på tunnelbanan var det och vissa var jävligt taggade såg man, hur som helst hem kom man helt smärtfritt och somnade direkt.




Annars då. Idag är det torsdag som de flesta säkert redan vet om. Det är grymt fint väder och det är grymt varmt. Bättre kan det inte bli. Fick en förfrågan om att åka upp till vällingby och möta upp Bellan och Jossan. Tror fan jag ska göra det. Ska byta kläder först bara. Juste! Teatern idag ägde i skolan, eller inte i början men på slutet när Micke helt klart var bäst av alla. SMACK*

Ikväll smäller det!

Halva veckan har gått redan och ikväll är det årets sista derby. Är inte så jävla taggad men sen när man sitter hemma hos räkan och har öppnat första ölen inför matchen då kommer det säkerligen komma igång jävligt bra hoppas jag. Kom hem från skolan för en halv timme sen lite drygt, ville inte gå upp i morse när klockan ringde vid 07.00 så skippade samhällen och började 10.05 istället, tycker jag var värd det faktist. Strax ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning.

Men som sagt, halva veckan borta och imorgon blir det inte speciellt jobbigt. Ska typ kolla på någon teater i skolan vilket innebär att man kan sova bort den delen av dagen i någon oskön stol, sen är det fredag. Ingenting planerat ännu, är pengarlös så öl blir det nog inte men det löser sig säkert på något sätt. På lördag ska jag in till stan med hela och då menar jag hela släkten för min käre kusin fyller 18 eller ja, det gör han på fredag men vi firar honom på lördag. Så då blir det smörgåstårta i stora mängder och annat smarrigt. Annars är det väl inte så mycket förutom det som händer tror jag. Men men, nu blir det duschen tror jag! SMACK*

Lite ångest?

Designen får fixas någon annan dag, troligtvis på torsdag eftersom det kommer bli lite tight om tid imorgon. Just nu sitter jag här och funderar på varför jag valde att gå i hässelby strand egentligen, varför jag valde sam-media linjen. Intagningspoängen vad 75 och jag gick ut med 225, hmm ja jag kunde i stort sätt valt vilket gymnasium jag ville och kunnat komma in utan problem. Men icke, hade nu förväntat mig mycket mer av den här skolan. Just nu tycker jag bara det är allmänt struligt, det händer ofta att man får reda på saker och ting 2 månader innan det ska hända sen ska man ha det på minnet hela tiden utan påminnelser. Fast jag måste också säga att det är bättre nu i 2an är vad det var i 1an då var det verkligen struligt. Suck, det ända jag är intresserad av är fotografi och det har jag inte ens nu i 2an så det känns jävligt värdelöst faktist. Sen vet jag inte vad jag vill bli heller så .... Ingenting blir bättre av att jag sitter och håller på med en egen reflektion till samhällen imorgon som måste vara klar. Jag som varken vill eller orkar, vi ska ha följt nyheterna i två veckor och nu skriva om allt:

Vilka typer av händelser tas upp i nyhetsrapporteringen? Vilken tas inte upp? I så fall varför inte tror ni?

Vilken bild får man av världen genom nyheterna? Positivt/negativt, möjligheter/problem m.m. Ge exempel och förklara.

Hur skiljer sig rapportering ut mellan de olika tidningarna? Hur vinklas nyheterna?
Vilket utrymme får händelserna? Ge exempel och förklara.

och det där är bara början. Hmpf, undrar om man kanske ska gå ut och röka samt nypa sig i armen och hoppas på att allting är en lång, förjävlig, eländig mardröm?


Usch och blä

Sitter på min textkommunikations lektion och det är inte speciellt roligt, har ingen ork att göra någonting även fast man bara ska renskriva en intervju. Men det är för jävla tråkigt och jag är hungrig och röksugen! Men slutar om 9 minuter och det gör ju saken mycket, mycket bättre :D 

- jag ska fan aldrig skaffa mig en mac dator, FYFAN vad allt blir fel på dom här datorerna och bara det att man inte kan högerklicka med datormusen gör mig riktigt galen!

nu slutar jag :D wiiie, see ya later aligator SMACK*

Done

Sådär ja, den är inte riktigt helt klar. Måste fixa så att inläggen kommer mer åt mitten och så men det gör jag ikväll när jag kommer hem annars kommer jag fastna här för länge! Ska vara i skolan 13:05 och har inte ens börjat göra mig i ordning. Sitter här i morgonrock och håret i en stor trasselboll på huvudet. Tur att man har moppen annars skulle jag fan aldrig ha hunnit.



Hahah, godmorgon... Hörs senare ikväll :) !

Morning

Skulle egentligen fixat ett inlägg igår innan jag gick och la mig men min älskade data hängde sig och jag var för trött för att starta om den tyvärr. Men nu är det tisdag och jag vaknade av mig själv 08.40. Jag som ställt klockan på 09:20, men men vad ska man göra jag är i alla fall uppe och har fått i mig frukost samt kollat på top model som gick på tv. Nu ska jag komma igång med designen igen. Får se om den kommer upp idag eller imorgon. Tror mer på att den kommer upp idag i sånt fall för imorgon är det match. AIK - Djurgården på Råsunda, sista derbyt för i år. Måste snacka lite med Steffi om morgondagens händelser får se när jag gör det.



Men men, nej designen var det! Skriver lite senare!

Luften gick ur mig

Kanske ska börja försöka att skriva morgon inlägg regelbundet istället? En viss liten sak verkade ju bli lite halv glad över att några rader var skrivna imorse i alla fall, haha. Vi får se hur det blir med den saken, är inte speciellt duktig på att gå upp på morgonen dock. Men men som rubriken lyder så gick luften ur mig direkt när jag kom hem, blev så jävla trött så vet inte riktigt om det blir något pill på den kommande designen ikväll. Måste ändå gå upp rätt tidigt imorgon eller ja, det är ju tisdag och då börjar man ju 13.00. Visst det är skönt men tycker fortfarande det är ganska onödigt, jag i alla fall kan inte sova ut hur länge jag vill på morgonen i alla fall, för då kan jag inte somna på kvällen och så blir det ett helvete morgonen efter. Sover väl till 09.00 i alla fall, eller kanske 10.00 vi får se! Så håller väl på med designen imorgon för att fördriva tiden.

Slutar 14.00 och efter det ska jag äta hos mormor och morfar. Kanske åker hem emellan beror på om min telefon är klar eller inte för då åker jag och hämtar den först. Så får se hur många inlägg det blir imorgon, men tror nog jag kommer hem ganska tidigt. Måste fixa lite grejer till skolan och så.

 
Dessa tre härligheter fick man med sig hem från "stor-handlingen" med mamma idag också, perfekt nu när hösten är här och vintern på gång. Huden lyckas alltid blir helt åt helvete nu när kylan kommer och det är mörkt hela tiden.

Nästa stopp, ica maxi

Skoldagen avklarad, usch har inte varit roligt. Jag som va så pigg imorse sen när jag kom till skolan så höll jag fan på att avlida rent ut sagt. Ingenting blev bättre av att ha 2 timmars lektion med en stammande lärare. Nej, något jag inte klarar av på morgonen. Men nu är man i alla fall hemma, har varit det ett tag i och för sig men nu är det första gången jag sätter mig ner. Kom precis ut ur duschen, gjort mig i ordning och så. Ska gå till statoil och bli upp-plockad av mor min. Sen bär det av till Sumpan för att handla!

Men nu hade jag tänkt lite egofotografering till designen som faktist är på gång!
Skriver sen när jag kommit hem :)

Goodmoorrrooon!

Ja det är sant, Malin är vaken! & är faktist förvånandsvärt pigg här på morgonkvisten :) Sitter här med mina ostmackor och min oboy och tänkte kirra ett morgon inlägg för en gångs skull, vilket jag aldrig i vanliga fall hinner med att göra på morgonen. Men men, hur som helst har Samhälle nu första lektionen 08:55 och slutar halv 3 typ. Då ska jag hem, ut och ta en promenad om det inte regnar och sen vänta på mamma så ska vi till Ica Maxi i sumpan och stor handla :)

Hörs senare!

Aaaah! :O

Först och främst så fuckar hela blogg.se, man kan inte göra någonting utan att det blir error! & sen måste jag säga att jag har fastnat i gratisträsket med alla dessa gratissidor! Visst har jag redan varit medlem ett tag på den här men ändå xD jaa, jag är en mupp men ni älskar mig i alla fall! KLICKA!

NU!

Jag har lyckats kamma fram lite ideér nu, ska börja lite på designen nu ikväll, sen imorgon måste jag fixa lite ego fotografering till designen. Det känns som det här kommer bli riktigt bra faktist!

Får se om jag skriver mer senare, klockan 19.00 är det dags för Miami Inc och efter det Hål i väggen! Så får se, det rä skola imorgon och jag är faktist ganska trött! Den som väntar på någonting gott väntar aldrig för länge, puss på er!

I väntan på annat

Har suttit och försökt komma underfund med hur man kirrar ett högerklicksskydd till bloggen. Nu är det fixat :D så i fortsättningen blir det ingen markering på de bilder jag har tagit eller liknande att det är just bilder härifrån bloggen.
Hittade koden och det här . Där jag ganska ofta är väldigt mycket inne och kikar, så allt det här med designer och sånt har jag inte lärt mig själv haha, så smart är jag faktist inte!

Sen som jag skrivit tidigare har jag ju blivit medlem på Gratis MakeUp men nu hittade jag också Gratis Kläder där man samlar poäng och kan få presentkort till Ginatricot, H&M och JC. Värt ett försökt i alla fall!




Under en rökpaus tog jag med mig kameran ut för att kolla om man hittade något fint i trädgården, jo visst, en trött, söt och liten katt, våran lilla tiger :) eller ja, liten är han nog inte, snarare lite katten Gustav stuk över honom bara de att han är grå-svart spräcklig haha <3

Slutet på den här veckan.

Tiden går faktist väldigt fort konstigt nog. Men det är skönt eller vad säger ni? Snart är vi liksom inne i oktober, helt sjukt vart har 2008 tagit vägen om jag får fråga? Hmm, ja sjukt.

Hur som helst, det blev en promenad igår med mamma, riktigt skönt. Hade väl inget speciellt mål precis, men vi gick runt nere vid vattnet i villastad, vid båtbryggorna, i villaområden och sen hem, var ute i nästan 2 timmar och knatade runt. Efter det satt vi och kollade på film hela kvällen och bara tog det lugnt. Imorse vaknade jag runt 10, käkade frukost och sen gick vi ut på en promenad igen, idag ner till bryggorna vid riddersvik, runt där nere och vidare till allmänna, sen till båtklubben, upp, runt och sen till gulan och hem. Tog väl 2 timmar det med ungefär, kan ju säga att det känns i fötterna att man varit ute och gått! Tråkigt nog fick jag inte med mig kameran, nu när det är fint väder på dagarna kan man faktist kirra riktigt fina bilder. Men men, någon annan gång kanske!

  

Har bestämt mig nu också för att fixa en ny design, perfekt tidsfördriv. Men eftersom jag inte riktigt fått fram alla ideér än så ska ni inte förvänta er att den dyker upp speciellt snabbt! Så vi får se vad som händer och sker! Nu ska jag hjälpa mamma med lite grejer sen börja fixa lite mat tror jag. Börjar bli hungrig! SMACK*

Funderingar

Sådärja, nu har man fått middag i sig och allt. Det ända negativa är väl att lördagen börjar gå mot sitt slut och kvällen verkar seg. En viss sak är lite tjurig på mig antar jag, men men. Har suttit här ett tag nu efter maten, funderar på en promenad, det är ju faktist väldigt fint väder ute! Ska prata lite med mamma, hörs senare !

Godmorgon

Vaknade väl vid 11, riktigt skönt att få sova ut. Behövde det. Men men, ska käka frukost snart och hoppa in i duschen. Vid 3 kommer U hit och ska hjälpa mamma hämta hennes frys i lägenheten som vi inte har någon användning för endå, så U:s kompis ska köpa den. Vid 3 kommer dem så måste städa mitt rum och de också. Efter att fysen hämtats och blivit iväg skickad igen så  ska jag och mamma ner till ÖB och köpa massa shampoo, balsam, rengöringsgrejer och så vidare allt de som är billigare där än i vanliga affärer ^^

Sen ikväll får vi väl se vad som händer, Mathilda tyckte jag skulle kröka. Får se vad som händer OM det händer något, tänker inte sitta ute som igår. Då blir det till att vara hemma och ta det lugnt istället!
Nu blir det frukost!



ja en sån frukost varje morgon skulle väl vara jävligt grymt?

Fredag kväll, en tidig kväll

Ja käre läsare. Inte blev det något vidare drag under kvällen så kom hem väldigt tidigt, kvart i 11 klampade jag in genom dörren och slängde mig i soffan där mamma redan satt. Tröttnade dock när hon satt och pladdrade i telefon hela tiden och man inte hörde tvn. Så nu sitter jag här i pyjamas byxor, en alldeles förstår t-shirt och sockor, en inbakad fläta på huvudet och sminklös med en stor kopp te. Yes, me like. Kanske skulle spenderat kvällen hemma istället framför en film med mor min, hände ju som sagt inte mycket ute. Jag och mamma börjar ju faktist glida ifrån varandra väldigt mycket, bråk hela tiden och vise versa. Äsch, det löser sig, jobbigt just nu det är väl det ända man kan säga!

Nej, nu blir det film och för en gångs skull inte Kung fu Panda eller Green street hooligans. Idag blir det nog 2 fast 2 furious trots allt! Skulle vilja gå till statoil och köpa cola, men nee, får dricka saft! Det är för mörkt i skogen!

glöm inte bort att hjälpa mig lite här gullungar :)

I think it's friday ?

Ja, det var något jag inte konstaterade imorse när jag irrade runt hemma med radion på högsta volym för att vakna. Det är ju fredag idag! Veckan har gått otroligt fort och nu sitter man här och inte vet vart kvällen ska föra en, igen! Men det löser sig säkert. Som vanligt blir det till att gå till Räkan efter maten och göra sig i ordning, föra lite för oss själva i lugn och ro och sen.. ja det blir som sagt till att se!
Har pratat lite med Mathilda också som suktar efter att få träffa mig *big-smile, okej nej men så är det kanske inte, men träffas ska vi väl försöka göra om det då händer någonting ikväll!

Just nu sitter jag i skolan, hade skolfotografi för ett tag sen. Undrar hur bilderna kommer se ut i år alltså (?), ensamfotot såg jag, det är inte det bästa men det får funka. Orkar inte hålla på att be dem fota om och ha sig. Har historia lektion nu, slutar 20 i 3 då ska jag till mormor och morfar och prata lite, sen blir det raka vägen hem för mat och sen vidare till Räkan. Skriver lite senare! *SMACK

Jag veet, jag veet

Ja, som sagt. Jag vet att alla redan har skickat runt länkar hit och dit och att ni sett det förut. Men nu har jag blivit medlem också och ska försöka mig på det här, skulle passa perfekt i mitt läge just nu. Så, you wanna help me?

 Gratis Makeup 

Ideér?

Och så var den här dagen förbi också, känns som man sovit bort hela dagen men är fortfarande trött. Värdelöst. Tråkat hela kvällen, åker nog upp till mormor och morfar imorgon och sitter där ett tag, så jävla tråkigt att vara hemma! Sen konstaterade jag också att om jag skulle sovit där ikväll så skulle jag fått gå upp mycket tidigare imorgon än om jag sover hemma. Har skolfoto imorgon, vill ju inte se ut som en zombie precis. Då ensamfotot ska hänga framme lite här och där i ett helt år. Hade helt glömt bort att det är fredag imorgon också. Är inte helt taggad då det inte ens har varit något snack om vad som händer. Alkoholen finns i alla fall, hoppas bara att det är fler som dricker och att man kan vara någonstans så man inte sitter vid ett dagis som förra lördagen, och lördagen innan det. Känns inte speciellt "woho"...

Men men, funderar på en ny design igen. Men är verkligen tom på ideér, hmm.. Plus att jag tycker att jag kör samma stil hela tiden också. Vad säger ni? Ni kanske kan hjälpa min hjärna att börja arbete lite igen?

Nu ska jag fortsätta skrika på min dator när den hänger sig under tiden jag spelar the sims, fittdator ska den också gå sönder nu kanske? Min telefon har man ju inte hört av heller + att min boxer är trasig. Fiskbulle!
Eller kanske ska duscha först och plattföna håret så det är långt och rakt imorgon till fotot? Sen måste man ju välja kläder också, åh herregud säger jag bara.

Tröttheten tar över

Blev ingen skola för min del idag, var så jävla trött imorse så mamma fick sjukanmäla mig. Känner mig inte riktigt kry heller faktist, har sovit hela dagen, mår illa och har huvudvärk. Sen är jag så jävla trött på allt och alla också. Just nu är det en motgång så humöret kan inte vara på topp. Mamma är helt enkelt vrickad och hon har alltid någonting att tjata på eller säga att jag är dålig på, hon suckar och stönar direkt när hon kommer hem från jobbet och sen sitter och är grinig hela jävla tiden. Funderar på att kolla lite med mormor om man kan bo där nästa vecka, men då blir det väl ett jävla liv för det också. Åååh, pallar inte. Får se hur gullig hon är idag, kanske lika gärna kan sova hos mormor ikväll, får se hur det blir. Ut ska jag inte i alla fall.

Ett nerdeppat inlägg varsegod, nu för första gången på länge kan jag faktist säga att jag inte mår så jävla bra längre. Ciao

Onsdag

Tycker att den här veckan flygit iväg väldigt snabbt faktist, onsdagens skola är över och nu är det bara torsdag kvar, sen är det ju fredag helt plötsligt igen! Suveränt! Började nio i morse, skulle skriva den där uppsatsen. Det gick bra tror jag, svårt att komma igång bara men tillslut gick det i alla fall! Kom hem runt 11, käkade lite och sen gjorde jag ren min sminkväska och alla jävla penslar och skit. Fyfan säger jag bara, man tror att penslar och paddar och det är rent, men tro mig, usch! Nu är det i alla fall gjort så, konstaterade att jag måste fixa pengar till nytt smink också, lite tomt efter rensningen! Men men, no money no funny eller hur är det?

Får se vart kvällen för mig ikväll, om man ska ut så slutar det nog med att sitta vid greken som vanligt. Men jag vet inte, hellre där än att sitta vid rosan dagiset, men i och för sig känns det väl inte helt ok att sitta på en bänk kväll ut och kväll in. Haha, äsch, det löser sig. Det är vinter så det finns inte så mycket annat att göra helt enkelt!
Nu blir det till att kolla på tv, eller kanske spela lite på facebook? Ett mysterium ....

Lite kortfattat

Är inte alls på humör för att skriva. Är väldigt trött vilket gör mig förvånad då jag gick upp vid 10 imorse! Hmm, konstigt det där. Hade i alla fall min en timmes lektion idag, sen åkte jag till mormor och åt mat och sen hem. Stannade inte hemma särskilt länge. Drog och hämtade Räkan, tankade och sen bar det av till greken där vi egentligen bara skulle köpa cola men också hittade Sebbe, Calle, Ollan, Matte och Conny. Så stannade där, efter en stund drog Calle, Sebbe och Ollan, sen Conny. Och lite senare kom Basse och Jonis!

Stannade tills typ 10 i 9, körde hem Räkan och sen raka vägen hem och kollade på en ny serie som började idag! Den verkar bra, så i fortsättningen blire till att komma hem innan 9 på tisdagskvällarna!
Men nu ska jag krypa ner i sängen och sova, hoppas fan inte att det är lika kallt som i natt! Fyfan säger jag bara!

Tisdag

Fortfarande lite halv irreterad från igår, eller blev det nu på morgonen av olika skäl. Blir så trött på allt ibland, men men skitsamma. Det är tisdag vilket innebär att skolan börjar 13.00 och slutar 14.00. Textkommunikation, måste börja på den där jävla intervjun med Micke. Sen vet jag inte vad jag ska göra efter det. Räkan slutar 5 så det är ju ganska värdelöst. Hmm, ja någonting kommer jag väl på. Kanske åker till mormor eller någonting. Tänker i alla fall ta moppen till skolan så man kommer dit och därifrån snabbt. På onsdag så är det också lugnt, börjar 09.00 och ska bara skriva en svenska uppsats. Vi har tre timmar på oss men jag kommer nog bli klar ganska snabbt tror jag!

Gårdagen slutade i alla fall vid greken med några stycken, Matte, Sara, Conny, Emelie, Räkan & Erika för att vara alldeles exakt faktist. Satt där och gjorde ingenting, det vanliga alltså. Slutade med att det bara var jag, Räkan & Erika kvar, så skjutsade hem dom vid 10 och sen åkte jag hem och kollade på Green Street igen, hihi.. Jag säger då det, ouuufff! 


Irritation

- du har sjunkit väldigt lågt i mina ögon tyvärr ..

Sitter faktist här och längtar efter min telefon som är på lagning. Vill inte ha den här jävla skit nokian med pipringsignaler och snakespel längre! Men egentligen kanske jag inte ska klaga, det kunde varit värre. Kunde ha suttit i min mors sits som inte har någon telefon alls då hennes började strula för någon vecka sen. Så tog hon den jag har nu, men sen stal jag den av henne. Jag är en ond människa ibland faktist. Men vi hade skit många extra telefoner förut! BORTA!



Hmm, hur som helst. Kanske ska ringa netonnet och fråga hur lång tid det kan ta innan den är klar? Äsch, nej orkar inte. Nu ska jag sitta här och fortsätta vara dryg och irreterad. Kanske gå upp och slå sönder min boxer som vägrar fungera nu för tiden också. Allt är trasigt för mig, haha. Sen är jag lite ledsen på matte också för att han inte vill köpa ett gymkort! Men det är en helt annan sak och jag får sitta och hoppas på det bästa!

Det blev varken, 2 fast 2 furious igår eller kung fu panda. I jakt efter 2fast så hittade jag Green street hooligans istället, riktigt länge sen man såg den filmen. Kollade faktist på den två gånger för er som är intresserade att veta det. Hur som helst så är den sjukt bra! Nu ska jag plugga matte, sen ska jag gå ut och ta en promenad också! Bye bye


mjaou

Sådärja

Så var den här veckan snart avslutad. Tiden går fort tycker jag, men det är jävligt skönt. Gjorde precis klart det sista tills imorgon. Nu är det inte mycket mer som ska göras, eller jo. Svenska, litteraturhistoria. Men det är så pisstråkigt så skriver av Steffi i skolan istället :D Veckan ser ut som följande:

Måndag: Redovisning om olika nyhetsartiklar direkt på morgonen

i typ 2 timmar. Efter det, helt vanlig dag.

Tisdag: Lugnt

Onsdag: Börjar 09.00 och ska bara skriva en uppsats i svenska

(som jag ser fram emot) Sen slutar man.

Torsdag: Lugnt

Fredag: Deadline för grupparbetet i historia om
Koreakriget som vi inte ens börjat med typ. Skolfoto :O
Lördag: -

Söndag: -




Ja, förutom skolan så är det inte ett skit inplanerat. Måste få tag på Matte om allt med gymmet och vad det nu är. Få tag på Jasmine angående jobbet som det inte verkar hända någonting med :(. Sen fortsätta hoppas på att nästa helg blir fan så mycket bättre än de senaste. - Nu blev jag lite irreterad känner jag, varför vet jag inte. Skällde på mamma utan anledning så tror fan att någon viss liten sak ska gå och lägga sig och än en gång kolla på Kung Fu Panda. Eller 2fast2furious kanske? Hmm ...



Jag är en hemsk människa ...

...men egentligen så har det inte hänt speciellt mycket under de här dagarna jag inte varit här och skrivit. Min mobil är cp i huvudet. Jag förstår inte, det verkar som att jag inte ska äga en mobil :/ kunde hur som helst inte svara på sms i fredagskväll och lördags! Varför, ja det hoppas jag att mupparna som fixar den tar reda på! Tack för mig!

Nej, nu ska vi inte vara tråkiga. I fredags slutade kvällen hos Jonis efter mycket om och men. Satt hos Räkan först med henne och Conny och det verkade som att kvällen skulle sluta i katastrof, men som sagt. Vi kom till Jonis där de va lite folk. Drack lite försiktigt och det blev en tidig hemgång. Igår, ja vad hände igår? Ingenting, trodde det skulle bli en fartfylld kväll men icke. Ingen ville vara med mig och Räkan så det blev en ännu tidigare hemgång än kvällen innan. Skit tråkigt, men vad ska man göra. I och med att det blev lugn igår kom man upp tidigt, runt 9 tror jag, käkade frukost och städa hela huset, damsög, skurade, diskade och tvättade helt själv. Så idag är mamma glad på mig haha! Nej, idag var ingen bra bloggdag. Ska till mormor och morfar vid 4 och käka, sen blir det till att vara hemma ikväll. Måste fixa lite med redovisningen till imorgon!

Fredag!

Ja, det är så sant som det är sagt. Det är fredag och Malin är på sjukt jävla bra humör, är taggad till kvällen som man egentligen inte bör bara taggad till, jag menar hittills har det inte kommit fram om man kan vara någonstans senare. Men det löser sig säkert, annars har jag ju Räkan som sagt. Pratades om att S kanske skulle ta hem några ikväll så, ja vi får se. Måste prata lite med Räkan innan det bestäms någonting och så. Sitter och väntar på att hon ska komma hem så vi kan dra till Vällingby och hämta biljetterna till matchen och jag måste köpa ett par strumpbyxor eftersom jag lyckats ta sönder mina leggins än en gång så ja, satsar på ett par tjockare nu istället. Får se hur det går med det!

Dagen har varit rätt lugn, började med Mediakunskap då jag Steffi och Fia fixade det sista till gruppredovisningen på måndag. Engelska efter det, fyllde bara i lite papper sen fick vi sluta. Lunch, tacoröra med tacochips och grönsaker. Sjukt jävla gott. Sen hade vi håltimme ett bra tag, den spenderades i matsalen med block och böcker. Både jag, Fia och Steffi hade grejer vi inte gjort så det blev plugg hela håltimmen. Inte så jobbigt, skönt att ha allting gjort nu istället, så är jävla stolt över mig själv. För några månader sen kunde jag inte ens drömma om att jag skulle vara så duktig :) hihi.

Nej, ska ta en cigg på altanen i solen och fortsätta smsa Räkan utan att få nå' svar!
Hörs senare, ta hand om er!


"To my insperation and my shining star.

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
jag säger lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med."


- Kommer alltid le när den låten spelas <3

DET ÄR FAN SOL!!!!!

Slutade skolan tidigt idag som jag berättade igår, riktigt skönt att komma hem tidigt. Käkade nudlar och hoppade in i duschen och gjorde mig i ordning för en tripp till stan med Tiffy. Vi bestämde redan igår att jag skulle ta pendeln från spånga som hon skulle hoppa på i sumpan och turen som jag har så ville inte 119 tajma ett pendeltåg så det blev bussen till vällingby, och bussen till spånga. Ändå missade min käre vän pendeln så fick vänta på henne i Sumpan, men det gjorde inte så mycket :) In till stan kom vi tillslut, satte oss på Sandys och tog en fika och pratade en massa. Måste byta lite tankar och händelser med varandra nu när det var ett tag sen vi träffades sist. Sen blev det spring i affärer, roligt att någon av oss hade pengar haha, Tiffy shoppade galet medans en annan gick runt och suktade efter nya kläder och saker man behöver! Vänta bara! Ett jobb sen är jag på g också! Haha. Hur som helst så var det en härlig dag och solen började skina tillslut också vilket gjorde en på mycket bättre humör!
Tack för idag vännen <3


(haha, du är väldigt söt ibland faktist =D)

Kom hem för ett tag sen, ska käka snart. Mattes pappa är här och har kikat på nått element som var trasigt och nu sitter han och mamma och pratar. Sen blir det mat, lasagne. Efter det, raka vägen ut och fixa flak och hämta biljetterna till matchen. Ser fram emot det, vet inte hur många vi blir. Men jag, Räkan, Steffi, Madde och några till antar jag :) Härligt, nu hoppas vi bara på fint väder gott folk! Men men, helgens händelser är inte riktigt framme på schemat än, men öl kommer att finnas och jag har mitt alkoholiserade husdjur på min högra sida.
Hur ska det här sluta? xD

It's feels great!

Känner mig duktig. Gjorde klart min matteläxa direkt när jag skrev klart här, har lyckats förstå mig på det här med x och y och allt vad det innebär. Sen direkt efter det gjorde jag klart min del av grupparbetet i samhälle/mediakunskap. Så det är skönt. Imorgon kväll blir det till att plugga svenska (eftersom jag aldrig gjorde det när jag egentligen skulle) och naturkunskap. Sen är veckans läxor avklarade och helgen är här! Imorgon ska jag träffa Tiffy i stan på en kaffe och lite prat, blir nog en relativ tidig hemgång om man ska hinna hämta biljetter och fixa öl!

Men men, nu ska jag röka sen soova :) Godnatt!

Onsdag

Halva veckan är förbi och imorgon slutar man 20 över 11 så det är grymt skönt. Helgen börjar närma sig och jag känner ett litet sug efter fest och en massa öl, haha. Hämtade inte biljetterna idag, fixar det imorgon istället. Åkte direkt hem till mormor och morfar efter skolan. Satt där ett tag, sen gick jag och mormor ner till Vällingby och tittade lite. Hittade ett par schysta stövlar som blir perfekt till vintern. Det är ju så jävla kallt ute så man skulle kunna ha dem nu också faktist. Hur som helst, snäll som min mormor är så fick jag dem. Sen väntade vi på morfar och under tiden hann en alkis däcka inne på wedins, en annan klättrade omkring på muren och gungade fram och tillbaka. Sen när väktarna skulle ta ner honom sa han att han testade sina nya skor som var ett par chock-röda fotbollsskor - med dobbar. Har lite svårt att förstå vad en 50-60 årig alkis ska med ett par splitter nya fotbolls skor till? Hmm, vem vet han kanske var utklädd och är en av spelarna som spelar ikväll på Råsunda?
Sverige - Ungern.

Efter konstiga människor och spring i affärer gick vi hem igen, lagade mat. Kycklig, ris och curry, sjukt gott. Länge sen man åt det faktist! Tog det lugnt ett tag efter maten, sen tog jag moppen hem i det äckliga vädret. Jag vill verkligen ha sol och värme. Har tagit fram vinterjackan nu så man inte fryser den korta stunden man är ute och röker. Mamma satte igång värmen här hemma imorse också, och nu eldar vi i spisen. Jag säger då det, ta bort hösten och ge oss riktig vinter istället för regn och slask som det varit de senaste åren. Mycket snö och kyla - Ja tack! Om det ska vara vinter då förståss, annars som många andra föredrar man ju självklart - Sommaren.



Snart är det dags igen ...

En glad Malin

Ja, det är faktist sant. För en gångs skull är jag inte trött och seg pågrund av vädret. Är faktist väldigt glad idag, eller i alla fall just nu :) Det finns ingenting heller som gjort mig glad, jag bara är det. Haha, och i och med det så kanske jag kan plugga lite eftersom det inte blev någonting av det igår. Ska inte ut ikväll heller faktist, ska kolla på idol auditions om en och en halv timme, och sen på "På farligt hav" eller vad det heter med mamma. Så nu blir det till att plugga innan dess! Fixade biljetterna till matchen idag så måste hämta dem senast på fredag. Tror jag och Räkan fixar det imorgon kväll eller något, kanske i samband med ölen till helgen. Hm, ja vi får se hur det blir! Nu blir det en cigg och kaffe, sen som sakt, plugg!

tråkigt värre ...

Det är fan sant att man blir seg av sånt här väder. Kommer inte ens ihåg när det var sol senast typ, usch jag vill ha sommar igen. Men det är evigheter kvar och mycket fram tills dess så det blir till att vänta, vänta och vänta. Det är svinkallt här hemma, måste säga till mamma att vi måste sätta på värmen. Om det är så här kallt när jag kommer hem sen ska jag nog tända en brasa i kaminen tror jag. Burr säger jag bara. Grymt tråkigt har jag också så det gör ju inte saken bättre. Hoppar nog in i duschen strax, ska börja röra mig om en timme lite drygt. Tar nog moppen, så får vi se om jag träffar Räkan och fixar biljettena direkt efter skolan eller om man kanske åker upp till mormor och morfar ett tag. Det var länge sen så. Får se hur det blir, kanske uppdaterar på lektionen sen om det inte är något roligt vi ska göra!

Hejdå så länge!

Shieieieieiet

Tisdag, vilket innebär att man har en timmes lektion idag 13.00 - 14.00. Känns ju lite onödigt att åka till skolan men eftersom det ändå är så pass sent så kan man ju lika gärna gå på den, eller vad säger ni? Ska käka frukost snart och duscha och ha mig. Lika bra att gå upp lite halv tidigt ändå, så man inte sover bort hela dagen och sen inte kan sova ikväll. Så lite smart är jag i alla fall, även fast jag är grymt trött.

Idag efter skolan vette fan vad som händer, jag och mitt skolkande husdjur ska i alla fall kirra biljetter till matchen och sen så kanske vi fixar öl idag, eller imorgon. Bra att ha liksom det är snart helg igen och jag har bestämt mig för att ha grymt kul. Så nu får vi hoppas på att det händer någonting ruuuuuuligt! Aja, men nej. Frukost var det!

Want to be my hero?

Eftersom de där puckade sakerna som ger ut studiebidragen till oss snälla och söta ungdomar är riktigt elaka människor och inte ger ut studiebidraget i augusti innebär det att lilla jag och säkert flera andra är rå-panka just nu. Hur som helst, är det någon snäll och gullig prick som vill låna mig 200 spänn till den 31a så jag kan gå på derbyt, AIK - Djurgården den 24e? :D Snääällaaaa !!!!!


Tänk att vara en björn?

Man blir verkligen riktigt seg av det här vädret. Värdelöst som faan är det! Seg som man varit och fortfarande är så har det inte blivit någon speciellt bra uppdatering dock, men ett inlägg om dagen MINST kan jag lova er i alla fall. Hur som helst, egentligen ska jag inte sitta och blogga just nu. Måste göra klart ett arbete om Renässansen och börja lite på ett arbete i Samhälle/Mediakunskap som jag inte är så pigg på att göra, framför allt inte om Renässansen. Det här med litteraturhistoria är inte riktigt min grej kan jag ju säga! Usch! Ingenting är på topp just nu, det är väl den anledningen till att det här inlägget blev lite negativt. Är trött hela tiden, irreterad och hjärnan går i högvarv. Skolan suger och jag vill bara gå och lägga mig i ide. Tänk att vara en björn?



Smackadang! Men annars så mår jag väl väldigt bra förutom det. Trodde jag inte, men är lättad och glad efter allt! Jag har gjort mitt nu, finns ingenting mer att göra. Härligt härligt. Hmm .. vad mer är det som har hänt? Inte mycket. Igår träffade man Räkan, Matte, Matte, Erika och Sara. Satt vid gamla statoil ett tag, sen drog jag, Räkan, Matte och Erika till Viksjö. Eller det var nog jag som drog med dem så jag slapp irra runt själv därborta. Ingenting jag hade velat göra, men följde med gjorde dem så träffade vi Mathilda :) Matte och Erika drog typ direkt stannade ett tag med Räkan så satt vi och pratade lite om allt och ingenting.

Men nu ska jag fortsätta med skolarbetena.
Ut ska jag inte ikväll, är för trött och för kallt är det ute också!

Nu eller aldrig.

Det här har nog varit en av de segaste helgerna på riktigt länge faktist. Tråkigt nog måste man väl säga. Satt ju på det där dagiset i fredags ett tag med folket men kom ju hem relativt tidigt och somnade fort. Igår, ja då hände det väl inte så mycket mer. Käkade aldrig kräftor då jag tyckte att allting blev så sent så vid åtta tiden gick jag och mötte Räkan på jakt efter att fixa ett flak inför kvällen, egentligen var det väl tur att vi inte fick tag på något då vi inte fick komma dit de andra var och krökade så, hm. Låt oss säga tur i oturen? Skitsamma, vi satt vid rosan ett tag. Sen upp till Räkan drog i oss två öl och sen gick vi över till Jakob ett tag. Riktigt länge sen man träffade honom så det var trevligt den lilla stunden vi satt där och drack lite mer. Sen kom det där jävla problemet som brukar dyka upp, att man inte är 18 och inte kan följa med folk på krogen. Så det sög Jakob och Robban drog till Spången och jag och Räkan träffade Danne, Kim, Jackie, Markus, Basse och Bert istället. Åkte runt lite, sen drog alla så vi hoppade av vid statoil och köpte mat. Sen satte vi oss vid dagiset vid mig där kvällen slutade. Räkan blev hämtade och jag tog mina få steg upp till min säng och sov.

Så ja, ingen fullspäckad helg som sakt. Det har varit dåligt väder, kallt, dåligt om dricka och vänner (?) sjunker bara mer och mer i ens ögon. Hur ska jag säga, gårdagens funderingar innan vi blev avsläppta är nog någonting man måste ta tag i. Det här funkar inte längre, det är riktigt jävla värdelöst!

- Sen tycker jag att du kan ta och svara på smset jag skrev igår också. Roligt skulle det vara i alla fall.

du är en människa ?

Jag har kommit fram till att jag inte klarar av att "skynda-på" saker, vi såg ju hur det blev igår när jag skulle skicka iväg ett sms till Robin innan mobilen skulle dö. Hon skulle få veta att hon var en ond människa som stack med grabbarna till sewer och inte ens sa hejdå till mig. Jag menar jag är ändå hennes man och jag satt och värmde henne största delen av tiden som vi satt vid dagiset igår. Hur som helst, smset kom iväg och strax därefter dog telefonen. Kom hem relativt tidigt, eller ja jag kom hem tidigt! Innan tolv, satte mobilen på laddaren och kollade om smset hade hunnit komma fram och ja visst hade det kommit fram, men det stod - Du är en människa :'(. Hm, smart Malin. Ska nog se till att från och med nu ha telefonen full-laddad inför sådana kvällar.

Nu är det i alla fall lördag för er som har lika bra koll som jag :) idag blir det kräftor och god mat här hemma så den här lördagen har jag faktist sett fram emot! Efter det, ikväll blir det till att träffa Mathilda eftersom jag dock blir utslängd hemifrån några timmar (haha). Men min räddning ville vara med mig så det är ju perfekt :) Nu ska jag upp och städa mitt rum, damsuga huset och skura. Sen en dusch och sedan vidare till affären för att inhandla kvällens onyttigheter. Men det är helg så då får man synda, eller vad säger ni?

HEMMA!

Vad händer med vädret? Beslutsångest eller något? Regn, sol, regn sol .... Aja, nu ska vi inte klaga, hur vädret än är så är det helg vilket jag är väldigt glad över. Visst, har inte varit i skolan speciellt mycket den här veckan men är ändå helt slut körd efter all skit som dök upp i slutet av förra veckan. Men mår bättre nu så det är väl något att vara glad över i alla fall ;D Käkade nyss, "nyttig-burgare" som mamma säger. Fullkorns bröd, och faktist cornhamburgare som smakar nästan precis likadant som vanliga hamburgare. Men men, nog om mat! Mätt och belåten och nu börjar det här med att ta reda på vad kvällen ska ge. En fråga som alltid kommer att ställas... Suck, men men väntar på att Mathilda ska höra av sig sen får vi se hur det blir med allt annat!

Adjökens!

Koooooooooooooorv!

Sitter här och är allmänt irreterad. Sitter här i den här förbannade data salen och har en äcklig jävla historia lektion. Det suger lika mycket som min lärare suger som är allmänt inkompetent! Jag är galen, men bara jag kommer här i från så kommer jag bli glad igen. Det är ju faktist fredag vilket innebär att jag får göra vad jag vill de närmaste dagarna och jag får sova hur länge jag vill på mornarna. Me like men det är trots allt 20 minuter kvar innan jag får lyfta arslet från den här stolen och faktist gå hem. Ska möta mamma kvart över tre i vällingby och köpa ett sånt där 10 ämnesblock jag snackat om, så mycket papper som mitt skåp består av nu har det nog aldrig gjort. Så ja tack, köp mig ett block med mappar i!

Efter det: Storhandla, sen hem och äta mat. Kvällen, ja har inte en susning om vad som händer eller sker, jag är pank och har inga öl. Så det känns inte som den här kvällen kommer att bli speciellt rolig. Men man vet aldrig. Man kan ju alltid vara posetiv och hoppas på det bästa ;P haha, ska i alla fall ringa till "fröken på junibacken" efter maten. Får se om vi träffar henne och O ikväll kanske. Hur som helst, nu ska jag roa mig med någonting annat de sista 16 minuterna av min så roliga lektion.

Idol

Kommer ihåg hur mycket jag och Basse satt och asgarvade till den här snubben asså! xD



Vilka små råttor de är!
Jag pissar på dem!
Jag pissar på dem!
Fattar ni? Jävla små råttor!

Dom är ett par jävla pissluffare!!
HAHAHAHAHA

Imorgon är det fredag igen :D

Torsdagen är avklarad och ja, imorgon blir det helg. Ska egentligen vara i skolan nu på min sista lektion men jag "är sjuk" orkar verkligen inte. Inte bra, skulle ju sköta mig (a) haha, jaja, nästa vecka så kör jag stenhårt. Väntar på att Matte ska kirra ett gymkort också så vi kan gå och gymma. Han är mycket duktigare på vikter och shit än mig så han får bli min personliga coach ? HAHA!

Dålig uppdatering igår. Ja jag vet, men var ju som sakt hos veterinären med katten där ännu fler 100 lappar flög iväg med vinden. Visst är det inte jag som betalar men ändå. Tycker våra katter kan sluta göra sig illa nu faktist :P Efter veterinären åkte mamma och jag och handlade, tankade och köpte cigg. Sen direkt när jag kom hem åkte jag till Viksjö och träffade Mathilda. Tog x antal cigg och pratade lite allmänt bara. Ska ses igen på lördag spikade vi, eftersom jag blir utslängd haha! Men jaa, så mer än de hände inte igår. Träffade Kim och Kimpa nu på vägen hem från skolan, pratade lite med dem och Kim lånade mitt busskort så lär väl ut och hämta det ikväll. Sen tror jag nog att jag ska hem och kolla på idol auditions som börjat nu haha, vissa människor säger jag bara, vissa människor ... SMACK*

Trött man blir

Haha, tycker det är roligt när vissa människor har så tråkigt att de slänger in en helt onödig kommentar. "DU HAR SNOTT RUBRIKEN FRÅN EN LÅT OCH FRÅN MIG BLA BLA BLA" haha, intressetomtarna hoppar ;) Ja, jag valde den rubriken för att jag hört låten och? Haha, hur som helst så blir jag väldigt glad av den låten. Inget mer med det!

Kom hem från skolan precis, tog en liten omväg hem för det är ganska härligt väder ute. Så det var skönt. Nu ska jag bara ta det lugnt, sen börja med maten och sen vidare till veterinären med katten igen. Fast den här gången är det återbesök. Får se vad som händer ikväll, om man är hemma eller inte. Är grymt trött men men...

- och här är låten också, hahaha!



(Ja, jag vet att det inte är original-låten)

Var ligger landet där man böjer bananerna?

Ja det kan man ju fråga sig.
Efter maten pallrade jag mig in i duschen och gjorde mig i ordning efter det. Tycker jag är rätt duktig, 20 min för att duscha, klä på sig och slänga på lite tjaffs i ansiktet. Inte illa! Men men, tog moppen till greken och mötte Räkan, Matte, Erika och Emelie, fast de två sistnämnda drog typ direkt så det blev jag Matte och Räkan, sen kom Jessica, Conny, & Matte och tillslut Bobby och hans flickvän. Satt där och pimplade cola typ, och pratade. Kom hem för ett tag sen och nu sitter jag här igen. Ska gå och tvätta av mig sminket strax och gå upp och lägga mig. Skolan imorgon igen, får se hur det går! Får hoppas på det bästa :)

Buurrr...

Nu börjar jag blir uttråkad, suttit här i X antal timmar nu, finns ingenting annat att göra. Kollat facebook och bloggar, inte ens min fru har uppdaterat på flera timmar, vilket gör mig ledsen. Hon kommer alltid med någonting bra som är roligt att läsa. Fortsätter hon så här så vet jag inte vad jag gör. HAHA, nej men tror jag ska hoppa in i duschen nu och byta spelningslista på datorn. Suttit och spelat Nordman - Be mig, Ras Cricket - Skin, Nickelback -  Too bad, Daughtry - Home, Somewhere over the rainbow och Just so you know sen imorse. Dags att byta tror jag! Men den här låten blir man faktist glad av :)


Adobe Illustrator

Sådärja, efter mycket om och men och nerladdade skit grejer så fick jag tillslut tag på programmet inga svårigheter alls! Nästa problem är bara att jag inte fattar någonting av hur man ska göra och så vidare men det var ju samma sak med photoshop förut som jag nu förstår mig på mycket bättre! Så ska kika runt lite om det finns några sidor med lite tips om hur man kommer igång med illustrator och sen är det bara att tuta och köra. Ännu ett program som säkerligen kommer komma till nytta när det är sånt här skit väder som det nu är! Vi får väl ta och välkommna hösten, eller vad säger ni?

Yey!

Jag är inte okontaktbar längre! Fick det nya simkortet idag redan så det är perfekt :) Så nu kan ni ringa och smsa hur mycket ni vill :D haha, dax för maat! SMACK*


Höst...

... var något av det ända jag hade i huvudet igår så ja, ni ser ju själva på designen.
 Nu får det vara så ett tag i alla fall! SMACK*

Nu är jag okontaktbar !

Japp, vaknade imorse och kollade som vanligt efter om någon smsat under natten/morgonen men fick se att det stod Sim Inaktivt vid comviq loggan, så några sms blir varken mottagna eller skickade under några dagar från min telefon. Hoppas att dom skickar ut det där nya simkortet snabbt! I alla fall innan helgen då jag fan är som mest behov av att kunna få tag på folk! Men men, nu är det som det är i alla fall, jag mår illa, är nästan nyvaken och arg för att vi inte har någon frukost hemma!

Nu ska jag ut och kolla brevlådan om postnisse har varit här !

Fram och tillbaka

Blev ingen promenad, tog mammas cykel och drog ner till Basses garage med Räkan. Träffade Conny, Basse, Markus och Sami men det blev nästan bara fram och tillbaka. Känner mig fortfarande inte helt pigg så lika bra att komma hem tidigt. Går nog inte till skolan imorgon heller, känner inte för det, är inte motiverad och orkar inte sitta och tänka för fem öre. Så, min mor får nog sjukanmäla mig imorgon också.
Nu ska jag fortsätta leta efter serienummer och allt vad det är till Illustrator och pilla lite på en ny design som är på g.

Hörs imorgon!

.

Nu är det dags för en promenad känner jag. Blir nog till riddersvik eller lövsta tror jag, beror på hur snabbt det blir tvär mörkt som det brukar bli nu för tiden på kvällarna. Aja, hörs senare!

Bilder från fredagen.

Har ändå inte mycket roligare för mig, så några bilder slänger jag väl upp!

   
  
   
 

:O



Flickan är 6 år! Hallå, kan ni förstå?!
Hade jag kunnat sjunga sådär vid 6 års ålder hade mamma
sluppit klaga på när man står och sjunger i duschen ^^

Aha.



I shouldn't love you. But I want to. I just can't turn away.
I shouldn't see you. But I can't move. I can't look away.
I shouldn't love you. But I want to. I just can't turn away.
I shouldn't see you. But I can't move. I can't look away
And I don't know, how to be fine when I'm not.
Cause I don't know, how to make the feeling stop.
Just so you know.
This feeling's taking control of me, and I can't help it.
I won't sit around, I can't let him win now.
Thought you should know, I tried my best to let go of you.
But I don't want to. I just gotta say it all before I go.
Just so you know.

It's getting hard to, be around you. There's so much I can't say.
Do you want me to hide the feelings? And look the other way.

And I don't know, how to be fine when I'm not.
Cause I don't know, how to make the feeling stop.
Just so you know.
This feeling's taking control of me, and I can't help it.
I won't sit around, I can't let him win now.
Thought you should know, I tried my best to let go of you.
But I don't want to. Just gotta say it all before I go.
Just so you know.

This emptiness is killing me. I'm wonderin' why I've waited so long
Looking back I realize, it was always there. Just never spoke of.
I'm waiting here. Been waiting here

Just so you know.
This feeling's taking control of me, and I can't help it.
I won't sit around, I can't let him win now.
Thought you should know, I tried my best to let go of you.
But I don't want to. Just gotta say it all before I go.
Just so you know.
(Whoa, Just so you know, Whoa, Thought you should know)
I tried my best to let go of you, but I don't want to.
Just gotta say it all before I go.
Just so you know. Just so you know.



Där kom det! Inget mer snack om den saken. Hur mår ni ?

Duktigt

Tänk att jag visste att det skulle gå så långt så jag inte ens pallar gå till skolan. Duktig, skit duktig. Jag vill ju gå men kroppen säger nej, så min käre mor som inte fattar någonting och blir lika förvirrad som jag över att jag inte säger något. Fick ringa till skolan och säga att jag var sjuk. Åh, vädret är ju så jävla pissigt också så tänker inte gå ut, ciggen är slut och jag går och lägger mig igen. Natti

RSS 2.0