Mohaha

Nu har jag hål i tungan! Hinner inte riktigt berätta hur det gick till och vise versa men ni kan läsa på Jessicas blogg och på Räkans blogg lite mer om våran fredag tillsammans. Har bott hos mormor hela helgen för mamma har varit tokig för piercingen men är hemma nu och ska hämta lite kläder och det för ska vara barnvakt hos min moster inne i vasastan hela veckan så kommer nog inte ha någon tillgång till bloggen eller så. Kommer hem på torsdag igen när mamma fyller år, så får vi se om små barnen följer med och är här eller hur vi nu gör.

Ska åka upp till mormor snart igen och duscha och fixa lite, sen åker jag in till stan. Min moster sa att jag kunde vara där vid halv 8 imorgon bitti men då åker jag hellre dit nu ikväll och är där på plats imorgon liksom. Avskyr verkligen att åka tunnelbana på morgonen, det är verkligen inte min grej asså. Gå ner i vikt lär jag ju göra nu också under veckan då det kommer bli mycket spring eftersom jag har ungarna och för att jag lever på soppa och yoghurt nu när jag har läkstaven i tungan haha, så det blir många flugor i en smäll haha, nej nu ska jag gå på toaletten för er som vill veta och sen åker jag och mormor hem igen.

Jessica den jäveln har åkt till spanien i tio dagar nu också, jävla fisk!
Saknar dig redan gumman <3

Hmm

Sitter här fortfarande och surar för att mamma suger. Åh, och Räkan är seg i huvet också. Sitter och väntar på att hon ska bli klar så vi kan åka till ÖB och köpa glass, 5 kronor glassen. Inte illa alls. Men ni som känner Räkan känner ju till det här med tider och så när det gäller för henne att göra sig i ordning. Så ja, jag fortsätta vänta. Mår lite illa också, GAH inte min dag idag. Jag vill ha öl känner jag, smarrigt...



likamed: katastrof

min mamma suger

ja, ni förstår nog själva

Snälla snälla snälla mamma!

Kunde inte somna igår alls kan jag ju säga. Gick upp igår efter jag skrev de sista inlägget tog med min mina nötter och min juice och kollade på tv. Gjorde klart manikyren och lät det torka. Sen kunde jag verkligen inte somna. Låg och vände och vred till halv 5 imorse och det gjorde ju inte saken bättre när solen började kika fram lite grann... Suck. Men tillslut somnade jag. Låg mest och tänkte på hur jag ska få min käre mor att gå med på att jag ska få ta hål i tungan som jag tjatat om de senaste 3 åren typ. "Nej du får göra det när du är 18. Tungan kan ruttna bla bla bla" är typ det ända hon säger hela tiden. Men va fan jag har hur många vänner som helst som klarat sig fin fint och det är ju inte precis så att risken är mindre att tungan typ blir inflamerad bara för att jag är 18? Hm, så har funderar lite på hur man ska lägga upp det. Ska ringa vid 1 för hon sitter på lunch nu. Under tiden får jag väl duscha och lite så. Skriver sen hur resultatet blir av mitt samtal!

Äntligen

Sådär ja, efter mycke suck och stön blev det klart för andra gången. Utan att datorn hängde sig. Så nu är man på riktigt bra humör när allt går som man vill :) Det här är nog den designen som jag hitills är mest nöjd med. Enkel och fräsch. Lite linjer som egentligen ska behöva tas bort men sånt orkar man inte med just nu. Give me comments! Vad tycker ni? Bloggen får fler och fler nya läsare varje dag så det är ju najs också. Även fast jag inte har kommit med så roliga nya händelser så flyter det på i alla fall. Härligt.

Dagen som varit liknar faktist de andra dagarna. Inte speciellt fartfylld kan man väl säga. Vaknade strax efter tolv någon gång och såg att Jessica smsat och inte hade gått till jobbet idag. Hon tog en ledig dag som blev tillsammans med mig. I alla fall på förmiddagen då vi kikade lite i Vällingby. Hon skulle köpa ett par jeans på Mango men det blev lite smått och gott från Gina Tricot istället. Själv köpte jag en ny foundation och ett manikyr kit så min kväll lutar åt att först och främst fixa klart manikyren som jag började med för typ 2 timmar sen men blev för upptagen med photoshop. Sen efter det ska jag nog ta upp lite pistagenötter och multivitaminjuice och dra på någon film. Känner för skräck idag, får se vad man hittar.



Imorgon ska jag försöka fixa sällskap upp till Vällingby igen. Min käre mor fyller år nästa torsdag så ska väl hitta någonting att ge till henne. Har lite små ideer men vill titta vad alla affärer har att erbjuda också, det blir bäst så. Sen får vi se vart de kommande dagarna tar med mig någonstans. Kanske adelsö på fredag. Får se vilket humör jag är på eftersom min röda vecka började idag så vet man tammefan aldrig vilken sida Malin vaknat på. Vi får väl se :)
Annars då? Har ni haft en hitills fartfylld vecka eller har den varit lika lugn som min?

JAG BLIR SÅ JÄVLA IRRETERAD!!!!

En vacker dag så ska min data vara söndersparkad och sönderhoppad..... av mig! Är den inte helt jävla seg i pallet så hänger den sig hela tiden! Som nu, hade precis gjort klart en ny design till bloggen, höll på att göra det sista på headern jag tänkt använda. Allt var klart, skulle bara lägga ihop alla lager och så iiiiiskrshsss i högtalarna så hänger sig datorn. Roligt, sist jag kollade på klockan när jag typ precis börjat på headern va den kvart i tio ungefär, nu är den 20 över 11. ROOOOOOOOOLIGT. Låt mig få vinna lite pengar så jag kan köpa en ny dator!!!!!!!!!! Gah.

Sådär, nu fick man ut lite agresivationer i alla fall men visst blir man irreterad(?). Idag har jag i alla fall umgåts lite med Bellan. Åkte till henne runt ett någongång så knatade vi upp till vällingby och kikade lite. Köpte skor nummer 3 som jag la ut på bild för några inlägg sen, adidaslinnet som också finns med på bild någonstans längre ner och ett långt blått linne från gina tricot. Har ju ett gult likadant redan, men de är riktigt sköna och passa både till jeans, leggins och mjukisar så det är ju perfekt. Hittade lite annat också som skulle va najs att unna sig men sparar det till imorgon. Efter shoppingen, eller ja snarare mitt i allt så bjöd jag Bellan på en fika på Coffe Corner uppe i Vällingby. Latte och hjortron cheesecake till oss båda. Smakade helt okej faktist! Men men, imorgon blire troligtvis så att jag kör samma veva som igår. Åker upp till vällingby och möter Bellan och troligtvis hennes lillesyster. Kikar runt lite medan man väntar på Jessica och sen blire shopping igen. Alla får ju pengar imorgon så det är ju underbart ;)

Efter det kommer mamma och plockar upp mig så ska vi åka och stoooorhandla i Sumpan på Ica Maxi. Sjukt kul, jag som verkligen ä l s k a r att storhandla :D
(är faktist inte ironisk även fast man kan tolka det så)

Nej nu blire en godnatt cigg och sen kolla lite på tv. Ha de bra gott folk!

Seegt

Förstår faktist inte riktigt vad som hände med det fina vädret som va. Helt sjukt att det här ska behöva kallas sommar. Känns inte ens som att man har haft skolavslutning eller någonting, inte fyllt år, inte varit midsommar. Ingenting. Fattar inte, den här sommaren känns verkligen inte som alla andra somrar. Vilket är väldigt tråkigt, trodde faktist att den här sommaren skulle bli riktigt underbar, planer har gått fram och tillbaka men ändå så har man förväntat sig att det ska hända värsta grejerna. Visst, självklart blir det till det man gör det till. Men vädret gör mycket också. Man är ju inte speciellt sugen på att åka till pölen och bada, eller lägga sig och steka på lövstaklipporna när de bara är moln och blåser.

Har typ varit hemma hela tiden och det som är det värsta är att snart är vi inne i juli, då har typ hela sommarlovet redan gått. Vill åka utomlands, men vi har inga pengar. Vill göra någonting som man inte brukar göra för en gångs skull men alltid är det någonting som hindrar en från att göra det. Får se vad som händer imorgon. Kanske åker upp till Vällingby och köper nya skor. Fick lönebeskedet från glocalnet idag, och de visade sig att jag fått lönen den 19e utan att ha vetat om det. Men det är ju ganska bra ändå, de nästan 1400 kronorna som jag samlade ihop under min inte alls långa tid hos BBP hade varit slut redan om jag vetat att dom kom den 19e. Hur som helst så lutar det nog åt det hållet. Skulle ju åka in och handla med Jessica på onsdag men hon ska jobba så får se hur det blir med den saken. Torsdag kanske. För matte har bangat på att tälta så det blir inget sånt heller vilket var lite tråkigt. Men men, ibland blir det inte som man vill helt enkelt och fan vilket deppigt inlägg det här blev. Nej, ut och röka och sen göra sig i ordning för tv-tajm i sängen. Natti natti

konstigt väder.se

helt sjukt, regn, sol, regn, sol hela tiden. har fan varit så hela dagen men men. Ska till Jessica strax, så ska vi kolla på film och så, mysigt när det är sånt här väder + att hon ska jobba imorgon så det är lugn och ro ikväll! Ska göra mig i ordning lite nu, skriver kanske senare :) PÖSS!

Kusiner & Café Bellman

Ja! Gick upp tio i morse typ och käkade frukost och duschade och så. Drog till min kusin i Flempan vid 1 typ. Har inte träffat henne sen typ i november så det var väldigt kul faktist. Vi va hemma hos henne ett tag, hon städade, duschade och så sen käkade vi och åkte in till stan. Satte oss på Café Bellman på hötorget där vår andra kusse jobbar och satt och pratade lite, sen kom två vänner till dom. Otroligt trevliga faktist, kände som man träffat dem flera gånger innan, så det var väldigt trevligt. Blev bjudna på kladdkaka och café latte. Kan verkligen rekomendera både latten och kladdkakan, ajajaj va gott det var, och riktigt maffigt käkade inte ens upp hälften haha. Så satt vi och tittade lite på Spanien - Italien som de visade på storbildstv och sen vid 20 i tio satte jag mig på tåget och åkte hem, blev hämtad av mamma i hässelbygård så kom precis hem ungefär.

Veckan är faktist ganska planerad för en gångs skull. Måndag och tisdag blir det nog till att bara ta det lugnt. Onsdag kommer den efterlängtade löööööööööööneeeen!!! Så då ska jag och jessica åka till stan och handla, sen på kvällen ska nog jag och mamma troligtvis åka och storhandla mat på Ica Maxi i Sumpan. Ska kanske träffa min kusin igen då också, får se hur det blir. Sen på torsdagen blire kanske till att tälta som sakt i pölen med Lollo och Matte. Tar mopparna dit så på fredagen om det blir som jag tror så åker jag nog raka vägen från pölen till adelsö eftersom det är party på kvällen. Åker hem antingen på lördagen eller söndagen beror helt på vad som händer. Måste ta ett snack med fröken Isabelle Franzén också eftersom hon glömde ringa mig efter jobbet i lördags! Mupp!

Men men, nu ska jag gå och tvätta av mig sminket och sen gå och lägga mig och glo på film. Kommer somna med ett leende för att det har varit en riktigt lyckad dag/kväll! Tack kusin <3

Hemma igen

Nu är jag hemma igen, eller ja har varit ett tag. Tog sällskap med Bellan på tolv bussen imorse för hon skulle jobba idag så åkte jag till mormor eftersom morfar fyller år, kusin oscar följde också med. Kom till mormor runt 2, käkade lax som stekts i ugnen med färsk potatis och jorgubbar till efterrätt, grymt gott. Man kommer aldrig ifrån mormor hungrig asså, det går verkligen inte. Mamma och jag åkte hem vid 5 tror jag så som sakt, har varit på hemmaplan ett bra tag. Satt vid datan lite när jag kom hem så var det meningen att jag och matte skulle åka in och möta min kusin inne i stan, men så blev det inte så vi gick och köpte cigg och sen tog det lugnt ute ett tag. Mötte lollo vid rosan, satt och prata en timme typ och kom hem för inte alls länge sen.

Sitter och pratar med min kusin nu igen, vi kanske ska ses imorgon måste få tag på min farbror först och kolla upp lite grejer. I veckan blire nog kanske så att jag, lollo och matte ska tälta vid pölen ;D eller ja det är planer på det. Matte skulle kolla upp först om han kunde vara ledig från jobbet och shit ... Men men, det blev inga bilder från i helgen tyvärr, orkade inte släpa på kameran hade inga fickor att ha den i heller så. Men men, en annan gång kanske ;D

Tick tack

Sitter och väntar på att Bellan och hennes mamma ska bli klara, de har varit i stan och nu är de i vällingby. Mamma är rastlös så det är lite dålig stämmning här hemma. Hon ska ju skjutsa upp mig till Bellan eftersom hon ändå ska förbi Vällingby och fixa någon present till morfar. Så nu sitter jag här och försöker komma på något sätt att fördriva tiden på. Har spelat på facebook, kollat youtube klipp, rökt, ätit, kollat på tv och nu bloggar jag. Får se vad jag ska göra härnäst.
Det lutar i alla fall åt att jag kommer köpa skorna som var på bild nummer 3 i det förrförra inlägget. Mamma tyckte det lät som en bättre idé kan ju göra någonting roligare för de pengarna som blir kvar som egentligen skulle gått till fredperry skorna. De lockar ju att köpa dom, men vafan haha.

Har packat allting och det också, så är faktist helt klar för att åka. Packade ner kameran också, så får se vad som hände ute på ön. Förhoppningsvis blir det massa nya bilder :) Men men, nej nu ska jag gå ut och röka och ta en kopp kaffe!
Hörs ;D

Tyvärr

Kunde inte fixa någon bild på klänningen, kameran ville inte funka som jag ville. Men men, skrev upp en lista igår på vad jag skulle göra nu på morgonen, låter som jag ska vara borta i flera veckor men jag lyckas faktist alltid glömma någonting. Så nu ska jag förhoppningsvis inte göra det :P. Har inte speciellt mycket att skriva, eller ja snarare kan inte skriva så mycket för nu är katten här idag igen.... Jaja, ska fortsätta göra mig i ordning nu! Ha en bra midsommar :)

Hjälp mig

Sitter och kollar lite på skor nu på stadiums hemsida och http://www.brandos.se och börjar få beslut ångest, fan va snygga skor det finns. Sen om de är sköna är ju en annan femma! Vad tycker ni ?

1. 2.3.

1. 799:-
2. 699:-
3: 499:-

Tillbaka :)

Äntligen blire ett nytt inlägg i bloggen. Har verkligen kliat i fingrarna hela dagen men har haft en katt som ockuperat datastolen hela dagen och vägrat flytta på sig och om hon gjort det så ska hon ligga i knät, då blir det bara jobbigt att skriva. Men hur som helst nu är jag tillbaka och det har känts väldigt konstigt att inte ha kunnat skriva eftersom jag börjat uppdatera bloggen mer och mer för varje dag. Har nog kommit in i en riktig bloggperiod nu. Men ändå blir det inte någon uppdatering under midsommar, adelsö kallar igen *stort leende*. Har faktist ingen större koll vad alla andra ska göra på midsommar eller jo, Jessica ska ju me grabbarna ut till Mannes land, hoppas ni får det trevligt :) En jävla massa alkohol lär det ju bli eftersom hon är med ett par grabbar som är duktiga när det gäller den saken ;)

Så imorgon åker jag ut till adelsö, ska möta Bellan och hennes mamma hemma hos Bellan på eftermiddagen, så ska vi vänta på att Jack kommer hem från jobbet och sen packar vi in oss i bilen. Har inte riktigt full koll på vad som kommer hända på midsommar men vet i alla fall att vi ska till Bellans moster på middag och så. Det blir säkert jätte trevligt. Ska ha på mig min nya klänning jag köpte också, som jag tyvärr inte hittat någon bild på i och med att kappahls hemsida inte visade några bilder på sitt sortiment men ska försöka komma ihåg att ta ett kort på klänningen imorgon innan jag packar ner den. Har nog aldrig varit riktigt nöjd med ett köp som jag är med klänningen. Jag förstår vad ni tänker, Malin? Klänning? Men jo, har blivit frälst till leggins efter Bellans student så idag har jag knatat runt med svarta leggins och ett gult långt linne som jag också ska ha på mig på lördag när morfar fyller 64 :) Då får man träffa Nina och Saga också, det var ett tag sen.

Jobbade på mammas jobb igår också. Började med att sortera in post och grejer i datorn nere hos Malin i växeln. Efter det sorterade jag ner massa grejer till olika ställningar i påsar och så, sen satt jag och fördrev tiden med att klistra på mattprover på papper med en limpistol så har otroligt ont i höger handen idag. Sen till slut satt jag och sorterade papper åt mammas jobbarkompis som skulle gå tidigare. Kanske inte världens roligaste arbetsuppgifter men det är en riktig härlig stämmning på mammas jobb. Alla är så trevliga och eftersom de är så få så håller dem ihop på ett härligt sätt :) Så lönen från mina två dagar kommer den 25e och då kommer också de som jag tjänade ihop när jag jobbade för glocalnet men har faktist noll koll på vad de siffrorna kommer ligga på. Men när lönen i alla fall kommer så ska jag köpa mig ett riktigt hett linne på stadium och fred perry skorna som jag längtat efter riktigt länge, nu sitter jag och kollar på lite olika nätshoppings ställen nu, hittar ganska mycket fint :) Aja, nu blev det ett långt inlägg! Uppdaterar innan jag åker imorgon! Ha det bra så länge :D

Linnet från stadium - 149:-

FOTVÄRK!

Kom precis hem från mammas jobb, är helt död om jag får säga det själv. Var på jobbet klockan 7 och åkte därifrån vid 8, så ja 13 timmar lagerarbete. Helt sjukt mina fötteer värker som in åt helskotta! Vill bara hugga av dom och slänga iväg dom.... Eller något, kanske inte riktigt men nästan i alla fall. Imorgon ska jag också jobba, men troligtvis inte lika länge. Men ska i alla fall ta moppen imorgon för att vakna på morgonen, man får ju lite kall luft i ansiktet så det är skönt + att om jag slutar tidigare så måste jag typ gå hem, mitt busskort gick ut i fredags så det blir till att ta moppen. Får sno lite bensin från gräsklipparen imorgon bitti. Ska vara där 8 imorgon så får lite sovmorgon jämnfört med idag. Men nu ska jag typ gå och lägga mig och sova.. Har inte varit såhär död på riktigt länge!

Hoppas ni haft en bra dag :)

Söndag

Det känns verkligen som att man ska till skolan imorgon om jag ska vara ärlig. Stack till Jessica igår kväll vid typ halv tolv. Kändes lite halv sent men tänkte bara säga grattis till tiffy och så och dra typ vid 1 men icke, kom hem halv 3 typ och vaknade vid 10 över två idag så det känns inte så bra. Hade tänkt gå upp tidigt så jag blir trött ikväll, ska fan inventera på mammas jobb imorgon måste gå upp 6 typ! Men men, får sega hemma idag och bara ta det lugnt men ska till mormor efter maten och visa henne min klänning som jag köpte igår :)
Skriver kanske lite senare, annars blire nog att jag skriver på tisdag eftersom det kommer vara fullt upp imorgon, men vi får se :) Ha det bra!

Congratulations Tiffson!

Ja, igår var det min födelsedag och 24 timmar senare Tiffys , så ja Grattis lilltjejen! Som du vet så verkligen älskar jag att vara en dag äldre än dig ;) Livet är underbart för du kommer alltid vara en liten flicka i mitt liv :) men älskad är du i alla fall, även fast du har gjort en del dumheter !

Gårdagskvällen vart i alla fall härlig, Jessica kom och mötte mig när jag skulle till eko, så va grabbarna där och Basses lillesyrra, så kom det några fler sen. Så drog vi hem till Jessica och fortsatte kröka där lite grann. Och som vanligt så blir man ju alltid hungrig när man dricker så jag och emma gick till statoil och skulle köpa korv, då höll dom på att renovera statoils korvgrej så de hade ingenting, så vi tog bussen till Hässelbygård och käkade på grillen och åkte sen till vällingby för att vi tänkte ta 116 tillbaka till Jessica, men den missade vi och nästa buss gick inte förrän evigheter efter. Så jag åkte hem till mig och Emma hoppade av i johannelund. Och på tunnelbanan kom jag fram till att jag hade Jessicas skor på mig och mina var kvar hemma hos henne. Så ska dit lite senare, väntar på att hon och tiffy ska åka från tiffy till jessica, så man kan komma hemifrån.

Annars har det varit en lugn dag idag också, mamma väckte mig vid 10 typ så gjorde jag mig i ordning lite snabbt så åkte vi upp till vällingby och handlade kläder som blev en del av min födelsedagspresent :) Köpte två par leggins, ett par svarta och ett par vita. En skit söt klänning från kappahl med en fin vit kofta till och ett gult boxarlinne från Gina.
Så nu är jag helt klar inför midsommar vad det gäller kläder i alla fall :) Vilket är skönt. Nej nu måste jag fan få tjejerna att börja åka, de lär ju inte vara här förrän inatt annars! Skriver imorgon eller senare :) Ciao!


Party!

Sådärja, nu har man precis ätit middag också. Fläskotletter med färskpotatis, riktigt gott faktist :) Nu vet jag faktist inte vad jag ska göra nu. Bellan ska börja promenera hit snart så hon är väl här imorgon ^^ haha nej, hon kommer väl om 45 min eller ngt, eftersom hon skulle fixa lite innan. Sen så kommer mormor och morfar också :)

Efter det ska jag träffa Jessica är det bestämt, hon va med Kimpa och Findus sen så kommer väl Basse och Basses syrra. Så lär vi väl kröka antar jag :) Det får man faktist göra på sin födelsedag eller hur ? ;)

Det går fort!

Fan tyckte jag vaknade nyss och nu är klockan snart två. Födelsedagarna går alltid för fort. Men men , man får njuta av tiden som är i alla fall :) Är i alla fall på bra humör, antagligen för att det är den dagen det är, men det är ändå något mer känns det som... Hmm. Jaja, tog precis ut muffinsen hur ugnen så nu är det klart, om typ 10 minuter ska jag gå till bussen och åka till mammas jobb. Känns som en väldigt krånglig grej att åka till vällingby och sen byta där till 116, när jag bara kan ta 119, men den stämmer inte in med tiden jag ska va på mammas jobb, så ja.. Ska dit på måndag och tisdag och inventera, shit .. Haha, men jag behöver pengarna ;D

Ha en fortsatt bra dag! Skriver lite senare igen :)

Hallelåja

HAHA! JAG FYLLER ÅR IDAG :D och fan vad glad jag blev när man missat hela 13 sms på telefonen under natten, tack kära vänner, ni är underbara hela bunten <3 Måste också tacka, Räkan, Jaquline, Jessica, Jessica, Basse och Basses syrra för en riktigt vacker.... och ja vacker sång jag fick inatt! Tack för ölen jag fick över mig också! Snällt av er ;D.
Vaknade nyss, känner att jag skulle kunna sova ett tag till men nä, ska äta frukost nu strax, duscha och bara chilla. Sen åker jag till mammas jobb troligtvid :), nu ska jag kolla till cheesecaken i frysen också xP

Wohioo

Nu börjar jag faktist förstå på riktigt att det är sommarlov och min födelsedag imorgon! (Jag vet, tjat....tjat...tjat...har försökt intala mig själv att det faktist är som det är och jag har lyckats) Gjorde klart cheesecaken och det, imorgon ska jag vakna i lugn och ro, äta en riktigt god frukost, göra äppelmuffins så de nästan är nybakta när mormor och dom kommer hit. Sen ska jag kanske åka till mammas jobb, så ska vi åka och handla mat. Så ska vi äta en riktigt goood middag efter det. Sen firar vi mig, och sen ska jag kröka! Basse är en sån snäll och söt grabb så han ska bjuda mig på 7 norrlandsguld till imorgon :) älskade bror <3 Sen får vi se hur kvällen slutar, hoppas på en riktigt bra födelsedag. Det ända negativa är att det tydligen ska regna imorgon, men det har aldrig varit dåligt väder förut när jag fyllt år, så man kan ju alltid hoppas på fint väder.



Nu sitter jag och försöker få tag på Matte, för att sen se vad man ska göra ikväll. Hemma eller ute? Det är frågan det.

CHEESECAKE!

Jaja, orkar inte ens lägga ner en tanke längre på skolan. Nu är det lov i alla fall vilket är skönt. Får se, anna messade mig för ett tag sen och frågade om man skulle me till maltan ikväll, men vette fan asså får se hur vädret blir och så. Men innan jag ska någon annanstans så ska jag göra cheesecake och äppelmuffins med mamma till imorgon. It's my birthday ffs! Wiieeeyy !
Puss på er, glöm inte att slå en pling eller skriva en rad till mig imorgon ! ;D

Saknar en vän <3

Inte alls!

Jag tar tillbaka det där med att det kanske var min dag idag. I helvete heller är så förbannad på min svenska lärare så vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Det har alltid varit strul med den där inkompetenta, efterblivna saken. Gick ut med ett MVG i svenska i 9an, när jag började i Hässelby Gymnasium så stod det på mitt schema att jag inte skulle gå svenska A, vilket var väldigt fel, sen har omdömena inte varit skrivna, det har stått betyg underlag saknas på utvecklingssamtalen med min mentor och nu har hon satt IG på mitt betyg när hon för typ 2 veckor sen sa att jag hade VG - VG+ i svenska A.

Blir helt galen, och det är väl bara förnamnet på vad mamma blev, hon tycker att jag ska byta skola och grejer för att det är sån dålig information och strul med allt i gymnasiet. Men tänker fan inte gå om ett år på en annan skola för att den här skiten inte funkar som det ska. Läraren var ju inte ens med på skolavslutningen så man fick ju inte tar på henne heller. "Hon pluggar" Sa rektorn.
Aja, skitskola och skitlärare!

Sorry för ett aggresivt inlägg, men frågan är: Hur skulle ni gjort och tänkt ?

Torsdagmorgon

Nu har jag precis käkat upp mina två ostmackor med oboy till! Ska duscha strax men tänkte att jag kan slänga in ett snabbt blogginlägg innan jag börjar med allt jag ska göra. Brukar faktist kunna göra mig i ordning ganska snabbt, så en timme lite drygt behövs inte för att duscha, klä på sig, sminka sig och fixa håret.
Inte för mig i alla fall ;D
Trodde jag skulle vara helt död idag pga att jag inte kunda somna igår, fattar inte varför. Det gick verkligen inte. Men tillslut runt halv 3 - 3 någon gång slumrade jag in. Vaknade klockan 6 av mig själv och satte mig upp i sängen med ett ryck, trodde jag hade försovit mig som jag brukar lyckas göra. Konstaterade tillslut att mamma inte ens hade gått upp så det inte var någon fara. Sen vaknade jag 2 minuter innan klockan ringde, så det har inte varit några problem alls. Härligt, de kanske är min dag idag ? Sol är det ute också, härligt :)

Vad ska ni göra idag?

Friskt väder

Jag älskar sommarkvällar! Framför allt när det har varit riktigt kvaft ute hela dagen och molnigt och tråkigt. Sen efter det regnat riktigt mycket och molnen försvinner blir det så friskt ute. Riktigt härligt. Lite svårt att fatta att det faktist är sommar och juni nu. Helt sjukt. Kändes som de va igår man satt och räknade ner från att de var 7 veckor kvar i skolan. Nu är det bara imorgon kvar. Bestämde precis med Sebbe att vi ska mötas imorgon bitti, vill inte irra omkring i skolan och inte veta vart jag ska helt själv. Så Sebbe blir mitt moraliska stöd haha + att det faktist är våran sista skolavslutning tillsammans eftersom han byter skolan till hösten. Jävla svikare, vi har fan gått i samma skola sen 6 års och samma klass sen 9an så går han om ett år nu för att han byter skola :/ .. Lilla Sebbe...

Men men, lugn kväll idag som alla andra kvällar. Käkade när mamma kom hem från jobbet och sen har vi bara kollat på tv, suttit lite vid datorn och så. Inte mer än det. Imorgon ska jag vara i skolan klockan 10 och få betygen sen är det klart med 1an och sommarlovet börjar. Kanske åker till mammas jobb sen och hjälper henne att handla och så till min födelsedag :) Ska göra en cheesecake imorgon kväll som ska få stå tills på fredagen när vi ska fira mig! Woho, fast troligtvis blir det inget stort släktparty. Vi är så tråkiga i våran släkt när någon fyller år, det är typ att man ringer rill varandra och säger grattis. Men Bellan har i alla fall sakt att hon ska komma och så kommer självklart mormor och morfar också :)
Presenten jag får av mamma är att vi ska åka och shoppa, behöver verkligen nya kläder så det blir perfekt. Precis som jag läste i Tiffys blogg idag att det blir bara svårare med åren när det gäller vad man önskar sig. Fick en parfym av mamma också efter hon varit på kryssningen med jobbet. Naomi Cambell Cat Deluxe at Night. Ingen nykomling precis, men fan va gott den luktar!Nu ska jag gå och lägga mig och kolla på tv, hade tänkt att duscha nu men orkar inte. Så får gå upp vid 8 imorgon och göra det! Ha de bra gott folk!

Regn

Så var det onsdag också. Dagarna går väldigt fort. Trodde aldrig att det skulle bli skolavslutning men imorgon är det dags. Helt sjukt vad ettan har gått snabbt! Men sommarlovet lär väl gå lika snabbt ändå så snart är man tillbaka i skolan igen. Har haft planer för sommaren, men vi får se hur det blir med de planerna. Man ska ju aldrig hoppas för mycket, då blir det aldrig av.

Sverige - Grekland igår då, kollade matchen med mamma fy fan vad förbannade vi var innan målen som blev i andra halvlek, visst Sverige puschade på grekerna som fan, men det var något som ändå inte stod rätt till. Men när Ibrahimovic gjorde första målet så blev vi lite halv glada i alla fall, och efter Hanssons mål blev det ännu bättre. Grekernas nummer 16 kan ju göra världen en tjänst, och skjuta sig själv eller någonting. Skulle krossa både Sverige och Zlatan, lyckat grabben ;D Det gick inte precis som han ville.. ^^



Tänkte blogga igår efter matchen, men orkade inte. Gick upp och kollade på Navy CIS och Criminal minds efter det. Slocknade någon gång där under slutet av Criminal Minds, och för en gångs skull vaknade jag fan 20 över 12! Det var faktist länge sen man gick upp så pass sent. Annars då? Vad händer idag? Jo, ska äta frukost snart, eller ja synd att kalla det frukost men ändå, sen ska jag duscha och fixa lite med den där grejen jag pratade om igår, sen kommer mamma hem vid 4, då ska jag väl sitta och prata lite med henne sen börjar vi med maten, hemmagjorde piroger med en fet grekisk sallad, och sen blire nog till att vara hemma ikväll, vädret just nu lockar ju inte i alla fall. JUSTE! Måste gå ner och sätta mitt moppebatteri på laddning också.

STORM!

Vilket väder det är! Storm på ren svenska. Höll på att blåsa iväg när man stod ute och tog eftermaten ciggen. Sånt här väder gör så att man verkligen röker mindre, vill inte gå ut i den där blåsten. Vilket är väldigt bra men har i och för sig dragit ner otroligt mycket på rökningen den senaste tiden. Ska försöka sluta, mamma är ju redan igång. Men svårt kommer det att bli. Hur som helst, käkade precis. Stekt kycklingfilé med fullkornspasta och mango chutney sås. Riktigt smarrigt faktist. & broccoli till också :) Har börjat älska broccoli helt plötsligt, tror det började när man var hos jessica hela tiden förut.

Kvällen blir lugn även fast man är ledig imorgon. Sverige - Grekland spelar ju ikväll vid 21.00 så det blir till att kolla på det. Kanske kilar iväg till rimi lite senare och handlar någonting gott om vi inte har popcorn eller liknande hemma. Vi får se. Har faktist riktigt svårt att förstå att sommarlovet börjar på torsdag. Eller ja egenligen kan man ju säga att jag har sommarlov nu eftersom vi bara ska hämta betygen på torsdag vid 10. På fredag fyller man ju år också, som jag tjatat om i de senaste inläggen ;) men va fan, man fyller ju bara år en gång om året då måste ju alla veta det. Haha xP !

Vet inte riktigt vad man ska göra nu bara. Spela lite på facebook tror jag!

Tisdag

Ja! Började 10 imorse fick jag reda på av en kille i klassen igår kväll. Tur det. Det står ju inte ett skit om tider etc. på skolans hemsida inte på fronter heller så det suger. På morgonen när jag kom till skolan fick jag också reda på att man skulle haft matsäck med sig eftersom det inte blev någon lunch i skolan. Roligt, kul att man får reda på någonting när man är borta en dag. Bättre information i tvåan förhoppningsvis. Men men, lunchen spelade egentligen ingen större roll eftersom vi slutade typ 20 i 12 så käkade hemma. Sen dess har jag faktist inte gjort speciellt mycket. Spanat lite bloggar och bara ta det lugnt, nu ska jag börja med en liten rolig grej till en vän. Tyvärr kan jag inte nämna någonting här eftersom jag vet att personen i fråga läser bloggen. Mer får ni veta om det när allt är klart :) Nej, nu ska jag nog gå ut och röka. Bara min lilla katt vill flytta på sig. Hon har parkerat sig på mig nu när jag suttit vid datan och hon blir ju helt galen om man rör henne när hon sover. Eller ja, hon blir sur i alla fall. Vill inte riskera att hon inte vill vara med mig nå' mer :P haha.

& sen måste jag bara upplysa er om att jag har fått en vit fläck i pannan. Korkad som jag är så började jag fjälla efter jag brände mig i ansiktet i fredags och sket i att smörja in det. Istället satt jag och pillade och kliade på det och resultatet blev skit hett....... haha! Nej men jag klarar mig. Som jag sa till Sebbe idag, hellre uppe vid hårfästet än mitt på kinden eller liknande. Hoppas ni haft en bra dag i blåsten allihopa!

 

Långt bildinlägg ^^

Japp, nu har jag alla bilder från dagarna jag varit borta. Man kan inte göra mer än att bara le :)

Torsdagen 5/6 - Bellans Student







Fredagen 6/6 - Ute med båten





Lördagen 7/6 - Krök vid fotbollsplan





Några få av alla bilder :) Ikväll eller ja idag har jag inte gjort någonting alls, bara
tagit det lugnt och så. Gick en kvällspromenad på två timmar mer mamma,
kom hem för ett tag sen. Imorgon är det elevensdag i skolan, vi ska typ leka
lekar eller någonting haha, men lär väl sluta tidigt i alla fall så det är ju skönt.
Ledig på onsdag, skolavslutning på tordag, födelsedag på fredag :)

Tillbaka igen!

Nu, är jag hemma igen i Hässelby. Fan vad härligt det har varit ute på ön, alltid lika underbart att få komma ut dit och slippa allt hemma. Har haft ett par riktigt händelserika och minnesvärda dagar nu torsdag - söndag.

Torsdag morgon började med att gå upp vid 6 typ och göra sig i ordning och de, sen åkte jag med mamma till Bellan och träffade tjejerna som var i full gång med att göra sig i ordning och så. Vid 8 tog vi tunnelbanan till Alvik och sen tvärbanan till Trekanten och vidare till Tjejernas skola. Stadsmissionen, har aldrig varit där förut och skulle aldrig hitta dit själv för den delen heller. Men hur som helst, satt med tjejerna i matsalen när lärare och elever pratade lite och så, följde med Jossan och hämtade hennes betyg medan Bellan försvann med de andra studenterna, och sen satte vi andra oss ute i solen på framsidan av skolan och väntade på Bellans utspring, tiden gick lååångsamt kan jag ju säga.
Men sen vid halv 12 - 12 tiden, kom nästan hela Franzén släkten och min kära vän kom utspringande och hade tagit studenten. Är riktigt glad över att jag fick vara med under dagen, det är verkligen någonting jag kommer minnas i alla fall. Sen efter massa prat och skratt så kom flaket för studenterna, och som vi bestämt tidigare skulle jag och Nattis också med. Helvete vad roligt det var, nu längtar man ju bara efter att man själv ska få ta studenten, herregud. 2 timmar på flaket kändes som 20 minuter, vi blev avsläppta i stan och åkte sen med tunnelbanan till alvik och blev hämtade av Bellans mamma för att åka ut till Adelsö, där resten av släkten och vännerna va. Så blev det smörgåstårta och massa mums, och lite öl och cider där på hörnet ;)

På fredagen, var det lugnt alltihopa. Vaknade inte ens med en förväntad bakfylla utan var helt pigg och kry som vanligt. Så jag, mattihas, adam, elin, bellan och timmy åkte ut med båten ett tag, ner till långgrunda och sen till färjan där mattihas och bellan gick till kiosken och handlade mat. Sen åkte vi hem och cyklade upp till farfarsberg och solade. Jag som aldrig brukar bränna mig såg ut som ett riktigt stopplyse när vi kom hem, gör jag nästan fortfarande med fyfan vad smärtsamt det var :/, senare på kvällen åkte vi till Bellans moster och hennes familj och grillade. Blev läggdagstidigt eftersom Bellan skulle jobba på lördagen. Vi somnade direkt till Shrek 2 när vi kom hem :P

På lördagen efter att Bellan kommit hem från jobbet så åkte vi till farfarsberg igen, men var inte där speciellt länge. Åkte hem och grillade med familjen där hemma. Riktigt gott, kycklingfilé med färskpotatis, sås, grillade champinjoner och andra grönsaker. Fan vad man käkade, måste ju passa på när man får sån god mat ;D. På kvällen drog vi till fotbollsplan, slutade med att det var en jävla massa folk där. Men trevligt var det i alla fall, fick en huvudvärk som hette duga dock, så rörde mig hemåt mot Bellan vid 1 tiden. Stötte på en stor jävla grävling på vägen och höll på att skita på mig, men jag klarade mig i alla fall :).

Och tillsist idag, har jag , jack och bellan bara tagit det lugnt och kollat på film. Fick skjuts till Bellan av hennes mormor och sen kom mamma och hämtade mig. Käkade ravioli hemma och sen ut och åkte moppe med Geli och Matte ett tag, men tillslut konstaterade vi att det inte fanns någonting att göra, så kom hem vid 9 tiden igen. Ska gå och lägga mig nu, är helt slut efter helgen och jädrans vilket långt inlägg det blev! Har massa bilder från dagarna, men vill ha bilderna från Bellans kamera också så jag lägger in alla bilder imorgon istället så får ni se hur härligt det har varit :) Hoppas ni själva har haft en bra helg!

Imorgon smäller det!

.. och så var det onsdag! lyckades få mig själv att vara i skolan idag, hela dagen också! Lite halv stolt över mig själv om jag ska vara ärlig haha. Men skulle ändå inte missat någonting om jag inte gick, film första lektionen, snack om hur engelskan varit andra lektionen, lunch, "lek" på matten och snack på historian, ingen mentorstid. Så, ja men ändå sista riktiga skoldagen för min del i alla fall eftersom jag är ledig imorgon, BELLAN TAR STUDENTEN FÖR FAN! :D det känns helt sjukt, 11 års tid tillsammans och nu tar hon studenten haha! Underbart ändå :) Så imorgon blir det till att gå upp typ 6 och äta frukost, göra sig i ordning, sen åker jag till Bellan där hon, Jossan, Nattis, Jossan och Diana är och har våran egna lilla champagnefrukost sen åker vi till hennes skola runt 8, halv tolv springer hon ut, men det är snack och så innan.

  

Äntligen händer det, har sätt fram emot det här skit länge verkligen! Ska faktist bli riktigt roligt. Så som jag skrivit i förra inlägget blir borta tills på söndag och antagligen så kommer det bli riktigt roligt, så har säkert mycket att skriva om på söndag och MÅNGA nya bilder! Får verkligen inte glömma kameran! :D aaah är helt extas eller hur de stavas xP Nu ska jag föna mitt hår så man inte ser ut som ett troll imorgon när man vaknar, hihi! PUSS!


Sooommaaar, sooommaar och soool

Wuhu, det är sommar, jag har lyckats bränna mig och det är snart sommarlov. Tycker tiden går så otroligt fort just nu här på slutet, fattar inte, brukar väl vara tvärt om. Eller ? Hur som helst, har lyckats hitta kläder till Bellans student, tro det eller ej men jag ska ha "tunika/klänning" med leggins på mig, jordens undergång eller något ^^ Nej, men det funkar det som är kvar nu är hennes studentpresent. Måste komma på någonting, det är ju fan om 2 dagar!! Yeey! De senaste dagarna har varit lugna, i söndags var jag ute några vid hässelängen, igår var jag inte i skolan, satt uppe hos mormor och pratade lite på dagen, sen mötte jag bellan och köpte ett par leggins och en kofta. Sen så åkte jag hem och visade mamma hur jag ska se ut på torsdag och sen så åkte jag till räkan och så åkte vi och mötte de andra. Satt vid hässelängen, igen :P Får se vad som händer ikväll :)

Juste, jag kommer inte blogga på några dagar här snart, eftersom jag inte är hemma
mellan torsdag och söndag så blir nästa blogginlägg antagligen imorgon och efter det
på söndag kväll eller någonting! Bara en varning för er trogna läsare :P haha

Ursäkta

Nu får ursäkta att jag inte skrivit på ett tag, har haft fullt upp hela helgen. Mamma åkte på kryssning i fredags så har varit lite folk här och så, men drägget själv vart ju så in åt helvetes full i fredags så alla fick dra vid 11. Innan vi kom till mig hade vi suttit nere vid ekoplanen, jag, basse, basses syster, kimpa, erica, sara, emelie, conny, kim, kimpas brorsa och manne. Men som sakt, sen drog vi till mig ...




Rätt trevligt faktist, igår så vaknade man ju och mådde väääldigt väääldigt bra, eller inte. Så hade tänkt mig en grillkväll och bara ta det lugnt, dricka 3-4 öl eller någonting, lagom lixom men dagen började med att dennis kom och lämnade ett flak öl hos mig och sen ringde kimpa och manne och bad om hjälp att få hem sitt dricka från systemet, de hade blivit lite för mycket dricka tydligen hah! Så Dennis gick och så kom han tillbaka med Manne och Kimpa inklusive 2 flak öl ett flak cider och en jävla massa sprit. Redan då förstod jag att kvällen inte skulle bli som planerat. Men men, det var trevligt i alla fall, fick lite psykbryt där då och då men vadå, sån är jag (;  Skickade iväg folket runt 11 igår i all fall, kände att de blev för mycket skrik och skit + att jag ville börja städa så jag slapp gå upp vid 6 imorse och börja. Spolade av altanen och bordet och fan halva tomten, letade burkar och kappslyer, damsög hela huset, skurade, vädrade, å höll på fram och tillbaka, kom i säng runt halv 4 och ställde klockan på 9 för att hinna gå ett ytterligare varv runt huset men får se om jag orkar, väntar på mamma nu, hon lär ju vara grymt mycket slitnare än vad jag är i alla fall, hoppas hon hittat min parfym!
Aja, nej nu ska diska de sista, hoppas ni hade det en bra helg!

RSS 2.0