Juste!

Om ni försöker nå mig, antingen med sms och inte får någon leveransrapport (för er som har det) eller ringer och inte får något svar. Så har jag inte hamnat på mentalsjukhuset än ;) Tele2 håller på att flytta över mitt nummer så jag får abonnemang istället, vilket innebär att jag "försvinner" eller mitt nummer gör några dagar. Än så länge har det inte hänt någonting men det kommer väl imorgon antagligen. Så, för ni som undrar. Så lever jag fortfarande.

Sen måste jag bara säga "Full like a kastrull", "HEMMA" & "Fniss" .
Sleep well or eat shit and fuck yourself! SMACK*

Om, om jag kunde...!

Efter X antal timmar, diskussioner och energidrycker har jag kommit fram till en sak. Som jag skrev här nedanför, jag är duktig på att överreagera. Jag säger det igen, ja det är jag. Men visst, jag tycker fortfarande att det är sjukt men egentligen? Varför lägga ner tid på en sån sak. Visst jag mår skit dåligt. Men vad ska jag göra egentligen? Det finns ingenting att göra, inte ett skit. Får fortsätta att leva vidare som vanligt, har varit med om sånt här förut. Varför skulle jag inte kunna klara det nu för? Det här är fortfarande någonting speciellt som jag aldrig stött på förut, det är verkligen det. Så det kommer bli ett rent helvete att reda ut tankar och åsikter nu i veckan, brukar inte vara en person som ger mig men nu orkar jag fan inte med sånt här längre, det är inte meningen att det ska gå som lilla jag vill. Men har jag gett mig fan på att jag ska klara eller göra någonting. Då ska det ske! Och jag tänker inte sitta här och låta jorden gå under.

Så, nu ska jag gå och lägga mig efter att ha vaknat varannan timme under natten då det kändes som någonting skulle hända som inte var bra. Fattar inte hur man kan känna på sig sånt där, helt sjukt. Men hur som helst, ska gå och tvätta av mig sminket, byta om och gå och lägga mig. Imorgon blir det skolan till typ halv 3, sen om vädret tillåter det så ska jag gå en lång jävla promenad och rensa tankarna och reda ut det här med mig själv. Sen får vi se vad som händer. Skulle önska att allt bara var en sjuk dröm, men har nypit mig x antal gånger i armen idag så jag är vaken.

Det sista för idag blir. Om jag kunde, styra över hur jag känner, tycker och tänker. Då hade allting varit så jävla annorlunda. Åh, gah! (Förvåna er inte om jag slutar på mentalsjukhus en vacker dag) Godnatt!

Sug min kuk...

... som jag inte har. Kära vänner och icke vänner, sitt inte och förbered er på de vanliga glada och trevliga (?) inläggen av fröken nordstrandh just nu och en tid framåt. Förvirrad, fundersom och så in åt helvetes irreterad - ja det är jag det. När saker och ting sägs i rena lögner så känner jag ingen speciell lust att ens engagera mig. Inte för ett endaste litet öre!
Helgen var grym, jo visst självklart, men som vanligt så är söndagar dåliga dagar och den här suger verkligen någonting riktigt riktigt stort! Fyfan säger jag bara, vet inte vad jag ska säga ens? Det finns inga ord för vad jag känner just nu.

Hur som helst så tycker jag väldigt mycket om min fru robin, mitt husdjur räkan och fröken på junibacken. Resten kan fan gå och hänga sig. Okej kanske inte, överreagera är jag duktig på att göra ja det vet jag. Men lögner är något av det v ä r s t a som finns!

Nej, nu ska jag rasta skaldjuret. Sov gott!

Nejmen vadå?

Okej, åter igen är det söndag. Helgen sprang förbi väldigt snabbt men jag har haft det trevligt. Fredagen har nog ett extra plus i kanten då det blev lite kalabalik igår. Men inget mer om det, det "löste" sig eller hur man ska säga. Var i alla fall hos Manne igår i sumpan med några. Kom rätt sent så låg lite efter där ett tag men efter ett tag kom jag igång jag me ;) Pratade väldigt mycket med Mathilda igår, härlig tjej det där. Riktigt underbar! Sen ska vi inte glömma min fru Robin heller, som satt och kollade på Ronny och Ragge med mig efter att alla andra gått och lagt sig. Dock var hon tvungen att dra då hennes bror hade party hemma. Så blev ensam kvar men somnade väldigt snabbt. Vaknade 5 första gången och funderade på vart jag var, sen vid 8 igen då resten av folket redan var vakna. Tog pendeln med Mathilda och oscar, hoppade av i spånga, tog bussen till björnboda och sen fick mamma hämta mig.

Dagens händelser blir till att åka runt överallt, ikea, jysk sen till jakan också, med min mor. Sen ska jag gå och må dåligt efter all alkohol igår. Tack Manne förresten! Sen måste jag bara säga att jag har tjyvat en t-shirt av dig, eftersom du tjyvade min tjocktröja! Men du får tillbaka den, haha den är grå med ett väldigt slitet aik märke på ;) nu vet du! (Ifall du läser det här självklart) Men men! Adjö

Igår



Ja, den där låten var i alla fall gårdagens låt. När alla satt där och sjöng(skrek) haha, ja vad ska man säga ?

Wohoo!

Sorry för en riktigt dålig uppdatering igår! Får skriva av mig här och nu istället, skrev fan inte ett enda inlägg igår kom jag på men men! Var i alla fall hos Jessica med alla vänner! Riktigt roligt faktist, trevlig stämning och härligt folk! Precis vad jag behövde. Dessvärre gick Jessicas dator sönder igen, först blev den snodd, sen gick högerklicksknappen sönder. Och vad jag kommer ihåg från igår så funkade inte "musplattan" ordentligt :/ shit asså, inte bra! Så Jessica ville att alla skulle dra på kvällen så då gjorde vi det till slut. Jag, Manne, Räkan, Martin, Angelica, Kimpa, Rikard och Robin (glömde jag någon?) Hur som helst, Kimpa ville till rosan dagiset haha varför vet jag fortfarande inte, men vi kom i alla fall till statoil. Där allt möjligt roligt hände, alla åt mat, jag fick till och med i mig väldigt mycket av räkans french :D haha, Jag och Robin gifte oss, Räkan och angelica gifte sig, Manne somnade i en busshållsplats hmm, och jag konstaterade att jag är för kort för att kunna komma över staketet vid statoil smidigt, så nu sitter jag här med en ispåse på mitt knä som är blått och typ upprivet ? Haha, men jag är glad ändå :D Håller på att få bilderna från gårdagen av angelica nu, sen är det robin och räkan som ska få skicka deras också :)

Pratar med Mathilda nu, och det ryktas om att jag ska på kräftskiva ikväll? :)
Bilder kommer lite senare eller imorgon! SMACK*

Höst?

Regnet vill inte ge mig se, inte all blåst heller så det är ju mindre roligt. Det pratas om fint väder i helgen men det ser fan inte så ut när man kollar ut genom fönstret här hemma. La märke till idag för första gången att vissa löv börjar bli gula till och med. Vilket gör mig på lite halv dåligt humör. Man börjar undra vart fan den riktiga sommaren tog vägen(?) Men men, ingenting man kan göra åt. Sitter hur som helst här igen efter middagen, lasagne. Sjönk ner ganska fint, men var inte speciellt sugen på mat tyvärr. Hade tänkt mig att hoppa in i duschen nu, pyssla om mig själv lite, byta lakan i sängen och sen faktist gå och lägga mig och kolla på film. Erkänn själva att det är förjävla skönt att gå och lägga sig nyduschad och ren i en ny bäddad och ren säng. För mig är det i alla fall klockrent!



Så, ingen mer uppdatering för idag. Börjar 8.20 imorgon med Mediakunskap. Vilket innebär att det blir 07 bussen imorgon om det går någon, men det måste det göra tycker jag. Eller om man kanske ska ta moppen och parkera den på ett säkert ställe nedanför Räkans balkong? Hm, det skulle vara riktigt skönt faktist. Sen efter skolan blir det en promenad med Jessica troligtvis. Prata av sig lite, och planera helgen lite fint också! Härligt.
Men som sakt, dags för duschen! Ta hand om er!

Tordag.

Än en gång var det en sån där helvetisk morgon då man inte orkade gå upp. Usch, tänkte verkligen strunta i matten imorse med icke. Upp kom jag och klarade hela skoldagen. Skönt, torsdagen är avklarad och imorgon är det fredag. Men jag vill ha helg nu! Inte imorgon nu! Jag behöver få sova lite tycker jag. Ikväll blir det i alla fall ingen utgång för min del, ska nog slänga mig i soffan och kolla på Hancook och Kung-fu pandan :D

Inga cigg har jag heller kom jag på nu, och min mamma är snål som en jude och vill inte köpa nya till mig. Ruuligt, aja, det känns som att malin kommer vara en ganska trött och arg malin idag. Inte roligt. Men men, vad ska man göra? Nu ska jag duscha, och sen typ sova... Skriver lite senare igen. SMACK*

OOUU!

Hade tänkt mig en seg hemmakväll idag faktist, är jävligt trött efter första veckan nu i skolan. Men inte alls, har en viss person som är ganska beroende av både mig och min moppe och jag tror nog ni alla kan gissa vem det är. Så det blev till att åka och hämta Mrs Shrimp och sen till statoil och tanka. Efter det vidare till det gamla hedliga dagiset vid rosan. Börjar faktist tröttna på att sitta där dag ut och dag in, men vad gör man inte? Finns inte så mycket ställen att vara på faktist. Hur som helst, träffade de vanliga folket. Satt där och pratade lite, hämtade conny efter ett tag. Satt där en stund till, pratade lite till och nu kom jag hem, precis innan de värsta regnet började. Eller det kanske ser värre ut än vad det är? Äsch strunt samma, jag kom hem och slapp bli för blöt. Toppen.

Börjar 5 i 9 imorgon, slutar runt 2 tror jag. Sista lektionen idrott och efter det upp på jakt efter leggins i Vällingby. Eftersom jag lyckades ta sönder mina gamla totalt, observera TOTALT innan matchen i måndags. Så ja, nya leggins var det. Hem efter det, och sen får man väl se hur det går med resten av kvällen. Väldigt mycket förfrågningar (kan man säga så?) efter designer till bloggar har jag fått också. Egentligen är det väl bra, har man någonting att göra på kvällarna. Men nu när skolan har börjat orkar man fan ingenting, haha. Snart är det i alla fall fredag. Har 8 öl som står hemma hos Räkan och väntar på mig. Och jag känner för en riktig brakfest i helgen, med allt folk och mycke öl :) Skulle sitta väldigt fint. Pratade med Räkan om att nu börjar man verkligen se fram emot helgerna ordentligt igen. På sätt och vis är det väl härligt att få längta lite efter något, men sen kommer de kvällarna då man sitter och är asförbannad för att det inte händer någonting. Låt det inte bli en sån helg!?

Nu ska jag gå upp och lägga mig och kolla på tv, sen sova och upp imorgon vid... Hmm, halv 8 ? nej, 8 får det bli. (Där ser du Räkan, det lönar sig att göra sig i ordning snabbt på mornarna, man behöver inte gå upp så jävla tidigt)


PS. Jessicas båt, är en riktig räserbåt, inget snack om saken! Godnatt! DS.


Kan det bli mycket bättre?

Jag säger då det. Jessica är i stan med Jessica (nej jag skrev inte fel) så får nöja mig med en av filmerna från i måndags. Jag & Madde, lite smått berusade på ett berg i Solna sjungandes för fulla muggar.



(checka Nattis till höger lite extra, haha. Låt oss säga, helt borta?)

Sega timmar & ändrade planer.

Att sitta i en liten fullproppad sal och titta på bilder via en overhead-apparat var inte det roligaste jag gjort i mitt liv, plus att jag tyckte kursen med var riktad till handledarna än eleverna. Det lilla eleverna fick lära sig visste jag redan efter att jag tog mitt moppekörkort. Så fuck that, nu ska man bara vänta på att vägverket ska sätta ett OK på alla papper sen är ja ute på vägarna haha, herregud. Måste definitivt börja på en grymt stor parkering, annars kommer jag inte ha någon bil att övningsköra i efter några timmar. Men men, nu är det gjort och hoppas på att allt går snabbt med papprerna! Skulle ju ha uppdaterat igår när jag kom hem men gick raka vägen in och tvättade av sminket och somnade så det blev som det blev. Men men, ingen större skada skedd.

Annars då? Varit i skolan idag, började 8.35 med samhälle. Efter det engelska, lunch och nu sist matte. Slutade 12.55 så det var väl inte så farligt. Men är ändå grymt trött, måste komma in i den här jävla rytmen så man kan gå upp på morgonen. Det blev lite stressigt imorse när man konstaterade att man skulle vara vid bussen inom 20 min, men jag hann för att jag är så grym. Sen nu när Jessica har fått sitt gymkort också måste man sätta igång med det, hon började skolan idag så tror nog hon vill hinna komma in lite i det innan vi sätter igång. Själv har man ju gått i skolan en vecka idag. Ungefär 9 veckor kvar till nästa lov, då är det oktober. Åh, jag som inte vill ha vinter och slask. Aja, desto snabbare det blir vinter, desto närmare kommer man till sommaren igen. Eller?

Hmm, jaja. Nej om man ska äta någonting, sen ska jag till mammas jobb, och sen fixa pluskort. Skulle ju egentligen varit inne i stan nu och lämnat in mitt CV, men det blev ändrade planer. Ska på informationsmöte nästa vecka istället. Så vi får se hur det blir. Hoppas verkligen på det bästa. (Bilder & filmer från matchen i måndags kommer)

Ge tillbaka min röst!

Försökte prata med mamma i telefon men det blev typ mest, MALIN? VAD SÄGER DU? PRATA HÖGRE!!?
Ja herregud. Skolan om en timme, kom nyss ut ur duschen, så kanske ska börja göra mig i ordning. Nej först ska jag få bilderna av Jessica från gårdagen :) Sen efter skolan ska jag till mormor och morfar, käka mat sen den där körkursen. (Observera kör, med ssschhh- ljud, inte K som vissa andra små saker hade fått för sig) Men men hihi, sitter här och lyssnar på Magnus Uggla - Första gången, hittade den på Carros blogg, den är jävligt fin den låten asså. Bara så ni vet haha ;) Åh, jag har tråkigt. Kanske ska fixa lite "frukost" hm.. Tralalala! Äsch, något hittar jag väl på!

Ny uppdatering efter 9 då jag kommit hem! Hoppas ni får en bra dag kära vänner !

- och du däremot, som vägrar hoppa ur min skalle ^^ haha

Horjävlar!

Rösten har stannat kvar på råsunda, det är ju en sak som är säker i alla fall. Känns som att man har en böld i halsen typ hahah, nej men det var riktigt roligt igår. Kul när vi va så pass många för en gångs skull :) Åkte vid 4 med Jessica till sumpan och mötte upp Manne en snabbis, sen vidare till Solna för att få mat och vänta på Linn. Pratade lite ett tag sen drog vi upp på berget mellan bussarna och statoil och började kröka. Så kom Madde, Nattis, Steffi och Stella dit också :) Så blev det krök innan matchen, började lite sent så fick hälla i mig de två sista men det gick finfint i alla fall.

Väl inne på läktaren fick vi ändå jävligt bra platser tycker jag, högt upp och relativt nära mitten så det var ju ingenting att klaga på. Stod vid mellan Steffi och ett räcke så det var perfekt när man skulle hoppa och ha sig, har väldigt svårt för att hålla balansen när det är vissa saker som gäller efter några öl men det gick som tur var bra :) Sjöng, skrek och allt vad man ska gjorde mig, Stella viftade flaggan i huvudet på alla runt om istället för att ha den i luften, så tillslut fick Steffi ta den istället. Hm, ja. Fan jag skulle skrivit igår när jag kom hem istället då hade jag mer tankar i huvudet. Nu är jag bara trött och seg, men en halsvärk som heter duga. Men fan va tokig jag var igår alltså, fittor som skicka in raketer på våran målvakt typ 3 gånger under matchen, fattar inte varför dommaren inte beslutade att blåsa matchen helt istället för att fortsätta. Horungar. Ni förtjänade i helvete inte det sista målet så gör världens en tjänst och skjut er själva!

   

"Det är läggdags nu min son, hoppa i din svarta pyjamas.
Dröm om guld, Norra Stå och en framtid som är ljus.
Men var alltid på din vakt, för det finns dom som hatar Gnaget.
Snutarna, domarna och de andra lagens fans.
Och hädan efter är det du, som är karln i familjen,
för imorrn har pappa åkt och blir borta några år.
Men den som kämpar för nåt fint, blir i slutändan belönad.
Och det största man kan slåss för, är AIK...
Farsan jag vill bli som du, vara tuff och dricka bira.
Resa vida världen kring, se Madrid och Göteborg.
Aldrig missa någon match, utom när jag sitter inne.
Spöa andra lagens fans, men aldrig röra knark.
För jag vet hur det kan gå, på min skola går en pojke.
Som har svårt att förstå, han blir mobbad varje rast.
Han blir kallad "pundarbarn" och går klädd i fula kläder.
Både han, och farsan hans, dom är Bajare.
Ja, dom e Bajare.."

Söndag.

Undrar vad som hänt med mig på senaste tiden, efter kvällar som gårdagen med öl och vänner vaknar man alltid upp med en ganska ordentlig baksmälla. Man är seg och orkar ingenting. Något som är annorlunda nu är att jag känner mig helt på topp på mornarna. Vaknade första gången imorse vid halv 8. Trodde klockan var runt 10 så satte mig upp i sängen och tänkte gå upp, men sen när jag kollade klockan på mobilen ångrade jag mig. Visst jag var pigg, men det är inte så att man går upp halv 8 i alla fall haha. Så somnade om efter ett tag och vaknade vid 11 igen och gick upp, gjorde frukost; fil & müsli - rostad macka med makrill. In i duschen, städade och vädrade hela övervåningen + köket.
Gick ut och hjälpte mamma lite med att såga ner ved så skjulet är fullt till vintern. Klippte gräsmattan, plockade lite äpplen (^^) haha, gjorde en äppelpaj och sen kom mormor och morfar så satt och pratade lite med mormor.
Dagen gick ruggigt snabbt och nu sitter jag här och har tyvärr ingenting att göra. Hmm, kanske ska gå ner och fortsätta skrapa bort gammalt trams på ytterdörren som vi renoverar? Äsch, vi får se hur jag gör!



Nästa vecka då?
Imorgon börjar skolan 08:55 och slutar 14:35, efter det är det derby, AIK - Bajen. Vilket innebär öl i solursparken innan matchen och sen blire till att hoppa och skrika på läktaren som aldrig förr. Derby är det bästa, älskar stämningen så grymt mycket så det går inte! På tisdag börjar jag 12.00 med idrott och slutar 13:30. Hem till mormor och morfar efter det, byta om och käka sen ner till körskolan mellan 17:30 - 21:00 och gå handledarkursen som man måste gå för att få intyg till övningskörningen.

Sen är det väl inte mycket mer som är inplanerat? Jo! Ska in och lämna ett CV på Bellmans Café på hötorget på onsdag där jag troligtvis (och förhoppningsvis) kommer att få jobb nu till hösten. HEY! Vinden vänder och som vanligt: Jag har aldrig mått bättre! Tjaou!

Helgen

   
  

Du är allt bra söt du Jessica.
Hoppas du fick en jätte bra födelsedag!

ABSOLUT SISTA

sönder spelad låt, ja, men den äger fortfarande det mesta!



godnatt för fan!

ajdå

Jag måste skriva det, egentligen borde jag säga det meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen, jag måste.

- Jag snubblade för din utsida, men föll rakt ner för din personlighet...


Gah, jag hatar att tänka ibland, men jag mår ändå så jävla bra! Godnatt :)

Och så var det slut

Ja, man kan väl säga så? Jag är hemma nu efter lördagens upplevelser och på söndagar har man bara ångest så, ja nu är helgen slut vilket är väldigt värdelöst men jag har haft det trevligt. Igår var det dock segt men idag firade vi Jessicas födelsedag :) Hon fick sin fina tavla av mig och Räkan, jag och tiffy gjorde två äppelpajer och jessica hade köpt hem cheesecake, som jag och jessica kom fram till att de smakade skit men äppelpajen var då uppskattad i alla fall :D haha, satt på hennes altan med Kim, Conny, Danne, Kimpa, Rikard, Räkan, Tiffy, Jessosh och Basse (glömde jag någon?) och sen kom Emma och Angelica strax innan vi drog vidare till Lalle och Räkans syster.

Stannade inte så länge, tog sällskap med Basse hem så jag slapp gå själv. Så det är prima. Nu sitter jag här, pratar med M på msn och ska snart sova. Alkoholen gör en jävligt seg alltså! Men men, hörs imorgon ;D

(Bilder imorgon, orkar inte hålla på att fixa med dom nu)   

Today, it's your day!

Gårdagen blev väl inte så lyckad som väntat. Satt hos Räkan till typ 11 och kände oss allmänt sega och uttråkade. Gick ner till rosan och mötte Matte, Erika, Emelie och Erikas kompis. Så gick vi ner till piren där några gamla "skolkompisar" var. Träffade Leo och Ted :) mina jäääätte gamla klasskompisar, men framför allt Leo som man känt sen man var yttepytte liten, så det var trevligt. Leo var en väldigt snäll sak som bjöd mig på mat på statoil, perfekt att vi har så nära dit då vi bor väldigt nära varandra, bara fotbollsplanen emellen :) haha.

Nej men, satt där nere i någon timme sen drog vi hem allihopa, var inte riktigt något drag och jag kände mig seg efter skolan och allt. Så kom väl hem här vid halv 3, nykter och trött. Men men, hur det blir ikväll är väl en annan fråga.


Grattis i alla fall till Jessica, en av mina absoluta närmaste vänner. Nu är du 17 år och lika gammal som mig, så kan väl inte säga att du är liten längre, eller jo för du kommer alltid vara mindre än mig :) Vi har haft våra mot och medgångar, men satan vad roligt vi har haft det tillsammans, vad är det nu 3 år? 2005 va? Eller kanske till och med 2004? Äsch, det spelar ingen roll. Jag vet att jag kan lita på dig till 100 och att du alltid står vid ens sida. Det räcker för mig! Hoppas i alla fall att du får världens bästa dag gumman! Det förtjänar du. Jag älskar dig <3


Nu ska jag äta lite frukost, sen ska jag duscha och göra mig i ordning. Måste få tag på fröken "fylla födelsedag" och sen drar jag nog till henne. Måste få tag på fröken Räka också, vilket blir lite svårare. Men men, adjökens

Väntan

Nu sitter jag hemma hos Räkan, i hennes soffa, i hennes vardagsrum och ja, väntar på våra efterlängtade öl. Grabbarna är i sumpan på krogen. Snackat lite med Basse, ska försöka få dem till Hässelby inom en snar framtid. Jag menar jag och Räkan har ju ändå 48 öl som behöver bli uppdruckna. Och vi lär nog vara ganska sten döda innan vi ens druckit upp 20 av dem haha. Nej men ja, :) hihi. Räkan springer omkring här hemma "faaan, jävlafittsskit" för att hon inte hittar sin "hårgrej" undrar vad det kan vara. Får ingen kontakt med henne när hon är så arg , oj nu är hon jätte arg :O "snart smäller det" haha göllig tjej det där :D

mupp jävel ^^

HEJDAAAAA

* hårgrejen var
"en sån där grej, gele typ, en sån där tub" Räkan är duktig på att förklara och nu låg den på något simpelt ställe för nyss hörde man "åh....... där låg den"

Oooh så hett

eller ja, kanske inte. HAHA!

     

Ja, jag har väldigt svårt för att vara seriös på bild.
Till och med när det gäller egofotografering.
Nu blir det till att göra samma sak som jag gör på bilderna,
dock utan egofotografering ^^

I <3 FRIDAYS

Ja, det är så sant som det är sakt. Har varit hemma nu i typ 2 timmar. Fick sluta lite tidigare så det är skönt. Fixade klart det sista på Jessicas design så nu är hon glad på mig haha :D Strax ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning lite grann. Sen är det bara att vänta på att Räkan kommer hem så vi kan käka och fixa flak :) Sen blir det parteeey! Yes, me like! Hoppas vi blir många ikväll :) Då blir jag glad hihi!

Skriver senare eller imorgon! Ska försöka ta så mycket bilder som möjligt ikväll! SMACK*

Fort!

Det blir ett snabbt inlägg här på morgonen då jag faktist ska dra till skolan alldelles strax. Tar moppen för ingen buss går ihop med tiden jag börjar skolan så fan om inte moppe helvetet går igång asså! Som den har en förmåga att inte göra ibland. Ska i alla fall inte bryta av nykeln igen som har varit en upplevelse för ett tag sen. Hm, ja skolan!
Slutar 20 i tre tror jag, har inte riktigt fått in schemat i huvet. Men efter det blir det raka vägen hem, duscha, göra sig i ordning och allt. Lite senare ska jag möta Räkan, kirra ett flak eller två :) ett till henne och ett till mig :D Woohoo!

Sen ikväll blire party, Jessicas birthday och förhoppningsvis en massa trevligt folk!
Tjaouu!

Woooooh Yeah!

Satte mig vid tvn och kollade på slutet av Grease. Har kommit fram till att den filmen är så jävla grym så det går inte!


Torsdag!

Pratade precis med Jessica som kommit hem från Växjö igen. Har fan inte träffat henne på ett tag men det ska jag göra imorgon för då ska vi fira hennes födelsedag. YEY! Måste hem till Räkan idag också en snabbis och fixa det absolut sista med fröken Söderbergs present också, sen är det bara ölen kvar och jag är redo för en fullspäckad helg. Eller ja, så fullspäckad är den inte än men man kan ju hoppas på det bästa liksom.

Idag började väl skolan lite mer på allvar, hade ju lektioner idag vilket jag inte hade igår. Började med textkommunikation, pratade mest om vad ämnet innebar och vad vi skulle göra. Efter det lunch. Matte med min mentor, gjorde vi inte så mycket heller. Lite repetition från ettan och så fick vi godis, hihi. Sen historia då vi också bara gick igenom vad vi skulle göra och så vidare. Så egentligen kan man väl inte säga att allt har börjat på riktigt. Det blir väl så till nästa vecka troligtvis. Fixade mitt IG i svenska idag också. Tycker det är riktigt sjukt att min gamla lärare satte IG för att jag missat att snacka om någonting i 5 minuter inför klassen (?) Sjukt. Ja, det är bara förnamnet. Pratade i alla fall med henne idag, tog med mig Anna Nille och Minella och pratade i 5 minuter om när jag var i USA. Så nu har jag vitt VG i svenska i alla fall. Kanske blir ett MVG till sommarn ;) fick ju det i nian i alla fall. Woho!

Nu mår jag bra igen som jag brukar göra i och för sig, men skolstarten gjorde mig på lite dåligt humör men det har gått över. Nu är det bara lite pengar man skulle behöva så är allt perfekt. Ska åka upp och köpa en väska att ha i skolan och ett tioämnesblock när jag får pengar har jag kommit fram till i alla fall! Men men, nu ska jag ta någonting att äta sen kolla lite på tv. Uppdaterar ikväll igen :)

Kvällens slut

Drog iväg med 3 soppsäckar till Räkan, en på mina ben och 2 till Räkan. Grejen var väl den att det slutade regna när vi fått på oss allting, men men vi åkte i alla fall till Bellan och lämnade filmen, och tog en cigg med dom sen åkte vi ner till rosan där de vanliga satt. Dock drog dom alla när jag och Räkan kom, haha värdelöst men vi va nog lite sena trots allt. Satt väl där i 20 minuter kanske, sen åkte vi också hem. Satte mig här och verkligen hatar min skit dator, den här gamla lådan börjar verkligen säcka ihop nu. Vill ha en bärbar, julklapp 2008 någon ? :) *hundögon*

Nej, känner mig faktist väldigt trött. Så ska kolla bussar till imorgon, möter nog Minella i Vällingby. Tvätta av mig sminket och sen gå och lägga mig och kolla på tv. Jessicas birthday på lördag. Även fast det inte är min födelsedag så ser jag fram emot det :) Krök blir det i alla fall på fredagen, så blir det till att sjunga för full stämma på tolvslaget för lilltjejen!

Godnatt, nya händelser - nya uppdateringar.
Imorgon

Ägande!

Haha, började dagen väldigt negativt och kände verkligen inte för att gå till skolan idag. Mötte Anna, Nille, Minella och Micke i Vällingby och åkte sen till skolan där man träffade resten av packet ^^. Ner i matsalen, lyssnade lite på rektorn sen samlades vi i en sal tillsammans med våra mentorer. Allt är annorlunda nu från ettan. Har inte samma mentor, istället för att vara typ 17 pers är vi 32. Så på våra textkommunikations lektioner måste de dela upp oss i två grupper för att vi inte får plats i salen, eller ja det finns inte datorer till alla. Riktigt dåligt för att vara en mediaskola faktist.
Det som var grymt bra är i alla fall schemat. Senaste dagen är fem över 3!


  • Måndag: 08.55 - 13.55
  • Tisdag:  12.00 - 13.30*
  • Onsdag: 08.35 - 12.55
  • Torsdag: 09.15 - 15.05
  • Fredag: 08.20 - 14:40

* En lektion, för att jag inte valde något av extraämnena som är på morgonen ;D

Grymt bra och är lagom nöjd nu när terminen börjar lugnt, börjar 20 över tio imorgon också. Yes! Tack för att jag äntligen fick lite motivation att börja skolan igen! Tack vare vårt otroligt, underbara schema!
Annars har jag inte gjort någonting mer idag, varit och storhandlat med mamma i Sumpan på Ica Maxi typ, jag är som ett barn på julafton där asså haha, springer omkring med den där "blipparen" och är allmänt lättroad, ja sån är jag ;D Nu spöregnar det, och jag som skulle möta räkan och sen åka upp och lämna tillbaka en film till Bellan. Hm, sätter på mig en svart soppsäck över benen så åker jag och hämtar henne, soppsäckar is the shit när det regnar och själv tycker jag att jag är väldigt smart som kommer på hur man kan använda dem vid sånna här tillfällen! :D
Ciao!


Nu är det dags!

Ja! Ställde tre olika alarm på klockan för att komma upp idag och det gick bra! Kom upp vid 9 så känner mig väldigt trött faktist. Ska duscha och göra mig i ordning strax. Möta tjejerna i Vällingby halv 2, min buss går 21 så springer väl härifrån runt 10 över någongång för er som vill veta!

Annars har jag väl inte så mycket mer att skriva om det jag hittills upplevt, eller jo! Det är fint väder och jag hade världens världens världens mest sjukaste mardröm inatt :S fyfan, den är för lång för att rabbla upp här och nu men haha heelt sjuk! Men men, skriver sen när jag kommer hem från skolan!



"jag tycker om att lära mig nya saker, men jag tycker inte om att undervisas"

Imorgon

Ja, jag vet väldigt mycke skrivande om skolan. Men jag orkar verkligen inte. Uh :( imorgon är det dags. Men hur som helst så blev det väl ändå en relativt trevlig sista dag på lovet. Trodde att jag som vanligt skulle få vänta på Räkan så satte mig och pillade lite i photoshop sen skrev hon på msn helt hysterisk och berättade att hon messat mig och allt vad det var. Så hon fick vänta på mig, dock inte lika länge som jag får vänta på henne. 15 min för att göra sig i ordning, ja det är min grej, lägg till 2 timmar och 45 minuter. Ja, det är Räkans grej. Haha!

Åkte i alla fall och hämtade henne vid 8 (?) åkte ner och köpte en cola på videobutiken och sen ner till rosan och träffade, Sara, Erika, Jessica, Matte, Matte2, Emelie, Erikas kompis och Erikas hund :) haha. Satt där till 10 sen rörde vi oss hem. Kom hem, pratade lite med mamma och satte mig här. Loggade in på msn och direkt fick man frågan om vart man tagit vägen. Att man är lite saknad ute på Adelsö och man missat flera fester. Kul att höra faktist, så får väl ta och pallra mig ut dit nästa gång Bellan ska dit och träffa folket där ute också. Det var faktist ett jävla bra tag sen, hmm .. Midsommar tror jag? Helt sjukt, jag som typ bodde där ute varje helg och lov för något år sen. Nu är man aldrig där. Men nu har ju Bellan flyttat till Vällingby också så då är det ju inte lika stor chans att man åker ut eftersom jag brukar bo med henne :)
Men men, jag kan i alla fall lova att jag åker ut så snart som möjligt!

  

Annars har jag inte gjort så mycket, försökte prata med Jessica nu angående hennes födelsedag men hörde henne inte i telefonen så det gick åt pipan. Men vi ska hur som helst inte åka till hennes land som det var planerat (!) Lite små saker har dykt upp så nu har vi onsdag, torsdag och fredag på oss att komma på en plan B! Något som är riktigt negativt är att man inte har några pengar heller. Buhu! Men men, nej nu ska jag kolla lite runt lite. Sen sova! Godnatt!

23 timmar, 40 minuter

Nu är det nära, jag känner absolut inte för att börja skolan alls. Usch, känns som att det var typ en månad sen man fick betygen i handen och gick från skolan. Men icke. 10 veckor sen, 10 hela veckor. Shit asså. Aja, det är väl bara att kämpa i 11 månader och se fram emot nästa lov. Haha, ååh.

Sen kan man ju säga att det var tur att mamma kunde gå från jobbet idag och åka till veterinärn med katten, jag sov som en stock och hade lyckats stänga av väckarklockan som började ringa vid 9 imorse. Duktig man är, inte särskilt bra när man måste komma upp 7 på morgonen nu. Aja, 800 spänn för en undersökning på katten, och då är inte alla mediciner inräknade som mor min ska hämta efter jobbet. Nu undersökning igen om 2 veckor. Hejdå pengar! Gah blir tokig.

Fint väder är det i alla fall idag. Försöker få tag i Räkan så man kanske kan få komma ut och njuta av vädret lite. Men icke, hon sover vilket var ganska förväntat. Men men, nej nu ska jag roa mig med någonting annat. Känner mig väldigt negativ idag faktist, usch. Aja!

Bli inte förvånade ...

.. när jag börjat inlägget med att jag sitter och väntar på, ja ni förstår nog själva, Räkan ja. Vi ska pallra oss ut till sammans ikväll hade vi tänkt. Dricka upp våra sista 2 varsina öl som är kvar från i helgen och prata. Kanske blir de sista ölen under Sommaren 2008. Behöver nog i alla fall prata av mig lite  känns det som, men ändå inte haha. Helt sjukt, hur som helst så kommer vi i alla fall ha världens konversation i timmar. Det brukar vara så, men det är det som är så bra med Räkan. Att hon är egentligen inte så dum som hon ser ut och är ett väldigt bra skaldjur att ha som sin högra hjärnhalva ibland. Men egentligen så finns det ju inte så mycket vi pratar om haha, jo två saker. Är väl det ända, visst Räkan?

Aja nej, nu ska jag röka. Sen ska jag väl göra mig i ordning också. Dock är det inte speciellt mycket tid som försvinner till det, men ändå. En kvart kanske i alla fall.


"Rökning dödar långsamt, men vem fan har bråttom?"

Mätt och belåten

Ja vad ska man säga, ännu en halv seg dag som säkerligen kommer sluta framför datan som de senaste dagarna. Inte det roligaste men det är vädrets fel alltihopa. Annars har det varit trippar fram och tillbaka, överallt med Räkan. Men eftersom det är blött på vägarna så blir hon smutsig då jag inte har någon stänkskärm bak på moppen. Så det är ingen hit. Men ikväll vill jag göra någonting ändå, känner faktist ett sug av att gå ut! Men ja, vad ska man göra?



Middag har man i alla fall fått i sig. Pratat lite med mamma och imorgon ska jag till veterinären med en av katterna, mamma skulle följa med om hon kunde gå från jobbet så får se hur det blir med den saken. 20 över 11 ska man i alla fall vara där borta. Annars har dagen inte gått åt till så mycket vettiga saker som sakt. Duschat, kollat på tv och suttit här är väl det ända, de vanliga sysselsättningarna alltså. Hm, tralalalalaa. Trååkigt vääder. Satt faktist och kikade lite hur helgens väder skulle bli och det ser inte ut att bli någon vidare förändring dess värre. Vi som ska åka till Jessicas land och fira hennes födelsedag, verkar lite segt om det ska bli pissväder. Men sist jag pratade med Jessica så skulle hon fundera ut en plan B om A skiter sig. Så än så länge vet man ju inte hur det blir. Men som sakt, man får hoppas på det bästa! Det gör i alla fall jag :)


"När du känner dig tämligen säker på att något spännande ska hända, då är det dags att torka bort honungen från nosen och snygga till sig bäst man kan för att vara beredd på vad som helst. " - haha, Nalle Puh ;D

2 dagar ..

Malin är för en gångs skull en duktig människa som steg upp klockan 9 imorse efter att ha somnat vid 4, fem timmars sömn. Inte mycket att skryta om men hoppas i alla fall på att jag kommer vara trött tidigt ikväll så man kanske kan gå upp runt 8 imorgon istället. Får se hur det blir. Nu blir det till att sitta framför den här burken igen halva dagen och hoppas på att någonting roligt händer! Vädret suger ju fortfarande så.. Men men, nej! Tillbaka till bloggar, facebook & youtube!
Adjökens

Natti natti

Nej nu ska jag sova, om jag kan. Vilket jag inte tror!
Nya händelser, nya inlägg imorgon!


Godnatt folket!

Kvällens...

... mest sönderspelade låt.



Men den är fortfarande grym ...

Ge mig ett sommarlov till

Okej, jag har otroligt tråkigt. Sitter och pratar med Räkan som har nikotinbrist då hon ska sluta röka, igen. Hade tänkt gå ut och möta henne men sen kom jag fram till att nej, vädret suger. Jag är trött (fråga mig inte varför) och ja, nej är inte på humör. Även fast det skulle vara trevligt att prata av sig lite men det är sent också. Skolan om 63 timmar och 13 minuter, onsdag klockan 14.00 börjar allt igen. Jag lyckades gå upp "tidigt" en dag, hur ska detta sluta? Haha, panik. Ge mig ett sommarlov till! Det skulle fan inte skada någon!



& sen det här vädret. Det här jävla vädret, får vi inte bättre väder till nästa helg när Jessica fyller år så ballar jag ur asså. Usch, usch, usch. Nej nu blev allt negativt haha, ååhå. Nej, nu ska jag fortsätta bloggnörda mig och spela spel på facebook. Hejdaa!

Friday night

   
  
  

Liten sak

Kan inte göra så mycket vid datorn just nu, har en liten sak som bäddat ner sig på mig.
Min lilla prinsessa som dock inte har världens mest passande namn då min mamma var lite, korkad.

Linus


Trodde starkt på min käre mor när hon sa att det var en liten kille, hon har koll på sånt där, eller ja hade i alla fall. Sen när katten blev fetare och fetare och vi åkte ner till djursjukhuset för att tillslut kastrera katten vart det som att få en käftsmäll i ansiktet. Katten hade inte ätit sig fet, det var 4 kattungar som låg där inne. Då uppfattade mamma att hon hade haft fel. Väldigt mycket fel.

Hejdå sommaren!

Nu måste det fan vara höst. Det är väl bara det att man inte accepterat det, men tycker fan ändå att de borde vara sommarväder ute i alla fall till september. Men icke, regn regn och åter regn. Hoppas på bättre väder till nästa helg i alla fall! Jessica ring mig när du ser det här! Idag händer det nog ingenting speciellt, det är söndag. Vilket också är riktigt jävla värdelöst. Nu kommer man tillbaka till tiden då man sitter på söndagarna och verkligen inte vill att helgen ska vara över. Skolan om 3 dagar. Shiet. Aja nej, nu ska jag duscha. Sen ska jag kirra en grej jag ska skicka till fröken andersson lite senare.
Åh, jag vill ha sommar igen!

 
Hejdå Sommaren - Hej Hösten

Barnhemmet

Kollade aldrig på Barnhemmet när jag skulle gjort det för några dagar sen, fastade framför tvn istället men kollade på den nu med mamma och kan faktist rekomendera filmen. Läskig kan man väl inte säga att den var, ryckte till lite då och då det är en film som man verkligen måste hänga med i för att kunna fatta om man säger så. Jag gillade den, helt okej film skulle lätt kunna se den igen!



"Laura återvänder tillsammans med sin man och deras son Simon till barnhemmet hon växte upp i. Det är nu övergivet, men hon beslutar sig för att rusta upp det och driva det som förr. Deras nya hem och de mystiska omgivningarna väcker Simons fantasi och pojken börjar alltmer dras in i ett universum fylld av fantasifulla sagor och inte helt oskyldiga lekar. Simons värld bekymrar och skrämmer Laura och väcker dunkla och otäcka minnen från hennes egen barndom till liv."
- http://www.filmtipset.se/film/barnhemmet.html

Pjuuu

När jag släkte lampan igår och skulle somna hade jag förväntat mig en ruggig bakfylla så var duktig och tog för en gångs skull med mig två stora glas vatten upp istället för ett som inte brukar räcka. Men vattnet behövdes inte. Förvånar mig faktist att jag är så pigg som jag är idag haha. Vaknade vid 10 av att mamma stod och tvättade fönstrerna i mitt rum, låg kvar ett tag och vaknade till liv sen upp och käkade frukost. Satte mig här, kikade lite och sen gick jag ner till garaget och hjälpte mamma att renovera en ytterdörr som vi ska sätta upp innan vintern kommer. Var mer jobb än jag trodde faktist, blev helt slut av att skrapa bort allt gammalt skit på dörren med hyvel och allt var det var. Efter det blev de upp i hallen och måla lite små grejer som vi missat. Tog moppen till affärn, köpte lite grejer medan mamma stod och fixade med maten. Diskade och städade undan i mitt rum, bytte lakan och tog ner dvdn i vardagsrummet. Nu sitter jag här och ska bara skriva klart det här inlägget sen blire film med min käre mor.

Gårdagen förresten! Den vart nice faktist, mötte Angelica och Kimpa vid eko, sen Sara, Matte & Erika vid Rosan, tillslut kom Räkan. Satt där ett tag sen gick vi hem till Johan och krökade där. Kom väl hem runt halv 4 och däckade direkt!
Så nu blir det film, sen en dusch och läggdags tidigt, 4 dagar kvar till skolan. Kommit fram till att jag måste kirra lite nya block och det också. Herregud jag som är pank haha, måste kamma ihop pengar till Jessicas land nästa helg också. Mycke som ska fixas men nu blir det till att ta det lugnt i alla fall! Skriver kanske senare igen :)


Den där Räkan.

Beviset är här. Jag är väldigt uttråkad och ja, jag sitter fortfarande och väntar på Räkan. Eftersom det är hon som fått fram den här rastlösheten så ska jag faktist tillägna ett inlägg åt er om henne. Helt ur mitt perspektiv.



Räkan är en flicka från Hässelby. Som egentligen heter Johanna Maria Angelica Andersson. Varför hon kallas Räkan? Ja, även fast jag kan vara väldigt ond mot henne ibland så tar jag inte upp det här. Hur som helst född fredagen den 28e december 1990, alltså är hon 17 år, 7 månader och 18 dagar vilket innebär att hon levt på denna jord i 6 440 dagar. Hon fyller 18 år i år vilket innebär att hon skulle kunna ta körkort, det ända problemet är väl att hon inte vågar övningsköra. Hon är längre än mig, blond och fräknig. Har ett jävla humör och djävulshorn när hon blir arg. Så akta er. Annars är hon en alkoholist som älskar öl, hon skriker efter öl varje dag. Röker prince och ibland pillar upp en prilla under läppen. Älskar mig och tycker också väldigt mycket om sina nära och kära. Hon har gått om ett år i gymnasiet eftersom hon fullständigt sket i första året så nu ska hon börja tvåan på Jensen Västras barn och fritids linje. Hon bor med sin mor och sin tokiga hund Ådi som är en väldigt snäll hund med en farlig svans. Hon har en reserverad plats på mitt tanklock på moppen under sena kvällar och nätter då det oftast blir så att vi kommer ut eftersom hon tar X antal timmar på sig att göra sig i ordning. Även om hon går upp 9 på morgonen och en annan går upp 3 hinner man bli klar före henne. Men ibland kan man ha turen att hon bara ska böja ögonfransarna och borsta tänderna innan hon går ut. Men det är alltid lika bra att vänta 20 minuter extra innan man åker och hämtar henne, för man hinner ändå röka en cigg innan hon kommer utanför porten. Ja. Annars kan jag väl säga att hon är min bästa vän, även fast hon är väldigt korkad. Ibland kan hon få för sig att hon är bäst, vilket vi alla vet att hon inte är. Ska du någon gång ringa henne på hennes mobil telefon ska du vara beredd på att hon gör någonting helt annat än att prata med dig, antingen pratar hon med hunden eller pratar/skriker på sin mor eller sitter i egna tankar och börjar garva mitt i när du är uppe i världens seriösaste ämne.

Men vet ni vad? Jag älskar henne ändå faktist! <3

 

Nå.. ?

Kvällen har inte fört mig någonstans än i alla fall. Sitter fortfarande här i min morgonrock som jag bott i sen i morse. Duschat har jag i alla fall gjort så det är inte mycket kvar att göra. Vänta på Räkan som skulle duscha, göra sig i ordning och åka och köpa en ny telefon. Wei, kommer nog inte komma hem ifrån inom en eller två timmar. Snarare fyra - fem. För Räkan är som hon är när det gäller att göra sig i ordning. Men men, de ämnet har vi tagit förut, flera gånger. Ska inte tjata ut det, även fast ni kommer få läsa om X antal gånger innan den här bloggen läggs ner.

Nå, hur som helst. Har pratat lite med Robin, som faktist sitter i samma situation som mig och Räkan. Alkoholen är fixad, man har en vän vid sin sida med vart fan är festen? Får se hur detta slutar. Skulle höras lite senare. Nu pratar jag med Kimpa, han är en sån där person man alltid kan lita på när man vill ha öl-sällskap annars också självklart, men när det är öl-sällskap så är det spikat med flera spikar. Så det blir nog troligtvis så att man träffar honom ikväll också! Trevlig trevligt. Men, ja några till vill man ju bli? Jessica är på landet :/ ja, Basse och Conny ska fiska kräftor :P så dom lär man väl inte se röken av. Andra jobbar. Hm! Ja hur ska detta sluta...

Första!

Så blir det första inlägget i bilder-kategorin. Yey, bilder från min och Räkans promenad till Backlura och hem igen. Ser nu att det blev väldigt mycket bilder på mig, eller ja sen finns det ju bilder som man inte vill lägga upp heller ^^.

   
  

(sista bilden blev från en av mina och min väns sena kvällar i solna)

Jag lyckades!

Ja! Lyckades komma upp tidigt imorse trots allt, eller ja det är tidigt för mig, 20 över 9 imorse gick jag upp, gjorde världens frukost, duschade och fixade. Det som återstår är bara att dra några drag med borsten genom håret och sminka sig lite, sen är jag redo för dagens och kvällens händelser. Troligtvis så blir det öl ikväll, som igår. Lyckades kirra ett flak med Räkan som vi delar på så det blir alkohol till helgen i alla fall. Något jag inte trodde då pengarna ligger på den nivån som de gör. Men men, sitter och väntar på att mamma ska komma hem så man får lite sällskap.

Sen får vi (som vanligt) se vart kvällen för mig. 5 Dagar kvar till skolan börjar :/. Hmm. Ja nej nu är vi glada tjoho!
Skriver lite senare eller imorgon, ha de bra!

6 dagar kvar..

.. sen börjar det igen. Åh, orkar inte ens tänka på det, men det är svårt att inte göra det. Igår var det i alla fall första kvällen på länge med fint väder, vilket var väldigt skönt så spenderade kvällen med Sara, Räkan, Basse, Conny, Johan, Danne, Kim och Angelica. Senare på kvällen kom Jessica också :) Gjorde inte så mycket, satt vid Rosan först, sen gick vi till Hässelby gård och käkade. Drog till statoil och köpte cigg och sen splittrades alla efter ett tag. Jag och Räkan gick och satte oss vid dagiset vid mig och pratade i typ 2 timmar, sen skjutsade jag hem henne.

Nu idag har det inte hänt någonting, berodende på att jag fortfarande inte lyckats vända på dygnet och sover bort halva dagarna i stället. Så som vanligt började dagen vid 2 tiden. Käkade frukost och kollade på Vänner, efter de kollade jag på Survival of the richest ganska sjukt program egentligen. Handlar om 7 stycken "ungdomar" från rika familjer som aldrig jobbat ihop en ena krona i sitt liv. Istället har de bara fått allting av sina föräldrar. Tillsammans med 7 andra "ungdomar" som istället är fattiga ska de tävla om 200.000 dollar och göra olika utmaningar osv, helt sjukt att vissa människor verkligen tror att de äger världen för att de är rika. En kille från de "rika" hade en pyjamas som kostade lika mycket som en av de "fattigas" månadshyra. Shiet säger jag bara. Ge mig lite pengar sen kan ni få göra vad ni vill!

Nu är det mat! Sen kommer mormor, skriver lite senare! SMACK*

Tjoho!

Gårdagskvällen blev ganska najs ändå. Den spenderades med Räkan vilket inte är speciellt ovanligt ;) men ändå! Åkte hem till henne på kvällen och kollade på två filmer från när vi skulle hem från Manne efter att ha supit skallen i småbitar och en av oss sovit under ett balkong bord. På jakt efter frukost irrandes runt i sumpan 7 på morgonen utan att ha sovit var en upplevelse och de där filmerna ska vi inte ens prata om haha! Fyfan vad slut man va i huvet. Men det var kul! Haha. Efter det åkte vi till coop och handlade massa gott, stötte på Markus och Jaquline, snackade lite sen åkte vi hem till Räkan och kollade på American Pie Band camp som gick på tv. Efter filmen gick vi en snabb promenad med ådi runt huset, hem igen och kollade lite på scrubs. Sen så jävlar. En promenad från Hässelby strand till Backlura och tillbaka i regnet vid typ 11. Det var inte så jobbigt som man egentligen trodde att de skulle vara. Snack om allt mellan himmel och jord och ett varsit paraply funkade perfekt för våran promenad och fan va skönt det var!

Skönt va det också att de slutat regna när jag skulle ta moppen hem, så man slapp en tillbaka blick från hemresan från Solna i spöregnet för ett par dagar sen. Hem kom jag i alla fall och sov som en kung hela natten. Vaknade runt 10 i 2, käkade frukost och nu sitter jag här. Ska dra fram några gamla tvspel som jag och mamma ska åka in och lämna i Solna i ngn spelbutik så man får lite extra pengar. Som sakt, pengarna börjar ta slut nu. Funderar på om man ska fylla på telefon då också på en gång. Pengarna har ju börjat ta slut väldigt fort nu på senaste tiden. Undrar varför? (a)


Godmorgon gott folk!

Det går åt helvete med att vända på dygnet om jag får säga det själv + att min mamma är trög och vägrar köpa ciggaretter till mig på vägen hem från jobbet. Sen är hon dum för att hon inte vill ta reda på om det finns någonting att göra på hennes jobb så man kan vara där under dagarna och göra lite nytta. Nej, idag är inte mamma snäll. Vi får väl se hur det här slutar. Men men, vaknade vid typ 1 låt och kollade på american hotrods ett tag sen gick jag hit, är hungrig på frukost, men vet inte vad jag ska äta, det har blivit gröt och knäckemacka i typ 4 mornar nu, kanske ska göra en toast med oboy för en gångs skull? Mjo, det lutar nog åt det!

Grattis Malin, frukost klockan 20 över 2 på dagen (synd att kalla det morgon), ja, hur ska detta sluta? Varning alla som går i Hässelby gymnasium att när skolan börjar igen kommer ni inte ha någon glad och trevlig Malin som hon brukar vara. Nej, hon kommer inte vara rolig att handskas med på mornarna. Fråga bara Basse hur glad hon ser ut i väntan på bussen på mornarna på väg till skolan? Usch, ni vill inte ens veta! Nej nu blir det .. brunch ?


- jadu räkan, snart ramlar jag också inget snack om saken, fortsätter det här så kommer vi ha skrapsår över hela oss innan året är slut! dags för hockeyskydd? de ryktas om det ...

Nu springer det i huvudet igen

Jahapp, dagen har inte varit en hit. Men roligare än att sitta hemma och dega helt själv. Åkte i alla fall till Jessica och hämtade mitt smink och lämnade min gamla telefon till henne som hon ska få låna tills hon kirrar en ny. Sen åkte jag hem, fick reda på allt om skolan av Nille. Mamma kom hem, käkade mat och sen gick till rosan och mötte Räkan. Satt där ett tag sen gick vi till stråket och satt där, vara i fred fick man fan inte vara tack vare en jävla geting jävel. Så vi tog en promenad hem till mig och hämtade moppen och åkte tillbaka igen för att möta Danne som tillslut inte kom i alla fall :/ så då blev det en tripp till vårt älskade max i solna istället för mat. Passar på att synda nu som fan innan man ska komma igång med träningen igen, för när den är igång så blir det knappast nå' max på ett bra tag då asså!

Hur som helst, åkte från max till våran kära bänk vid båtklubben i villastan där man alltid får rensa tankarna lite. Får va på vilket humör man vill och må hur man vill. Där har det allt varit både skratt och tårar, men det är en perfekt plats för det. Efter det drog vi till "arabdalen" och mötte upp angelica och basse. Rökte, satt och snackade lite sen drog vi hem. Nu so, ni förstår sitter jag här och som rubriken lyder så springer alla tankar i huvudet igen. Allt med hur allting är nu och hur allting var då. Tankarna om, ja och så vidare. Nej, jag behöver sova och det ska jag göra nu! Godnatt!


ABSURT!

Okej, började faktist se fram ganska mycket emot att börja skolan, få träffa alla och liksom få in lite grejer att göra om dagarna, men fan inte längre. Pratar med en klasskompis som var där idag, vi ska inte ha samma mentor som i ettan, de ska slå ihop A klassen och B klassen så vi blir 32 elever istället för typ 17 som vi va innan och bara de betyder att det kommer bli kaos i mitt huvud. Jag som alltid varit van vid små klasser och då menar jag verkligen små! Typ 15 pers. GAAAH, vilket helvete det kommer bli. Hur i helvete ska det här slutaaaaaaaaaaaaaaa ?

9 dagar kvar

Okej, nu börjar man faktist få lite ångest för att lovet börjar gå mot sitt slut. Mamma började jobba nu igen efter fyra veckors semester. Tyckte hon precis började sin semester men ändå. Nu när hon börjat jobba så innebär det också att man inte kan vara ute och ränna hela nätterna, då hon "inte kan sova" för att jag är ute. Men egentligen är väl det ganska bra? Måste ju som sakt vända tillbaka dygnet och det är ingenting jag längtar efter precis. Måste man så måste man, har ju faktist bestämt mig för att sköta skolan ordentligt i år också. Så nu jävlar!

Hur som helst, dagen är inte riktigt färdig bestämd än. Ska i alla fall ta en sväng förbi Jessica och sen kanske träffa Mathilda. Får se hur det blir! Till att börja med ska jag duscha. Skriver lite senare. SMACK*

meningslöst men ändå haha

malin | from the moment i saw you säger:

du vet att jag skulle börja kunna gråta av att jag är glad nu va ?

malin | from the moment i saw you säger:

mina ögon är halvfyllda och jag sitter typ och skrattar haha

- Räkan | hej! vill du bli min vän (; haha säger:

(:

malin | from the moment i saw you säger:

shiet nu rinner det hahahahaha

malin | from the moment i saw you säger:

gaah va göööör jag

- Räkan | hej! vill du bli min vän (; haha säger:

tare bara lugnt!

- Räkan | hej! vill du bli min vän (; haha säger:

det är sånt som händer..

malin | from the moment i saw you säger:

det är sjukt HAR ALDRIG VARIT MED OM DET HÄR FÖRUT RÄKAN

malin | from the moment i saw you säger:

hahahah, jag är störd i huvet

malin | from the moment i saw you säger:

asså det är galet vilka känslor helt galet


vad är det som hänt ?

Det är helt sanslöst vad känslosam jag blivit på senaste tiden, haha. Nej men vad händer? Vad har hänt med mig? Knappt några problem längre, aldrig några tårar längre, aldrig några falska leenden längre. Haha, lycka är vad allt har blivit till & egentligen så skulle de kunna ha varit så hela tiden. Jag menar det är fan inte mycket som har förändrats, eller har det? Sitter här och små ler för mig själv, sitter här och försöker vad det är som gör mig så glad? Som får mig att må så jävla bra. Innerst inne vet jag nog, haha mina närmaste också. Har aldrig känt såhär, men det är inte bara det. Det kan det inte vara, eller ja, nej, eller ... ? Tro inte att jag har tagit någonting eller druckit någonting. Försöker bara få ut mina tankar någonstans. Hmm, ja. Nej men vad är det som har hänt. Haha, det här är sjukt, helt otroligt. Jahapp, nej haha, jag blir knäpp.



"Jag vill inte sätta hela världen i brand, bara tända en liten eld i ditt hjärta"

Gah!

Ja ni gott folk, skrika av sig lite fick man verkligen göra då vi förlorade med 2-0 mot Elfsborg i kvällens match. Allting var skit och jag skrek så jag kokade och skakade i hela kroppen. Lite kul egentligen när man blir så arg när man inte ens har druckit alkohol, då det blir sånna stunder då man inte ens kan kontrolera sig eller veta vart man ska ta vägen. Men men, en förlust blev det hur som helst. Jag som hatar att förlora och allt. SKIT!

  

Efter matchen blev det en sväng in på grillen i Solna, Jessica käkade och sen gick vi till bussen och stötte på Manne och hans lillebror som vi också gjorde när vi gick ut från matchen. Så blev det raka vägen hem, regna lyckades det göra också på vägen hem från bussen & nu sitter jag här. Funderar på att ta en dusch vilket skulle vara väldigt skönt. Hm, får se hur det blir. Annars då ? Det är 10 dagar kvar till skolan börjar och 15 dagar kvar till det är derby, AIK - Bajen. Då vill vi inte se en förlust, för då vet jag inte vad jag gör. Adjö!

Vi e gnaget, vi e Gnaget, vi e Gnaget, AIK Alla hatar oss, alla hatar oss, alla hatar oss, vad fan gör det!?"

Hurra hurra hurra!!

Grattis Robin som fyller 20 år idag :) Hoppas du får en trevlig födelsedag bruden! :D



Designen är klar och jag är riktigt nöjd faktist. För att få lite "ordning och reda" också så har jag lagt till 2 nya kategorier för bilder och youtube klipp, resten kommer hamna i vanliga kategorin "allmänt". Så ja, det är det här jag har suttit med under min lördag kväll, tittade lite på Cold Case ett tag också men man fick reda ganska fort vad som hänt och så vidare så kom tillbaka hit relativt snabbt. Suttit och pratat med Manne också som suttit på jobbet hela dagen. Jobbar arslet av sig, funderar på hur fan han orkar men det ska tydligen vara ganska lugnt på hans jobb så, ja haha.

Imorgon då? Ja då är det match mellan AIK - Elfsborg klockan 18.00 så det blir i alla fall till att åka till Solna så man får skrika av sig lite ;D Men nu ska jag faktist gå och lägga mig tidigt för en gångs skull, måste börja vända på dygnet skolan om 10 dagar! Hur ska jag klara det?

!!!!

Tro inte att jag är dum i huvudet som tog bort den gamla designen, håller på med en ny design det är därför ;D

<3

du anar inte hur otroligt mycket jag tycker om dig ...


Pics from yesterday

Ja, bilderna blev inte många och eftersom filurerna på bilderna vägrade stå still så blev det som det blev ;)

   
  

Wooah!

Hej, jag är på väldigt bra humör idag igen vilket innebär att Malin är en glad Malin idag så det är skit bra! Kvällen blev trevlig igår, Kimpa tog hem lite folk så drack vi lite så det var härligt att få träffa lite folk. Blev en tjocktröja fattigare också ;) men det är lugnt. Kirrade en ny mobil igår också :D Yeey! En Sony Ericsson S500i om det säger er någonting? Troligtvis inte, men är otroligt nöjd med telefonen och det bästa var att man bara pröjsade 160 spänn för den efter att jag fick ett tillgodokvitto på min gamla telefon. Så jag måste väl tacka Basse för att han tappade den i marken och för att Manne spillt öl över den, annars skulle jag inte sitta här helt nöjd haha :)



Dagens upplevelser blir en annan fråga, började dagen med att dricka väldigt mycket vatten, ta en lång kall dusch och käka lite havregrynsgröt med en macka och multivitamin juice. Smarrigt, sen har jag bara suttit här och pumpat sönder Simple Plan - Take my hand så min mamma blivit galen och inte pratar med mig MOHAHA! hihi (a)

Fitt telefon!

Sådär ja, nu ska vi lämna in min jävla skit telefon igen på lagning för att micken är trasig för tredje gången på typ 5 månader. Fast nu ska de tydligen reklamera den så det kommer typ ta ett tag innan jag får en "ny" telefon igen..... ÅH JAG BLIR GALEN!!!! Så nu sitter jag här med min gamla samsung som knappt är hel den heller. Irritation irritation irritation!!! Shit, inte min dag idag heller, var helt nere igår också, inte bra. Hoppas i alla fall på att det händer någonting ikväll, annars går jag under haha!

Ja, finns inte så mycket mer att säga just nu, skriver säkert senare! Ciao

Going down

Jag och Räkan har lyckats kirra Jessicas födelsedagspresent nu. Skönt att ha saker och ting klart, det kanske inte är värsta grejen, men det är någonting från oss till henne, hon blir säkert glad. Mer säger jag inte!
Kom hem vid 6 igår efter alla färder fram och tillbaka överallt med Räkan, käkade sen drog jag iväg hem till Räkan igen. Mötte upp grabbarna vid Conny och fixade öl, tillbaka hem till Räkan. Hem till mig, lämna moppen och ner till eko där vi mötte upp grabbarna, Kim, Conny, Basse och Johan igen så satt vi där och pratade lite och drack öl.
Blev inte speciellt påverkad igår faktist, men det var najs att bara ta det lugnt. Skönt också att regnet höll sig borta igår, men idag ser det inte lika roligt ut faktist. Spelar egentligen ingen roll, har skickat iväg mamma till affärn för att handla "naturgodis" och cola, ska lägga mig i fosterställning i soffan och kolla på Barnhemmet, (någon som vill hålla mig sällskap?) som jag låna av Bellan och Jack.



Vaknade vid 1 av att kudden var blöt och att tårarna bara sprutade, kommer ihåg att jag hade en riktigt sjuk dröm, snarare en mardröm och det fick mitt humör att gå ner lite. För allt kändes så jävla verkligt, det skulle lätt kunna hända. Vilket hindrar mig ännu en gång till att ta första steget fram.



- har också precis kommit fram till att jag har spelat sönder All 4 one - Beautiful as you sen jag vaknade, och kan inte sluta lyssna, sen är så jävla underbar...

Godnatt!

Nu är det dags att gå och lägga sig känner jag, måste vända tillbaka dygnet också. Känns inte som att man varit ledig i snart 10 veckor. Helt sjukt vad tiden går snabbt & det har ändå inte hänt speciellt mycket heller tyvärr. Men men, vi får väl köra på att nästa sommar kommer bli en hit. Då blir det ett försök till att komma utomlands i alla fall vilket skulle vara otroligt roligt.

Lunchade med Jessica idag uppe i Vällingehus. Som vanligt den asiatiska buffén, riktigt gott. Träffade Jossis och Tiffy också en snabbis. Sen satte vi oss på donken med en varsin kaffe och planerade Jessicas födelsedag som kommer äga i år! Efter det en tripp till mormor, fick lite pengar sen ner till Bellan och Jack en snabbis också. Väldigt mycke fläng på oss idag men det var trevligt. Nu på kvällen har jag bara varit hemma och planerat Jessicas födelsedags present med Räkan som vi ska på jakt efter imorgon är det tänkt. Alltid bra att vara ute i god tid, haha jag som skrev i förra inlägget att jag skiter i att planera, lite skitsnack i det hela var det nog trots allt :P, nej men jag och Räkan har lyckats vara smarta för än en gång. Otroligt men sant! Nej, sov gott alla glada! Ny dag imorgon då det tydligen ska vara uppehåll från regnet. Hoppas det, för imorgon är moppen framme igen!

Wow!

Jag mår bra som ni vet, känns väldigt konstigt att jag ofta på senaste tiden startat upp ett nytt inlägg med den meningen. Men jag kan nästan inte förklara hur bra jag mår. Har aldrig varit den som haft världens självförtroende under mina dagar, i helvete heller men allting har ändrats. Visst jag kan inte säga att jag är snyggast, bäst och vackrast. Eller jo bäst kan jag säga att jag är, det har ju till och med Robin erkänt för mig. Men bara om hon är livets mening och det är en självklarhet att hon är det!

Men det är så, just nu skiter jag fullständigt vad folk tycker och tänker om mig, visst har jag gjort det ett tag. Men det är annorlunda nu. Förut kan jag nästan säga att jag var rädd för att möta dagen efter, nu tar jag dagarna med stormsteg. Lever livet som det kommer. Skiter i att planera. Fuck off nu kör vi liksom! Nej men det är helt sjukt vad allting kan vara underbart ibland, samtidigt som allting kan vara skit en annan period. Men nu är nuet och vi lever i det och jag känner mig så in åt helvetes självsäker! Ska nog passa på att tacka alla mina vänner också för alla gånger de har funnits vid min sida!



-  jag vet att ni älskar mig !

Solna, spöregn & 27 dresses

Kom tillslut iväg till Solna med Räkan efter att ha väntat på henne ett tag och varit och hämtat upp hennes busskort och allt vad det nu var hos Kimpa. Tog moppen istället för bussen tänkte att de skulle bli lättare och gå fortare att åka och visst dit resan var väl inga problem, värre var det på hemvägen kan jag ju säga. Vi va inte länge i Solna innan det började regna. Tur att det är ett inne centrum. Gick omkring där ett tag och kikade lite, men hittade inte det vi letade efter. Så åkte över till max och käkade. Fan va gott det är asså haha, lika bra att njuta nu innan man ska börja träna igen då blir det inge sån där mat kan man ju säga ^^. Nej men hur som helst, vi åt, regnet fortsatte och fortsatte och fortsatte. Vi åt klart, gick ut och satte oss under ett parasol som vi drog ner helt och hållet och rökte. Men, det slutade inte regna, så det blev en cigg till men det slutade inte regna. Tillslut gav vi upp, det blev bara värre och värre så vi satte oss på moppen och åkte hem. Tänk er att bada med kläderna på kära vänner så kan ni tänka er in i vår situation på vägen hem. De bara rann om alla kläder man hade på sig. Men men, nu har man upplevt det också eller hur Räkan?

  

Hem kom vi i alla fall, så nu sitter man här nästan nyduschad i morgonrocken och i tofflor med en skål popcorn och har precis kollat klart på 27 dresses. Sitter och väntar på att Hancock ska bli klar, den ska tydligen vara bra har jag hört.
Ni andra då? Har ni haft det bra i vårat såkallade sommarväder :) ?


?

Fan va hård jag är idag ^^

Ingenting, absolut ingenting...

Dagen börjar med att Räkan fortfarande segar på att åka till Solna "Jag tycker inte om stället som jag inte känner till" Banger säger jag bara! BANGER BANGER BANGER. Du ska vara AIKare också, skam skalet, skam skam skam!

Du vet vad du går miste om också! Lilla vännen. Ingenting, absolut ingenting... Kan få mig att ändra mitt beslut. Sorry!

Here I am!

Imorgon blir det en färd till Solna Centrum med Räkan faktist. Jessica skulle in med sin mor till stan och sy in en klänning till ett bröllop hon ska på så träffar henne lite senare istället. Men egentligen så passar det verkligen bra för jag och Räkan måste slå ihop våra ärthjärnor och komma fram till vad Jessica ska få i födelsedagspresent. Mutade med mig Räkan till Solna, hon tyckte vi skulle till Vällingby istället men icke. Har inte varit i Solna på länge så nu blir det så. Åker vid halv 3 imorgon från Hässelby, så går vi och kikar lite sen blire mat från max ;D smarrigt värre!

Har fått tag på bilder från gårdagen som kommer här nedanför, annars får ni sova gott folket så hörs vi igen imorgon!

  
  
   

Blixtar och dunder, magiska under

Angelicas design är klar nu i alla fall & nöjd blev hon också vilket är väldigt roligt. Ska göra en till mig själv nu måste bara kamma fram lite nya ideér. Får göra det medan jag sitter här med min påse med lösgodis och lyssnar på åskan som går. Har i alla fall någonting att göra ikväll nu när man är hemma. Känns inte så frestande att gå ut i det här vädret faktist.



Imorgon ska jag träffa Jessica. Hoppas vädret är något bättre imorgon i alla fall. Vi kanske tar oss till Solna och äter på max eftersom det inte blev någonting idag. Så kanske man passar på att träffa Matilda och hennes kompis också. Vi får helt enkelt se hur det blir. Orkar inte sitta hemma hela dagen imorgon eftersom det bara är 17 dagar kvar nu till skolan börjar. Måste göra någonting roligt nu av den sista tiden som är kvar på lovet. Ska försöka få iväg mamma till Klasse någon dag eller två också. Härligt att få vara hemma själv lite.


Music is my drug

Så sant som det är sakt, idag har datorn stått på högsta volym med en massa bra låtar på spellistan. Me like! Haha, vet inte riktigt ens varför jag ska skriva, har inget speciellt vettigt att skriva. Men har inte mycket annat för mig. Kanske ska börja pilla på en ny design? JUSTE! Angelicas design ska ju bli klar också, har helt glömt bort den sorry! Men nej, ska göra klart den, sen börja på en ny till bloggen. Måste ju ha någonting att fördriva tiden med.

Kanske träffar Räkan ikväll, det blir till att se. Först ska jag och mamma åka och handla! Som vanligt så får vi se vart kvällen för mig :) SMACK*

Tjululu!

Jag säger det igen, fyfan vad jag mår bra just nu. Det är helt sjukt vad bra jag mår. Att vakna på morgonen med ett brett leende på läpparna har behövts väldigt väldigt länge efter allt strul här hemma med rättegångar, pengar och min relation till mamma. Men nu är jag så in åt helvetes lycklig bara! Det som känns ännu skönare med allt är att jag kan komma tillbaka till skolan och vara glad, vilket ger mig mer lust att göra det jag ska. Sköta mig. För nu är det dags att göra det i skolan också. Sen i slutet av augusti ska jag och Jessica börja ta tag i våra liv också, haha. Träning ett par dagar i veckan och jag har satt upp mitt mål till nästa år. De flesta av er vet hur envis jag är, har jag bestämt mig för någonting så händer det, det ska hända så är det bara!

Helgen har varit trevlig. I fredags var jag, Conny, Kim, Räkan & Angelica hemma hos mig och drack lite, körde ölspelet och satt och pratade ute på altanen, sen kom Danne efter ett tag och sen Matte lite senare på kvällen. Vid 10 - 11 drog vi hem till Jessica men blev inte kvar så länge. Luften gick bara ur en efter vår promenad från mig till Jessi. Så det blev en relativt tidig hemgång för oss alla.

Igår, lördag vaknade man upp tillsammans med en förvånadsvärt pigg mamma springa omkring i huset. Hade förväntat mig att hon skulle vara väldigt dålig då hon och Klasse varit på fest på Söder kvällen innan men icke, hon var i full fart på dagen och allt. Klasse var det väl lite värre med haha. Gick upp, duschade ja ni vet, alla dessa morgon sysslor. Sen kom min farbror hit och vi käkade en grymt god middag. Dessvärre som alltid när jag planerat att dricka på kvällarna så brukar det serveras vitlök till middagen, vilket inte är speciellt charmigt när man sen träffar folket på kvällen. Men men, matte kom senare på kvällen, vi gick och mötte Räkan och drog upp till Kimpa där de flesta var. Satt mest och pratade med Mannes syrra största delen av kvällen, men det var riktigt trevligt. Likaså som hon är en riktigt trevlig tjej!

Idag är det planerat att käka på max i solna med Räkan, dock så svarar hon inte på telefonen så hon är nog tvärdöd efter gårdagen då vi gifte oss och allt. Jaja, ska fortsätta tracka henne! Tack alla ni som var med igår för en riktigt trevlig kväll!

GAAAAH

Ja kära läsare, jag börjar faktist också irretera mig på musikspelaren på vänstersida. Rent ut sakt så HATAR jag den, och nu får jag inte bort den. Har försökt och försökt men allt annat försvinner bara ALLT förutom den där jävla musikspelaren!!!!! GAH!

Åh gud



Ja, vad ska man säga. Älskar låten. Min och Räkans "depplåt" . Haha, nej men den är grymt fin faktist. Real Love eller vad säger man? Nej men nu ska vi inte vara sånna. Ikväll ska vi vara glada gott folk. Har X antal öl som väntar på att få bli uppdruckna så det är chill! Har inte så mycket mer att säga. Ha en trevlig kväll!

RSS 2.0