Solna, spöregn & 27 dresses

Kom tillslut iväg till Solna med Räkan efter att ha väntat på henne ett tag och varit och hämtat upp hennes busskort och allt vad det nu var hos Kimpa. Tog moppen istället för bussen tänkte att de skulle bli lättare och gå fortare att åka och visst dit resan var väl inga problem, värre var det på hemvägen kan jag ju säga. Vi va inte länge i Solna innan det började regna. Tur att det är ett inne centrum. Gick omkring där ett tag och kikade lite, men hittade inte det vi letade efter. Så åkte över till max och käkade. Fan va gott det är asså haha, lika bra att njuta nu innan man ska börja träna igen då blir det inge sån där mat kan man ju säga ^^. Nej men hur som helst, vi åt, regnet fortsatte och fortsatte och fortsatte. Vi åt klart, gick ut och satte oss under ett parasol som vi drog ner helt och hållet och rökte. Men, det slutade inte regna, så det blev en cigg till men det slutade inte regna. Tillslut gav vi upp, det blev bara värre och värre så vi satte oss på moppen och åkte hem. Tänk er att bada med kläderna på kära vänner så kan ni tänka er in i vår situation på vägen hem. De bara rann om alla kläder man hade på sig. Men men, nu har man upplevt det också eller hur Räkan?

  

Hem kom vi i alla fall, så nu sitter man här nästan nyduschad i morgonrocken och i tofflor med en skål popcorn och har precis kollat klart på 27 dresses. Sitter och väntar på att Hancock ska bli klar, den ska tydligen vara bra har jag hört.
Ni andra då? Har ni haft det bra i vårat såkallade sommarväder :) ?


Kommentarer
Postat av: robiN

haha fan va kul moppe i spö-regn det måste ha vart en upplevelse :) sj sitter man ju på jobbet blöt som ett djur :/ det är ju för i helvete storm ute ... haha

2008-08-05 @ 06:56:50
URL: http://roppsnopp.blogg.se/

Skriv det du vill ha skrivet:

Vad heter du? :
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Skriv på:

Trackback
RSS 2.0